Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Model pro SCROG - Klikni zde pro originální téma
sunray
Zdarec,

po dukladnem studiu groweru bych si rad ujasnil jednu vec... a to, jaky modely se nejvic hodi na scrog - ja bych to videl na nejaky indiky (treba mazar) ale v nejakem threadu jsem se docetl, ze na scrog radsi sativy..takze jsem z toho mirne zmaten( Chtel bych zkutit neco podobnyho http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=9230 :))

diky za odpovedi... pokud uz tu nejaky podobny thread existuje, tak se omlouvam, ale nenasel jsem :(
matko291
Ahoj sunray
do scrogu ti podla mna sadne kazdy model len musis drzat stejnaku vysku vsetkych rastliniek aby sa ti to dalo dobre zapletat.
Najlepsie je ist scrog z rezu ako zo semiacka,rez sa ti vetvy od malicka a semiacko musis este aj cakat ci bude samica alebo samec ak nahodou nie su feminizovane potom to mas jednoduchsie.Ale aj rezy treba ohybat uz od malicka kolienami alebo ako ja ich vyvezujem o hranu kvetinaca silonom na ryby majtensim peaca :D
sunray
matko291: urcite bych jel z rizku... toe jasny :)

trosku jsem si to zjednodusil a koupil Royalty mix od Plagronu :) ma cenu to pak jeste necim prihnojovat, kdyz ty rizky pujdou po tydnu na kvet?
Cactuss
Na kvet se taky hnoji :)
HooBr
kamarát mal nedávno K2 na SCROG-u mal ich 4 rezy na ploche 50cm x 50 cm
zhuluje to výborne žiadny útlm, doporučujem na plnej čiare :satan:
Hanyz
K2 bych doporučil spíše na SOG

Btw ty chceš po týdnu přepnout na květ a zároveň jet ScrOG? Takhle pletivo asi těžko zaplníš
HooBr
nechaj to rásť aspoň 2 týždne, ak nie 3, chceš predsa riadne "haluze", či nie?
sakra, som tak mimo že neviem čo píšem, dik za opravu Hanyz
je dobrý ten náš NONAME :crazy: neviem ako môžem niečo napísať písmená na klávesnici skáču miznú, proste NONAME je záhada . . . :jumper:
sunray
Hanyz: nekde jsem tu videl, ze se da prepnout uz po tydnu (mam CFL = nechci at se mi to moc vytahne)...myslis, ze je to blbost?
HooBr
sunray: prepnúť sa dá aj hneď, len to čo bude potom nieje isté
ešte k tej CFL, je tu naozaj málo ľudí čo pestovali pod ňou a v kombinácii so sodíkom, nikto nevie jak to dopadne . . . :vampire:

moja rada: ak nechceš aby ti to prerástlo, počítaj že po prepnutí vybehnú ešte o 200 % maximálne, 100 % máš istých . . .
Hanyz
myslím, že týden starý řízek se sotva stačí rozjet, natož aby se rozrostl v takové míře, aby se ti i po vytažení po přepnutí podařilo zaplnit pletivo. Mrkni do galerky na ScrOG. Většina lidí píše v jaké době přepli na květ a na fotkách jasně uvidíš, jak vzrostlé v té době kytky byly.

ad vytažení po přepnutí... to je hrozně relativní a záleží to na mnoha faktorech. Dá se říct, že se to pohybuje v mezích 50-500% Obě hranice jsou samozřejmě extrémy
sunray
HooBr: v kombinaci s Adjust-A-wing to roste fakt pekne :) se sodikem to nehodlam kombinovat ) bohuzel jsem to musel hodit ke kamosovi - rodice nejsou moc tolerantni :( takze az bude vlastni byt, hodim nejaky fotky :)

Hanyz: myslel jsem to tak, ze prepnu na kvet tyden po tom, co se rizky chyti (vyroste nejake to patro)...uz asi nevim co pisu )))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma