Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
jak se tvářili vaši rodiče,když jste jim poprvé ukázali indoor - Klikni zde pro originální téma
Koblihostrom
Zdravím založil jsem tenhle thread,právě kvůli oněch rodičovských ,,keců,,ohledně výbojek a tak,prostě sem pište lidi,jak se zachovali vaši rodiče,myslím že to bude sranda,a možná tím pomůžem i někomu kdo se na ,,Sdělení mami já pěsuji indoor,,teprve připravuje.Já jsem se nejprve snažil skříň raději neukazovat,ale znáte to jednou to prasknout muselo.Takže rozhovor probíhal asi následovně.Mamčo pojď sem musím ti něco ukázat,víš jak jsem ti říkal o tom že někdo pěstuje hulení pěkně doma pod lampou,,máma,,no vím,já,no já jsem si udělal taky takovou malou skříňku,a budu to zkoušet,vlastně už to zkouším,máma,co ty sadíš pod lampou trávu?jsi normální,víš kolik tě to bude stát peněz za elektřinu?A vůbec chci to vidět./otevřel jsem skříň a vyhrnulo se značné množství světla/co je to proboha za žárovku,to musí žrát elektřiny,já,no víš já už to mám vypočítaný kolik to tak přibližně sežere a tak,máma,a jak to hřeje?seš blbý ještě abys vyhořel,ty už fakt nevíš co za kravinu bys vymyslel,No celý tohle vysvětlování bylo na delší dobu,tak jen tak náznakem.Jo hlavně není moc dobrý hned říci že touhle ,,žárovkou,,svítíte 18 h,já raději řek že jen 5h,to bych pak poslouchal podobný kecy,asi ještě dlouho.Debata ohledně pěstování indoor se protáhla ještě na pár hodin,musel jsem totiž vysvětlovat,jak jsem skříň isoloval proti požáru,a podobný věci.Teď když mamča přijde na návštěvu,jen nakoukne do skříně a prohlásí že mi to hezky roste,a že to voní jako rajčata he he,ale neodpustí si vždy nějakou tu poznámku,však to znáte

[Edited by Koblihostrom on 15-01-2002 at 05:07 PM]
WiB
Já jsem to radši taky neukazoval-znáte to. Ale měl jsem špatně zatemněnou skříň a jednou ráno mě vzbudilo vrznutí té skříně.Po očku jsem nahlídl a viděl mamu jak se mi dívá do skříně:) Dělal jsem,že spím... Přišla a normálně mě vzbudila,pak jsem se nachystal a mamina mě vezla do školy,tak jsem se jí zeptal,jak věděla,že mi má tu skříň zhasnout?Usmála se. Tak jsem jí vysvětlil,že každý ráno se to zhasíná a až přijdu ze školy,tak se to zapíná:) Taky se samozřejmě hned zeptala na to,jestli to nemůže vyhořet.Ujistil jsem ji,že ne.Cesta trvala jako obvykle asi 10 minut a vše je vyřízené:)
sativa
moji rodiče neví, že hulim, i když mi bylo 18, asi by mě zabily, brali by mě jak feťáka
jednou odjeli na Kanáry a když se vrátili, skříň už svítila, řekl sem jim, že testuju růst rostlin pod umělým světlem a že to je velice zajímavé, že si chci vyšlechtit vlastní odrůdu a že to je jen na semínka aby sem mohl zkoušet dokola........ to jim nevadilo a ještě mi otec dal do skříně vlhkoměr a matka tam šoupla nejaký semeno nějaký okrasný kytky z Kanárů, které se stejně nechytilo :-)
strobe
Já sem na ně šel pomalu, snad taky díky mý neznalosti - začalo to úspornou zářivkou 9w, nestálo to za nic, tak gram na kytce, to máti brala.. pak 36W, to už že je tam moc světla, tak energitka; už mi řikala, že to nemá cenu že pěstovat ve skříni nejde.. A pak jsme s bratrem koupili SHC a po strachu z požáru mi bylo řečeno, že jestli to ani tentokrát nevyjde ať se na to wyseru.. A VYŠLO TO:-) sice můžu pěstovat jen 1-2x do roka pod 150, ale s přístupem rodičů celkem pohoda..
BRadekRB
Můj táta to teda neviděl. No, kdyby to viděl, tak bych asi tenhle příspěvek nepsal. Ne, že bych byl nějakej mladej cucák, ale zabil by mě stejně.
No a máma ?
Ta, když přišla poprvé do mého hučícího pokoje, podlomila se jí kolena a zvolala"proboha, jen ať se to nikdo nedozví, nebo nás zavřou".
Dík mami, to by mě fakt nenapadlo.
kalistor
Moji rodiče už vjedeli že hulim ale o indor jsem jim radeji nerekl.Až jednou mi táta volá do školi že proč se mi svití ve skrini.V tu chvili jsem skoro odpadl jak sem bil videšenej co mne čeká doma .K mojemu úžasu to bilo úplne v pohode ale pro istotu sem namontoval na skrinu petlicu
virus
zdravim,no tak nasi vo tom este nevi...jako vo indooru a myslim,ze na to ani neprijdou...do pokoje mi vubec nelezou a na ucet moc nekoukaj proste vemou a calnou..ale nestudujou podrobnosti:)to je gut:)
TheKeptn
Moje mati furt opakuje ze nas za to zavrou a ze to nemam nikomu rikat. A co teprve za elektrinu. Jo ted jsme platili asi 1000 kc za elektrinu a z toho je tak pulka za 250W sodik. Este sem si vcera varil mlicko z listku a nemile se povedlo, byla tam takova ta cerna olejovita husta vrstva a asi na 6 hodin sem nevedel nic a kdyz mati prisla domu tak chtela udelat rejzi a co buh nechtel chtela pouzit ten maly hrnec do kteryho sem varil ja. A hned z toho bylo ,ze sem na tom zavislej a ze sem jeste k tomu zfetovanej(asi 3 hodky po vypiti) a ze sem jeste ani nesklidil a uz vypadam takhle a ze se ji to moje pestovani prestava libit , i kdyz si myslim ze jsem lepsi zahradnik nez ona. Jinak chvali jak to dobre roste a kvete. Ganje zdar a skunku zvlast.
drinker hulič
no tak ja jim to rek predem, ze chci pestovat doma a oni ze klidne, jenze to si o tom mysleli ze se to dela stejne jak kdyz oni pestuji ty chcipaky kytky co mame po byte - jako ze to jen dam nekam do hliny, nekam to strcim a pak uz se jen vsichni poradne zhulime - takze sem jim musel rict ze je k tomu potreba "takova specialni zarovka" - to uz se kroutili ze to bude strasne zrat a ze vyhorime - no nakonec to nabralo takovych rozmeru o cem oni driv vubec netusili ze neco takovyho existuje - no ale vyslo to a to je hlavni!
techyes
jednou takhle maminka tajne nakoukla do bytu, kdyz sem nebyl doma a pristi den se rozcilovala, ze uz konecne chape, proc se mi vsude valej kusy obleceni, kdyz mam plnou skrin kvetin:)
virus
no tag mi na to tata prisel...rano se chystam do skoly prijde otec do pokoje a najednou si vsiml kabelukamto vede??Tak se koukl videl ze do skrine.Co to je??Otevrel skrin a najednou spatril moje kyti.Co to tady mas??a hrozne se smal.Relk sem no to je ....hm..trava..otec se na me podival,usmal se a rekl ze sem kokot,ze to mam divne udelany,ze to udelame lip:)no tak ted jenom cekam az s tatou budu vylepsovat skrin:)Kdyz sem se zeptal jestli mu to nevadi,rekl:neco za neco.ja ti upravim skrin,ale ty me das pak ochutnat-tzn.das mi na brko a dam ho se strejdou:DCoz me fakt dostalo,protoze strejda si da praska z obyc.ciga a uz je pod stolem:D:D
PORSCHAK
...., ale mluvit Ti do toho nebudu.
Tak by asi začala debata s mým otcem, kdybych mu sdělil, že občas i často hulim:smoker:. Nejsem malej, aby mi vyčítal, co dělám, jen bych si vyslechl obvyklou naučnou povídku. Hlavní pro něj je, abych byl výkonnej v práci (podnikáme spolu) a stíhal školu, kterou k tomu dělám. Říkat mu to určitě nebudu, když to neví, je to pro oba lepší.
Kdybych mu ukázal, že ve špajzu chleba určitě nenajde, vyvalil by oči a pomyslel si o mě, že se zabývám věcma nepotřebnejma pro život a stokrát by se během měsíce zeptal, jestli to ( hulení) mám pod kontrolou a při nějaké mé chybě by se hned na tom svezl:devil:.
Takže ať si říká kdo chce co chce, chápu vás, že by to byl hroznej průser, ale stává se, že to je v pohodě, ač jste čekali useklou hlavu:cool:.
Avšak nevím, jak je možný, že píšete, že bydlíte s rodičema a oni neví o lampě ve vašem pokoji:eek:.
1) Přece k vám někdy musí přijít
2) Přece nemaj věčně zacpanej nos
Ten účet za menší lampu se může ztratit v celkové spotřebě domácnosti, to jo;).


Kobliho, dobrý téma, docela jsem se dost natlemil :D:D:D
PORSCHAK
2 Bohour

Ale jó, máš to prostě v životě zařízený jinak, u každýho to být stejný nemůže. Každý má kolem sebe jiný okolí, byl vychováván v jiným prostředí, působili na něj během života jiný lidi a odlišná kultura.
Každý se snažíme žít s pěstováním a hulením jak nejlépe to lze, akorát někdo ty ústupky musí dělat větší a někomu je okolní svět šumafuk. Ale o hulení a životě už tady bylo a je dost threadů, tenhle je o rodičích a pěstování, tak bych nechtěl odbýhat.
Bůh s vámi, joint s námi.
borifield
proboha a co s tim budes delat????
Killer_Queen
Ja jsem na tom asi stejne.Asi by me zabili! Ale loni v lete jsem jen tak z prdele rekl matce,ze si na balkone zasadim jednu kytku.Kupodivu souhlasila...Nechal jsem ji vyrust asi 1m a pak jsem ji vyhodil(ja debil!!!).Myslite ze se ji mam zkusit zeptat na indoor?
KaEl
No tak já jim to taky řek předem, že chci pěstovat doma a oni že klidně až budu mít "svoje doma".Po pár měsících objasňování (jelikož strach vyplívá z neznalosi) jsem rodiče učinil znalími. Otec maká občas v hollandu či německu tak zkusil "HollandHashiš" a matka ze mě vytáhla na jointa že prej to chtěj s holkama zkusit. A na novej rok chystáme s kámošem zpuštění inddooooru.
evzhul
Nejvíc mě sere neznalost rodičů ohledně této zázračné rostlinky... nemaj zájem o tom něco vědět! Jim stačí to , že slyšeli, že to je droga.. z toho si dokážou vyvodit že jsou potom halucinace a že se po tom hned umře.. jejich neznalost je směšná, dokud se to netýká vaší rodiny. Zmíníte-li se o léčivých účincích a všem ostatním co je dobrý mávnou nad tim rukou a mají vás za feťáky.
No a co víc podobný je to i v naší zasraný vládě!
Ví hovno a zakazujou!
Yogi
Bolo to celkom v pohode . Jedine co sa ma foter spytal na skrinu tak to ze pre co sa s nou stale rozpravam a kopem do nej (boli to este zaciatky takze to tak dobre neslo). POtom ked sa mi zacalo darit mal so strach ze ked som prec tak by sa mohlo nieco mojim milovanym kvetinam nieco stat ale bezdovodne. Par krat som zabudol zaliat ale na moje pocudovanie bolo vzdy dostatok vlahy(uz v tedy som si na tom lamal hlavu). Potom som musel na tyzden prec a ked som prisiel spet prve co som urobil bolo jasne ze sa pozriet do skrine. A co tam nevidim o dve rastliny menej a o zopar posranych feferoniek na viac .Zistil som ze tie fefer. so fotrove. Raz som nahodil temu o tej skrini a on mi povedal ze to tam mozem mat iba pod jednou púodmienkou ak si tam moze pestovat tie jeho skur**** fefe. Tak som privolil. NO to som nemal robit , asi o mesiac tam yz neboli ziadne raastliny ale same skurwene feferonki . Tak som s tym nakoniec prestal .
Dude
ti obsadil skříň feferonama??? no to je dost drsný, nezkoušel si se s nim nějak domluvit 50:50? možná by si moh nějaký paldy přemalovat na červeno, že jsou to speciální mexický papričky;)
carwin
Tak nevim,fotr by me asi zabil.To ze hulim asi vi,ale kdyby videl ten indoor tak uz tady nesedim,nasledovaly by kecy typu:ty chces asi vyhoret,mas predstavu kolik to zere,atd.on sam nehuli,no spis uz to nezkousi.Protoze kdyz hulil porve tak se paradne zgrcal(sam sem to videl).Byl na hajzlu asi 2 hodiny.No a poslouchat potom ty jeho reci ze jsem fetak atd,se mi fakt nechce,tak hodne zdaru aspon vam.
Jeckob
To Virus- Tak tohle je fakt dost hustý.Já jsem taky nejdří začínal s úsporkama 22 W.Doma jsem řekl že dělám pokus a že z té kytky dělám bonsai.To bylo v poho.Pak jsem zkoušel klonovat a to můj strýc povídá...Nějak se ti to tu množí.Říkám no jenom zkouším...Pak tu byly otázky jak dlouho bude trvat ten tvůj pokus?Vždycky jsem se z toho nějak vyvlíknul.No a teď?Sodíček 150 W, řekl jsem mu že chci mít skříňku navždy, že si tu elektřinu zacaluju,on řek že si to spočítal tak na 300 Kč za měsíc, což souhlasí a nechal to bejt.Mamča se pořád chodí dívat.Prej že už tam jsou paličky a kdy už to budem hulit.Pořád pochtívá listí ze zástřišku a jednou v hospě mi říká, kdy už si uděláme to mlíko?Prostě pohoda.A všem ostatním přeju ať to maj doma tak v pohodě jako já.
Pakobilka
Zaclo to nejdriv domluvama.Pak otazkama:Ty to jeste kouris?-Neee,uz jen vykendove.Cas sel dal a pravda vyplavala na povrch.Hulit neprestanu,to uz je i mati jasny....kde si clovek ma dat vecer brcko,bezet ven?Do tohodle mrazu?Samozrejme ve svem pokoji vpohodicce.Co mam ale delat kdyz poradne netesnej dvere a vune skanku se zacina linout bytem.Naznak odporu z "druhe strany" byl jen v podobe osvezovace vzduchu ozyvajicim se zbesilim sikotem za dvermi pokojiku.Tim boj za me zdravi konci.Poprve kdyz sem postavil skrin 2x1m z drevotrisky(hrozna almara,ale stacila) a vypestil prvni kyticky vse bylo schvaleno a zadny rozruch se nekonal.Dalsi sklizen,jelikoz kytek bylo malo nevyprovokovala nic.Krome dotazu: Kdy uz s tim prestanu?-Prestal sem,dopestil par zbytku a skrin nechal ladem 1/2 roku (ted nechapu jak sem to moch vydrzet).Mati byla spokojena,je uz tolik ne,ale bylo to me rozhodnuti...nebyl cas......ty zensky(bez nich by to nebylo vono)....
Ted sem sam.Z casti stary skrine sem udelal novou 2x3m velkou,moc velkou.Jak sem rikal minula bez ohlasu,zato nova.Sklidila uspech,ja pokarani zda to neprehanim a hlasku typu :Aby nas nakonec oba nezavreli!!!Popsal bych to jako totalni zneuziti benevolence rodice.A proto, i kdyz mam mati rad budu pestovat dal,co nejvic obezretne(zadny provary!!!bacha na toye,ktery ze sebe delaj kamose a pak......shit...).Tet sem s mati jedna ruka,cas vse spravil.Dokonce kdyz sem byl tejden na horach tak mi dolejvala zivnej roztok,michala chemku-starala se o me milacky.Timto ji dekuji a preju vsem at maj tak VPOHODE rodice jako ja.
Boji za nase spolecne zajmy zdar!
Mam jedinou radu:Pokud se vas rodice budou ptat kdy prestanete pestit, nerikejte jim ze nikdy.Staci rict nespecifikovanej casovej udaj-brzo,po sklizni(ích),az me to omrzi(je nejlepsi-dava rodicum nadeji ze preci jen mate rozum a s tim FETEM konecne skoncite).
virus
no nasi sou v poho,a kdyz sem si otci stezoval ze mi chcipli 2 kytky...tag hned jezis to je v pytli..to napravime sezen semena a ja ti je vypestuju a dam ti je tam az budou jako byli ty predtim a ani to nepoznas synu:D:D
Pakobilka
Kez by bylo takovejch rodicu vic!
liwindark
U mě pohoda,ale můžu jenom za oknem i když to dám jen pod zářivku mimo skřín tak už se můžou posrat,ale i za oknem waroste ganja :)) ale skunk asi nikdy...Pro mě je lepší outdoor u babičky .)
kralíček
no já to mám v pohodě ,mamka pěstuje od roku 94 a od nějaké doby jsem začal pěstovat taky, tento rok se chystám na spuštění indooru a mamka nic nenamítá takže v pohodě.
Lahvy
Sákryš lidi, vy ale máte štěstí na rodiče.Vypěstoval jsem si pouze outdoor a byly to pěkný nadávky !co-to-támhle-roste?!?!"nakonec to dopadlo pěkně v poho. Moji kámíci ji lehce ukradli a ted jsem hezky zhulenej uz 4 měsíc :))
Hicks
Tak budu teda psat za Gizma co se mu stalo:

Uzzi nějak sehnal zářifku a všecko okolo a flek měl akorát Gizmo na privátku. Jeho privátek byl drsnej. V Brně, v rodinným baráku, stará babka, co furt k němu lezla, prostě psycho.
Gizmo zasadil, kytky krásně rostly.... měl zapnuto přes noc 16 h.

Zhruba po 2 měsících tam byl jeho spolubydlící a babka najednou naběhla na něj a : "hele, co to tam má svítidlo f tý skříni??? (skříň byla naštěstí opatřena zámkem)"
Spolubydlící: "nooooo, von tam má zavřenej kompl...... nesmí ho nějak vypínat, víte??"
Babka: "aha, tak to jo :D "

Nakonec ale s toho bylo prd, zhulili sme to za 4 dny :smoker: .
mufin
hhehe no tak to muj fotřik.......auviděl skříň...řek mi že sem producent drog .....vyndal kytky...spalil je (ale na ohništi)....zničil lampy (naštěsti 2x70W)....skoro mě naprašil na POLICII.....max mě zprudil s takovejma tema kecamo vo tom co je v zakoně a za to je i 5 let.....vlastne me poslal do prdele ..... a tim sem se rozhod přestěhovat...... zatim
premys
první viděli až potom co tata vypěstoval první outdoor. V 50i.
mí rodiče sou proti když se to dozvěděl děda tak z toho byl dost špatnej bylo mi to líto je to můj nejmilejší člen rodiny a když sem za ním přijella o týden později měl v květináči zasazených 11 kytek. Prej že to hnedka vyhodí za další týden byly kitičky eště hezčí tak sem zvědavá jak to bude vypadat až tam zase pojedu.. Určo napíšu Pá LLLaaaddduuunnnkkkaaa
KARone
moja mama bola zvedava ako to kvitne ale foter ten to chcel vytrhat .... tak som to rychlo zbalil a nasadil outdoor
negzi
Hmm, s našima by to taky seklo...
Mias
U me jaxi f klidu...:p:...prece mi nebudou zakazowat neco co sami delají???dneska du z matkou warit milk......na indor mi rekli "pekny"...:p:.... Mias :smoker:
MICHAL88
U nás ve městě kde sem vyrostl najednou začal sodíkový boom, to mi bylo asi šestnáct. Instinkt mi říkal, že prostě musím taky něco zkutit. A jelikož mně do pokoje rodiče běžně chodili, věděl sem, že to neutajím a ani žádnou skříň sem vykuchat nemohl to by neprošlo. Inspiraci jsem nalezl zde, dokonalý systém G-manuv scrog http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6799 no a teď co rodiče. S kámošema sme tomu říkali lečba šokem. Prostě nejdřív to musíš potaji postavit a v nestčeženém okamžiku zapojit a dělat jakože nic. Zvyyšuje to pravděpodobnost uspěchu, táta byl zásadně proti, ale máma byla vstřícnější a konejšila ho slovy, tak ať to dopěstuje když už si s tím dal takovou práci. Jo dojel sem jedno kolo a pak už sem to nezopakoval... Ten scrog je teď neznámo kde :)

MangekyouSannin
S indoorem jsem taky začal stylem :postav,rozsviť a pak řeš.Hlavně jsem se to snažil uhrát na levnější náklady na kouř,jelikož naši už věděli že hulím,a jsou v pohodě a tudíž nasledovaly otázky typu: kolik stojí jedna dávka(joint).Na indoor taky reagovali výše zmíněným poukazováním na mříže,ale nějak jsme se domluvili na menším počtu rostlin,ale pořád breptali a nelíbilo se jim to.Bod zlomu přišel v druhé polovině 2ho kola,kdy mi byl diagnostikován nezhoubný nádor na mozku.Najednou všem dojde co je ve skutečnosti důležité a co malichernosti a čuměl jsem jak puk když se mě otec ptal co a kdy má dělat aby mi to nechcíplo po dobu mé nepřítomnosti (Skříň homemade,otvírání okna kvůli teplotám,zalívání,hlídání teplot apod.).Mámě jsem zase přesadil pokojovku do kokosu,začal zalívat mýma hnojkama na weed a za 1/2 roku ji zdvojnásobil kytičku,že od té doby taky žádný problém.Takže za mě vše ok,mám je rád,jsou zlatí a přál bych to i těm,kteří bohužel neměli na pohodové rodiče to stěstí. Pěstu zdar
Pflusik
http://www.ozsticker.com/403-927-large/dude-wtf.jpg


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma