Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2. INDOOR the best of premekss :-) - Klikni zde pro originální téma
premekss
Zdravim vsechny groweraky prave rozjizdim muj 2 Indoorek ktery si predstavuji asi tak: na rust budu pouzivat 2* 70w sodik a na kvet bych chtel 250w moje holky budou 6 x JOCK HORROR a 5 x prekvapeni  …. Z Meho 1 indooru mam 39g sucheho co se mi zda celkem malo tak bych vas chtel poprosit at mi pomuzete s tim 2 Indoorem hlavne ten zacatek jak to mam zastřihávat jak ohybat a hlavne cim hnojit na rust pouzivam kristalon START jestli znate neco lepsiho za slusny peníze tak piste prosim …. Zatim zdarek at roste.

2.den Rustu
DEVIATIO
Cti zakladni pestitelske info...
Jinak skrin vypada fakticky futuristicky...
thalos
levné osvědčené hnojky: wuxal super, OBM, vermesfluid (na postřik, levnější než phytamin) - tohle všechno jde koupit v zahradnictví apod
Celller
Pekna skrin, kup treba Plagron Alga Bloei(Bloom), P13%, K14%, N1,5%, organicko mineralni hnojivo, jednopu tydne zalivka, redi se 4ml/1litr vody, litrovka stoji pres 4kila a namychas z toho 250l, pouzivam a je v pohode, oranicke, mineralni hnojivo, K+ do zacatku druheho growu:afro:
danish
Cus premekss mas to faktisticky hodne do pohody! Jinak ja sem zacatecnik takze tomu zatim moc nerozumim...:-)
premekss
thalos
O tom wuxal super, OBM premyslim asi do toho pujdu zitra hupsnu do nejakeho zahradnika ....
thalos
kup si rovnou aji ten vermesfluid, neni drahy (cca 60kč?) a srovnavaji ho s phytaminem...
premekss
thalos
a kcemu je to dobre ten vermesfluid?
Celller
Za thalose--------- postriku listu, je to nahrazka za Phytamin, neco jako listove hnojivo, rostlina je pak zdravejsi
premekss
Celller
Ok ta zni fäjn a mam to pouzivat jen na rust nebo ji na kvet?
Celller
Je to myslim na porad, ja to nepouzivam, cetl jsem to tu, v tomhle radsi pockej na thalose, ja ti to tu nebudu zasirat a hlavne ti nechci spatne poradit, trochu to tu prosmejdi a nekde to je, nevim jestli je to presne ono, ale taky se pouziva, nebo je to mozna to samy, sul do koupele normalne z drogerie, ale pockec radsi na thalose, aby si kuli me neco nepokazil, jinak o tom je zminka nekde v threadu u clenky wilda, tak kdyztak koukni na jeji prispevky
premekss
Celller
OK ale i tak dik za snahu
premekss
Tohle ja nikdy nepochopim zase mi to presunuli do galerie Ku... nektery tady fakt maji dost !!!!!!!
premekss
koupil sem dnes to OBM tak uvidime .. kdy to mam zacit tak hnojit??
Celller
Jeste je brzo na hnojeni, nech to tak do tretiho patra
premekss
foto z 10.dnu rustu holkam se celkem dari :-) budu presazovat do vetsiho hnojit a poprve zastrihavat....
r
Zdar, Vermes fluid dopručuju používat posřikem na růst(musí se kombinovat s růstovým hnojivem, protože vermes je spíš stimulátor, než hnojka) a na začátek květu(než se utvoří paličky). Později už vermes jenom prodlužuje květ a zrání. Jednu sklizeň jsem zkoušel hnojit jenom vermesem, lil jsem to i do hlíny a kytičky to nejdřív braly, ale potom začly být řídké a neduživé-začly chybět živiny...Další grow jsem přidal hnojku na růst a ejhle-kytí jely brutálně rychle a přepínal jsem na květ o 14dnů dřív(předtím po měsíci růstu). jenže jsem vermesoval i v pokročilém květu(už jenom do zálivky) a místo obvyklých osmi týdnů jsem si kvetení protáhl vermesem na 10týdnů(stejná odrůda jako předtím-NL), takže co jsem ušetřil na růstu, to jsem provermesoval na konci...
Jinak ale vermes fluid vřele doporučuju!
A Vermikompost taky není špatný...zamíchaný do hlíny dělá s rychlostí růstu divy:)
jestedman
cus premekss: vermikompost je fakt zazrak
psals že přesadíš, zaštípneš a pohnojíš, doufám že to nechceš dělat na jednou, to by ty kytky taky nemuseli pobrat, doporučuji přesadit se stimulatorem, tak za 5-7 dní zastřihnout a pak pohnojit
premekss
Miloush
ted nevim jestli si delas srandu nebo ne kdyz se me ptas jak zapojit vetracky z PC.. to zvladne snad uplne kazdy..
premekss
zdravim tak sem se rozhodnul ze kyti dostanou noví Indoor nechal sem si udelat skrin rozmer: s 120cm h 60cm v 160cm k tomu sem si obednal 250w komplet ten mi jeste neprisel a musim se pochlubyt obednal sem si z internetu vetrak za 90Kč a je to fakt luxus vsechny moje pc vetracky mohu vyhodit ten novy vetrak je uplne potichy a krasne chladi :-) jeste mi prisel zvlhcovac vzduchu taky paradni vecicka za 702Kč ... jeste se musim zeptat obednal sem si kokosovi substrat ma nekdo s tim zkusenosti? jinak krystalon a OBM mohu vyhodit protoze mam objednane.... plagron-bloom plagron-grow plagron- phyt-amin :---) uz se moc tesim az mi to prijde a ja to rozjedu ... jinak pridavam fotky 1. foto kyti 2. podarilo se mi tak zastrihnout ze se rostlinka rozdelila na 8 vyhonku 3. new vetrak 6.new zvlhcovac... jestli vas jeste neco zajima klidne se ptejte:mutant:
Jeck Herer
hmm... zatim to vypadá very good!!
premekss
dikk
premekss
Dumb § Dumber dik moc pojedu to cele na tom plagronu ted uz jen cekam jak mi to prijde a hlavne kvetinace at mohou holky vesele rust dal..
Gaba
Kde jsi prosimtě sehnal na netu ten větrák?A co to je zač.Díkec
premekss
Gaba
sehnal sem ho na strance : http://produkty-pro-domacnost.elektrocoleti.cz/ a mohu ho vsem doporucit je to fakt luxus nechapu jak ho mohou prodavat za 90 kč je uplne potichy a ma silenou ucinost fakt neprohloupite kdyz si ho koupite..

Dumb § Dumber
no mam objednana kvetinace 6,5 litu snad to bude stacit jank ten vlhkomer sem koupil v globusu asi za 250...
Miloush
http://produkty-pro-domacnost.elektrocoleti.cz/

Jj, tam je to dobre, taky z tama mam ten vetrak a zvlhcovac.
Za jak dlouho co sis to tam obednal ti to doslo?
premekss
Miloush
na 2 den to bylo doma
Miloush
Tak vcera me to taky uz doslo - po peti dnech.
Ty jo, ale prekvapila me velikost toho vetraku, asi ho tam davat nebudu, protoze aj na jednicku ma celkem velky tah a neudrzel bych tam vlhkost. Ted jenom cekam kdy me uz konecne dovezou to cklo na CoolTube.
premekss
Zdravim dlouho sem tu nedal zadne aktualni foto kyti dostalo hodne zmen treba ty ze uz nejsou ve krini ale v mistnosti a co je na tom nejlepsi dostali i nove slunicko a to 400w OSRAM son-t plus zakoupeny uplne novi komplet cena 2790Kč odjedu na nem jen kvet a chci ho prodat tak kdo ma zajem tak za 2 mesice ho budu prodavat za 2000kč...
sundance
Hm,docela punk ale jak tak koukám tak to vcelku šlape,paráda,jen tak dál....sned jenom,máš tam něco co ti honí vzduch mezi kytkama?Ničeho takového jsem si na fotkách nevšim.To je také vcelku důležitá věc!
A také bych řek,že to světlo máš nějak vysoko nad kytkama,aby jsi potom z toho neměl mraky a na sobě položených chapadel s palicema:)
Držím palce:)
Jeck Herer
proč sis to teda kupoval za 2800kč když to hned po 2 měsících (jenom na tuhle várku na květ) prodáš za 2000?? to se ti moc nevyplatí když si spočítáš money za elektriku apod... :-)) jinak kytí vypadaj good!
premekss
Jeck Herer
zdarek nejde mi o to jestli se to zaplati nebo ne .. koupil sem to s tim ze na tom udelam palice a koncim....


sundance
zdarek kdyz se podivas kapanek dopredu tak sem tam psal o ventylatoru za 90kč a tem tam je a je super a asi mas pravdu mel bych to svetlo dat nize..
sundance
Pardoon,nevšiml jsem si....:)

Už jsi to dal níže?

Sundance.
premekss
sundance

komo to svetlo mam celou dobu 40cm na kyti nize to davat nemohu jinak mi je to upece..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma