Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Potřebuju poradit:) skříň 2x400W? - Klikni zde pro originální téma
Radovan
Kámoš si chce udělat z místnosti 220cm dlouhy70cm široky a 220cm vysoky místnosti rozjet pod dvouma 400W philips.Tak chci slyšet váš názor jak byste to zařídili myslim tak aby to bylo nej...
Kolik kytek,způsob a hlavně Kultivační techniky pěstění.Děkuji za váš nazor.Jo a pojede hlínu ne hydro.
MANHUNTT
Hledej najdeš:-)
tgm.amster
jj to by slo, ukaz fotky ne? asi tak 3*11 ketinacu 20x20cm, po trech na jednom podtacku. Vybojky kup agro, styl bud scrog kdyz bude dobrej pristup nebo sog, hlavne dobrej substrat, vsechno je ve :faq:u
Radovan
MANHUNTT :Od tebe jsem čekal radu,když se ti tak daří:/
tgm.master :To už má koupeny,myslíš max 11kytiček?
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od Radovan
MANHUNTT :Od tebe jsem čekal radu,když se ti tak daří:/

Samozrejme, je to velmi pohodlne. Vela zacinajucich growerov to robi tak, ze si tu zacne thread "Poradte ..." a necha si od ostatnych growerov navrhnut skrinu, atd. namiesto toho, aby si POZORNE precitali ostatne thready, zapojili VLASTNU HLAVU, a sami nieco vymysleli. Nepoviem, ked je niekto v koncoch a vlastnymi silami uz nevie ako dalej (aj ked uz tu boli riesene snad vsetky mozne aj nemozne problemy).
Je tu zdokumentovanych vela growov, a myslim, ze je tu z coho sa poucit. Nediv sa, ze ta niekto posle do :faq:, ked tam tvoj "problem" patri.

EDIT: smarja, tym som nemyslel len samotnu konstrukciu skrine, a dokonca ani skrinu ako taku (t.j. nejaku bednu) :rolleyes:. Chcel som len povedat, ze mi pripada ..ehm .. trapny taky pristup, ked si niekto necha nalinkovat, ako ma upravit growroom, cim tam svietit, dokonca kolko rastlin tam dat a ako sa o ne starat. Toto vsetko uz tu bolo riesene. Mozno som divny, ale na zaklade opisu inych growov som schopny uvazit, ako sa to asi bude chovat u mna, ked nasadim ten-ktory postup, a preco je to postup pre mna vhodny alebo nie. Nechces poradit aj aku odrodu tam treba? :rejp:
Radovan
Lidi píšete co já nepsal!!nechci zařizovat skřín(Kolik kytek,způsob a hlavně Kultivační techniky pěstění.Děkuji za váš nazor)
K2master:Rodinej barak asi to mněla bejt špajs je to docela 70cm široky málo,když je 220cmdlouhá.Já chci poradit jak to nejlíp pěstit myslel jsem scrog,ale to je asi spíš,když je málo místa.Chtěl bych vědět jak nejlíp to pěstit neni to skřín,ale místnost a stim zkušenost nemam,prostě co nej vynos:)
Radovan
Když to sem si taky myslel,ale jak se to bude zalejvat,když to je tak uzky a 220cm široky.Hnojiva na kořeny BN-zym a pak AH.A kolik tak kytek?Myslel jsem na 20 a scrog,ale jestli je lepší jungle tak jungle.Nevíš kdo tady pěstil v místnosti a má to pěkny?
pildo
skus spravit drip system, prave koli zalievaniu. ale to by si potreboval aj stolik alebo nieco kam by si dal kvetinace aby mohla voda odtekat do nadoby. ale to je asi skor na hydro (sice aj na hlinu by to slo, len das zalievat napr 3x tyzdenne a nie 10x denne). slo by to aj bez stolika a voda by sla len do podloziek. problembudes mat zo zastrihavanim, dvihanim lamp a celkovo manipulacii prave koli malej sirke. ak budes mat vzadu problem tak budes musiet vsetko vyniest a potom zas naniest. mal by si si nejak vymysliet system, ako budes dvihat lampu naj od vchodu (myslim zadnu lampu). o rozmiestneni vybojok hadam neni o com, ak vies matiku tak si narisuj podoris a zapoj logiku. pokial nebudes vediet daj vediet, napisem ti ako alebo nakreslim ale dnes na to fakt nemam cas, zajtra mam dolezitu skusku zo statistiky a nic neviem :(
Timon
Ja bejt tebozu jdu do jednoduchyho dripu. Kvetinace dej na nejakou vyvisenou konstrukci a sud s cerpadlem pod kitky.Odtok z vody z kvetinacu musis nejak vymyslet. Jako substrat bych dal kokos(+10%perlit). Kytek bych dal tolik kolik se vejde kvetniku na plochu a prepnul je tak po pěti dnech do květu. Hlidej hlavne PH a pomalu zvisuj EC (porid si EC a PH metr). ze zacatku zalevej 3x, v kvetu az 6x za den,nikdy v noci. 1x za deset dni vsechno poradne prolij cistou vodou s upravenym PH. Jo a posledni na 2x 400 W musi byt větrak(odtah) s vykonem min 600m3. Kdyz splnis tyhle věci tak tě dobra uroda (mozná:)))) nemine...:)))
frcila
Cus. Jak uz tady par lidi navrhlo, tak zkus jednoduchy drip, nebo jeste jednodussi system tady pouzivat celkem uspesne Jahudka, nejake zavlazovaci koliky TropfBlumat. A co se tyce poctu rostlin a typu pestovani, tak bych zvolil sog s 36 kytkami na metr ctverecni. Kvetinace 15x15x20 temer 4 litry, bohate staci pro kytku ktera bude zit 10 tydnu (tyden rust, zbytek kvet). Jediny problem muze byt v tom, ze budes potrebovatnejakych 50 az 60 kvalitnich rezu.
Radovan
Jo diky za napady.Docela mně zajíma tvuj nazor jak na to pildo pokud budeš mít čas tak dej vědět.Zvedat na ocelovejch lankách stínitko mám z grouwru.Pokud by mněl někdo jinej nápad tak určitě napište.Zatim čauky
pildo
tak to niekedy cez tyzden nacrtnem a poslem to sem. napis mi este rozmery tienitka nech viem ako ich mam nacrtnut
Radovan
pildo:Místnosti 220cm dlouhy70cm široky a 220cm vysoky místnosti rozjet pod dvouma 400W philips.Dík moc a nezapomen.
pildo
myslel som rozmeri tienitka
Radovan
Nevim co mysliš.?
pildo
ake velke mas tienitko? kolko cm maju do dlzky a sirky?
pildo
takze cierna ciara je rozmer dlzky, cervena je sirka. zlte obdlzniky su vybojky a modra ciara je ocelove lanko ktorym si budes posuvat zadnu vybojku
mikel
Radovan :
dost záleží na tom kolik máš nebo kolik chceš aby tam bylo kytek.....
jinak ti dost závidím tu místnůsdtku..to máš perfekt..místnost určená jen na pěstění
Rory
no vzhledem k tomu že máš šířku jen 70cm a dost blbě se ti s tim bude manipulovat tak doporučuju si ty kyti dát na nějaký "vozejčky" tak vysoko aby ses u nich nemusel hrbit a taky aby se dospod vešla třeba nádrž s roztkem (jaždej vozejk by mohl mít svou vlastní), když by byl někde problem tak to prostě vyvezeš zkoukneš, zachráníš a zavezeš.... bude se ti s tim prostě snadnějc pracovat a jistě t povede k větší spokojenosti
Radovan
Tak už jsme to s kamošem rozjeli.
Radovan
Poslal bych nějake foto už docela fajn kytiček,ale nemužu je furt zmenšit.
pildo
chlape stiahni si irfan view a otvor obrazok, stlac CTRL a R myslim alebo len R a mas tam resize
Radovan
zkusim
Radovan
špatně se to fotí,když ona to je dlouha ale málo široká místnustka.
Radovan
další
Radovan
A ještě :
DJSantusVorisek
cuz chlape ... v pohode mistnustka . zajimalo by me proc si radsi nepouzil ctvercovy kvetinace
DJSantusVorisek
uspora mista ne ? mohl by vyuzit celou plochu co ma k dispozici
pildo
citace:
Původní příspěvek od DJSantusVorisek
uspora mista ne ? mohl by vyuzit celou plochu co ma k dispozici


hmm podla mna hranate maju vyhodu, pretoze maximalizujes objem pri danej ploche
Radovan
čauky čtvercové nemáme těhlech se nám tam válelo asi 25kousku tak na co tracet:) Trošku jsou žlute,ale ne moc na těch fotkach to vypada,že to je hodně žluty.Teplota tam je,když svítim tak 27-29 a když je tma tak 22-25
Je tam 21řízečku mnělo by tam bejt:Satori,Ice,Four play,Apolo11,Burmaberr,Power malawi,Chronic.Jsou něco přes 20dní rustu a včera sem to už přepnul na květ už tak to je docela mala plocha.Větrák tam je docela slušnej,ale ted nevim sílu ale kouknu se.
DJSantusVorisek
este neco : stim alobalem si taky neudelal nejlip ... na pristi kolo si kup radis primalex polar a poradne to tam vybili (doufam ze sem neudelal zadnou hrubku :D)
Radovan
Ja bych tam dal pěkny fotky,ale jak to zmenšim tak ta kvalita stoji za .... fištekk má pravdu alobal to opravdu neni neco přes pul vejšky místnosti je REFLECT A-GRO s gs.Když se na to kouknete myslíte,že ještě hodně udělaj pěkny keříky,když jsou od včerejška na 12/12??
Radovan
Jo to mužu,akorat si musim pujčit fotak asi zítra nebo v utery to sem hodim.
DJSantusVorisek
nemusite mi zase trapne davat zapornou karmu bez duvodu ....
Radovan
zase hrozny foto,ale slibuju,že příští bude už good.
Radovan
Ta palice co je první tak je Ice pod150W.A ty dvě to je pod těma dvouma 400W.
Radovan
Tady ty lepší fota.
Radovan
zedtzhfh
Radovan
a ještě tyhle ujdou
Ganja Tuner
takovouhle komoru met,co ja bych za to dal.zasrany panelaky,je tady hovno
Radovan
Ganja Tuner:jo je to super,akorát by mohla bejt o něco kratší a větší šířka.
Radovan
taky jsem se chtěl zeptat čím to je,že na některejch neni skoro vidět pryskyřice??vubec se tam nedělá.Nebo spíš jen tak povrchově a kvete to krásně,brutálně to nabírá na objemu,ale nějaky návaly pryskyřice to ne.A zas některy co nejsou tak pěkně velky tak jsou jak asfalt.
pildo
je to rovnaka genetika? ak je tak su vsetky snicle z rovnakej matky? maju ronako svetla alebo im nieco tieni (napr vacsie rastliny)?

Mozno sa nic nedeje, mozno ze len budu dlhsie kvitnut a este neni ten "spravny" cas
Radovan
Máme tam 21kousku a vubec nevim co je co nějak jsme to pomíchali.Ale je to u 6kytek.Je tam Satori,Ice,Four play,Apolo11,Burmaberr,Power malawi,Chronic.Ne nic jim nezaclání akorát,že to jsou takový velky palice a ta pryskyřice nic moc.Dnes nafotim a pošlu.
Koukněte a pište co by mohlo bejt líp atd...
Radovan
tady foto....
Radovan
a další...
Radovan
a poslední
Radovan
Nechápu,že k tomu nikdo nic nenapsal taková nádhera a já si to musel chválit sám:)a teď když jedu malou 150W tak k tomu je hned ohlas.Tohle byla nej nej sklizen,kterou už asi nikdy nepojedu.Radovan


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma