Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
svobodna zeme??? - Klikni zde pro originální téma
ted jsem si precetl clanek na adrese: http://underground.cz/734 a s nim souvisejici odkazy a nejak to vazne nechapu, prece nezacnu verit tomu ze vsechno deni ridi nejaky tajny sluzby nebo ze ziju jak v matrixu?! co si o tom myslite vy
breeder
- jo, už jsem o tom četl v britskejch listech, je to fakt hustej nářez, že se už o to nechci ani zajímat - je mi z toho pokaždý na blití
a to i z našich novin-o nás
no nevim, jestli se nekdo divate na paskvil ale tenhle tyden v nem rikali ze ve state "connecticut" (nevim jak se to presne pise) odsoudili 17-letyho kluka jen za zpivani pisne "because i got high" od afromana to uz je ale vazne moc
Haman
Jo taková je drsná realita, ale bohužel nejen v USA. Např. odposlech bez povolení se běžně praktikuje i v čr.
hnut
do tedka jsem si myslel, ze paranoiu mi odstartovala ganja.
"to ze mas paranoiu jeste neznamena, ze po tobe nejdou"
kua!
marc
Z takovydlech udalosti je mi neskutecne smutno.
Nejvic me sere ze se s ty vysneny svobody stava zase dalsi totalita ....

Ale tohle taky prece musi jednou skoncit, ne ?

Haman
Jo skončí to až budeš mrtvej.
psycho
No, já si myslim, že tyhle věci nezkončí ani až bude naše generace "řídit stát". A jak to tak vypadá a vždycky vypadalo, tak pokaždý když má někdo moc, dává spíš zákazy než povolení. Myslim si, že odposlechy a narušování soukromí tajnejma statníma službama tu bude furt. Stát přece musí mít kontrolu nad svejma ovečkama, jestli mu náhodou neokusujou růžičky místo tý hnusný, vod všech ovcí posraný trávy (tim samozřejmě nemyslim tu naší travu).
skogen.van
tato země bohužel nemá šanci státi se svobodnou.lidé kteří se pokoušejí ukočírovat tento dostavník ssebou vláčí příliš těžké břímě minulosti.jak praví stará pravda,chceš-li poznat člověka,do rukou dej mu moc,pak budeš-li mít štěstí,stihneš volat o pomoc.díky matce přírodě za ganju.aspoň na chvilku se odpoutat od reality,volně a svobodně plout mořem nenávisti.
psycho
Jo a ještě bych chtěl napsat něco, co se týká nedávných (no, ono je to už půl roku) událostí v NY.


Jednou jsem se takhle vypálil, a ve svých paranoidních představách jsem přišel na jednu konspirační teorii:

I .Všichni si snad pamatujete na tu dobu, kdy odcházel Clinton a Američané volili nového prezidenta.Výsledky voleb byli takřka nerozhodné - Al Gore vs. G. Bush. Mám za to (nevím to zas tak přesně), že o tom, kdo bude pezident nakonec rozhodlo sečtení hlasů odněkud z Connecticutu (ale, to si nejsem vůbec jistý, nemám žádné podklady, jen pátrám v paměti). Boom a prezidentem se stal s minimálním rozdílem hlasů Bush (zvláštní...jeho otec, bývalý prezident, v politice má hodně známých....no, ale to není podstatné). Půlka Američanů z toho zrovna moc nadšená nebyla.

II. Po nějaké době Bush zahájí projekt paraple (nebo to byl deštník?). Ochrana před mezikontinentálními raketami. Ostatní státníci se ptají :" Proč? V době, kdy všichni podepisují smlouvy o vzájemném neútočení. V době, kdy se všichni snaží řešit vše diplomatickými cestami.Proč zrovna Amerika nedá příklad ostatním, a místo zbrojení bude zbraně likvidovat.Divné"
Bylo okolo toho docela rušno. Bush stále tvrdil, že to jen prevence.

III. Další boom, avšak tenhle byl opravdu slyšet. 11. září 2001. Teroristický útok na WTC. Americký symbol v troskách.
Bush říká: Nový druh války, vyhlašme válku terorismu!!!

Není to divné? Nepřišlo to Bushovi nesmírně vhod?

Z prezidenta, kterého půlka národa neuznává se ze dne na den stane milovaný prezident, ten který se rozhodl pomstít Ameriku.A už má konečně důvod zbrojit. Navíc se za něj postaví celý svět.
A co napadne Bushe? Zaútočit na hnízdo toho ďábla Ladina, na Afgánistán. Už samotná myšlenka je úchylná.Zaútočit na stát, kde se údajně zkrývá terorista.

Co tedy Bush získal po 11. září a co ztatil:
- Přišel o dvě budovy, který se mu beztak vůbec nelíbili, protože tam byly pomalý výtahy (blbej humor, já vim)
- Pár mrtvejch, ale jeho příbuzný to nebyli

+ Stal se z něj miláček národa
+ Odůvodnil to, proč zbrojil
+ Ve válce se zbavil starých zbraní
+ Ve válce otestoval zbraně nové
+ Zlepšil vztahy se všemi státy, dokonce i s Ruskem
+ Konečně se vypořádal s Afgánistánem a jeho
Tálibanem, na kterej měli spadeno jakou dobu
+ A teď Americký loutky šéfujou Afgáncum (nebude tam
třeba nějaký nerostný bohatství???)

Co když dal povel americkejm tajnem službám, nebo bůhví komu , aby se to tak nějak zaonačilo a oni přišly o pár letadel, o pár baráků a o pár lidí, a mohli rozjet tohle divadýlko.

Jestli někoho ještě něco napadne, tak to sem napište.

* autor příspěvku v žádném případě nesympatizuje s terorizmem ani s žádnými jeho projevy, dokonce je odsuzuju (na doživotí)
**autor příspěvku v žádném případě nesympatizuje s prezidentem Bushem, ani s jakýmkoli předchozím americkým prezidentem , jelikož dovedli Ameriku tam, kde v současné době je. Horší než americké vymívání mozků jsou už snad jen mexické telenovely
§§§



viridis
2 Haman: k4u za tve koncentrovane, lapidarni pravdy. ;)
2 psycho: dtto za posledni vetu. Zkus prosim (mas-li naladu) rozvest proc, nepresne ;) cituji: 'No, já si myslim, že tyhle věci neskončí ani až bude naše generace "řídit stát".'
2psycho,
jo taky me to uz napadlo, ale nez az v takovychhle souvislostech. Jinak si vzpominam jak jeden kamarad byl na rok v usa a kdyz se vratil tak se za nekolik mesicu konaly volby. V te dobe jsem se tomu nejak nevenoval(no co zas nakej novej prezident a jinak vsechno pri starym) o muj kamarad rikal ze bush to nesmi vyhrat ze to je militarista atd. No musim rict ze mu zacinam verit
psycho
2 viridis: No, popravdě nevim, zda na tu větu poukazuješ z důvodu -
a)termín naše generace = Když jsem to psal, tak jsem si vlastně neuvědomil, že na groweru je hodně moc lidí jiná generace, než moje (r.83)...Možná bych to poopravil - až budou stát řídit lidi co hulej (což se těžko stane, protože "jich" je pořád ještě víc (nezní to málo paranoidně, že? :- )).
b)termín řídit stát = myslím jako, že ve vládě už nebudou ty starý komančové, kterejm de jen o to, aby si nahrabali a tenhle stát co nejvíc vysáli a státní majetek co nejvíc rozprodali a co nejvíc továren zrušili a co nejvíc lidí vyhodili a co nejvíce zápaďákum lezli do prdele aby za to měli zase many do svejch už takhle nabouchanejch tlustejch a prasečích kapsiček který už takhle přetejkaj jak se jim tam ty peníze nemůžou vejít a voni pořád sajou a sajou a nemaj dost a nikdy mít dost nebudou a porad se budou drzet tech svejch mekkejch a pohlnejch kresilek jen aby nevodesli a neprisli o dalsi statisice a miliony ktery by pomohli mnohem vic lidem ktery uz dobu cekaj na svy platy ktery je ale nikdy nedostanou protoze riditele jsou s tlustejma vladnima prasatama spolceny a tak radsi nechaj tovarnu zkurvit! aby zbankrotovala a mohli vyhazet dalsi lidi a nebo tovarnu prodaj zapadakum ktery ji pak stejne zavrou a ty lidi propusti a zacnou sem dovazet jejich vyrobky za ktery zase plati prasakum nejaky dovozni cla a voni si zijou jako prasata v zite a vsechno resi tak pomalu a (právě mi došel dech)...... Už jste viděli někdy přenosy ze sněmovny? BORDEL !!!!! Nedivim se, že pak ňákýmu magorovi rupne v bedně a vlítne tam a všechny je postříli. Ale doufam že se to nestane, protože je docela možný (ale neni to dokázaný, a možná je to jen fikce), že jsou tam 2 nebo 3 lidi, který vážně pro ten stát něco dělaj a berou svý many oprávněně. Ale to se nikdy nedozvíme, jestli tam někdo takovej je, protože takový tam asi tajej, protože by jim kazili image TLUSTEJCH PRASAT CO SE DRŽÍ SVEJCH NARVANEJCH KORYT SEČ MůŽOU.

Nemužu za to jít do kriminálu ????

---Teď mne tak napadlo - napište sem někdo, jestli máte svý oblíbený politiky (a nebo zkritizujte svý neoblíbený) a co přinesli pozitivního. (pozn. a ne jenom vo ganje)
psycho
2 kif: Hej šéfe, pred nějakou dobou jsem si mejloval s ňákym amíkem, a ten napsal doslova : doufám, že zvolí bushe, protože to je ten jedinej, kterej nás může zbavit toho "asian shit", kterej se tu roztahuje !!! (nevyčetl jsem, kde se roztahuje, jestli msylel v usa a nebo celkově na planetě..........
skogen.van
psycho:....ve druhé části jsi to trefil naprosto přesně,problémem zůstává otázka,co se stane v monentě kdy se k moci dostene jak říkáš naše generace.jestli si ty lidi konečně uvědomí chyby které páchaly jejich otcové a zda budou ochotni situaci nějak řešit.další otázkou je,zdali ještě bude co řešit.mám strach,jestli vstup do EU nebude taky koncem suverenity tohoto státu.stačí se jen podívat kolem hranic,všichni skáčou jak Brusel píská.
připadá mi že je jaksi v české přirozenosti neustále někomu lézt do řiti.jsme bohužel malý a rozkradený stát,který si nemůže moc vyskakovat,ale nějakou důstojnost bychom si jako národ měli zachovat.
když už to nedokázali ti před námi.aby se za nás jednou naše děti nemuseli stydět.
toto je nemocná zem,korupce,zlodějna ve velkým,dnes a denně to čteš v novinách,ten ukrad milion tamhle,ten zas tuhle.ale nic se neděje,proč taky.svět se točí dál a za pár měsíců nikdo o ničem neví.
lék....najít ten správný lék.....
chtěl bych věřit,že ganja je jedním z nich.....jestli to je pravda,ukáže historie.
možná se taky pletem..........
psycho
Omlouvám se z použití vulgarismů. To so píšu, není skutečností, ale jednou jí být může.

No, až zjisim, že EU je fakt jedna velká "kurvárna", tak seberu auto, sbalim si věci, a pojedu někam do tibetu, kde strávim zbytek života v odříkání, samostudiu, a něvědomosti. Možná se dopracuji i k "hybernaci" a proberu se za tisíc let, a když uvidím, že svět je na tom hůř než líp, tak začnu zase hybernovat. Ale vím, že sám to nikdy nezvládnu, a ani nevím, zda to doopravdy zvládnout půjde, ptoto raději dám život dětem, vychovám je k obrazu svému (avšak budu se snažit, abych je neovlivňoval) a já budu žít dál. Je to smutné, hezké, naivní , a asi se to nestane.

Nejlepší způsob výchovy dětí neexistuje. A proto se snažte děti vychovat ne zákazy, ale povoleními a odměnami. Ne vnucováním své vůle, ale vyslišením vůle jejich. Ne bitím a nadávkami, ale pohlazením a pochvalami.

Pro dítě musí být rodina přednější, než kamarádi. Vaše dítě musí věděť, že domov je to poslední místo, kam se kdykoliv může vrátit.

Je to jako se psem a jeho pánem: Když uvážete psa na řetěz, tak se bude snažit utéct, a při každé příležitosti vás kousne, i když vy mu budete dávat jídlo, a za prohřešek ho surově zbijete.
Když budete mít psa a dáte mu volno, a on bude stále při vás, pochopíte, že jste ho dobře vychovali. Pes se bude vracet proto, že vás má rád, a né proto, že nebude mít kde spát a co jíst.

Proto než si pořídíte dítě, pořiďte si a vychovejte psa.

Vím že to je těžké a já sám mám strach, že to nezvládnu, ale vím, že to jde. Je mi devatenáct, a možná se někomu bude zdát, že melu "sračky", ale já vím, že je nemelu.
psycho
Ještě se chci vrátit ke dvěma věcem :
1) toto celé jsem napsal proto, že když svět nezměníme mi, musí ho změnit naše děti a nebo děti našich dětí a nebo jejich děti. A výchova je od toho, aby děti utvořila k našemu obrazu. A proto žijme a chovejme se tak, abychom se poté nemuseli stydět za naše děti(protože vím lituji toho, že rodiče se za mne stydí, ale ne proto , že bych byl snad špatný, ale proto, že nejsem stejný jako oni!Ale kdybych byl jako oni, tak toho nelituji, protože bych sám nevěděl, jaký jsem jinak mohl být)
2)vyslyšet je tvrdé y ,sorry


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma