Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
kkt_projekt [400Wsodik] - Klikni zde pro originální téma
RastaMorda
Zdárek, párek, Paroubek je vůl !!!

Tak sme se rozhodli to zveřejnit

ROZMĚRY:



Technika:

CoolTube, 2xventilátor Sunon(160m3/h), 2xventilátor(100m3/h),
stolní kancelářský ventilátor

Osvětlení:

400 W Osram Super, Son-T PLUS, 4Y
24 W Osram Circolux

Osazenstvo:)
6 ks AK47 (vše z matky vlevo)
RastaMorda
další foto
RastaMorda
...vůbec si ale nepamatujem datum, kdy tohle všechno začlo...je to totiž už nšjakej pátek, co tuhle věc stavíme :)

VŠECHNO ALE DOBŘE DOPADLO a tu sou další fota:
RastaMorda
...vůbec si ale nepamatujem datum, kdy to všechno začlo, páč to je už nějakej pátek, co tu věc děláme...

VŠECHNO ALE DOBŘE DOPADLO a tady jsou další fota..tentokrát s datem- 15.5.06 (takže stáří řízku cca měsíc nebo měsíc a půl pod 80 W)
RastaMorda
No a ještě pár z 16.5.06 :)

Sme s toho docela vyjetý, jak to valí...takže fotkama nešetříme..

pěstební prostor je tak 70 x 60 x 150 ...takže uchladit 400W na takovym prostoru neni vubec lehkly...ted je teplota 28 stupnu C (bohuzel pri otevreny skrini:) co znamena ze to tak bejt nebude moct, az to bude vsechno dal...

NO ale valí to pod tím dobře
RastaMorda
Jo zapoměl sem napsat, že je to náš první projekt, takže tak je k tomu třeba přistupovat......aspoň my tak tedy přistupujem__
RastaMorda
A je to velkej rozdíl?? mezi alobalem a bílou barvou??
RastaMorda
Oukej...Tak první připomínka a už to řešim....V pondělí vlítnu do Growu:) Díkas a jen tak dál
RastaMorda
Tak za snahu pomoct dávám další fota...Tentokráte z dneška (20.5.06)
....... -= enjoy your view =-


Bobánci....














Matička a její děti....
jestedman
hnojíš?
RastaMorda
No....za celou dobu jen 2x a to Kristalonem na vegetaci.....Nic lepšího nemám..zatim:) PORAĎTE
jestedman
tak začni pořádně hnojit
kristalon na vegetaci? co to je. když tak kristalon start, ale jestli jedeš 400, tak si pořiď třeba AH, matku taky hnoj, pak si sežen phytamin, a taky bych doporučoval hořkou sůl
stimulator na řizky asi používáš
RastaMorda
K tomu světlu....Je to normální 24 W zářivka Osram Circolux z elektra ...nic víc
RastaMorda
K tomu hnojení... :) Ani stimulator na řízky nepoužívám, páč ho nemám a nějak sem to moc nekoumal...zatim...asi se budu muset do toho hnojiva ponořit víc...zatim sem si říkal, nech přírodu no, tak tomu trochu pomůžu...
jestedman
ta zářivka nebude to pravy ořechový, zkus si zjistit spektrum
a víš co chlape hledej, faquj a uč se. tyhle věci sis měl zjistit předem. IMHO 400 na prvni grow je zbytečnost, nebo spis troufalost:)
Jahudka!
RastaMorda - Chci jen rict,ze bych vybral 3 kytky ktery jsou podobny vzrustem a velikosti a ty dalsi 3 dal nemilosrdne pryc.Nejspis to tak stejne neudelas a budes mit svoji hlavu,ale ver tomu,ze palice budou dlouhy a ridky.Bude to stat proste za prd a az na to prijdes,uz to nezachranis.To jen takova rada na zacatek.Sam jsem udelal stejnou chybu a videl jsem co udelali 3 kytky a nebo 6 kytek na stejnym prostoru.Neprosvitis to ani nahodou i kdyz bys mel 1000w,prostrihanim si nepomuzes.No uvidis sam.

Jak jsou velky ty kvetniky?
RastaMorda
... zbytečnost?? bych neřekl...troufalost? to možná, ale věřim tomu...Za těch pár dní co to roste, nepozoruju nějaký problémy, takže 400 proč NE?? :-)
RastaMorda
No mají 6 l... Myslíš že 6 kytek je moc??? Stříhám, drátkuju, tvaruju a snažim se to dostat vše do jedný roviny a a zahustit tak celej pěstební prostor, zatim mi příde, že to jde celkem cajk, ale nevim, když říkáte???
RastaMorda
Zatim to vypadá, že rostou spíš do šíře a tloušťky, než nahoru :)
Jahudka!
RastaMorda - Z 6l ti muzou vyrust velky keriky (i 150cm a vic).No jinak to muzes roztahovat jak chces,a spodek neprosvitis ani nahodou.Vytvorej se ti prakticky jen vrchni palice ktery budou namackany jedna na druhou a budou vytazeny a tenky a ridky a ty spodni budou uplne k nicemu a budes je moct pouzit tak max do masla.Vubec nezalezi na poctu kytek,ale na tom jak to mas prosviceny.Ty mas vsechno stejnej model,muze ti bejt jedno jestli tam nechas kytky 3 a nebo 6.Na vynosu to nic nezmeni,akorat kdyz tam budou kytky jen 3,budes mit daleko vetsi a kompaktnejsi palice a nebudes muset hulit ty ridky sracky..Uvidis to sam.
RastaMorda
A co technika Sea Of Green??
To je zarostla komplet cela plocha, dole to vystříháš a necháš jen pálky nahoře....pak není potřeba nic prosvěcovat ne??
Jahudka!
RastaMorda - No jed klidne scrog a uvidis sam.Podle me je to na takovou plochu kytek moc.Mam stejnou skrin (o neco malinko vetsi) a taky 400w a 6 kytek to je proste moc.Budes tam mit prilis mnoho vyhonku na kterych nevyroste nic.No uvidis sam,opravdu.Staci prece pocitat.Z 400w muzes mit 200g/6=33g z kytky 200g/3=66g z kytky.Vyjde te to ve finale vynosove na stejno,akorat kdyz tam bude kytek min,budes mit daleko vetsi a lepsi palice.Nevim co bych k tomu jeste napsal.Ja jsem mel dokonce z jedny kytky jenom 12g (kdyz jsem tam mel 6 rostlin) a kdyz jsem tam mel kytky 3,bylo z kazdy prumerne 70g..A nebylo to chybou pestitele,bylo to opravdu jenom diky ty sileny bushi.
Hanyz
Jahůdka- no ani bych neřekl, že méně kytek je více. Zaprvé by si tím prodloužil růstovou fázi, aby prostor zaplnil. Zadruhé si myslím, že kytka o 20ti hlavních větví naopak bude ta, co bude mít menší palice. Jde o to vychytat si dobu přepnutí na květ. V tomto případě bude ideální něco jako "rozvětvený SOG", nehnat to zbytečně do nějakého bushe. 400W není zas tak málo, aby něco neprosvítila, stačí občas trochu prostříhat listy a odstranit spodní, nejslabší větvičky
Jahudka!
Hanyz - Ano,pokavad to prepne uz ted,bude to ok.Jakmile to dosahne 25-30 cm bude pozde.Jen jsem napsal zkusenost co s tim mam ja.Jednou jsem jel 3 kytky,podruhy uplne stejne 6 kytek.6kytek bylo jednoznacne horsi.

Jinak nevim jak se vytahuje AK40.Ja mel ICE a to se vytahne vzdycky hodne.Pokavad je AK 40 odruda ktera se moc nevytahne tak to muzes prepnout pozdejc.Jo,je to jak napsal hanyz.Musis znat svoje modely (o kolik se po prepnuti vytahnou),dobre zvolit dobu prepnuti atd.Pokavad nemas zkusenosti a jedes poprvy je to tezky a je lepsi prepnout driv nez pozdejc (to je obvykla zacatecnicka chyba).Kdyz to nechas vyrust az na tech 30cm (o cemz nepochybuju kdyz to tak krasne roste) muzes pak bejt zklamanej z toho ze to preroste a nebo budou palice ridky.Protoze predpokladam,ze to nechas jit az na tech 30 cm tak jsem ti radil ze by byly lepsi jenom 3 kytky.Samozrejme kdyz to prepnes uz ted hned,neni problem tam mit kytek vsech 6 a vyrostou ti nadherny kericky.Tot muj nazor.

Do stejny skrine chci naprat kytek 60,ale to bude jenom v 0,2l hliny a pujdou rovnou na kvet.Pak to muze bejt OK.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma