Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
pretažení sever? - Klikni zde pro originální téma
gona
tak by som sa rád dozvedel prečo aj po zakúpení novej ramky je čim dalej tým častejšie server stále pretažení??štve ma to hlavne kvôli tomu že sa na to robila zbierka s rozne komerčné reklamy na chod serveru su tu ale server ostáva staále rovnaký:confused:
Lahvan_FlaskiCZ
jj, treba vcera jsem se sem prihlasoval asi nadesetkrat, poslat prispevek bylo otazkou 20ti minut atp. :( pritom na me strane chyba urcite nebyla.
IcanLearnUgRow
no jasne no , nechci nak křive obvinovat , ale řek bych že server nefacha nak rychlejc ani žadna zmena , zajimalo by me kdo si stčil ty cashe do kapsy z ty sbirky!!!!!!!
jestedman
moc sítím nerozumím, ale mně to fachá bez problému. občas to hodí chybu, ale po reloadu, to většinou naskočí. rychlost velmi uspokojiva
Dude
jasne - spiknuti - pojdme spekulovat a potom nekoho zlyncujem :wink:
du propit naky prachy, ktery mi necekane prisly na ucet :D:D
Lahvan_FlaskiCZ
dude: hmm, jasny nastupce FdG. :D

ale to mozna zpusobeny pretizenim site, Grower asi nebyl konstruovanej na takovy prival dat IMHO.
Taky sem postoval nějaký příspěvky na desetkrát, možná je to přetažením počtu příspěvků v threadech typu: Omnihash 2 roky nesouložil, Fdg - Grower Megashock, Seznamka atp. :D:D. Kdyby lidi přispívali do out a in galerie, stejně jako do těchle threadů, tak by se Grower stoprocentně zhroutil :D
orignalTHC*
nevim nevim, ale me
to jede uplne bez
problemu.. ťuk ťuk.. :)
Erixon
Rappa to vystihl. Příčina je IMHO v nefunkčnosti minichatu (ten asi žral systémový prostřetky tolik že ho carlos raději vypnul :) ale alsopň to nezabíralo místo na HDD)
Lahvan_FlaskiCZ
jj, HDD serveru bude pekne nacpanej temi thready typu grower seznamka, ktery jsou IMHO k nicemu. ale totalne. :devil: proto bych procistil kanal, kuranu a zprovoznil mini-chat at si maji lide kde tlachat o blbostech. (gona :wink: )
CAESAR
mne to facha celkom v pohode,ale samo mohlo bz to bzt aj lepsie,ale ze by ma to dako strasne obmedzovalo,tak tak pomaly mi to nejde.a ze by mi vyhodil tu hlasku s databazou,tak to sa mi stalo asi 2 krat,takze pohodka
gona
citace:
Původní příspěvek od Dude
jasne - spiknuti - pojdme spekulovat a potom nekoho zlyncujem :wink:
du propit naky prachy, ktery mi necekane prisly na ucet :D:D
myslim že keď na to prispeli ludia aby to k niečomu bolo tak by mohli vedieť čo sa s tými peniazmi poriešilo...
mně grower taky pada.
Ale k mistu na HDD, všechny texty v seznamce nezabiraji kapacitně ani pul Moskvoveho zadečku :D
Hanyz
Sice jsem v téhle oblasti naprostý laik, ale IMHO by to mohlo být tím, jak člověk při těhle kanálových threadech typu seznamka apod. pořád mačká F5 a ve výsledku to je možná horší, než kdyby fungoval minichat
Když už tady byl zmíněn HDD, tak IMO by bylo lepší smazat 4 roky staré, bezpředmětné, užitečné informace neobsahující, případně uzamčené thready než aktivní témata fungující jako náhrada chatu. Lidi si stejně najdou jiný thread, kde se budou vykecávat
Mr. Figaro
No mě to občas taky vypadne, ale neřešim to.......dám zpět a pak normálně pokračuju.....je pravda že to třeba někdy musim udělat několikrát za sebou ale hlavně že to pořád funguje:)
Hanyz
No myslim že prmozat grower by bylo hodně velký ulechčení HDDčkam, ale komu by se chtělo promazávat takovejch témat........to je podle mě stereotypní únavná práce minimálně na tejden:crazy:, což by se mi dělat opravdu nechtělo a pochybuju že MODum jo....:smoker: :bounce:
Ale čím dřív se to udělá tím líp...
toto už neriešim , lebo imho i kamo , omen restarte....a samozrejme dik dik dade soskere ma vakere....je to haluz
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
No myslim že prmozat grower by bylo hodně velký ulechčení HDDčkam, ale komu by se chtělo promazávat takovejch témat........

Ano, to je nazáslužná práce MODů. kterou (skoro) nikdo neocení
jestedman
ted si predstavte, ze potom, co se to promaze, tak se ty temata tady otevrou znovu se slovy"nikde jsem to tady nenasel, tak se chci zeptat..." a to jim ani pak nemuzes napsat "hledej vole", protoze to tady nebude:)
Pokud jsou současný problémy způsobený nedostatkem místa, což si IMHO nemyslím, tak bych navrhoval v kanálu zavést časově omezenou existenci threadu - přesněji - např. při tří měsíční neaktivitě automatickej výmaz.
Myslím, že většina kanálových threadů není nijak growersky klíčová, zvlášť poslední dobou mám pocit, jako by se to tady zvrhávalo - hlavně ty postpubertální diskuse.
WhiTe
no, nevim... me to slape luxusne....
Janísek
osobně mám s G potíže dnes..a vůbec se to nenačítá..každá stránka..cca 10 minut...to je o nervy....a nejede minichat...kdyby něco....
orignalTHC*
jj dneska to fakt trva..
Nějak to nejede... Už po nás jdou :D:D
vascha
mno........ na placným serveru by člověk čekal třeba omluvu za výpadek, nebo upozornění před plánovaným odpojením.
Rostej
citace:
Původní příspěvek od vascha
mno........ na placným serveru by člověk čekal třeba omluvu za výpadek, nebo upozornění před plánovaným odpojením.


Co to plácáš, na jakým placeným serveru??
Dude,

velice stupidní příspěvek, mohl jsis ho možná nechat pro sebe!



Drevo-Kocur,

absolutní souhlas!


btw. chtěl bych se jen zeptat, zda grower jede na phpBB databázi, pokud ne, na čem tedy /přdp. mysql!/

Ještě bych dodal něco k příspěvku od futeW. Starší příspěvky třebas dvou-tří měsíců by se přesouvali do archivu což by byla jiná databáze a ta současná by nebyla tolik vytížená.
Dude
mopslik - ani náhodu pro sebe :p: - to byla kontrareakce na prispevek o dva vejs - takze v kontextu doby a socialni situace si za tim stojim :D:wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma