Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kde nakupovat? - Klikni zde pro originální téma
zhulto
nevíte negdo kde bych pořídil kvalitní sodíkovou lampu levneji než v grownshopu, byl sem v erece a ceny za komplety se moc nelišili? Mam zájem o cca 600W
La Grand
tak zkus jeste Teslamp.cz ale ereka je myslim ok taky mam odtud sodik
mario
Ja jsem v Erece koupil 400w komplet za 1900.- i z dani .Je to Philipska a zatim pohoda takze 600 kilo nemislim ze bude o hodne drazsi a cena 400 kila se mi zda prizniva!
samout
zdravim,
kde najdu EREKU?předem díky
Walhalla2000
2 samout

no, asi o pet prispevku nize... jinak tady...

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1073
zhulto
No v grownshopu sem si vyhlíd Osram plantastar 600w komplet za 5.100, a byl sem pro srovnání v erece a tam mi nabízeli philipps son t plus za 4.900 coz neni takovej rozdíl myslel sem si ze mezi grownshopem a velkoobchodem by mel bejt vetší

to Mario Za 1900 400 w Komplet? co presne mas to mne zajima

díky za další rady
zhulto
Ereka je Malešická 16c Praha 3 žižkov nebo taky http://www.ereka.cz

WiB
Ty komplety jsou často předražený. Pokud seš schopnej prověřit kompatibilitu nakupovaného zboží, tak bych doporučil prihlídnout
www.dakof.cz -elektro součástky
www.teslamp.cz -výbojky
http://www.philips.cz/lighting -výbojky
http://www.narva.cz -výbojky

...no rozhodnout se musíš sám...

[Edited by WiB on 16-01-2002 at 09:04 PM]
sativa
parabola neni nutna, ja ji taky nemam, skrin mam tak malou, ze se to svetlo nestrati a cena objimky mi tam nejak nesedi, vzdyt je to ta mala vec na zarovku ktera stoji do 40 Kc !
zhulto
myslíte si že je velkej rozdíl mezi tzv. značkovou sadou jako Osram, Philipps a neznačkovou jako třeba Tesla(ne že bych chtěl starou dobrou českou teslu podceňovat), a jestli hrajou roli různá ajektiva přidávána za názvy výbojek viz plantastar, agro
máte negdo zkušenosti z různými druhy lamp
Kterou byste mi doporučili popřípadě zkoušel ste negdo i jine zdroje svetla nebo kombinace?

díky za odpovědí

zhulto
a ta parabola.. pro mě není problém ji vyrobit, ale všimnul sem se že, v gr. shopu nemají lesklý plechy ale takový jako pokrocouceny nevim jak to nazvat jakoby s drobouckými problubněmi
Roman Dirda
Celkem mě dostalo jakej je brutální rozdíl mezi cenou 400w a 600w výbojky u Narvy-400W za 400 a 600W za 1700-dá se to nějak rozumně vysvětlit?
zhulto
škubaj škubaj a škubaj nás pěstitele
sativa
ja tam kupoval taky, nekdy loni a mam taky keramickou objimku a nedal sem za ni vic jak 50 Kc
Def
Uz sem to tu nekam psal, myslim, ze do bazaru, ale skvelej obchudek je v Borivojove na Zizkove (ne c.p.95 = to je growshop, ale vydridusackej) kousek dal jako OD Riegrovejch sadu po levy strane, mala zluta cedulka na zdi - SVITIDLA, skvely ceny, mam od tamtud 70W sodik za 700Kc= velkoobchodni cena a jeste se slevou, a ten typek:pimp: vam objedna co budete chtit.

PS: Sorry za kvalitni cestinu- skolni komp no!!!
Amík
Ahoj, ten obchůdek v Bořivojce "Svítidla" je dobrej, ale jak jsi psal, že ti ten týpek objedná co budeš chtít, tak to neni pravda. Musel by si to chtít ve větším množství. Když jsem chtěl objednat tělaso na zářivku tak byl vstřícnej jen do doby než zjistil že to nechci pro osvětlení celýho metra ale jen jeden kousek.
Jinak ceny světel jsou tam fakt dobrý (coolwhite 18W 20 kc). Škoda jen, že neprodává i součástky ale má jen komplety.
sativa
to Def: v Erece 70W komplet- platil sem asi 720 Kc

to Saluh: co naděláš, ja bych takovou pálku za blbou objímku nedal
Def
2 Amik

Tak to ses mu asi nelibil, nesmis chodit nakupovat zmastenej :smoker:, ja si tam dokupoval div ne po sroubku a byl fakt milej a pratelskej.
Amík
def: no asi jsem se měl před tím učesat :).


Každopádně ten obchůdek v Bořivojce doporučuju, za kouknutí nic nedáte.
mott
zhulto: ten plech je s prohlubnema kvuli lepsimu rozptylu svetla, ktere je casto bodoveho ci podlouhleho charakteru. Abys to nemel jako zrcadlo, ve kterem se ten bod ci kus vybojky bude odrazet na jedno misto jako v zrcadle, a kolem by byla skoro tma.

Pozor - podobne se vyrabi tenka reflexni folie, kterou se daji vylozit ruzna stinitka, treba pro zarivky, ...
Hullto
To Sativa: 50,- za objímku E40 chtěli možná tak za komárů, před rokem a něco sem ji tam za těch 250,-kupoval taky...

K tomu odrazu... rozhodně nemá cenu kupovat svět. parabolu (stínítko) za 750,-. Ten povrch (vysoce leštěný nerez) kvůli kterýmu to je tak drahý, je pěkně na.... hovno...Shlukuje, neodráží a nerozptyluje světlo tak, jak má...
Nejlepší je stínítko vystříkat bílou barvou (ve víc vrstvách) odstín barvy 1000, je to barva (spray) na radiátory a vydrží až 200°C...(po 2 měsících stále drží)
Vše je vyzkoušeno prakticky a rozdíly jsou neuvěřitelný...a to doslova... čau...
Balci
A co stinitko udelat z jakeho koli dostupneho plechu a ten s vnitrni strany potahnout lehce zmckanym alobalem ? To by mohlo nahrazovat to prolisovane drahe stinitko....rozptyl by byl asi podobny.
zhulto
ale kde teda vlastně nakupovat?
Mazar
Bořivojova 66 Praha. nebo http://www.osvetleni.cz. koupil jsem tam 600w halogen komplet. za 1600,-- musis ale chvili smlouvat a rict mu ze mu rozneses letaky heheh O!
Jonatan
zdravicko lidi

nevite kde koupit zarivky na matkarnu v praze
vsude kam sem zavolal davali ze bud nemaji nebo
ze by se museli objednavat

chtel bych od philipse
2x TL-D/965 De Luxe - pro denní světlo
1x TL-D/89 zářivka AQUARELLE (pro sladkovodní akvária)

diky za rady

Jonatan
rodeo
vybojky
emas: VÝBOJKA SON-T PRO 250W-E E40 407,72 s dph
janca: výbojka SON-T 250W E40 sodíková 331.60 Kč 404,50 Kč - online
elkom.cz: VÝBOJKA PHILIPS SON-T 250W SODÍK ks 305,33 372,5
electrosun.cz: philips/osram SONT250: 295,10 Kč 360,- -mimo pha,přes inet
teslamp: SHC 250 W 290,00 353,800 - pha

moje poznámky z nichž na 250tku vyšel nejlíp electrosun,sory za format ale snad se ftom vyznáte
kcb
Cus, nakupuji u www.janca.cz, nechci delat reklamu ale maji prakticky vse skladem a ty ceny jsou docela dobre. Tak nechapu cleny, kteri nakupuji veci na osvetleni v growshopech a jeste se tim chlubi, jak nekoupili dobre !? Chce si to jen chvili sednout a hledat, ale to by se pro to muselo v tu chvili neco delat !
Je to takovy problem ?
Ynza
Chlapi esli nechcete shoret i s kytkama ve spanku, dejte dycky kvalitni porcelanovu objimku ktera je urcena na vybojku! Ma v zavitu takovou pruzinku a vubec je to proste takove masivnejsi trvanlivejsi uchyceni nez kus bakelitu, fuj fuj
PiosOne
kcb: souhlasím s tebou, s Jančou mám osobní zkušenosti a to kladné. BTW uprav si ten odkaz, máš v něm na konci "," , takže nefunguje správně.
Milosx
Ahoj
nevite jestli je tenhle predradnik dobrej (mam 70W metalhalid osram)? Nevite kde se da koupit bud tento nebo jiny na 70W levne ?
Maxik
Ereka je pekne nahovno... Jsou docela drahy.. Lepsi ceny, a vic pratelny jsou v EMASu (Kamycka 234, praha 6)...
V erece misto layrtonky me prodali phiips a to jsem byl nasranej jelikoz je rozdil asi v 150... Jediny co nemaji v tom emasu jsou lampy philips a to z duvodu ze Teslamp a.s. skrachovala tak ze na lampu pak neni zadna zaruka, a proto jsou tak levny ted'ka..
Maxik
www.emas.cz dobry ceny slusny jednani... reklamou to neni ale v erece me nasrali (tlumivka drazsi o 150 starter o 100) ale kdyz jsem prijel pro ostatni dily do emasu tak me se fakt libilo jak jednaji se zakaznikem... Taky startery a tlumivky maji levnejsi...Nemaji ale zbozi od teslamp proto ze skrachovali a nechteji spolupracovat s firmou ktera ma zmizet s trhu...
Papaíto
to Saluh:jistě,že se dá sehnat plechová,ale to už delší dobu nedoporučuju,protože keramická nevede tolik tepla a tudiž není tak nebezpečná,protože začátečníci jako jsem já ,si nedělaj velikou hlavu s tím čemu se říká dostatečné chlazení.Myslím,že zkušenější mi dají za pravdu.Takže pěstování a bezpečnost nadevše.
Papaíto
jo abych nezapoměl tak kdyby někdo náhodou sháněl tuhle keramickou patici tak mám doma jednu zbytečnou.A tak vyhlašuju aukci kdo dá míň je jeho


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma