Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První indoor Sensi Star+Bubble Gum - Klikni zde pro originální téma
CZO
Zdar lidi.Konečně jsem se rozhodnul udělat s kámošem indoor pěstírnu,tak bych vám jí chtěl ukázat,a jestli byste k tomu měly nějaký připomínky a rady,rád je uvítám..

Mám na to :Lampu Osram NAV-T SUPER 600w+velké stínidlo
Květináče něco kolem 0,75l pak 4l a nakonec 11l
Půda:Royalty mix s Kokosovým substrátem
Hnojivo:Advanced Hydroponic
Nějakej větráček na chlazení a proudění vzduchu
Reflexní folie na odraz.........

Teplotu mám přes den kolem 26-29 stupňů a noc tak 16-21

Fotky:
1) 12 x řízky Sensi Staru a nějaký kytky na ven
2)O 16 dní pozdějc s 2 kytkama Bubblegumu a Hollands Hopu
3)O 3 dny dýl
4)O 10 dní pozdějc
5)Přesazování do 11l květináčů po 4 dnech od poslední fotky
6)Přesazená kytička :)
7)Den po přesazení do 11l
8)Zese o den déle

Další fotky přidám,až se nějaký poříděj,ale rostou pěkně :jumper:

Tak dyžtak napište co si o tom myslíte a nějaký vychytávky velmi rád přivítám,sem přece začátečník....:confused:
Péťa
chtěl bych ochutnat výsledek....na něco takovýho je radost pohledět
CZO
Tak zdar lidi.Mám tady další aktualizačku.Je to 8 dní od posledních fotek a je třetí den květu.Kytičky si rostou myslim v pohodičce!Už aby sem je sklízel !!! :pimp: :smoker: :bong:

Fotka:
1) Bubblegum 1. ze semínka
2)Ta samá z vrchu.Má docela velký listy,asi je strhnu.???
3)Bubblegum 2.Ten je docela v poho.Pěkně se větví a vypadá zdravě
4)Obě kytí :-)
5)Hollands Hope ze semínka.Taky roste pěkně
6)Ten samej z vrchu
7)Sensi Star.Pěkně se větví i sama,ale je myslim jednou k tomu zaštíplá.
8)Všechny moje kytinky z boku.Jsou už celkem docela dost prorostlý,tak sem dám asi další 400w výbojku a dám mezi nima větší rozestupy,aby se světlo dostalo všude.Pak to bude snad o to lepší!! :-))) Doufám!!!
9)Kytky z vrchu

Tak jak se vám to líbí?Doufám že mi to vyjde a nic se nepokazí!Je to první pokus o indoor....tak s mějte a PEACE

:punk:
Dev1l
Hm,tak teď už to vypadá krásně,pěkný větvený kyti...Co dodat,jen se chci zeptat,zastřihával si,nebo si je nechal bush???Jinak k+
CZO
Většina jich je zastřihlejch aspoň jednou,jen jeden Sensi Star je nezastřihnutej.Ale větví se sám docela pěkně,dyžtak sem pak někdy dám foto.Zkoušim co jim bude vyhovovat víc,jestly zastřihování nebo je nechat volně růst.Uvidíme na výsledku!:smoker:

Dík za pochvalu :D
CZO
Některý maj tak 50cm a přepnuto na 12/12 mám už 4 dny...Doufám že se to vytáhne maximálně do 1,5m!!!Už se těšim na paličky :-)
CZO
Zdar.Tak dneska jsem kytičkám udělal místo aso vp metr do strany a přidal jim ještě jednu výbojku 400w,tak si myslim,že to bude dobře prosvícený.Ta bush byla už docela hrozná.Teď to je myslim ok!!!Fotky dodám co nejdřív!
Mějte se a ať vám to roste.... :afro:
CZO
Zdar lidi.Tak tady mám nový fotky.Kytky jsou po tejdnu 12/12 a maj tam 2 dny jednu lampu navíc.Teď tam maj víc místa a jsou líp prosvícený.Velikost plochy na kytí je cca 120cm na 220cm.Je jich tam pořád 16+3 malý no name na zkoušku.:punk:

Fotky:
1)Lampy
2)Levá pulka pěstírny
3)Pravá půlka pěstírny
4)Podhled zespod pod 6kilem
5)SS myslim že jenom jenou zastřihlej.Větvej se sami dobře.Uvidíme na množství,co jim víc bude vyhovovat.
6)První nezasřihlej Sensi Star
7)Detail vršku(Už aby tam byla pořádná palice!!!:jumper: )
8)Taky myslim jednou zaštíplej Sensi Star
9)Z vrchu vypadá pěkně :p:
CZO
Tady první 2 fotky je Sensi Star kterej jsem nezaštipoval,ale větví se i sám myslim pěkně.
3 a 4 fotka je Bubblegum.Ten neni nějak moc zozvětvenej.Je myslim 2x zaštíplej.

Tak další info a fotky budou snad někdy ve středu.Možná dřív.:bravo: Tak zatim PEACE
CZO
Tak tady je zase něco.Je 8 den 12/12.Dal jsem si k 6kilu ještě radši jeden větrák,ať se to líp chladí.Mám tam asi 15 cm pod lampou něco kolem 25-29 stupňů.Je to vidět na první fotce.Zakroužkuju čidlo,ať je to líp vidět.Kytičky jsou zrovna po postřiku.Kolik ml by se mělo kytkám asi lejt denně?Já jim do přepnutí lil 2x denně 250ml a teď jim leju tak jednou denně 250 a někdy 500ml.A je lepší je zalejvat při svícení nebo noci???Díky za rady a připomínky....:bandit:

Na druhý fotce mám řízky Bubblegumu,ale už v době květu.Myslíte že to vadí?Neni na ně pozdě?Doufám že se to ještě rozvětví a že s ty řízečky chytnou.Vod tohodle modýlku toho právě mooc nemám. :(
Péťa
Máš to pěkný.Teď by tam mohly bejt velký tvrdý palice.Docela to máš pěkně provedený,tak K+. Ať ti to roste,ještě se určitě ozvu,tak dávej aktuálka!!!
Kwjetoň
hele, můžu se zeptat, proč jsi nedal na dno keramzit? :eek:

:afro:
machnosaurus
mas to pekne, co vic k tomu dodat:-)
jen by to chtelo nove info a foto:-0
CZO
Zdárek lidi.Tak tady mám další aktualko.Teď jak začalo bejt teplo,tak mi stoupla teplota asi vo 5 stupňů na nějakejch 32.Nic moc teda.Musim nějak vychytat lepší chalzení a cyrkulaci vzduchu!



Fotky:
1)Celek
2)Sensi Star
3)Taky Sensi Star
4)Taktéž
5)Bublegum pokus o detail
6)Celej Bublegum
7)Nejvyšší kytička Holands Hope
8)Zase pulka skříňky



Už se těšim na pálky... :angel:
Jahudka!
Mas tam toho moc,bude to spatny,ridky.Bejt tebou tak jich minimalne 1/3 vyhazim pryc.
CZO
Dneska jsem kytky trochu přerovnal,že ty pod 4kilem rostou víc do vejšky,tak jsem je prohodil s některejma vod 6kilka.Budu se snažit je nějak víc roztáhnout,ale newim.Možná tam dám ještě jednu 150w výbojku.Teda jestly bude...Zatim peace
Jahudka!
CZO - Ne,na karmy se opravdu nedivej.Vis co,ja ti poradil to co si myslim a co mam vyzkouseny,ale je tvoje vec jak pojedes dal.Chci jen rict,ze se ti to treba bude zdat dobry,obvzvlast pokavad jedes poprvy a nemas to s cim srovnat.Pokavad to nevyhazis dopadne to tak,ze se ti vytvori hafo spodnich palicek ktery budou silene ridky a vrchni palice budou dlouhy a strasne uzky.Opravdu dobrejch kompaktnich palic budes mit jenom par nahore.Kdyz prostrihas listy,tak to v tyhle bushi vubec nepomuze a navic ostrihanim se pripravujes castecne i o vynos cca 1/3 (zkousel r-man).To,ze pridas 150w na tom nic nezmeni,tohle neprosviti ani 1000w.
Reknu ti,ze ja udelal uplne stejnou chybu a stalo to za hovno a proto kdyz to vidim,snazim se te na to upozornit.Samozrejme konecne rozhodnuti je na tobe.Doporucil bych ti tam dat mensi kytku z boku lampy kam ti prazi svetlo abys pak mohl palici porovnat s tou tvou bushi.Sam by ses presvedcil co je lepsi.Ono to na tech fotkach tak videt nebude,vzdycky to na fotkach vypada pekne,horsi bejva realita kterou na fotku bohuzel nezachytis.Mno sam jsem zvedavej jak dopadnes,budu sledovat.

Jo,jinak mas na to nejvyssi cas,protoze pozdejc uz tomu nepomuze ani panbuh.

Tak ať to roste :satan:
citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň
hele, můžu se zeptat, proč jsi nedal na dno keramzit? :eek:

ty ve ja ho taky ted nedal a uplne stejny vysledky nerekl bych ze je potreba mam odzskousene ze s keramzitem i bez jsou kytky stejne naopak s keramzitem mi lonskou sklizen zloutly listy(klido by to mohlo byt tim ze keramzit menil ph u korinku ale nevim )kazdopadne bez keramzitu mi nezezloutl ani listecek a palice rostou stejne koreny z kvetniku nelezou nevidel bych tam nejakou ostrou dulezitost u hliny

2CZO>ted k ty bushi kdyz ty listy nepokrouhas cely ale jenom castecne jako u klonu nemelo by to shodit 15% z produkce nesmis ovsem strihat jako blazen ale jen trochu a nikdy cele listy jinak jak rika jahudka klesne produkce dale to zvyseni wataze urcite na finalni produkci taky bude krapet poznat ja bych do ty zarovky navic sel :frog:
ale jinak souhlas s jahudkou vyhazet neco pryc nekdy je mene vice kytky potrebujou taky nakej prostor a jakmile budou mit palice prostor pak porostou mno a kdyz pridas 150W muzes na tom byt o hodne lepe nez kdybys tam ty kytix nechal ja bych doporucil vyhazet neco lehce prostrihnout a pridat lampu :D:D (to uz ale nemusi bejt uz ted tam mas pjeknou vyhen)
tak at se dari
Edy
docela dobrej pokus o pěstění Hollands Hope v indoor ... btw Jahudka má pravdu...ale já bych to tak aji nechal, přece jenom, radost z toho určitě je :)
CZO
Dík za rady za připomínky a rady.S tim karamzitem newim.Prostě jsem tam dal jen nějaký ty mixy hlíny a neřešil jsem to!Řek bych že to tomu nějak newa!Hlavně že to roste!!:bravo:


Teď newim jak s tim místem.Zase je mi líto kytky dát ven,aby je nějakej šmejd neobložil!!!:rocket: Tak asi 4 kytky ze skříně uberu a dám je pod tu 150W sodíkovku...snad to bude ok!!! :popcorn: Dneska budou snad fotky,ale neni to jistý!
Každopádně jsem rád že mi něco roste a nejsou s tim nějak extra problémy!!!A snad nebudou!!!


S tim Hollands Hopem newim.Kámoš mi dal 2 semínka,tak jsem je tam šoupnul.Ale ten by se dát ven třeba moch...Uškodilo by kytkám,kdybych je teď dal z 12/12 ven na normál sluníčko?

Dík za rady a připomínky



Ať to všem roste!!!! :rejp:
2CZO>no kytkam to rozhodne neuskodi kdyz je das na slunce jen musis dohlidnout aby nemeli vic jak 12 hodin svetla (da se to resit ze kytix zatemnujes a palice rostou dal )ale jestli mas kytky pod 12/12 jen treba 10 dnu a palice jeste nezacli rust mas tam jen zacatek vlasku dej je ven a priroda si to prebere...
CZO
Tak jsem dodal jednu 150W sodikovku a dal pod ní 4 kytky vod predeslejch lamp,aby to teda líp prosvítallo.Co na to řikáte???Stačí nebo ještě nějaký kytky ubrat?
CZO
Tady nějaký fotči.


1)Levá pulka před proházením
2)Záběr na Bubble Gum
3)Sensi Star
4)Holands Hope
5)SS
6)4 přehozený Sensi Stary
7)4 přehozený Sensi Stary ze zhora
8)Přerovnáno pod 6kilkem a 4kilkem...
Jahudka!
To je hned o necem jinym pokavad fotka č7 ukazuje stavajici stav.Pomuze to o dost a o vynos se nepripravis,neboj se.Kolik kytek tam ted mas a na jakym prostoru?
CZO
No ty 4 kytky mám na cca 70cm na 70,ale místo na roztáhnutí dyžtak mám,ale takhle jsem si to nechal,že mi to připadá vcelku všechno prosvícený.Zbylejch 12 kytek mám asi na ploše cca 110cm na nějakejch 230cm.

Dík za připomínky
CZO
Zdar.Tak jsem to znova rozházel.Vyndal jsem ze skříně ven 2 Hollands Hopy a porovnal jsem to tak že teď mám pod každou lampou 4 kytky a 2 mezi 600w a 400w,kde to maj asi nejlepší kytí..:sun:

Na prvních dvou fotkách jsou ty Hollands Hopy.Myslíte že bych je moch dát ještě normálně na outdoor nebo je mám zatemňovat???

Dál 4 Sensi Stary pod 150W.Tadhle lampa mi třeba 15 minut svítí a pak se třeba na 5 min. vypne nebo všelijak různě a newim co s tim????Newěděl byste někdo co by to mohlo bejt????:(

4)Uspořádaný kytí pod 400w
5)Také,ale s bleskem
6)Kytky pod 600w
7)Zase s bleskem
8)Bubblegumy mezi lampamy 400w a 600w
9)Pohled z jedný strany na druhou středem,aby bylo vydět jak je to porovnaný a prosvícený.... :bandit:

CZO
Ještě bych se chtěl optat,jestly na květ bude stačit trojsložkové hnojivo Advanced Hydroponic nebo jestly mám ještě na ty pálky sehnat něco jinýho???
A mám i při květu stříkat kytky rozprašovačem???Čim???

Dík za rady
Jahudka!
Me to hnojivo staci na vsechny faze.Nic jinyho nepouzivam.Jen groow/bloom/micro
CZO
Jahudka! :Jo dík,tak u toho zůstanu taky.A používáš na ně nějakej postřik???
CZO
Zdárec.Tak tady mám nový fotečky....


1)Levá půlka pěstírny pod 400w
2)Střed pěstírny Bubblegumy
3)Skoro celý....
4)Bubblegum 1
5)Bubblegum 1 palička
6)Bubblegum 2 palika
7)Zaštíplej Sensi Star
8)Taky,ale palička z boku
9)Kytí pod 150w
10)Pravá půlka pod 600w


Dík za připomínky a za karmy.

Ať to roste!!!!! :bravo:
CZO
Zdárec...Máte někdo zkušenosti se zaštipovánim paliček při květu?Dyžtak kdy?Já jsem to při outdooru dělal a docela to pomohlo.Pálky trochu víc prorostly a byly tvrdší.Teď to zkoušim na svejch malejch,tak uvidíme....Fotky dám koncem týdne.
Pište!!!

Peace for all
CZO
Tady jsou nějaký ty fotky ze zaštíplý a nezaštíplý paličce na jedný kitce asi 2 tejdny...

Napravo je zaštíplá palička 3 první fotky
4)Palička nezaštíplý
5)Zaštíplý
6)Makro nezaštíplý
7)Makro zaštíplý

:bounce: :baby:
CZO
Zdar.Kytky vcelku rostou,ale dneska jsem na 4 kytkách našel plíseň!!!Co by jste mi na to doporučily?Pleas nějaký rady!!!??
Fotky dodám snad co nejdřív,nějak nemám foťák...

Díky a PEACE
CZO
Zatim jsem ty chytlí kytky dal vod ostatních pod 150w a to plesnivý jsem ostříhal,protože to bylo docela dost,tak doufám že to bude ok.Díky za rady.
2czo>a jakou mas vlhkost?meris to?jestli jses pred sklizni nic uz na to neplacej a napadeny listy vyhod napadeny palicky ostrihej a zhul...a zkus snizit vlhkost (zvysit vykon odtahu a min zalejvat )
good luck
CZO
Vlhkost sem neměřil,tak neevim jaká je.Napadený jsou jen vrchní paličky,tak jsem to plesniví prostříhal,tak jsem na to zvědavej.Zalejvání myslim nepřehánim.Přes den my to úplně proschne.Vodtah a větráky mi jedou naplno.Teplota tam je přes 30 až 36,když jsou hici.....

Díks a PEACE
2CZO>tak tam bude problem v ty teplote a nasledne vysoke vlhkosti to je duvod proc to plesnivy chtelo by to jit aspon 8 stupnu dolu tim snizis i vlhkost ktera bude urcite vysoka mej se a zlom vaz :smoker:
CZO
Mám tady konečně nějaký fotky...
CZO
Zdárek.Nějaký fotoz konečně!
Časem popíšu.Práce volá
CZO
Tak tady popíšu ty fotky.

1)Kytky pod lampama
2)Pod 600w
3)Paličinka
4)Z vrchu
5)Pěknej keřík
6)Makro plesnivějící paličky
7)Plíseň bok
8)Plíseň zespod
9)Prostříhaná plíseň
10)Usušená palička kvůly plísni.Otrhanejch paliček 5,5g.
CZO
Zdar.TAdy mám nějaký aktuálko.Nějak nestíhám aktualizovat častějc,tak aspoň něco.
CZO
Zdárek groweři.Nějak jsem nestíhal vůbec sem dát nějaký fottoozzz,tak teď sem něco přihodim,jak mi to dopadlo......
Tady jsou nějaký paličky....
Jeck Herer
No nádhera!! Koukám že kytí se dost spravili a docela to začalý válet! Jak je to please s tim zaštipováním palic? Vyplatí se je zaštípnout?Přeju velkej výnos a ať to pořádně zhuluje! :D
CZO
Čus.Jo já bych řek že se zaštipovat vyplatí....Palice pak trochu víc prorostou a jdou víc do šířky.Ale bude asi taky záležet na modelu,ale myslim že to pomůže.Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma