Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Futewův venek 2006 - Klikni zde pro originální téma
Rok se s rokem sešel a já jsem opět rozjel můj out. Letos bude sice skromnej - budu pěstit jen dvě kytky (na víc nemám místo), ale zato má naději na úspěšný sklizení, což by se mně povedlo snad poprvé v životě. Pokud budou sousedi hodní a tolerantní, tak jsou k tomu opravdu nejlepší předpoklady.
Co se týče kytek, tak mám zatím jenom jednu, která navíc dorazila dnes, takže úspěšný uchycení řízku není až tak jistý, ale věřím v to. Jedná se o Apollo11xMTF od haryho.
Dneska přibyl druhej řízek - Passion#1 od kozzyho, nicméně zatím vypadá hůř, než A11 první den. Inu, snad se chytne.

Co se týče půdy, tak její složení je následující:

  • Půda pro palmy a zelené rostliny (ph v rozmezí 5,0 - 6,5)
  • Perlit (+keramzit na spodu)
  • Kostní moučka
    Nesehnal jsem vermikompost, za což si sypu popel na hlavu


Co se týče hnojiv a jiných podpůrných prostředků... Hodlám použít, nebo již používám, následující:

  • Phytamin
  • Bi-algen
  • Alga-Growth
  • Alga-Bloom


Místo kde pěstím - balkón - orientován na jih, takže na něj svítí slunko zhruba +-9 hodin, což by mohlo zaručit celkem solidní pěstební výsledky.
Zatím to není nic zajímavýho, takže dvě fotky :)
zlo3lec
čoveče máš to náký zdechlí
Marty.SX1
Tohle uz se podle me asi nevzpamatuje.....
Díky za rady pánové :) Nebojte, nepřelívám to, nepřehnojuju to, plíseň to nemá a stříhat teď listy rozhodně nehodlám - kytka je v této těžké fázi docela potřebuje :) Jednoduše je to čerstvě zasazenej řízek do země kterej strávil 48hodin v docela nepříznivým prostředí krabice od české pošty. ToŤ vše. Jak dopadl dám vědět určitě :)
DEVIATIO
hele chlape,po kolikate ze pestujes?!?Nezacinas moc dobre ale drzim palce jestli jsou to ty dve kytky co hodlas sklidit:-))
Pěstuju poprvé v životě, protože do tohoto roku jsem vždycky zasadil kopřivy v domnění, že je to marihuana.
Mr.Shiva
Mozna by sem tam pridal do zálivky Stimulax 2.....Delal sem to kdyz kytky byly nejaky povadli atd..a pomohlo to..
Jinak preju hodne zdaru...
Morgan
Servus
urcite bych ji nedaval na prime slunicko dokud se neprobere(nenarovna se),ale to ty jiste vis taky.Docela by me zajimalo o jaky kultivar jde,se trosku rozepis at se neco dozvime :).

to messiah atd:
boha to jsou rady,jeste ze te mame chlape :D
Mr.Shiva: Stimulaxem jsem řízek lehce ošetřil těsně před tím, než jsem ho dal do hlíny. Myslím, že víc už to není potřeba hrotit. Kořeny měl řezanec vyvinutý docela dobře, takže by to měl zvládnout bez problémů.
Morgan: No, abych se přiznal, tak jsem nad tím, jestli ho dát, nebo nedát na slunko nepřemýšleš - spíš bych se klonil k tomu dát ho tam. Ale řekl bych, že budeš mít nejspíš pravdu - schovám ho ještě trošku hlouběji pod střechu :) Co se týče samotnýho Apolla11xMTF, tak o něm zase tolik infa nemám. Nadchnul mně ale duduškův thread (http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=9), kde si A11hodně vychvaluje, a když jsem viděl, že hary A11 nabízí, řekl jsem si, proč to nezkusit :)
Díky že jste napsali kluci, začínal jsem pomalu litovat, že jsem sem v návalu radosti toho mýho mrzáčka postl. :)
DEVIATIO
Ale hned prvni veta byla :"MUJ DALSI OUT" takze jsem myslel ze uz jedes po nekolikate,proto se divim ze ti to tak vypada...btw s tema koprivama si delas prdel?!?Kdyz jsem poprve ucitil travu(muj tata hulil ve vane) tak jsem hned vedel co je to za smrad.A to jsem to nikdy predtim necitil.Nevim cim to je ale asi to maj lidi v genech.Stalo se vam to taky ne?!?No kdyz jsem prvne pestoval tak jsem nevedel je-li to co roste plevel nebo gandža ale to merilo centak jakmile to bylo vetsi uz jsem vedel co je co a klidne jsem plevel vyskubal,kytky vylezly az pozdeji(parchant plevel roste rychlejc)...asi po letosnim outu kdyz se povede udelam report celeho meho dosavadniho snazeni(prvni out,hledani informaci,specialni mistecka kde pestim-to se poserete kde to vsude mam,fotky:-))
CAESAR
deviatio,ty si špic.nevidis,co ma v podpise?# FUTEWův venek 2004
# FUTEWův venek 2005 - ukradeno
DEVIATIO
nejak nechapu co myslis,to je fuck:-)) ale kouknu na jeho lonskou obrodu:-))

edit po roce:
tyjo,ja musel bejt poradne dojebanej kdyz jsem to psal.-)

Anonymer
Dovolim si odpovedat za Futewa:

Tie klony isli v balicku ceskej posty, tak sa necuduj, ze to tak aj vyzera ;)

An.
Dev1l
Myslim,že ty řízky se uchytí,jestli sou jenom pomačkaný.Takhle venku vypadaj všechny řízky,který byly v nějakejch blbejch podmínkách(což česká pošta rozhodně je).Navíc se do nich opírá docela silnej vítr(nebo je máš schovaný?),takže bych to neřešil a happy grow.
Tak. Posílám pár fotek. Na těch prvních dvou je A11, který se vzpamatovalo z toho neutěšenýho stavu, ve kterým se nacházelo.
Na těch zbylých je Passion#1, která mně dělá docela starosti. Kroutí se jí lístky a na konci tak trochu hnědnou a zasychají. Proto bych se rád zeptal, jestli náhodou nevíte, čím by to mohlo být. Osobně se teda kloním k variantě, že to je reakce na docela zásadní změnu prostředí a že se to časem zlepší. Nicméně jeden nikdy neví.
Kytky stříkám phytaminem a bi-algenem a přihnojuju Alga-grow.

Trochu informací o Apollu11xMTF
Jenom abych doplnil nějaký info o A11xMTF. Dle threadu od DDTho http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=15702 je A11 odrůda, která by v našich podmínkách měla bez problémů dozrát + to zkřížení s Matanuskou Thuderfuck by mělo ještě zkrátit její květovou fázi. Co se týče poměru sativa/indica, tak by měla dominovat sativa. Doba kvetení zhruba 7týdnů. Dle názoru některých uživatelů, jejichž komentáře jsem četl, by to měla odrůda s veselým a kreativním high - což by mně víc jak vyhovovalo :)

Co se týče Passion#1, tak myslím, že to je tak profláklá odrůda, že ji nemá ani cenu představovat. Jela ji spousta lidí tady na Groweru. Trošku víc viz tady:
http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=9
http://grower.cz/forum/showthread....ghlight=passion
http://grower.cz/forum/showthread....ghlight=passion
Hoj, tak kytky trochu povyrostly.
A11xMTF - foto 1,2,3
P1 - foto 4,5

Passion1 se pomalu vzpamatovává. A11 se trošku táhne do výšky, což bude v budoucnu možná problém.
Tak, vzhledem k tomu, že A11xMTF se začíná tak nějak nekontrolovatelně větvit, měl jsem pocit, že musím zakročit. Zatím jsem ji pozohýbal kolínkama. Ohýbal jsem větve, který jsou na ohnutí dostatečně dlouhý.
A11 se chystám ještě zašmiknout. Pokud máte někdo nějakej postřeh ohledně zaštipování, tak se svěřte (uvítám). Pěstoval jsem vždycky jenom pure out a nejsu zvyklej kytky zaštipovat víc jak jednou.
Ten prodělal zatím jenom jedno zaštípnutí. Jsu hlavně rád, že se probral. Teď už jenom dohnat Apollo :)

Mimochodem je supr, že se konečně umoudřilo počasí. Kytky tak díky němu rostou o poznání rychleji.
ChaoticRoman
Někde tady jsem objevil metodu supercrooping, najdi si to! Myslím, že pro tebe (a mě) ideální (sousedi). Ve zkratce: kytku prostě ohneš provázkem pod posledním patrem, aby stonek rostl vodorovně. Všechny sekundární větve začnou valit mega brzo a vypadaj stejně jak hlavní vrcholky. Já mám 1.5 měsíce starou kytku: 1 zaštípnutí (nepovedený FIM :( ) + sekundární růst = 8 vršků (5 stejných jak hlavní, 3 menší co valí ze spodku stonku), no a dneska další záštip, zase FIM, doufám, že jsem to zase neposral, jsem FIM-lama...

Závidím řízek, já mám vše semínek.
ChaoticRoman: Mně se něco na tenhle způsob podařilo loni, kdy se mně hlavní stonek kytky zlomil a následně vyrašilo podobně parádní množství nových hlavních větví. Nicméně u toho Apolla to zkoušet nebudu, s ním mám jinej plán. po tom, co jsem kytku ještě trochu doohýbal (větve do strany) bych chtěl počkat až trochu povyrostou a následně je přichytit provázkem (úchyt bude květináč), tlačit je dolů a dát prostor ještě další "generaci" větví. Uvidíme, jak se mně to podaří provést.
Jinak ještě přikládám prozatím doohýbanou kytku.
lipi
Zdárek brachu! Pěkně ti to valí:D Ty kolínka jsou originál koupený, nebo je to nějakej tvůj vynález. Já jsem teď uvažoval, že bych tim dal trochu ví prostoru early skunku, tak mě docela zajímá, jestli to neni nějaká homevychytávka:) Jinak to asi pořešim provázkama. Měj se naprosto zeleně:frog:
Lipi: Kolínka nejsou můj homemade vynález. Mám je koupený z growshopu - jedno stojí 2koruny, což je docela dost, zvlášť když jich člověk kupuje spoustu. Ale to hraní s kytkama mě docela baví - doporučuju :) Provazy později taky nasadím. Taky se měj zeleně :)
p.s. některým tvým keříkům bych dal víc prostoru určitě.
lipi
jj 2 ty naše český koruny je dost a to nemluvim o tom, že bych kvůli tomu musel jet do metropoule:frog: Vemu provadz a udělám si homeporichtung (pekelný toť slovo:D ).
přesně tak. myslím, že ty provazy (nebo dráty) jsou dokonce i výhodnější - víc to jima zohneš. zrovna včera jsem dvě kolena za dráty vyměnil :)
Kytky za týden o trochu povyrostly. Došla mně kolínka, tak je teď nechávám chvílu růst bez ohýbání, nicméně mám v plánu koupit další.
Každý den aplikuju phytamin a bi-algen (vždy dva dny po sobě jeden z nich, dva dny druhej). Fotky jsou nic moc. Na balkóně je moc vedro, nafotím to ještě večer.

1 - Celkovej pohled A11 a P1
2 - A11 ze strany
3 - A11 ohýbání. Kolena a dráty. Musím říct, že jsu s tím tvarování docela spokojenej. Z kytky se stal docela pěknej keř, kterej bude mít víc hlavních vrcholů, doufám :)
Ještě jsem našel dvě trošku starší fotky.
1 - ohýbání A11
2 - ohýbání P1
Kolom&n
drzim palce taky mam jednu na balkone
Tak jsem musel trošku razantněji prostříhat A11, protože se mně nelíbilo to, co se z něj stávalo. Upouštím od původního plánu co nejvíce ohýbat.
1 - A11xMTF
2 - P1
Moltres
Zdar! Proč upouštíš od ohýbání? Zrovna jsem chtěl koupit kolínka na můj passion, protože se táhne nehorázně do výšky. Jo, a když je nasadím, nebrání to nějak v rozšiřování větviček? Jinak k+
Čus. No, neupouštím od toho v úplně, ale chcu teď nechat chvílu kytky růst. To apollo jsem ohýbal docela intenzivně a nasadilo tolik vrcholů, až se mně to nelíbilo. Skoro vůbec nerostlo do výšky jenom pořád tvořilo nový a nový postranní větvě - což taky není ideální. Takže asi tak :)
Tomu rozšiřování větviček... Jak to myslíš? Jako že by kolena škrtily větve? Toho se dle mě bát nemusíš. Když by k tomu mělo dojít, tak kolínko můžeš vždycky zdělat a tvar větve už zůstane..

Jo a jinak jsu rád, že se zatím nepotvrzují zkušenosti některých growerů s nedostatečným růstem Passionu, zatím jsu docela spokojenej.
Moltres
Přesně tak jsem to myslel. Že by je ty kolena škrtily. Během týdne si je koupím. Dík, Moltres.
trocha fotek. kytky rostou standartně, bez problémů.
trocha fotek. kytky rostou standartně, bez problémů.
1 - celkovej pohled
2 - A11xMTF
3 - P1
Čau, u A11 se mně objevují takto uschlý listy. Je to známka přehnojení? Hnojím stejnou dávkou jako P1 a ta se tváří v pohodě.
mati0n
no jo kazda kyti to snasi jinak :)
Tak přináším trochu fotek. Byl jsem teď nějakou dobu pryč, takže kytky dostávali namísto různých pochutin, které jím téměř denodenně servíruji, pouze čistou (studniční) vodu. Nicméně soudím, že jim tato strava taky nijak nevadila. Vytáhly se docela dost, už se mně špatně fotí. Většina obrázků je focena zvrchu, takže moc nevynikne výška apod. Večer ještě něco nafotím, bude lepší světlo.

č.1 A11xMTF
č.2 P1
č.3 P1 - klon, kterej se snaží růst, moc mu to zatím nejde. budu mu muset prokypřit půdu...
zbytek fotek jsou celkový pohledy
Kytky jsem teď ještě trošku doupravoval - ostříhal poškozený, slabý a usychajicí listy. někdy jsem, přiznávám, ustřihl i listí příliš stínící - trošku s ohledem na fakt, že listy potřebuju k plánovanému letnímu vaření mléka a jiných pochutin + podzimní výrobě konopné masti. Materiál skladuju v mrazáku.

Taky zjišťuju, že jsem si namíchal pekelně rychle vysychající substrát... Kytky můžu zalívat každej večer a druhej den je květináč kompletně proschlej.

Na závěr jeden dotaz. A11 jsem lehce popálil hnojvem - viz. můj příspěvek číslo 36 v tomto threadu. Myslíte, že z nich můžu vez problémů vařit mléko, nebo bych je měl raději vyhodit? Je nějaká šance, že v těch listech je pořád neúměrně zvedlá koncetrace živin?

To by bylo ode mě asi vše. Kytkám dám tento týden co nejvíce lásky a po té se vydávám na týden na Slovinsko, objevovat krásy tamější přírody a pohody, takže update plánuju někdy tak na začátek srpna. Snad bude ještě co fotit :) :eek:
Ahoj futeW,

začínáš to mít moc pěkný! až na toho řezana :) btw. pokud se jedná o mlíko já osobně bych tohle lístí použil max do masti. Jsou lidí kt. kytky koštují v tom "nejlepším" (kytky prohnaný všim možnym). Taky možnost, pokud člověk používá jenom organický hnojiva, může se leda tak posrat :)

Mám ještě dotázek, když jedeš na týden pryč, bude se někdo o kytky starat? :)
lipi
futeW: No s tim rychle vysychacim substrátem jsme na tom stejně, ale z mýho pohledu je to výhoda (teda když můžeš zalívat každý den, jako že ty můžeš). Taky je fakt že v těhle vedrech by snad proschlo všechno:frog: Jinak vim že se opakuju, ale máš ty kytky fakt moc pěkný šéfe!!!:D
mopslík&lipi: děkuji vám pánové za reakce.
co se týče těch listů, tak opravdu asi skončí v masti, mlíko udělám z jiných. V době, kdy budu pryč, svěřím starost o kykty mojí drahé sestře. Abych ju ale příliš nezatěžoval, dovolím jí zalívat kytky jenom každej druhej den. Myslím, že jim to nijak neublíží. Jo a ještě k tomu rychle schnoucímu substrátu... Rozhodl jsem se zkusit ráno kytky zalívat do podtácku, aby si rostliny mohly přes ta parna vzít vodu, kterou potřebujou.
lipi
futew: Já když je jeden den nezaliju, tak druhej den, když přijedu z práce, maj připažíno a už žloutnou, takže ty podtácky ti v tomhle případě vřele doporučuju. Taky maj bejt teď vedra jak v africe, takže o to těžší to ty kytky budou mít, ale ony to určitě zvládnou:)
lipi: jojo, ty kytky zvládnou. jestli to léto bude pokračovat takovýmhle stylem + dlouhej teplej slunečnej podzim, tak se máme po sklizni na co těšit. a ty podtácky jsou opravdu dobrý. ráno jsem je nalil po okraj a teď jsou skoro vypitý.
DEVIATIO
koukam na ten thread po dlouhe dobe a cumim jaxvina,divnej rozjezd ale ted to vypada dobre.K tomu prosychani substratu: zkus udelat automaticke zavlazovani,abys k tomu nemusel denne ale vzhůedem k tomu kde pestujes je urco cekujes kazdej den:-))
Zatim...
Zdar zdar, tak jsem se vrátil z prázdninové cesty a co nevidím. Kytky se hodně povytáhly (jsou teď už špatně fotitelný) a Passion začíná kvést. Musím dnes do growshopu pro hnojivo a phytamin.
Vzpamatoval se i můj P1 drobeček, což mě mile potěšilo. Tak, to je asi tak vše.

Deviato: no, začátky jsou těžký. Zavlažovací systém rozhodně neplánuju :)

tak jsem včera koupil alga-bloom a phytamin a nechal jsem v tom growshopu něco kolem 500, což je docela pálka a já jsu na mizině :)
Nazdárek Pane,

tak koukám, že Ti to pěkně pracuje. Květ nasazen, už jen sklidit :) btw. ta malá sviňka mi sežrala kytku na zachování genetiky. Už si s ní nevim skoro rady, na zahradu ji pustím jenom z dohledem, aby mi náhodou nesežrala i holky. Teď jsem udělal další 2 řezany jeden AI a druhej NL, tak doufám, že trošku povyrostou a budu je moci oprcat. Každopádně ať ti to roste dálej, ke kráse svoji :)
Zdravím tě,
tak květ nasadilo už i A11 (první pestíky hrdě bojují o svý místo), což mě nesmírně potěšilo. Obě kytky by tak měly úplně bez problému dozrát. Sklízet bych mohl koncem září, což je perfektní. Jenom aby se nedostavily nějaký nepředvídatelný problémy (soused debil apod.).
Jestli máš problém s tím, že ti tvůj pes (předpokládám, že je to pes) ničí kytky, mohl bys zkusit koupit takovej sprej, kterej psům smrdí a slouží k tomu, aby neobechcávali místa který nechceš. Mohlo by to fungovat třeba i v tvým případě. Myslím, že je k dostání v nějakých "pet shopech". měj se dobře a díky za ohlas :)
Zdarec. Mám tady nějaký photos. Trápí mně jedna věc. Ačkoli jsem se tady zmiňoval o tom, že mně kvetou obě kytky, opak je pravdou. Zatím kvete jenom P1. A11 sice ukázalo preflowers, nicméně to bylo vše a teď vypadá, jakoby si dál vesele rostla. Hnojím jí květovou hnojkou s nadějí, že uspíším její přepnutí do květu, nicméně pořád nic, a tak si říkám, jestli to není blbost a nemám se vrátit k hnojivu růstovýmu. Co vy na to? Jde uspíšit přepnutí kytky na květ hnojením květovým hnojivem?
Dělá mně radost, ačkoli během mé nepřítomnosti spadla a zlomila se jedna větev. Díky duchapřítomnosti mé rodiny však roste dál.
Malá kytička určená k oplození pylem Holands Hope (made by mopslík). Doufám že pyl bude použitelnej.
Co dodat. Omlouvám se za kvalitu této fotky.
Dudušek
Ahoj futeW, pěkné kytky, ten passion je libůstka. Jinak letos jsem taky už nasadil květovou hnojku v domění, že mi to pomůže s přepnutím, aplikoval jsem ji ale teprve v sobotu, takže uvidím. V min.letech jsem používal superbud na přepnutí, ale již nejde sehnat, takže jsem si udělal svůj vlastní mix a to na doporučení jednoho velmi dobrého growera a to takovéhle složení: kristalon květ + plod - cca 5krát větší dávku, slepičáky a pk13/14 - 5krát větší dávku. Prej, když to takto 3krát zaliješ, tak by se měli přepnout, no, uvidíme, snad to pomůže, zatím to nemám vyzkoušené. Jinak mně už taky passion kvete... Ale když tak nad tím přemýšlím, tak ty můžeš vklidu zatemňovat, vždyť je máš v květináčích, takže snadno přenositelné....

GL
Zdarec Dudušku, ono s tím zatemňováním by skutečně neměl být problém, jenomže to vyžaduje neustálou přítomnost doma (nemůžu chtít po rodině, aby ty kytky tahala do tmy za mě) a já jsu tohle léto doma spíš sporadicky. :( Spíš vyzkouším udělat taky nějakej mix ze slepičáků, kterej by mohl pomoct. Do pk13/14 už letos investovat nebudu. Snad to těma slepičákama nespalím... :)
Paličky P1 začaly fialovět. Jedna z těhle fotek teď zdobí moji plochu na PC. Passion mně dělá radost, podle všeho je to ideální kytka pro naše podmínky - brzo nahodila květ, bez problémů roste...
caves futeW
pekne ti to kvitne, s tou passion je to naozaj tag aj té naše sú pekne zakvitnuté....na naše podmienky určite sedí.
skús na kvet namiesto slepačincov guano netopierie...myslim ze je vhodnejšie na kvet...k+
hoj Strihu, slepičáky chcu použít jen jednou, po té opět plagron-bloom ve vysokých koncetracích. Netopýří trus je zajisté vhodnější, nicméně já na něho bohužel nemám peníze a taky nemám chuť ho kupovat, draze. bye-bye
Klouzek1
Cau futeW, hele mam taky Apollo11xMTF (3 kyti) a jeste mi to nezacalo kvest, hnojim to kristalonem start. 1. Myslis, ze kdybych to zacal hnojit kristalomen na jahody, ze by me to zacalo kvest? 2. Myslis, ze mi to stihne v cas dozrat (venku) ?
Diky....
Ježíš
ahoj futew, mas moc pekny kytiz. po letosni kradezi kytek jsem se rozhodl ze uz na to nemam nervy a pristi rok pojedu temer to same-3 kytky na balkone z rizku (to vis dokud si to clovek nezazije..:D). S balkondoorem uz mam nejaky zkusenosti, jen me celkem prekvapilo ze jsi si nezadelal ty velke skviry v hrazeni, je tam dost videt (nebojis se napraseni ze strany sousedu?). Taky jsem mel zkusenost s tim ze par kytek na balkone=nehoraznej smrad, to taky nevadi, jak to resis? mej se k+
citace:
Původní příspěvek od Klouzek1
Cau futeW, hele mam taky Apollo11xMTF (3 kyti) a jeste mi to nezacalo kvest, hnojim to kristalonem start. 1. Myslis, ze kdybych to zacal hnojit kristalomen na jahody, ze by me to zacalo kvest? 2. Myslis, ze mi to stihne v cas dozrat (venku) ?
Diky....

Jo jasně. Já mám c99, což je skoro to samé. Jsou to odrůdy, které u nás spřehledem dokvetou, avšak začínají až když je perioda míň jak 14nácti hodinová, což je začátkem září.
Klouzek1
2 MiniGrow: Tak ted si me uklidnil, diky za ujasneni.
Klouzek: Mno, já jsem A11 začal hnojit silnýma koncetracema hnojiva na květ a už mně kvete. Nevím, jestli je to tím, nebo jenom kvůli periodě. Těžko říct. Jestli bude dobrý počasí, aby z té kytky něco pořádnýho bylo, to je taky otázka. Dokvést by, ostatně jak píše MiniGrow, měla.
Ježíš: Nojo, ty krádeže jsou špatný. Letos možná poprvé sklidím :)) Co se týče těch sousedů... No, já jsem to prostě riskl. Spolíhám na to, že se sousedama vycházíme dobře a předpokládám, že ne každej chce "zkazit mládí" tomu sympatickýmu klukovi od vedle. Jedni sousedi jsou mladí, těch se nebojím (i když jednou pořádali nějakou kalbu a jejich hosté čuměli ke mně na balkón ve snaze zjistit, zda to kytky jsou, nebo ne). Ti druzí jsou staří, ale taky jsou hodní. Zkrátka doufám, že nikdo nemá zájem nějak mně škodit. A ti ostatní, to podle mě nemůžou rozpoznat. Přece jenom, kdo nezná hulení, tak ve všem kytky nevidí :) Bolkón ti teda určitě doporučuju - kytky máš pěkně pod kontrolou, je to příjemný. Akorát nevím, zda mně ty dva kousky budou na rok stačit :( Zvlášť s mou hulící přítelkyní :) :)
p.s. moje kytky pěkně voní, nesmrdí :) Ne beze srandy, cítit nějak extrémě nejsou.
Tak jsem bohužel zjistil, že má velká P1 je opylená. Nevím jakým pylem, rozhodně nejde o kontrolovaný opylení. Přikládám fotky. Docela mně to kazí náladu. Člověk se zase jednou snaží a jeho snaha přichází vniveč. Myslíte, že má cenu zbavovat se nedozrálých semínek?
Zdravím Tě,

předem lítost nad tak krásnym kvitkem! Já osobně bych semena nechal dozrát a nasadil je příští rok. btw i mě se občas stalo, že jsem na kytce pár objevil aníž by to byl na pohled nějakej hermáč. Minulej rok z HH sem měl jedno :)
Ještě k tomu opylení, nemyslíš že by to mohl být nějaký atentát? :)
Locus: no, paličky se mně taky libí, jenom ty semena jsou tam jako pěst na oko :(
Mopslik: No hele, ono když se na to zpětně dívám, tak to mohla být chyba z mé strany. Když jsem používal ten tvůj pyl, tak jsem to dělal v místnosti pod balkónem, kde byla trošku otevřený okno, což jsem si uvědomil až docela pozdě. Snad bude čistá alespoň ta druhá, která začla kvést tak před pár dnama.
Ježíš
futeW: ja bych to taky nechal, jednou jsem pestoval Orange Buda a zprclo se mi to, kytka mela pres 100 semen a zhulovala porad luxusne. taky muze byt tech semen jen par, to se asi stava kazdej rok ze i v kytce ktera neni oprcana najdes par semen.
ares
Zdravím! Loni jsem pěstoval taky na balkoně - Chronic (až na závěr kvetení kdy byly venku). Bylo to fakt příjemný zajít ven, dát si cígo (nebo ještě lépe jointa) a vegetovat s nima...
Osobně si myslím že i bez opylení se většinou - byť pouze jedno - semínko objeví. Zvláštní schopnost sebezáchovy.
Držim palce!

Peace
No. Nějaký semena tam nechám dozrát. Předpokládám teda, že je to opylený pylem Holands Hope, kterej se mně vymkl z kontroly. Hrozně jsem zalamil - ještě že jsem to opylovávání nezdokumentoval. Zkrátka jsesm podcenil schopnosti samčího pylu, opravdu mně to překvapilo. Jenom se teď bojím, aby ten pyl neoplodnil i A11xMTF, ale to doufám že ne. Pro příště budu zase o něco chytřejší. Alespoň doufám, že se to bude dát kouřít.
Co se týče těch semen v neopylených samicích, tak s tím mám stejnou zkušenost. Tohle je však určitě něco jinýho. Je jich tam moc.
Čau, rozhodl jsem se hodit jsem trochu víc fotek a pak se zase na nějakej čas odmlčet. Doufám, že se palice P1 ještě nafouknou. Přijdou mně docela málo tvrdý. Mám připravenej Final solution.
Přidávám i fotky A11xMTF, který teda neznatelně začíná kvést. Už by se měla pořádně rozjet, jsu z ní trošku nervózní. Zatím se mějte.
Malinká kytička, která měla sloužit jako semeno plodička je naposledních dvou fotkách. Nakonec semena plodí i ta velká. Už jsem se s tím smířil.
Tak, tady to je.
lipi
Hoj fute,
no na těch fotkách to moc vidět neni,ale vzhledem k tomu, že už to začíná kwést i mně, tak si myslim, že už to musí začínat kvést snad každýmu:) Teď by to chtělo jenom lepší počasí, aby ty palice pěkně kynuli:D Měj se
Zdarec,
rozhodl jsem se postnout další aktualizaci.
Passion#1 se blíží ke konci svého života - její setnutí plánuju někdy na polovinu září. Od pátku 8.9. pravděpodobně nasadím final solution, průplach a po té setnu buď celou kytku, nebo to udělám nadvakrát. Menší rostlina tétou odrůdy pokvete ještě trochu dýl. Sklizeň zatím nijak neodhaduju a neplánuju.
A11xMTF Už je předpokládám definitivně v květu. Je o něco větší a rozvětvenější než P1. Má toho, oproti své kolegyni, ještě hodně před sebou. Řekl bych tak 6 týdnů kvevení.

Poslední dobou začalo svítit slunéčko, což docela nahrává mýmu plánu týkajícího se sklizně P1. Předpokládám, že v tomto počasí by jí dozrávání nemělo dělat žádný problémy a palice se můžou ještě trochu nafouknout. Účinky P1 už byly testovány a nemůžu říct, že by bylo na hloubce stavu poznat částečný oprcání, snad jen konzistence palic by mohla být lepší. Jsu zvědavej na Final Solution.

Na fotkách u tohoto příspěvku: P1
Klon z velké P1
A nakonec ApolloJedenáct feat. MatanuskaThunderfuck
Zdravím. Tentokrát nepřináším fotoupdate - nemám doma moc času - ale jen slovní.
P1 se blíží ke konci svého života, omezil jsem zálivku (asi 2l denně), přidal do ní Final Solution a dívám se, jak nasáva poslední energii ze slunečních paprsků, kterých je teď naštěstí požehnaně.
Apollo11xMtf přešla zdárně do květu. Zalívám každej den Zhruba 4mi litry vody posílené Alga-bloomem. Její květináč vysychá hodně rychle, což je dobře.
Malá P1 dostává stále Alga-bloom jako A11xMTF

Ustřihl jsem jednu větývku ze střední části rostliny a regulerně (sucho, temno, svisle) ji suším. Proběhly dva testy, který opravdu příjemně překvapily. Uvidíme, jaký budou hlavní palice.
Čau, dneska jsem sklidil vrchní třetinu, nebo možná polovinu kytky. Zkrátka ty největší palice. Postuju teda poslední fotky ze života P1. Teď už visí ve tmě a suší se.
jak to vypadá setnutý.
ares
Ano, i v setnutém stavu tato rostlina zanechává hluboký dojem! :cool:
Caf futeW,

nemyslíš, že by to ještě týden bo dva vydrželo v kwětu? Když mrknu na fotky tak listový je krásně zelený. Což by mělo znamenat, že ještě nemá ten chtíč být setnutá. Každopádně krása a tichá závist samozřejmě :))
Mopslik: no, listový je pořád krásně zelený. kytka by možná v květu ještě nějakej čas vydržela. Jenomže už z ní mám takovej zaseknutej pocit. Jakoby dozrávaly už jenom ty spodní větvě - který tam pořád jsou - a ty vrchní jsou pořád stejný. Kdybych ji tam nechal ještě 2 týdny, tak by v květu byla 8 týdnů, což je dle mě na P1 docela moc.
Co se týče high: Mno, v pátek jsem s mou přítelkyní vykouřil dva malý mixovaný jointy a po té jsem byl neschopen čehokoli. jenom jsem ležel a byl jsem totálně vyřízenej. Výhodou toho však je, že jsem zatím nezpozoroval, že by se dostavila nějaká bolest hlavy, nebo něco podobnýho, takže se člověku usíná docela fajn.
Tak, přidávám trochu fotek A11xMTF. Passion 1 je už kompletně sklizen. Původně jsem ho zamýšlel nechat až do doby, než na něm dozrají semínka, ale nakonec jsem si to rozmyslel.
p.s. nemáte někdo tip, jak odděllit kořeny od hlíny? Mám v úmyslu užít na mast i kořeny...
D3mo
no stema korenama newim mast sem delal zewseho jenom ne skorenu ,, koreny nak newyuziju ale to se muze zmenit .. ktomu odeleni normalne to nech 2dny w kyblis wodou nabobtnaj a pak jenom woplachnes ... poznatky ze zpracowaani stonku prawe na mast a to se mi powedlo i s rok a pul starejma stonkama a wetwema co sem nasel napude .... hodne dulezity je aby to nabobtnalo nez to zacnes zpracowawat ,,,, rikam staci 2dny we wode
D3emo: díkec za radu. škoda, že je to už neaktuální. mast jsem vařil z listí - bylo toho skutečně moc - a z bylinek (výběr z krychlovýho postupu)´- na kořeny jsem se jednoduše vysral, snad příští vaření, příští rok....
valdez
hlínu oddělíš tak že to šupneš do kýble s vodou nebo opláchneš hadicí, ale v kořenech nic není, to nemá smysl.
valdez: jojo, taky jsem si myslel, že tu hlínu oddělím takhle, ale běda. bez šance. kybl s vodou, proud vody - nic nepomáhalo. tak jsem to nechal vyschnout a zkoušel to omlátit. To už šlo líp, ale stejně jsem neměl tolik chuti a času to dělat. Osobně si myslím, že v kořenech něco je - jen takový tušení :)
D3mo
Tuseni sprawny )))) ale ja nato sice mam skoly ale nejsem chemic aco sem wedel se wykourilo pric ,,, problem je ze w korenech mas nejakej skrob nebo tak neco ,,, primejch pokusech ,s korenama to wecinou dopadalo ze wyslednej extrakt byl takowej nooo moc hustej jak ridkej med ..... stoho usemi nic delat nechtelo .. skousel sem trik s peroxidem louhowani asi 5 dnu w roztoku 0,75 na l a le porad wisledek stejnej ... kamos to ale z toho "medu" a mast wyborna jenze won pouziwa ziwocisnej tuk = Sádlo bleee ,,, tkze wisledna mast je hrnec sadla a wnem tadle wec jenze pridawa olej y liti a stonku .... ja natohle zaludek nemam .... kazdopadne me koreny zajimaji kwuli extrakci a nasledny pouzit (poziti) a ..???? newim dost se bojim taki kwuli hnojeni ,, hnnojim dost a tim zem kytku proplachuju tak mesic tak si stejne myslim ze to wtech korenech zustane a pak to dela tendle med ..pouyiwam AH a to sou docela drijaky
Inu, uběhlo trochu času od poslední aktualizace a já si řekl, proč sem nepostnout nějaké nové fotky?
P1 je jak známo již dávno zkosená, momentálně odpočívá ve sklenicích a čeká, až se z ní někdo rozhodne ubalit špeka.
A11xMTF zatím kvete a ještě jí nějaký čas zbývá. Musím přiznat, že se mně zatím díkybohu vyhýbají plísně. Docela se divím, protože většina growerů problémy s nimy ve svých threadech zmiňuje. Dle mé soukromé hypotézy je to způsobeno skutečností, že je kytka docela vysoko nad zemí a vlhkost, která je jedním z faktorů, který plísně podporuje, se drží spíše u země. Odpadá mi i starost s přízemními mrazíky. Dost však plkání, přejděme rovnou k věci.
p.s. sakra, doma už je docela zima a mně mrznou při psaní ruce - pfůů a to mám před sebou ještě spoustu psaní do školy.

p.s.2: omlouvám se za kvalitu fotek. byl jsem okolnostmi nucen fotit proti světlu.

p.s.3: možná jsem tady zmiňoval, že tak lehce koketuji s výrobou konopné masti. V současné době odpočívá ve sklepě v nádobě a čeká na tento víkend, aby prošla druhou fází vaření, kdy do ní přídám palice a další várku bylin.
Slunce se dostalo za svůj zenit, což pro mě znamená příhodnější podmínky k focení. Vyfotil jsem tyto 3 snímky paliček. Světelně jsou daleko vyváženější. enjoy!
Včera jsem nasadil final solution. Kytku venku nechám podle počasí. Ideální by to asi bylo do konce října, ale pochybuju, že bude takhle pěkně. Nechávat ji tam v dešti se mně moc nechce. Včera jsem objevil jednu plesnivou paličku - plíseň na stonku. Utrhnuta a už se suší.
Čau, dneska jsem strávil asi 5hodin zpracováváním A11. Možná chtěla ještě chvíli venku nechat, jenomže mně začala trošku plesnivět, tak jsem se rozhodl. Navíc jsem měl dneska čas, takže jsem ji musel nekompromisně zabít. Nejdřív proběhlo ostříhání listů, poté upravování palic a nakonec ustřihnutí větví a jejich sušení.
Děkuji vám za letošní pozornost. Už sem toho moc nenapíšu. Maximálně nějaký smokereporty a přidám nějaký fotky suchýho materiálu.
Kvůli mé lenosti a nechuti postovat sem sušený materiál jsem se na dlouho odmlčel. Uvědomil jsem si však, že bych měl dokončit to, co jsem započal a během víkendu (momentálně jsem kvůli vybité baterii ve foťáku stihl udělat jednu fotku) sem postnu fotky i ostatního materiálu.
Tohle foto je jedna část usušenýho A11xMTF - který jsem si oblíbil a hulím prakticky jenom tohle.
P1 mně nechutná a nevyhovuje. Mám za to, že je to způsobený tím docela masivním opylením. Nicméně i reporty ostatních growerů týkající se tohohle modelu mně přesvědčují o tom, že Passion 1 už nikdy více. Jeho (nebo její) fotky pošlu později. Tož zatím
DEVIATIO
na mizernej zacatek,hooodne dobrej finish.-)

co out 07?travis tusim cas v anglii ale v CR bys mohl mit neco venku?
rad se mrknu po tom cos predvedl 06...

DEViANT
Hej čas trávím v Anglii a řekl jsem si, že "pěstovat nemá cenu. Teda řekl jsem si... Ona k tomu do značné míry přispěla mizerná situace s řízkama, kdy jsem si nebyl schopnej žádný sehnat.
A ten začátek stejně nepochopils. :) To je řízek hned po přesazení, takže je trochu zvadlej. Jen jsem byl tehdy tak veselej, že jsem ho prostě vyfotil a začal s ním thread.
DEVIATIO
xi,ted s odstupem to uz vim,predtim jsem nemel paru o tech kytkach cos mel v zaloze;-)
Tak ty jsi v anglii,a nezanevrels na grower.-) tak to huste.-)
Tak at tam mas pekne=)
DEViANT
ps: jsem si jistej ze se ke growu vratis


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma