Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Změna fáze na květ - Klikni zde pro originální téma
xjackx
Sorry že zakládam novej thread ale potřebuju radu! Mam ve skříni kytku zatim ve fázi 18/6, a potřebuju vědět jestli když přepnu na 12/12 a necham tak tejden dva ve skříni a pak hodim ven jestli pořád pokvete a jestli to bude normál jako kdybych jí nechal pořád v té skříni?Díky všem.
Sinuhet
Ne, venku se to zase vrati do vegetacni faze, coz kytku vycerpa, zmutuje, atd...
To sinuhet: Ja jsem dal nakvetlej passion pred 14 dnama ven a porad kvete. Zkoukni kdyztak makra. Je to tam videt.
Sinuhet
Zalezi jak dlouho mu reveging bude trvat. Je take mozne ze ta odruda je opravdu snadno kvetouci, pak si mozna kvet udrzi i pod periodou s kratkou noci.
Jahudka!
Me osobne nakvetly windoorovky zacaly opet rust.Vidim to jako sinuhet.Je na to zatim moc brzy.Neco jinyho by bylo ji soupnout ven za 2 mesice aby mel den alespon 14 hodin.Zatim se den jeste prodluzuje.To uz bych to radsi pod tou lampou dotahnul az do konce.
No ony se tam vsechny nevesly a stejne byly nejake nemocne. venku se spravily. Kdyz jsem to daval ven tak byl jeste ke vsemu uplnek. Taky se docela divim ze furt kvetou. Dela se na nich pryskyrice a mam pocit ze se sisky neustale zahustuji. No uvidi se. Kdyztak shlidni ty fotky.
V nedeli jsem jeste dve zkusil zalit final solution. Uvidime, uvidime
Jahudka!
Disaster:-) - U tebe to bylo neco jinyho.Tys je vyhodit ze skrine musel protoze jsi tam mel strasnou bush.Mel jsem na mysli xjackxa.Ten by to mel dojet spis pod lampou kdyz uz to ted pod ni ma.
xjackx
No právě to je problém mě se to do ní už taky nevejde :-( budu muset nějak amatersky předělat nebo necham dorůst vklidu venku, právě nevim co se stane když se opět změní perioda:-( jedině zkusim. Díky zatim!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma