Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pitomá pohádka - Klikni zde pro originální téma
Limba,CsC
Byl jednou jednou jeden malej Growman. Pěstoval, hulil, neškodil, četl noviny na počítači a sem tam napsal i nějakou blbost. Shodou okolností napsal 99 blbostí těsně před Velkým Zimním Svátkem Konzumu. A shodou okolností se mu (spíše jeho Grow-lady) podařilo sehnat potištěné papírky a vyměnit je za velký (opravdu moc velký) železný krb a konečně ho nechat namontovat do obydlí. Všechny poslal na výlet a chystal Svátek. Chtěl, aby v doupatech jeho mláďat už nebyl mráz.

Konečně !!!

A tak založil ohýnek, pozoroval plamínky a poslouchal praskání dřívek. A oheň hořel a hořel....
A tak Growman zaslzel dojetím, sedl k počítači a jako svoji jubilejní blbost se chystal podělit se o svoji radost s ostatními a to v rubrice "...jen samé dobré zprávy".

Ale nebylo mu souzeno.....

Přesně v ten okamžik selhalo komínové těleso, vzňala se půda a začal hořet strop obydlí. A tak Growman místo psaní jubilejní blbostí nosil po žebříku starém 100 let vodu na půdu a lil ji zpátky dolů do obydlí. Když je ve 2 hodiny v noci zalil (to obydlí), už nic nenapsal. Do té rubriky se to už nehodilo. Vůbec se to tam nehodilo.

A tak se po pár dnech chtěl vybrečet do jiné rubriky "...jen samé špatné zprávy", ale porouchal se mu počítač. A tak Growman neměl ani počítač, ani jubilejní příspěvek, ani teplo, ani strop v obydlí. A měl fakt pitomou náladu.

Ale potom si ten osel uvědomil, že i pitomý pohádky musejí mít přece šťastný konce. Jinak by to nebyly pohádky, ale Černá kronika, ne ??

A tak má ten pitoma Growman dnes krb,má i teplo v obydlí, má počítač, díru ve stropě-ale papír z pojišťovny a konečně má i ten svůj pitomej jubilejní příspěvek.
Uffff.....

[Edited by Limba,CsC on 14-01-2002 at 11:44 PM]
sunset
Za ten pekny styl mas K+

Drsna story, ale pekny konec...

At ti ten optimizmus vydrzi!!!
Hugo
Tak z tohodle člověka by jsme si všichni měli vzít příkad. Nemyslím tím podpalovat střechy a ničit počítače, ale z toho optimismu. Na světě je spousta svinstva a toho dobrýho je snad čím dál tím míň a míň, ale člověk co chce, je stejně na světě rád. Jde o to, že to špatný se musí přehlížet a s tím dobrým se musí člověk potěšit co to jde. Jenom takhle se dá ze života vytřískat nejvíc. Limba na to kápnul a my ostatní bysme měli tuto životní filozofii následovat jako ovečky. Teda aspoň já ji v životě vyznávám a je mi fajn.

Zasloužíš kopec karmy chlape.
Walhalla2000
obcas, kdyz ctu nektere prispevky, tak si rikam, ze by bylo dobre vydat knihu, neco jako "sebrane spisy z Groweru"...

a tvoje dilko by tam rozhodne nesmelo chybet!!!

K++++++
Noxik
Pohádka se velmi příjemně čte....a navic je velmi vzrušující!!!!! BE YOU...
hh-top
Píšeš tak hezky a něžně brutálně, že se nemohu zdržet jedné literární karmičky a mírného předklonu.

Keep on going, Limbo!
hh-top
Walhallo, ty čímane, vždyť to je senza nápad s tím Grower´s Digestem. Vždyť bychom ho mohli mít i na těch tričkách, ne? Co na to bohové? Zeptej se, prosím.

Kdo nehulí s námi...!
Limba,CsC
Děkuji všem za podporu. Pohádka to nebyla, byla to "Malá noční požární zkušenost".
Ale číman-Growman se zchladil na mezinárodní pojišťovací korporaci, jelikož doupě má pojištěno na tak šílenou částku, že se mu z toho někdy chce plakat...
Dík.
Lackyfree
čau pardále.... :) (cháááá to hovádko jsem eště nezapoměl)

ale pěkná pozitvní story K+
GreenMary
Já spíš popřeju, ať ti moc "hořlavých" pohádek nepřibývá. Domeček přeci jen ještě stojí.. Takže ať Ti stojí dál a dlouho :)

Pampalá Paapaa.. GM
hh-top
I já ti přeju, ať ti stojí!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma