Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
co poviete... - Klikni zde pro originální téma
Homo Cannabis
Zdrawim! Tak toto su ukazkove dve rastlinky z mojej sadby... Co poviete? Su na maj male alebo tak akurat? Za chvilu by sa mali zastrihnut, tak sa xem este opytat, ci zalezi na uhle pod ktorym to 5-6 poschodie odstrihnem? Odroda je noname :) Dik
Lahvan_FlaskiCZ
pokud umis cist, muzes si to porovnat preci. zastipavat od 3tiho patra.
highmat
jj,uz by som aj ja zastrihol...ale pockam si kym budu mat pekne 4 poschodia nech je pekny krik,moj najoblubenejsi je bushstyle :D
takze tak...
BTW:co si myslite o tom sadit 12cm kliky priamo do zeme?
Homo Cannabis
Zdrawicko highmat! Takze ked bude 4. poschodie ako to druhe na fotkach, tak to smiknem jo? Odstipnuty koniec nechat napospas osudu, alebo by pomohol daky stimulax?
Cactuss
Cau
jak uz tu mnozi rikali:) chtelo by to zastipnout a radil bych ti FIMEM
Homo Cannabis
Tak som si vytipoval jednu, ktora ma velke prve(tie jednoduche listy),druhe(trojcipe),tretie(patcipe) a stvrte(patcipe) uz zacinaju byt tiez ako tie pod nimi.Piate sa zacinaju rozvyjat, tak som ten koniec aj s nimi odstrihol kusok nad stvrtym poschodim - ak som ten FIM spravne pochopil. Je to dobre? Co a za kolko by malo nieco nasledovat?
Cactuss
Je to ruzne za par dni bys to uz mohl poznat ale neda se prakticky nic zkazit,kdyz to ustrihnes malo porostou akorat ustrizeny listy a kdyz hodne tak je to klasicky zastipnutí:)
Homo Cannabis
Myslim, ale ze som to spravil spravne :) uvidime, odfotime... Mam este jednu otazku ohladom zavlazovania...Koli istym okolnostiam uz nemozem predpestovavat doma, takze to xem dat niekam na strom. Rozmyslam nad zavedenim kapilar, ale dostal som jeden napad(mozno to bude pic0vina,ale co uz...) Nexem to rozpisovat, tak pripajam foto... mohlo by to fungovat?
irwin
no..neviem ci to bude fungovat...nikdy som nic take ani len neskusil...ale mozes sa o to urcite pokusit a potom napisat sem do fora co a ako.

mozno to uz je nuda ale tiez ti chcem poradit aby si rastlinky skusil zastrihnut FIMom - neni co stratit a ak sa to podari, mas 2x taku urodu:satan:
highmat
ja som finom nikdy nezastrihol.,aLE experimentoval s odrezavanim preimarneho meristemu...no niekedy to vysli, niekedy to ani nepoznalo zastrihnutie ale neviem ci to bola presne metodA FIN..mate niekde presny popis ako sa urobi 6 vetiev???ved na nodoch su vzdY ôen 2 sekundarne meristemi...BTW:prave som zmaturoval BIO+CH na 1 cooooool
Pan Ker
to highmat: Přesný popis asi nikdo mít nebude, protože to prostě nejde... Musíš zaštípnout metodou FIM a jen čekat, kolik větví z toho vyroste;)!
Homo Cannabis
Vazeni a mili groweri!
Dovolte mi, aby som vam predstavil aspon cast mojho tohtorocneho policka...po nepriazniach osudu, pocasia a niekolkych corkach-tiez jeden z obrazkov- (priamo z kamaratovho sklenika!!!) ich bude co nevidiet celkovo do 35 kuskov. Odroda je no name, hnojene drevenym kompostom, vyzivnymi tycinkami, zaciname tiez so zihlavovou vodou. Pre porovnanie tu mam foto jednej z rastliniek spred tyzdna a cerstve dnes urobene. Jedna, na ktorej som spravil pred tyzdnom zastrihnutie, zacina (aspon to tak vyzera) vyhanat nove vyhonky, takze zastrihnem v blizkej dobe aj tie ostatne vacsie.
Homo Cannabis
Este som zabudol...to highmat: gratulujem k maturam :)
Homo Cannabis
Tak som tu s novymi fotkami...detailny zaber minuleho rezu(taky s nexutne vyzerajucimi ciernymi koncami...), par zaberov dnesnych odrezkov, rastove vrcholky som dal do dier v poskladanej gaze, vzhladom na to, ze nebolo stimulaxu, neviem, ci sa to ujme...ak nie, maybe nabuduce. Je ta technika FIM spravna podla zaberov? Tie male vyrastky na poschodiach su znakom novych listov alebo uz nejaky naznak pohlavia?
Homo Cannabis
Zopar cerstvych fotiek...zociernely rez z minula(je to dobre ci zle?), par dalsich zastrihnuti dnes. Pochopil som tu techniku FIM spravne? Je tam tiez detailny zaber poschodia, kde vidno aj naznak neviem ci dalsich listov alebo uz pohlavia? Ustrihnute konce som dal do mokrej gázy, zial bez stimulaxu...moze z toho nieco byt? Ak nie, neva, mozno buduce aj so stimulaxom a tou specialnou vatou.
Homo Cannabis
+zvysnych 5 fotiek...
JAHmaican
No chlape, tak jak se tak koukám, tak si asi tu fimku nepochopil správně...tohle, jak máš na fotkách je normální klasika, to se ti to jen rozdvojí.
Homo Cannabis
Ano robil som to tou klasickou technikou (5 rastliniek), vraj je to istota a robi sa to tak,aj ked by sa mali rozdelit len na 2 vetvy. Co sa tyka tej FIM, skusal som to zatial len na 1(ta so zociernelym koncom), no zatial sa to nejak neukazuje... Ked budu zrele na rezanie aj tie ostatne, skusim tu FIM este raz.
Homo Cannabis
zdarec! neviem ci to na novej foto vidno celkom dobre ale je tam jedna pokusna rastlinka na ktorej sme skusili zastrihavat takym stylom ze sme zbavili vsetky poschodia listov a teraz z nich zacinaju znova rast aj dalsie vetvy! ako sa maju odrezky a rezy z minulych fotiek zatial neviem bo som nemal kedy sa k nim dostat
JAHmaican
haha, ta vypadá směšně...no vy jim teda dáváte pěkně na prdel!!!!
Co si od toho slibujete, zpomalení růstu?
Pan Ker
to Homo Cannabis: Větší blbost jste udělat nemohli, kytička přece potřebuje listy, aby mohla fotosyntetyzovat... Jak těďka může růst, když nemá jak přijímat světlo:(??
Čurák
jedna moje kytka vypadá podobně,naštěstí ale už má dost narostlý nový větve.ale já bych jí to nikdy neudělal při vychřici na ní spadlo takový prkno a úplně jí zlámalo listy,jste fakt blázni že je takhle mučíte,
Svahadji
Oooooo - nový druh zastřižení - ostříhat všechny listy - opravdu potom rostou nový větve!!!! To musim vyskoušet!
lipi
homocannabis: To vám ty kytky asi neponesou zlatá vejce, když teď budou měsíc rozchodítávat tenhle váš zákrok:frog: Sice je fajn objevovat nový věci, ale ocaď pocaď:D Mě letos schodilo listí 5 kytek po přechodu ven (asi studenym vzduchem a v porovnání s těma co jim neopadali jsou to chudínky. Pamatujte si, že listy=plíce. Nedovedu si představit, jak bych žil, by mi někdo ostřihal plíce:D Chybama se člověk učí, tak se hlavně poučte a už to nezkoušejte, bo to nevede k ničemu (teda pokud se nechcete specializovat na zmetky). Peace
Homo Cannabis
Opakujem, ze to bol len pokus u kamarata v skleniku na 1 rastlinke a to z dovodu, ze koli matke odstrihal vsetky listy, aby mu to nevyhodila :) ...na pocudovanie:ani nie behom tyzdna zacali rast nove listy (tie vidno aspon troxu na fotke) a vetvy z kazdeho poschodia.Tie listy rastu pomerne rychlo a vetvy tiez, z kazdeho poschodia 2, cize dokopy 6. Prve dve vidno, dalsie dve su buhuzial fotene z profilu a tretie 2 tiez nie je na fotke moc vidno, lebo lepsiu sme v danom momente nemohli spravit, slubujem ale, ze o priebehu rastu aj s fotkami z nasho policka, vas budem priebezne informovat.HC
Homo Cannabis
A este raz musim zdoraznit, ze to bolo zial nevyhnutne opatrenie, ktoremu sa nedalo vyhnut, na druhej strane, je to no name...
Anonymer
Hm, ja tam vidim iba nove malé list,y ktore ste vlastne odstrihli, ale nevidim tam ziadne vetvy , tak neviem no :) :)
Homo Cannabis
Takze vazeni groweri! Ta chuderka vyzera asi takto... pripajam tiez nejake to foto par odrezkov.
JAHmaican
A co sní ted? Kámošova matka jí už zase pozná, tak další mučení???
Homo Cannabis
Kua! Uz dost bolo pic0vania...kto to nevie pochopit raz, druhykrat uz nebudem vysvetlovat preco! Ta chudinka je uz na poli medzi svojomi. Radsej sa pozrite na nejake nove fotecky z placu :)

1. jedna zviacerych, pacila sa mi, tak ju tu davam
2.klasicka technika zastrihavania
3.tentokrat snad dobre prevedeny FIM
4.pravdepodobne napicu prevedeny fim
5.nove vyhonky aj z inych poschodi
Homo Cannabis
...a zvysnych 5 fotiek:

6.nejake fotky listov
7.pre porovnanie...
8. "chudinka"
9.in the place
10.bonus :)

PS: Podla fotiek tych listov, je normalne, ze sa niektore moc nepodobaju tvarom a sirkou? Moze to byt aj nejaka ina odroda? Dik a hasta la vista.
majkos
No tyhlety vypadaji uz lip nez ty pokusy ale jen se chci zeptat jak daleko je mas od sebe protoze aby meli koreny dostatek mista

dikes za odpoved
Svahadji
"...3.tentokrat snad dobre prevedeny FIM
4.pravdepodobne napicu prevedeny fim..."

řekl bych přesně obráceně.....
Homo Cannabis
To majkos: Na fotkach to mozno moc dobre nevidno, ale korene budu mat dostatok miesta urcite, vsetky potrebne hnojiva sa k nim vpohode dostanu(mimochodom hnojim zihlavoym kentusom a krystalonom). Pomaly bude treba ale troxu ohybat niektore krajne rastlinky, aby tam bol dostatok miesta pre vsetky, dalsia vec. bohvie, kolko bude samcov (dufam ze 0 :))
Homo Cannabis
Tak som tu opat a prinasam par novych fotiek... rastlinky su krasne, radost na ne pozerat, tazko na srdci mi spravili 3 pani a 7 hermaci... Zatial jedna krasna samicka, dalsie dve su este neiste, ale dufam v zenske pokolenie...Zvysnych 17 este neukazalo svoju pravu tvar, ale obavam sa dalsich hermafroditov. Asi najdem novy place, niekde velmi velmi daleko a kym sa vojdu do igelitky, vsetkych hermacov tam premiestnim, nex si rastu...Ta krasna samicka sa pekne vetvi, tak sme spravili 4 odrezky, dufam ze sa ujmu a prispeju k zenskej prevahe... Este mala otazocka...keby sa stalo, ze hermafrodit oplodni hermafrodita, je to podobne ako samica+hermafrodit(samici potencial semienok) alebo je to klasicke opelenie s klasickymi semienkami? Dik
Homo Cannabis
a tu su slubene fotky...
1. place
2. jeden z trox nestastnikov...
3. dalsi pan na holenie
4. nasa slecna
Homo Cannabis
...dalsie 4 fotky:
5. myslim, ze toto je tiez ona
6. hermafrodit...
7. ani zastrihavat uz netreba...
8. bonus :-)))
khook
Zdravim pokusmany :D

Stonek=taky plíce :D chcípáček t rozdejchá :D

Jinak pěkný ;)

A jak tak koukám , tak za obrysem hlavy toho Sadáma vidim kus tvý hlavy a je bílej :D

Tobě je víc jak 50 :confused: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ten samec je škoda já jich mám na poli jak po dešti dpc :(

Přeju ti aby to byl poslední . Nechť slunce svítí a díra v ozonu se zvětšuje :sun:

khook
Homo Cannabis
to khook: samcov nebolo tak hoje, ako hermafroditov, ktorych v blizkych dnoch asi vsetkych premiestnim niekam daleko na ine pole, kym sa vojdu do igelitky, aby ludia necumeli :-))...A ten vtip s 50 ti vysiel... to je len nejaka hra svetla kua! :-))
ChaoticRoman
Vy tyhle chlapíky docela fakujete, že udělali na piču pokus, ale aspoň ho zdokumentovali a mě, kterému dneska na poli zbyli po (asi) slimácích tři listy na 30cm kytce, udelali radost, protože to pravděpodobně rozdýchá. Písek kolem, jedu tam zitra...
Homo Cannabis
Po dlhej dobe som tu s novymi foteckami...14 samic, vyzeraju asi takto...
Homo Cannabis
+ zvysnych 5 fotiek...
Homo Cannabis
Este detail...myslite, ze mozu do neskorsej jesene este porast?Xystam sa ostrihat sisky troxu od listov, mate nejake skusenosti so specialnym hnojenim po takomto zakroku? Dikes
Homo Cannabis
Tu su nase slecny tesne pred skliznou...Nex sa lubi...
Homo Cannabis
zvysne fotky...
Svahadji
Těsně před sklizní? To jako jak moc těsně? Připadá mi, že ještě maj dost před sebou....
JAHmaican
Jojo, kam všichni spěcháte????
Pan Ker
Hlavně zbytečně nic neuspěchat! Nebo snad chceš zmařit svoje celoroční snažení tím, že sklidíš nezralej model??
Pan Ker
4 Dumb & Dumber:Měsíc je zase moc, ale podle fotek jim tak dva týdný určitě zbývají...
Tayem de Tox
ještě měsíc
Homo Cannabis
Coskoro moze znamenat aj tie 2 tyzdne...tolko totiz s nimi ani nebudem,kedze idem na tyzden aj cosi do grecka...Odroda je no name,od poslednej navstevy uz moc neporastla a uz sa skracuje aj doba vidna,takze po navrate asi pojdu...treba to vidiet nazivo,ale uz su v dost pokrocilom stadiu...zatial adios


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma