kdy, kde, co, v kolika, jste poprve hulili? - Klikni zde pro originální téma |
Kryshpeen |
upnlně první (zlomovej) okamžik, kdy sem to vzal do ruky s tim že to skusim, byl někdy ve dvanácti letech, zpětně mi to příde děsivě brzo ale to, že sem se stýkal s o několik let staršíma udělalo svý, rozhodně se nedalo říct že by to na mě mělo nějaký účinky, a to ani v dalších X případech, a to z důvodu že sem skrátka nedokázal pořádně vdechnout a podržet v plicích (i přesto že cigára sem tenkrát kouřil, ale špek je přece jenom silnějsí) což si tehdejší pochybný modely vyžadovali...
Regulérní stavy zhulenosti sem zažil až postupně, na horách na táboře, kde sem si (opět pod vedenim skušenějších a podstatně starších) pomalu osahával všechno co to obnáší, a než sem získal jakousi jistotu, a nadhled trvalo to ještě pěkných pár let....
Zato první trip, byl záležitostí poněkud prudčího charakteru, nebudu se zaobírat detailama krom toho že to bylo ze spolužákem s kterym sem si už předtim celkem rozuměl, ale to co se odehrálo v našich hlavách při zběsilim běhu noční starou prahou, mi (jak už tady víc lidí uvedlo) změnilo chod věcí a pohled na svět markantnim spůsobem, a už jen to že sem prostřednictvim toho získal vzácnýho kámoše, mě nenechává na pochybách že to neni jen únik z reality jako většina ostatních drog... |
|
|
|
já jsem poprvé kouřila před šesti lety, byla jsem na brigádě ve stolárně a našla jsem zasazenou kytku za halou, poslední den, jsem si ustřihla tři vršky z kytky a sháněla jsem, co se vlastně má kouřit :) měla jsem doma dřevěnou fajfku po dědovi a tak jsem potajnu kouřila večer, když jsem se šla projít ven se psem :). Po pár letech jsem majitele kytky potkala na akci a přiznala se ke svému podlému činu, dluh jsem vrátila :) |
|
|
Celller |
Me se zda, ze nektery lidi zacali(ochutnali) travu hodne brzy |
|
|
golum |
Tak třeba ja jsem začal s ganjou ve 22 letech a myslim si že to bylo v pravý čas. Je fakt že znám spoustu mladých lidí ve věku kolem 13-18let.
Ale jak říká "Celller" spousta lidí s tím začíná moc brzo.
Ale když to přirovnám ke svým mladým létum, tak mi připadá že oni to berou stejně jako ja v jejich letech cigaretu.
Nepěstuji ganju jen pro pocit super stavu ale i pro krasu a hlevně z toho mám velikou když se mi něco pěkného podaří. |
|
|
hanzator |
mu prvni joint byl prvni den v prvaku na stredni kde s nama jako vyjukanejma 14 letejma klukama nastoupil 19 letej capek z holandska a hned po seznameni s nama valil do nejblizsiho parku na brko ochutnat co si doma nakoupil. Mel jsem tenkrat asi 6 hodin vytlemy to uz se mi asi nikdy nepostesti |
|
|
Pan Ker |
citace: |
Původní příspěvek od golum
Tak třeba ja jsem začal s ganjou ve 22 letech a myslim si že to bylo v pravý čas. Je fakt že znám spoustu mladých lidí ve věku kolem 13-18let.
Ale jak říká "Celller" spousta lidí s tím začíná moc brzo.
Ale když to přirovnám ke svým mladým létum, tak mi připadá že oni to berou stejně jako ja v jejich letech cigaretu.
Nepěstuji ganju jen pro pocit super stavu ale i pro krasu a hlevně z toho mám velikou když se mi něco pěkného podaří. |
Začal jsem ve třinácti a i když je to třeba hodně brzo, tak si myslím, že mě to vůbec nepoznamenalo ani nezměnilo k horšímu-ba naopak. A jak se vlastně pozná, že je na něco brzo, pravý čas nebo pozdě?? Je fakt, že v začátcích jsem bral ganju jen jako povzbuzovač, ale postupně jsem se dopracoval k tomu co píšeš. Teď už mi vůbec nejde jen o stav, ale především o radost z pěstování...
btw. Kdo z nás nezačínal kvůli tomu, že chtěl okusit ten stav, o kterém toho už od kamarádů tolik slyšel;)?? |
|
|
|
ono je teď všechno nějak dříve, já nevím, já jsem ještě v deseti jedenácti letech blbla před panelákem s děckama, hrála kuličky, padala na hrazdě, skákala gumu a užívala si děctví, než jsme se přestěhovali do baráku....jenže teď, jim to připadá přirozené, mám dojem, že děcka už jsou jiné, že se rychle vrhnou do světa, aniž by si užili. Ale asi jim to příjde normálka.... Že by pokrok ? nebo zánik ??? |
|
|
Jack Flash |
bylo to na fotbalovem hristi v nasi vesnici.me bylo 13 a byl to nakej skunk |
|
|
ikary-san |
Já sem poprvý hulila v necelejch 14 s kámoškou v parku hydro...pamatuju si, že ona byla zhulená úplně nejvíc a mě jenom hrozně bolela hlava aj dva dny potom...no to mě tak na rok úplně odradilo a sem ráda aj za to... Třeba mám jednoho známýho, kterýmuje 13 pořád hulí a chlastá už dva roky. Moje hodně dobrá kámoška hulí od 12 a ve 14 to bylo několikrát denně...teď už to podstatně omezila...Mě příde, že takovýhle lidi se jenom zbytečně připravěj o část dětství:( |
|
|
dvojka-trojka |
citace: |
Původní příspěvek od ikary-san
Já sem poprvý hulila v necelejch 14 s kámoškou v parku hydro... |
:eek:
23
:girl: skéra, čudky, hydroskanky:girl: |
|
|
mammoth |
Tak poprvy ganja...asi 13 let...doma.
Nebyla spatna...ale furt sem mel pocit ze z toho nic nebude. Nakonec kdyz sme vodpalovali posledni, tak sem se netrefil sirkou do skrtatka...Strasnej vygeb nasledoval. Pak sem uz jenom sedel, rezal se, cumel na jackass a sezral big misu hranolku :) |
|
|
mammoth |
Kazdopadne pak to bylo max 3x do roka...az do nejakejch 16ti. I ted se porad drzim...2x-3x do tejdne, krome nakejch takovejch vyhulenejch tejdnu no :)...to se dycky nejak semele. Treba ted na inveksu sme dali behem dne asi 12 brk :D |
|
|
Mr.BIG.imejl |
školní výlet, jedna imba se vzorkem a šmitec. prostě klasika |
|
|
xjackx |
Prvni opravdovej brk co me zkoulel si pamatuju dodnes:-) Bylo to vo velkejch prazdninach u nas na koupaku. Prinesl to dobrej kamos nejaky venkovky, zahulili sme a nejak nic pak mirna pohoda pak sme se nejak dostaly k hospe a tam to zacali nevidany zachvaty smichu a proste moc. Doted si pamatuju jak toho kamose napadlo ze ma kazdej vlasy jiny a pripominaj mu kostatka a na kazdyho mel prirovnani jeden byl stetka na kamna a tak dal no proste hukot rezali sme se tomu jak hovada. Je to uz tak tri ctyri roky a porad si to pomatuju.Vod ty doby sem takovej pocit po huleni nemel. (jinak sem s nejlepsim kamosem tak v 7-8mej tride nasli nejaky lupeni a zkouseli ale nejak nic ani sme se neposrali:-D) |
|
|
pitris |
Bylo to kolem 17 a byla to fakt šupa.
Dost dobréj outdoor,spousta smíchu a tak jako každý první zážitek --NEZAPOMENUTELNÉ-- |
|
|
Ferdinand Bongo |
niekde ku koncu 15-tich,...proste som sa rozhodol ze to uz chcem oskusat, tak som si to splasil a s kamaratom sme odpalili gramblavu larvu za jazerom... ale na poprve mi to nic neurobilo.... |
|
|
Oralius |
moja prva skusenost s hulenim bolo v pivnici s ozranskym kamaratom:D..hulili sme drevo z rastlinky ktoru mal kamarat za oknom uplna lichva:P..ale mi debilkovia sme celu kostru cez vodnicu pretiahli..ale nieco mi bolo a to je podstatne:D:D..zatim hosi a hosice:D |
|
|
Hodinář |
Poprvé v 18ti pak dlouholetá pauza a nakonec až od loňska.Když se zpětně porozhlédnu,začal jsem zbytečně brzo.Ve 13ti jsem ani netušil, že nějaká tráva existuje.Zkusit jo ale hulit pravidelně od tohohle věku,strašný.Asi špatná výchova:) |
|
|
Evildoer |
Hmm prvni joint asi v 17 pak pauza a vod 18 celkem pravidelne :eek: rek bych ze kdyz to clovek kouri jeste dostatecne nevyzralej (po vsech strankach) rozhodne to nema moc pozitivni vliv na jeho vyvoj ! |
|
|
|
Poprve? dostal jsem jednou na vánoce košta od Mesiase že to zkusim poprvé sám... celý den jsem byl doma sám a sledoval sem futuramu... v poledne... tak jo, dám jedno a hned byl seriál o toliko zábavnější :D |
|
|
Pepe46 |
ja poprve v 15 bylo to s kamosem kousek za mestem ,pak se mi zdalo ze nemuzu hybat s dolnim rtem a tak divne jsem mluvil :) |
|
|
Kapka1 |
Popre ve 12cti. Vty době to byl boom a marihuana, to bylo něco strašně velkého, chtěli jsme to mít, mysleli si že je to machrovina, ale nikde jsme to nemohli sehnat. Vsude vylepeny obrazky marihuany :D
pak jsme jeli na kola. Kámoš jezdí na nějaký westerny a takovyhle tabory, tak TO přivez!
Byly jsme čtyři a celou cestu jsme spekulovali jestli do toho pujdem nebo ne. Že nechceme bejt závyslí atd. No rpostě strašný když si na to zpomenu :)
pak to kámoš ubalil, zjistli sem že to byli jenom listy. Plni očekávání jsme to vyhulili... Vůbec nic, akorát mi bylo blbě a trochu jsem si to vsugerovával...
pak asi ve 13 na MMM. Den předtim jsem našel sakl hulení ( byl to fakt dobrej sklunk, ale to jsem samozřejmě nevěděl )
druhý den na MMM vyhulili. A zase nic, přišlo mi jako kdyby mi ty stavy něco blokovalo.
Pak jsem se poprví pořádně zhulil ve 14 na festivalu na mácháči. Jsme popíjeli atd. Přisedl si tam knám nějakej típek a ubalil čistý brko nějakýho skéra. Tak jsem si dvakrát popotáhl a byl jsem totálně v prdeli. Nevnímal jsem asi 3 hodiny a byl jsem uplně někde jinde, ve snu... |
|
|
mati0n |
poprve sem se teda nezhulil.. ale na podruhe to byla Blueberry z čilamu.. dal sem si jednoho potom druhyho a u tretiho sem byl tak moc :D kamos rekl ze ma lehky nohy a ja to zkusil a fakt ze jo skakal sem na lavicce, proste moc :) a stim snem mate pravdu, taky mi to tak pripadalo a smal sem se snad cely 3 hodiny v kuse, druhy den me bolelo bricho od smichu.. |
|
|
pan Muškát |
Tak poprvé jsem hulil na základce v 6. třídě (11 let) a to s mim spolužákem - původem z holandska...takže jsem měl tu čest si poprvý zahulit s holanďanem. A co? Ukradl doma svýmu 20-ti letýmu bratrovi nějaký holandský skéro, takže jako fakt brutál gigantiš mazec!!! :D |
|
|
east |
poprvé jsem zahulil v před 13ti lety nějáký nounejm a prakticky jsem nevěděl ani co od toho čekat, tak jsem čekal.....a čekal......a nic....navíc osvěta ve školách probíhala stylem "Drogy jsou špatné....áááno?!" takže jsem o marihuaně věděl jen to, že je to droga a drogy jsou špatné. A protože jsem v té době byl pro každou špatnost, tak to byla samozřejmě voda na můj mlýn... |
|
|
AHM4D |
moje první zkouření proběhlo ve 13-14 letech, o letních prázdninách, v parčíku poblíž diskotéky, na které tou dobou probíhaly mládeží hojně navštěvované týnejdž-disko-párty:D:D stejně jak jsem se poprvý neopil, nezhouboval, neudělal??:D , tak jsem se ani poprvý nezkouřil, sákryš... ale pozdějc ;) |
|
|
ikary-san |
AHM4D:poprvý neopil?- to mě teda příde že to je poprvý po většim množstí spíš naopak:) |
|
|
AHM4D |
ikary-san...jo mělo by to tak asi být ale já to mám prostě tak, že poprvý to stojí za houby;) jsem divnej :mutant: :D |
|
|
Slavka |
Ja som mala 16, kamoska ukradla bratovi nejaku domácu trávu a tu sme hulili vonku v dedine. Bola to slabota nič moc. tak sme kurili pravidelne kazdy vikend asi pol roka, ale nemala som z toho skoro nijake stavy. Potom som si myslela, ze sa nikdy poriadne neskurim alebo som nejaká odolná. Potom som mala 17 a robila som cez leto v jednom odchodíku s CD a mala som tam kolegu riadneho huliča. Išli sme niečo robit do skladu a on mi dal zakúriť bielu vdovu. Dala som si jedného práska a stavy jak hovado..som len sedela a pozarala do blba asi 10 minut, potom polhodinu taký utlma potom pohodka, veselá, vysmiata. Odvtedy hulim skoro stále:) |
|
|
Kellogg |
Kdyz sem poprve hulil,to bylo, kdyz sem si sve prvni seminko jen ze zvedavosti zasadil do kvetinacu na balkone,vyrostla z toho asi metrova kytka a udelali se na ni sisky,nebyli moc velke(taky sem o tom moc nevedel),sklizel sem to nejak koncem cervence,nemel sem paru o tom kdy se ma co sklizet neboco.To mi bylo asi 14 roku,sli sme s kamosem na lavicku vevedlejsim sidlisti,on naboril fajku a kourili sme,nic moc ale bylo to poprve co sem to zkusil :)) |
|
|
Tayem de Tox |
Bylo mi 16(a půl).Už přes rok jsem neposlouchal skoro nic jinýho, než Nirvanu.. :D ..takže jsem to chtěl a moooc!! :D Vypomohli mi zkušenější kamarádi. Stalo se to na staré faře. Narvali to do fajfky, intenzivně jsme čadili- vždycky hlavu mezi kolena a tlačit!! :D :D :D ..ale nic moc.. No ale potom jeden vytáh eukalypty (ještě čistý-to už se dneska snad nesežene.. :) ) a to byl mazec--- všechno se začalo točit-- ani do futer jsem se nemoh trefit!! pár minut sme nemohli najít cestu ven, ale potom už to bylo vše v klidu a pohodě a příjemné léto... :D |
|
|
FaLda |
Ja sem hulil po mejch 15 narozeninach, chvilku........mrdozne sem to prehnal...mel sem nejhorsi stav ve svym zivote, taky kdyz si clovek da 3/4G nakyho cernyho skunku sam, tak to potom de dobre do sr***....no jako bylo to pres sklenenky.......od ty doby sem to praktikoval tak, ze sam pulgeckovyho speka....zase sracky:rasta: a v posleni dobe mensi zilky a jen do pohody:afro: |
|
|
miguelx |
..připojuju se k těm, kterým paměť nesahá tak daleko...ale někdy okolo roku 1993 a od té doby se mě to drží.... |
|
|
H@rdy |
nooo moje poprvy bylo asi kdyz sem mnel 14 let a byl sem v osmy tride a prisel k nam do tridy novej kaamos a jeho maati pestovala a on jy vzdy neco ukrad a tak sme se skurovali zadara vzdy nejake herery a nebo early misty ale presne kdy a kde to bylo poprvy to nepamatuju :P |
|
|
wasco123 |
... u kamosa v pivnici cez bongo v 13tich |
|
|
NUMERO:UNO |
14let.r 2001, WW tak 0.2g v parku, 4lidi, a.........vubec nic:) |
|
|
|
poprvé sem se pořádně zhuli v 15ti v hospodě z hořickejch "venkovek". nejspíš jsem se dostal alespoň částečně mimo tělo. nikdy potom jsem už neměl halucinace z hulení :D |
|
|
acheron |
v 14 , 7 ludi (z toho 5 sme hulili prvy krat :D ) ...rano , par minut pred skolskym vyletom ...bola to pohodaaa :D ...model nejaky noname out ..slabotka ale vtedy to bola pecka :D |
|
|
|
poprvé jsem se zhulil ve 14.jsem si doma umotal špeka do novin a sčudil :D najednou po chvilce to semnou začlo něco dělat.Najednou schýza že jsem se otrávil z novil.No nic příjemného.Byl to nějáký venek.. kámoš mi nabídl filmovku za 30kč.no když to vemu z dnešních skušeností tak tam byla jedna malá palička a zbytek listí.právě tu paličku jsem omotal novinama.Od té doby jsem taky dlouho nehulil,než jsem se nechal zase zlákat.Jinak aktivně jsem začal hulit v 16-17letech.
AHM4D: Hovn* si beztak chlastal :D |
|
|
TWiSTY |
Tak to já jsem poprvé ochutnal asi okolo 13let.S kamarádama na Invexu(veletrh pres pc)nic mi to neudělalo, ale později jsem z toho mívál celkem pekelné stavy!!Ale jaksi jsem to prokopl a hulííím dááále xD |
|
|
|
ja som sa prvy raz vypiekol asi v 12/13 za domovom postihnutych a mal som nehorazne ujeby a stavy bol to nejaky pekny fialovy indoor _:D |
|
|
Method |
Ja som prvy rat skusal hulit asi ako 8 rocny a to ususene listy zo susedovej zahradky ktory tam maval kvantum rastlin a ja som nevedel este co to je a uz vtedy ma ucil ako to sadit a starat sa o to:) samozrejme ked som uz vedel co to je tak som si to skusal zasulat do novin a hulit....ucinky samozrejmne nic...........ale prvy krat riadne som pohulil v 13 a to listy mojho outdoorku lebo som pestoval uz dlhsie ale nehulil...a bol to riadny nasup.Rozpraval som kamosovi co bol somnou ze sa citim ako keby niekto ovladal moje telo:D samozrejme teraz ked mam uz 22 tak ma len tak daky model nerozhadze.... |
|
|
crackonos |
asi ve 14, ve dvou jsme stáhli stovkovýho špeka magic crystalu (bylo to spíš na fajku=byl to moc dobrej venek) balenýho stylem šiška vedle šišky...no byl jsem úplně v hajzlu co vám mám povídat |
|
|
H8nza |
Měl sem poprví mnoo v patnácti, myslím že pár dní před tím než sem nastoupil na střední... Mnoo kámoš nám dal naky hulčo, tak co by sme to nezkusili vid...Od tý doby mě to začalo mrtě chutnat a bavit, tak díky kámošovy... |
|
|
DanekRider |
V devítce u kamoše na narozkách,měl svoji kytku (uplný šrot),co jsou palice jsem tehdy ještě nevěděl....
Koupili jsme si skla a pak to pálili o 106 nad sporákem (nebylo jiné pálidlo).Tehdy jsem to ani netahal do plic (rofl :D ),takže jsem z toho skoro nic neměl :( |
|
|
Santha |
poprvé to bylo to na cvičáku za tratí, dostal jsem od kámoše nadrcený listí se třema bliznama, ani už nevím jestli se motalo brko, nebo se to ládovalo do skla. Byli jsme na to tři nebo čtyři, byly to celkem schizoidní zážitky, hledali jsme se v lese, protože se setmělo, než jsme dopálili, každý měl jakože "halucinace", dokonce jsme se i smáli, ale s odstupem času si uvědomuju, že mě akorát bolela hlava.
Můj první opravdový výpal byl z Blueberry na houseparty, opravdu luxusní zboží, stáhl jsem sám na posezení 2 skla, vypadalo a chutnalo to fakt výborně. Za 15 min, když jsme šel chystat dýmku, jsem si ani neuvědomil, že jsme se zvednul z tureckého sedu a přemístil se k baru. Celou dobu co jsem ji připravoval sem si zdálo, že levituju, stále to se mnou jemně houpalo a necítil jsem kontakt chodidel se zemí, opravdu božský HIGH. |
|
|
FatJoe |
mal som 16, bolo to na stanovačke pri niekde pri vode, bolo to voodoo a bola to jeba....... |
|
|
hard110 |
bolo too po koncerte bol too kamošov noname ----bolo mii strašne zima dal som si par tahov a potom pohoda |
|
|
palma |
pamatuji si to presne co se delo....ae byli to takovy kamosi ze si ani nejsem jistej jestli to byla opravdu ganja:D...ae rikali ze sem zhulenej a ja neco citil ae nejak sem si to nepriznaval....jestli sem byl opravdu zpukanej tak to melo v sobe tolik % THC, ze bych stim klidne sel udelat maturitni zkousky :frog: |
|
|
FUKYou |
já poprvé ochutnal na své oslavě 18tých narozenin.. rovněž žádný efekt ... trvalo mi zhruba rok než sem poznal co v těch rostlinkách je... hulil sem mezitím asi šestkrát sedmkrát a nic... až pak jednou brácha něco dones ... zkouřil sem tak púl gramu protože furt nic nenajíždělo až sem to vzdal a asi po půl hodině sem měl stav jak nikdy... zostřený sluch a zpomalené vnímání co se týče obrazu, prý sem reagoval normálně ale mě se zdálo jakoby byli všichni zpomalení.. jak ve filemch.. po asi třech hodinách dojezd kdy mi bylo fakt blbě :) ale jinak nezapomenutelné |
|
|
knedlajs |
mehehe v 11 2 sklíčka nějakýho venku :) na louce se staršíma kámošema.. |
|
|
RASTA-MAN |
Ja osobne sem poprve hulil ve 14 letech s myma kamosema.Byli jsme 4 a bylo to za vesnici u kaple.Bylo kolem 7 vecer a ja sem si dal prda z celkem paradnich venku.Dal 7 velkych tlacenych a pak prisel ten krasny pocit a od te dobi vim ze huleni je naprosto skvela vec!!! |
|
|
švéd |
..o velký přestávce na gymplu. Bylo mi tak 16 a celej film na kterej jsme se pak dívali o češtinu jsem protlemil:-) |
|
|
Nesss |
bylo mi tenkrát 15 - krásných 15, bylo to u nás na Václava, když se každorocne koná pout. Kamarádi uz hulili docela dlouho a ja se toho strasne bál. Nakonec zvedavost zvítezila, hulil jsem z takové drevené fajfky a s dobrou trávou to nemelo moc spolecnýho. Zhulení se pochopitelně nedostavilo, ale domů jsem jel na svém S51 Pioneeer hrozně stastný ze jsem zkusil tu marihuánu o které se tolik mluví. Bylo to pred 10-ti. lety |
|
|
Fantasie |
bylo mi 14-15 a bylo to ze strasne drevene vyrezavane fajky a nejake otravna pleva. pak asi 3 roky nic..a pak zas jo az doted |
|
|
|
Noo, tak úplně poprvé jsem hulil asi někdy ve 14 (to jsem byl ještě velkým skejtařem a hulení k tomu patřilo :D) kámoš sehnal 2 nějaké paličky venkovek.. rozdrolené paličky smíchané s tabákem jsme nasypali do cigaretové dutinky a vyhulili (nějaké šlukování nebo tak u nás neexistalo :D), účinek žádný. Pak jsem nehulil asi do svých 16, dokonce jsem to odsuzoval). Jenže při nástupu na střední u nás hulil skoro každý, takže to začlo lákat i mě.. s jedním kamarádem jsme sehnali pytel údajně moc dobrých lamp.. tak jsem se těšil, co to bůh ví s náma udělá... jenže účinek byl asi jenom ten, že se mi zdálo, že mám nějak lehké nohy - nic víc. A v tu chvíli jsem došel k závěru, že co na tom maj, že to nic není.. že si raději koupím 2 piva a účinek bude stejný. Asi po měsíci, když jsme seděli v hospodě a kámoši hulili bago a všichni vypadali, že to s něma snad každou chvilku sekne, řekl jsem si, že to snad není možný, že mi to prostě nic nedělá... Podali ho teda mně, ať si dám.. dal jsem asi 3 menší prásky a poslal dál.. a zase čekal, co se bude dít.. jenže žádné "lehké" nohy se nedostavily. Nýbrž neskutečné návaly horka, sušák, neskutečně se mi houpal pohled.. no však to každý zná.. a od té doby mám k marihuaně velkej respekt :) Omlouvám se za rozsáhlý příběh, ale nějak jsem zavzpomínal a úplně se do toho vžil :D |
|
|
Se7eN |
Poprvy v 15 letech s dobrym kamosem a jeho kamosem...Nabili sklo nejakym dobrym skunkem .. Stavy nic moc ... nekdo na me piskal ze strechy + huceni vody , sekani a porad se mi chtelo mocit =D .. Ale po tech 3 letech jsou stavy cim dal brutalnejsi =) |
|
|
|
VE 14CTI LETECH ZA OBCHODEM :-D |
|
|
|
V osmnacti a nic, ale to byl jen pocit ze nic, byl jsem vypalenej jak brambora! |
|
|
73huli |
Někdy mezi 16ti a 17ti jsem se připletl na Brutusu k prvnímu špeku, ale už si nepamatuju jak jsem vypadal, je to tak 20 let a taky se dost chlastalo.. |
|
|
bezdechu |
Heh, nostaglie vzpomínek mě zavála k první návštěvě tenkrát ještě hašišového doupěte. A tam jsem se měl stát obětí posměchu starších kámošú, když se mě 16ti letého výrostka pokusily poprvé zhulit. Jak už to tak v těchto případech bývá.. nic to se mnou nedělalo, kluci vedli sáhodlouhý řeči o nekonečnosti vesmíru, o životě po smrti a podobně, jak jsem se později dozvěděl, pokoušeli se mě dostat do "prdele" a se mnou to ani nehlo, jo nějaký pocity jsem měl, ale kdo se v tom má poprvé vyznat. Že, člověk myslí, že nic a přitom jsem hučel jak hovado, ale to mi došlo až když jsem si poprvé stoupnul. Odpotácel jsem se domú a po vydatné krmi usnul jak mimino.. tím jsem měl začátek za sebou a sem tam si i cca 4 špeky do roka zahulil, ale čekal jsem celé dva roky než se mi poštěstilo koupit celou kytku i s pár semeny a to rozhodlo. Jak čuchneš k pěstování.. končíš se starým a začínáš novou éru svého života.. a že to letí kua dyk už je to 20 let.. |
|
|
w33d |
tak prvý krát to bolo v mojich 15 to som si zohnal nejaký extra skunk s česka tvrý ako skala nedal sa ani rozdrtit tak som ho nejako nastrihal a potom nadrtil spravil som si vodne bongo všetko som tam dal mohlo to mat tak 0.7G natiahol som fakt husté mlieko stiahol na jeden raz. potom to prišlo najskôr kašel taký že som myslel že sa dozvraciam. a po 10minutach asi sa všetko spomaľovalo ja som mal stav ako keby som bol na mesiaci proste nulova gravitacia ked som sa pohol telo sa za mnou vlacilo videnie som mal asi také ako po 10 pol decákoch všetko sa točilo len ja som bol na mieste.Potom som za 2krát dobre dogrcal a môj pes nejaký fajnšmeker je alebo čo to zjedol s čoho mi bolo ešte horšie pretože som nemal silu ho ani zastaviť. potom som si ľahol zaspal som a o 3 hod. už to bolo v pohode to bol moj prvý krat zhúlenia :D ale húlim dalej... a ponaučenie?1:nehúliť sám 2:nehúliť gramové skunky na jeden šluk 3:a húliť len ak je pri mne ešte niekto skúsenejší :) 4: a húliť len s dobrou partiou to je snád najlepšie |
|
|
Pongo |
bylo mi cca 12-13 let .... s kamošem o rok starším ... měl jsem asi 4 prásky a jako s většinou lidí první šluky nic neudělaji tak uplně stejně jsem to měl ja ... pak občas šluk jednou za čtvrt roku .... dále učnák celej prohulenej :-D .... a teď už jen víkendovky... |
|
|
Tomak |
Ja som prvýkrát kalil pred necelými dvoma rokmi cez vodné bongo, a ešte mi kamaráti dali aj cigaretu na odpal, a to som nefajčiar... a bol som strašne mimo, na nič som si nevedel spomenúť, možno by som ani domov netrafil, a mal som pocit, že v takomto stave zotrvám už naveky :D, asi polhodinu po kalbe som si sadol na lavičku a už som sa nevládal ani pohnúť, dokonca som sa aj prvý a dúfam, že aj posledný krát pozvracal z ganje, no skrátka som mal riadne zlý stav, a trvalo ďalších 10 mesiacov, kým som zistil, co v skutocnosti ganje je :) |
|
|
vampejr |
Heh moc pekny topik, ovsem odpovedi se mi libi jen u minima clenu :/
Nesouhlasim s tim zhulovanim se ve veku zakladnich skol, kdy to clovek jeste nema poradne urovnane a nema vlastni, kvalitni nazor na svet a veci kolem nej. Chapu, hodne lidi to svede na partu a okoli, ale to je az sekundarni faktor.. Vzdyt primarne je to o vuli a o nejakem logickem mysleni, ktere musi mit kazdy z nas:/
Ja osobne zacal pestovat dokonce aniz bych kdy hulil (v 16ti prvni noname out - vsechno koule).
Prislo mi, ze neni nad pivko a ze ti znami, co huli jsou prakticky jen pozeri, co kourej nejakou slamu co pestujou za oknem a myslej si, jaky maj super stavky, ktery byly beztak vyvolany alkoholem, ovsem vsechno se melo jednou zmenit..
Jelikoz mam astma, odolaval jsem tomu pomerne dlouho, vzhledem k dosti hulicskemu okoli. Bylo mi lehce pred 18ti a byl byli jsme domluveni s davno zapomenutyma kamaradama ze zakladky(z ktere jsem v 5. tride odesel na gympl) na srazu. Dali jsme si morgena na chut, prijemne pokecali, zahrali si fifku na PSku jako za starych casu a ja si pripadal jako v pohadce. Pozdeji jeden z nich zapalil krasnyho spekouna Indoor orange budu a ten zacal pomalicku kolovat, prvni round jsem se udrzel (slina mi od huby kapala az na zem :-P), ovsem druhe kolo-mirne popohnan alkoholem jsem sem si ukoristil jointa a prvne okusil. Velice prijemny, bezstarostny stav, zadne filosofovani, zadne hodinove vybuchy smichu, zadny zachvaty uzkosti, zaseky, nic. Spolu s timto uzasnym, povznasejicim klidem prislo naproste navraceni koordinace(divne, ze?:P), ja mohl udelat cokoliv jsem chtel, absolutne odlisny stav od zname opilosti, ucarovalo mi to.
Od onoho kamose jsem si na druhy den obstaral 2 dalsi jointy a pri prvni prilezitosti(silvestr 11 :o)) jsem je prezentoval ve spolecnosti soucasnych gymnazijnich spoluzaku. Polovina necitila zmenu, druha polovina byla nadsena, ovsem nezpozoroval jsem ani zdaleka takovy uzas, jaky jsem mel pri svem "poprve" ja.
Nicmene komunita tridy se stala razem z nehulicske na hulicskou a huli se tolik, az to hezke neni. Kazdopadne ja, jakozto zakladatel tohoto kultu u nas jsem nijak nezvysil intenzitu uzivani (1x za 14-x dní), nepropaguji to a ani nijak zvlaste neopevuji.
Koukam, ze pisu dost nesmyslne, a same sracky.. puvodni myslenka byla, ze marihuanu, stejne jako koureni, alkohol nebo cokoliv by mel zkouset ten, kdo to ma psychyku v poradku a nema v hlave vymrdano. |
|
|
|
prvne hulil v Hollandsku ( Rotterdam) s bratrankem speka bylo mi tehdy 12 bratrankovy 14 dali sme si tak ze tri prdu to si dobre pamatuji ponevac jsme tam zabloudili naopak jsme byli hezky vysmahli 3 hodky hledaly cestu spet na motel a to byl cirka 200-250 m od nas :) pak jsme si nakoupily par brk a chteli propasovat v plechovce jenze ti jejich hafani vycuchaj vse celnici nam to zabavily a jeste jsme dostali zdupa od rodicu a poradne za usi :( hezke vzpominky na mladi :) |
|
|
gremlin101 |
Prvně jsem k hulení přičuchnul někdy v 17letech, v prváku na SŠ. Bylo to tak nějak jako u bezdecha (příspěvek výše). Kámoši no spíš známí, tak dobře jsme se ještě neznali, mě jednoho dne (po zdlooooooouhavém přemlouvání) ukecali, abych snima šel na brko (samozřejmě se záměrem oddělat mě jako prase..ale to jsem netušil :D). Na jednu stranu jsem měl docela obavy co to semnou vyvede a na stranu druhou jsem se těšil že zkusím něco nového :D. No smotli brko (nevím co to bylo za materiál, ale byl to nějaký solidní indoor), začlo kolovat a já už tak v půlce začal cítit že se semnou něco děje, přesný stav si už nepamatuju, ale vím že jsem nemohl mluvit a držku jsem měl snad celý dvě hodiny od ucha k uchu :D.. A pak se to rozjelo, příště mě pozvali znovu a znovu a znovu....A asi tak po pátém zhulení přišla ta paráda. Skvělá nálada, totální ukecanost, změna vnímání času, ale fakt brutální :D. Joo to byly časy :). |
|
|
Jay-jay |
začít hulit na základce?! v 11?! ve 12?! kam jsme se to dostali?!:( |
|
|
Novas |
Poprvé jsem kouřil po přijetí na střední školu. poprvé to bylo nejlepší nikdy jsem se víc nenasmál jako tenkrát. Zasedly jsme k bártíkovy do fiesty tam jsme daly jendo brko jeho venkovky za dvě hodiny další autem jsme nikam ani nepopojižděl od vstupu do auta neskutečná sranda a zhulenej jsem byl jako debil. Hulim to od té doby a ještě to nebylo jako poprvé sranda býva modely se kouří dobrý, ale to poprvé je zahaleno velikym očekáváním natěšením nedočkavostí trochou strachu. u mě jednoznačně první hulení super rád na to vzpomínám. |
|
|
AFCA161 |
u mna to zacalo v 13tich so spoluziakom sme nikdy predtim nehulili tak sme do stali napad ze pojdeme dotoho s jeho btratrancom a jeho kamosom sme sli nabili fajku dal som si asi 5 slukov spoluziak bol hned odpaleny nemal oci :D a ja nic tak som si sadol dival sa dozeme a tak za 5min to prislo brutalne zachvaty smiechu a :D ten jeho bratranec mal uplne rozbite oci nanom som sa nemohol prestat smiat a vobec som ho nepoznal tak mi to bolo aj trapne :D taka sranda no :D |
|
|
VejusQin |
Ja som sa k tomu dostal vďaka facebooku :D teda, tak trocha tomu pomohla jedna aplikácia. Začalo to kometármi a zistil som že človek mne veľmi blízky má aj k húleniu blízko :) Najskôr boli len nejaké slovné hračky no dva dni na to sme šli na vec. A neboli sme v tom sami, ako sme zistili :) Tak traja kamoši pár dní pred stužkovou sme sa dali dole :) Prázdny dom, drevená fajka, vonka tma, môj kašel, potom nekonečný smiech, kamoš sa ma spýtal kde sme :D a viac nebolo treba.. Odvtedy je 17. október naším výročným dňom :) niečo ako prvé vianoce :) |
|
|
krisa.lc |
S kamosom a jednym dobrym znamym - mal som vtedy 14. :) Vtedy som spal u kamosa a tak nejak sme sa rozhodli, ze uz nastal ten pravy cas okusit tuto uzasnu bylinku. Bol teply letny vecer, dali sme par slukov z fajky... a nic :) Sice sme v noci viedli dlllhe debaty o pomazankach a podobnych veciach, ale tie prave ucinky (ako sme neskor zistili) prisli az o nejake 2 tyzdne, ked sme boli na navsteve u kamosa na dedine. :) Ale to je uz iny pribeh... |
|
|
gaMo |
U mna to bolo v 15ti rokoch, ked sme s chalanmi kupili flaskace, zasili sa na pole a tam uz len rozlozili vodne bongo, pili piva a lezali v trave...pamatam si ze som si pripadal ako vo sne, len som mal pocit ze sa nemozem prebudit. Skoncilo to tak ze sme behali po poli a smiali sa ako trubky :D |
|
|
Na'vi |
v 17 brigáda v počítačoví herně vdovku z propisky pak to byly úlety z mongolama:-DDDD |
|
|
|
Poprvé v 14ti letech :D kámoš mi sehnal čtvrtku a jeli sme se projet na croskách někde sme to zakempili a tam to kámoš smotnul (hrozná bída :D ...) trochu sem byl zhulenej, no spíš jen zpomalenej jinak na motorce super... žádný zhoršení všechno v pohodě, tak sem si hned sjel pro víc :D .. |
|
|
NKVD |
Moje poprvy? No, prvni nez MJ sem mel salvej, coz bylo nejak v 17 letech, to sem si udelal doma fajnovy setting, zabezpecil okna, dvere abych se nevydal volnym padem nekam. Mno po par prdech jsem mel pocit ze jsem hral counter strike a behal po dome a hledal CTcka, nektery dvere co nesly otevrit ( zabepezpeceni ) tak jsem rval zasrany textury :-D jinak na pohodu. A prvni zazitek s MJ? to bylo listopad 2011 (po 18 narozkach asi 3 mesice ), kdy mi nejak v rijnu dosly antidepresiva predepsane psycholozkou a ja tedy uvazoval o THC jako nahrade SSRI, tak jsem se optal mych byvalych spoluzaku z ucnaku jestli by se neco nenaslo, za jednim dojel a dal si kostovaci sklo. Myslim ze k zazitku mi pomohla predchozi zkusenost s SallyD, matro jsem si zakoupil a uzival si cestu domu, pekne na dalnici jet 100km/h, stazene okynko a po ocku pokukovat po nadherne obloze a mraky, zatimco se v nich lamalo slunce. Pohodicka, od te doby palim MJ ob den, pripadnou vyjimku ma patek a vikend :) Od te doby je ze mne o dost klidnejsi clovek nez drive |
|
|
|
|