Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Světlé fleky na listech - Klikni zde pro originální téma
$t€p@n
Prosím vás moc o pomoc při identifikaci tohohle problému.

Na listech se zvrchu objevují malé světlé fleky, které rostou s listem. Některé jsou malé, některé větší a trpějí tím jen některé rostliny.

Může se jednat o nějakou plíseň nebo to dělaj mšice? Popřípadě dodám foto. Pěstuju ve skleníku, kde se moc nevětrá a je tam příšerný vedro tyhle dny... a jak jsem čet FAQ, tak asi budu radši kvalitně větrat.

Každopádně bych byl moc vděčný za pomoc poznat toho škůdce a nějaký řešení proti tomu.

Díky moc, peace
ABSURDUS
foto by rorhodne pomohlo. Urcite v tom skleniku vetrej, zloutnuti, hnednuti listu a podobne jevy mohou byt prave reakci na nesnesitelne podminky ve skleniku, zvlast jedna li se o odrudy ne primo prizpusobene pestovani in greenhouse.
$t€p@n
Tak tady jyou ty fota, snad si s tim někdo bude vědět rady, díky!

http://ngage.wz.cz/DSC04404.JPG

http://ngage.wz.cz/DSC04405.JPG

http://ngage.wz.cz/DSC04406.JPG
Jahudka!
Tohle jsem mel u jednoho modelu (blueberry) a bylo to zpusobeny nejakou genetickou vadou.Mely to vsechny blueberry a jiny modely ne.Nijak jsem to neresil,nemelo to cenu,byla to mutace.
$t€p@n
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
Tohle jsem mel u jednoho modelu (blueberry) a bylo to zpusobeny nejakou genetickou vadou.Mely to vsechny blueberry a jiny modely ne.Nijak jsem to neresil,nemelo to cenu,byla to mutace.


Jo, to je možný, ty semena jsou už asi 3, možná 4 roky starý, ale furt měli 90% klíčivost, loni jsem měl tenhle stejný problém jen u pár kusů, letos tim trpí dost kytiček,... ale rostou a to je hlavní :)
ABSURDUS
To $t€p@n: tyhle fleky jsou vcelku zanedbatelny a rust rostliny nijak zasadne neovlivnuji, mas proste model, ktery neni tak houzevnaty a muze tak reagovat na nekolik ruznych faktoru. Hlavne neprehnojuj, neprelevej atd. snaz se kytkam udrzovat idealni podminky a mer Ph pudy. Ja mam podobny problem u Orange bud (je proste nachylnejsi ale roste dobre, vedle toho treba Top 44 zadny fleky nema roste jak z vody a nepotrebuje skoro zadnou peci.
Good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma