Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Risan out 2006 - Klikni zde pro originální téma
Risan
Rozhodl jsem se že přebytek řísku využiju na outdoor sice pochybuju že bude nejaka sklizen bo je to na celkem rušnem místě, ale na skoušku to stai. Jsou to 2 polarní záře kousek dale mam jeste jednu, bohužel ta hlina neni nic moc. a fotky budu dodavat proběžně dokud mi to nekdo sklidi jeste nezrale.
Risan
foceno 21.5.06
Risan
dik a tady je dalši foto z 22.5.06
Oralius
to su ale pekne mrsky:D..krasotinky:)..brasko dufam ze sa ti to podary a ze budu aspon 2 metre vysoke:D:D..cim budes hnojit??..drzim palce
Risan
tak hnojit budu obyčejným paškovym hnojivem hydroponex je vhodne aji na hydro a obsahoje udajně všechny potřebne látkypro zdravy vývin rostliny. tak uvidím
Mr.Shiva
2 Risan:Aby ses nedivil s tim vyberem mista.....Aby to nejvic napadny nebylo nakonec to jedno z nejlepsich.....
Jinak drzim palce vypadaji zdrave :)
Pan Ker
Jojo, jak se říká:"Pod svícnem je tma!":)
Risan
dik za podporu a doufam teš že mi holčičky pekne vykvetou a pak si je sklidim
Risan
foto z 24.5.06, tu mam i tu posledni na kterou sem posledne zapomel s tym focení.
Risan
31.5.06
Risan
fotečky ted nemam bo ma kamos puceny fotak ale dneska jsem je byl opět skontrolovat a co nevidim na jedne si pochutnal zajic nebo srna. takže už je o jednu méně a navic jsem zjistil že maji asi malo světla. protože jak sem je sadil tak na ně svitilo pekne a furt slunko a ted se rozrostly stromy a narostlo listí a jsou na slunku asi jenom 4h deně jinak ve sínu. Tet mi jeste zbytek požvykaji zajíci a je po outdoru.
Risan
kiticky na fotkach už nejsou bo mi je tatik zeseknul (omylem) debil nepozna travu od trávy ale zbyla mi jete jedna chudinka le ta už toho prožila prvně ji vykolay kury ze země a zbylmi po ni krater 20 čisel hluboký tak jsem ji pichnul spátky a obložil dřevem pak ji s ni kamoš (už byvaly) urval cely vrh a pochcal a pak prinesl list a zeptal se jestli vime co to je v ten moment mit po ruce střelnou zbran tak je ponem bo jak jsem videl co s ni zbylo tak jsem se spotil a rychle jsem ji umyl od těch chcanek a o dva dny později ji hodil do květinača ale mezi tim mi z něho zežraly kury všechno listí a zbyli jenom větvičky ale poroste a tet čekam až trošku povyroste, udelam z ni risky a hodim do nove pestirnicky a bude klid. ted vypada takhle a petirna takhle.
Kolom&n
no tak to je kytka teda.kamosa bych asi zkopal na miste.a slepice pozabijel.jinak nepsals v jednom prispevku ze jdes k soudu za pestovani??
Risan
to jsem nebyl ja kamos nema net tak pouziva muj komp s mojim profilem takze nektere prispevky jsou moje a nektere jeho a chytly jeho. me jeste ne.
Risan
ja jsem mel zatim jenom ten case 4x20W a tady ten out a ta veci pestirna je jeho. ale pomaham mu s tym. a v te skrince je tet jenom 18W zařivka a než tam dam kytky tak tam bude jeste 150W son-T ktery už mam s tlumivkou ale jeste budu muset skocit pro starter
Risan
Takže jsem dneska sklizel sice to jeste neni uplne zrale jeste by to chtelo tak 14 dni na slunicku ale je hlasene na pristi tyden špatne počasi a vyhrožují s raními mraziky tak jsem to uťal, ale uroda nic moc bude toho podle me asi tak 3 - 5 g nebot jsem to skonil snat nejvic jak to šlo. Ale aji todle potesi. na mesic mi to vydrzi a pak už budu sklizet moji skrin, ale poučil jsem se a pristi rok budu už vedet jak na to.
Risan
tak trosku jsem to nechal ususit ale ono se to srazilo :-) jeste jsem to nevazil ale vidim to tak na 3-4 g
Risan
takže sklizen už mam v sobe ale musi se uznat že byla dobra. a na to že to rostlo přimo pod stromem to bylo aji docela dost silne. jeste že mam za 14 dni sklizen ve skrini.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma