Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Kuťova zahrádka - Klikni zde pro originální téma
Kutas
achhjo.....jsem naprosty vul :( diky me neschopnosti a neduchapritomnosti pri vzbuzeni mi zase vytrhli 2 kytky :( WW a GWS (ty usekle) a jeste jednu malou WW. s takovou si ty kytky ani nezaslouzim...zpusob jak mi to ukradli o tom jasne vypovida. za svitani - vzbudil sem se jak tam vlezli, nez sem ale vylezl ze stanu uz pelasili pryc.. tak sem akorat stihl zarvat at uz se nevraci... a hadejte co - vratili se. a ja kokot sedl do auta a jel je hledat smerem kam utekli..za 5 min dojedu a 2 kytky pryc. fakt trapas jsem jak neschopna kocka (ta nase) proti mysim.... ale priste je dostanu svine.

posledni dobou mma fakt pocit jak kdyby vsechno naznacovalo at se na to pesteni i huleni vyseru... pristi rok na zahrade asi nic nebude, nasi sou posrani z fizlu a pokazde kdyz nam to ukradou je to jeste horsi

hlavne me nelitujte, muzu si za to sam
gona
normálne mám chuť nasadnúť na vlak a isť ti to stráźiť kurva to su fakt debilci nechapem tu drzosť už teraz by si zaslužili odseknúť pár prstov....na nič sa navyser rozsvieť indoor a poriadne sa tomu venuj a na out najdi radŠej nejaké dobré skryté miestečko...
Kutas
premyslim, ze bych papayu sklidil uz tuhle nedeli, protoze pondeli - patek jsem v Pze a je tu pravdepodobnost, ze by mi to behem te doby čajzli. ikdyz mati rekla, ze bude v noci spavat ve stanu ona :) ale i tak, vstava o pul 6 do prace a obvykle chodi krast kolem 6 rano.
myslite, ze by tem siskam obralo na kvalite kdybych to sklidil o tyden driv - v nedelu? myslel sem, ze to fialove pheno uplne zfialovy ale zatim nicmoc.
taky me napadlo, ze bych to vyrval i s korenama a ty pak dal do kybla s vodou na tech 5 dni jako flushing.jinak dostavaji zrovna stridave ripen a FS

zatim se mi tyhle pripravky zdaji jakoze nicmoc, passion uz to dostalo (6 dnu za sebou) a furt to ma bile blizny a podle me se ty sisky ani moc nezvetsily...

na 1. fotce je ta vetev ICE - 2 tydny ve vode. jeste pred par dnama byla OK ale pak se to trochu spalilo na slunku. no uz asi nezakoreni ale za pokus to stalo

2-3. foto - papaya
4. papaya - svetle pheno
5. - passion

a dale zas nejaky tulak co se nam sockuje na dvur :) vypada vyzrane - ale ma porad hlad (asi proto je tak vyzrany :))
2kutas>lepsi vrabec v hrsti nezli holub na strese co se da bych pokosil (zalezi taky na pokrocilosti flushingu,zralosti...ale ta papaya uz vypada oka) spoustukrat jsem tohle resil a vzdy jsem kytky nechal a prisel o ne ...vzdy jsem si vycital ze jsem nekrouhl
hodne stesti
fuck da corkari
Kutas
rozhodl jsem se, vsechno nebo nic :D necham je dojet do regulernich 50 dni kvetu. myslim ze na to zakouti na posledni fotce si netroufnou, je to dost blizko baraku a stanu. ted sou na rane G13xMT a PWPcka a samozrejme early bud - jestli neskosi ani ten, tak to bude zazrak :)
matka slibila ze to bude hlidat jak bude v jejich silach (ale primo nerekla ze tam bude spat). no snad to dopadne dobre.
jinak znamemu uz to taky ukradli - vlezli do dvorku a vyrejpli to... reknu mu, at ty curaky zmasi (driv nez zacal hulti byl dobry mlatic), je to uz i v jeho zajmu. pokud to ovsem nebyl on, ale tomu neverim.

takze fotky sklizne papayi budou v patek :) uz se tesim az budem ostrihavat palice :)

1. papaya

hashberry - fakt naducane sisky :)

Durban x Sk1

G13xMT
Protest
máš to pěkné.. :jumper:

Budeš používát Final Solution nebo něco podobnýho nakonec??

Jinak ti přeju hodně štěstí a abys to hlavně sklidil ty! :) Né jako já, že sem sklidil akorát tak stonky! :( :grrr: :rocket:
Kutas
FS uz sem pouzival posledni tyden - zaroven s ripenem. a bylo mi receno, ze ripen je taky dost silna hnojka, takze by to mohlo zhorsit chut... proto to jeste nechavam.

jinak passion uz sem skidil z vetsi casti a funguje dobre :) ale zda se mi ze sou to hodne stoned stavy, papaya bude lepsi podle me (taky uz sem ji kostoval:)) a chut kour je trochu stiplavy, takze tomu FS moc neverim///
Kutas
je to spatne :( vzali vsechen zbytek co byl na tom hlavnim placu. nejvic me mrzi ta matanuska a PPP(to uz bylo skoro zrale). zase se to stalo tak nestastne - nasi byli na terase -cca 10m od kytek od 21 do 22 a potom se sla mati podivat a bylo to pryc... nechapu jak to nemohli slyset, ale co uz. sklizena je papaya a ted sem sekl i DxS1. hashberry vypadaji moc pekne, doufam ze je sklidim :( asi fakt dovezu ten ostnaty a zkusim to natahnout tak aby se tam neslo dostat.
a early bud nechali kurvy, nejak jim nevonio... ale mne jo. proto ho presadim... ale casu neni... achjo
Protest
Sou tu kurvy, že? :grrr: to je vrchol drzosti!!
Kutas
ye jeste nemaji dost. mozna to sadi, oni to vyrvou ze zemi za stonek a moc velka dira po tom nezustane - ale spis si myslim ze je to pro ne jednodussi nez preseknout. doufam ze jim z tech hnojivem napustenych palic neco bude. uz vim presne kdo to je, az ho nekde uvidim tak si to s nim pudu vyridit. jednou sem ty 2 videl pekne vypukane v noci, ale byl sem uplne vpici a kamosi mi neminili jit pomoct... proste byla sedava no.
sklizeni papayi mi ale zlepsila naladu, ted fakt vidim, ze budu mit co hulit a to je hlavni :) zitra snad dodam nejake fotky. bohuzel to nebudou zivek kyti ale uz osrihane
mazec:-) kockam bych dal vypoved a nechal bych dvorek hlidat psem
zlo3lec
řeknu ti že máš dobré kámoše když ti ani nešli pomoct !!! asi bych jim rozkopal držky i bez kámošů třeba si to tady čtou a jenom se smějou !!!
Kutas
palice nejsou moc dobre ostrihane, jednu kytku delali kamosi, tak je to takove listnate... aspon se to hodi do cistych speku :)

tak takhle to vsechno visi ve sklepe

papaya, lehce fialove pheno

papaya - svetla, jedna z tech hornich sisek. vypadaji fakt luxusne je to nadherne obsypane :)

Durban x Skunk1 - dost pekne sisky, nema to takove megakrystalky jako papaya, ale zase to je celkem tvrde

...

hashberry

hashberry

evakuovany early bud, bodha a nejake male mrdky...

nejaka zaloha u babicky - puvodne sem dal rizky strycovi, ale ten to stejne kourit nechce, sisku ode me si hodil do caju blbec :) takze si to sklidim. zleva blueberry a chronic

zajimave je, ze to je nejhnojene a salamy to dela fakt pekne :)

jeste se mi nekde ztratila fotka skunku, tak snad priste...

btw uz muzu pomalu hodnotit tohle huleni, passion1 se moc nepovedl. zhuluje sice fest, ale strasne to kope asi to chtelo jest nechat vic vyflushovat. svetla papaya je uplne mnamkozni, sice sem cekal vyraznejsi chut, ale je to rozhodne dobre...
PoughkeepsieNY
Zdar Kuto, mas to pekne, K+ jinak dik za rezivo, prosperuje to:-)
Kutas
neeee tak mi vzali uz i hsahb erry, dopadlo to nejhur jak mohlo. ostnaty drat nepomohl nasli si cesticku kterou lozim ja :( a dosli na 2x. mati se sla v 10 podivat a zepry chybela jen jedna kytka, tak si myslela ze sem to sklidil ja -dmnc :( nemam cas ty kurvy vubec hledat ve 3 jedu do prahy a nikdo je nebude chtit beze me chytat :(
dopice uz to bylo skoro zrale, jen tyden!!!!!!!
Kutas
v pondeli budou nejake dalsi fotky palic, uz je to vsechno zasackovane a jsem celkem spokojeny, nedokazu si predstavit jak bych sklizel tolik rostlin... je to ale prijemna pracicka :) jinak ty 2 zmrdy hledame po cele vednici, uz to komusi i prodavali a vsichni vi ze je hledame, takze sou porad nekde zalezli a ani doma prej nejsou. zitra si na toho co chodi do 7. tridy (propadl jen 1. ::) pociham - kdyz pujde do skoly....

a co se tyce tech modelu, tak papaya je moc dobra, ale trochu skrabe - asi to chtelo lepsi detox... DBxSK1 takova lehce skunkova chut, taky opcas poradne dokope a stav je proste vypiceny :) v sobotu si jeste pojedu ustrihnout ty kyti u babky.. tak to snad taky nafotim
takze thread jeste nekonci, mate se na co tesit ;) packo
Kutas
takze tady sou ty slibene fota. situace se ma tak, ze venku mi zustava jeste DF (zadna slava) a skunk1 a nejake malinke G13xMT a ostrihane hashberry. nejak se mi nechce sklizet ty spodni vetve nechavam to co nejdyl...
co se tyce tech zmrdu, tak ty sme zmackli - nezbylo nic jineho nez dojit k nim domu a slo to dost hladce. napred mi dali 2 igelitky vseho mozneho a rikali, ze vic nemaji. doma sem si to rozebral a zjistil sem ze sou to spodni vetev hashberry - dosli sme znova a natvrdo jim vlezli do baraku. na radiatoru susili ty nej sisky hashberry, ktere sem hned zbalil a pak rekli at rychle zmizime a vecer nam donesou zbytek, protoze se to baraku dobyval nejaky dedek s retazem a byl uplne nality a vyhrozoval policajtama. rodinka jak u ciganu, po celem baraku totalni bordel veci nahazane na hromade a to huleni a listy bylo vsude, na koberci, na pohovce... jako ti jeho rodice si taky museli uzit svoje.
vecer nam samzorejme nedonesli zbytek a tak sme sli zas k nim dom a z tama nas s histerickym krikem vyhnala jeho mati, uplne silena kricela ze jeho syn nic neukradl a ptala se co by asi tak mel ukrast.
doufam ze kamosi z nich jeste neco dostanou, urcite me jeste nedali vsechno. mimochodem to v tech igelitkach bude asi napicu huleni, protoze to tam meli jeste mokre a ted to smrdi jak kdyby to nahnivalo

fotky:
1 - jak to vypadalo po kradezi..
2 - papaya
3 - jedna siska HB co nejak zasychala
4 - todle je myslim blockhead
5 - skunk1
Kutas
.

bordel z igelitky - v pravo obrane palice... jeste to je mokre OMG ani sklidit to neumeli

ty nejvetsi palky hashberry si ale pekne obrali... skoda, ze sem je nesklidil ja, to by byly jak ta krabicka od cig

a ted kyti z babicineho dvora.. jeste chtely tak tyden ale uz se to muselo sklidit:
blueberry - 1x hnojene krystalonem na kvet

blb

hashberry - ma fakt brutalni palice,vnitrek tvrdy jak sutr a okolo totalne obsypane listy

chronic

ch

a jedna sisenka jak kaminek do slukovky :D
Kutas
tak mel sem pro vas nejake dalsi fotky, napriklad skunku jeste zaziva, ale kamos kokot to smazal z fotaku...po vykendu ale urcite nejake dodam.
dnes sem sklidil posledni kytku, a to "jinej" EARLY BUD, ten skutecne neni moc early, ale jinak ma krasnou zvykackovou vuni a co si pamatuju tak zmastuje hodne rychle :)
Kutas
tak konecne jsem sehnal ty fotky, jeste to neni vsechno, nejak se mi nechce psat smoke report snad nekdy az budu strizlivy a bude vhodna chvile :D zatim si uzijete fota... jeste bude jedna sad

hashberry salamek - jedna dozratejsi siska...

G13xMT zadny zazrak... nicmoc obsypane, male krystaly. ta velka cornuta kyti vypadala ale jinak :)

detail...

skunciiik :) skoda ze nemam fotky pred sklizni, ty byly lepsi :(

detailek...

a ted su susi early bud, sklidil sem ho v noci, kdyz zacalo snezit :D takze tak i vypada. na to ze sem ho presadil ze zeme do kybla z toho bude celkem dost.... spokojenost

detail

budha feat. zesnuly Iggy - odpocivej v konopnem raji kamo :)

a tady uz suchy SKUNK n.1 - vypada nadherne sisky jsou pekne huste

zleva budha, G13xMT, DF

jak sem to cpal do pytlu :D

chroniik - povedene hulo, sklizene brzo, super ovocna chut a neni to tak silne jak ty ostatni coz se nekdy hodi :)
Tayem de Tox
náááádhera! to sou pálka, jak maj bejt!!! :bravo: K+
Kutas
Tayem: zejop@! :D
Kutas
vzhledem k tomu, ze uz jsem tohle jednou psal a nejak mi to zmizelo se uz nebudu opakovat ":) thrad jeste nekonci(mozna sem hodim fota nejakych zimnich vypestku), ale tohle uz sou posledni fotky ze sklizni, tak si je uzijte :)

1,2,3 EARLY BUD

pak srovnani 2 sisek HASHBERY, ta jedna je ta cornuta, nedozrala a jedina co sem na ni nasel plisen, tak se ji chlubim :) ta mensi je dozrata z kvetinace a myslim ze je to jasne videt

pak BLUEBERRY & DURBAN

pytel chronica - jen pro predstavu kolik toho je

BUDHA & SKUNK1

PAPAYA (bila) & PAPAYA (trochu fialova)

no a tak :D
Kutas
pujcil sem si jednu pofiderni digitalni kuchynskou vahu a zvazil jsem vsechno to v te krabici... vysledek asi 1.5kg, jsou v tom samozrejme tluste stonky a sacky takze tak realne to vidim na kilco, ale i tak to vazi vic nez sem cekal :D konzum sklizne probiha na 150% ale jeste potrva nez se vsech tech modelu nabazim :) priznam se ale, ze v tech stavech ten rozdil neni moc znat, a pokazde to vnimam trochu jinak, kazdopadne nejlepsi chutovky sou:

papaya- vyborna ovocna chut, sic porad trochu skrabajici (sem cekal ze FS to vychyta), pomaly najezd a pak hodinu libovy stav a dojezd je hodne unavny ale da se prezit:)

passion1- taky dobra chut, ikdyz ten muj skrabe uplne brutalne, asi brzo sklizene (no byl sem nedockavy)stav total vypic:)

hashberry- to nedozrate nechutna nicmoc, taky hrozne skrabe a stav pohoda, zadny poison, zato ty dozrate sisky maji takovou ovocno hashovou chut-jak jinak- a je to mnohem silnejsi kafe :)spis asi indikozni stav, taky to indika je...

budha- to je vostre huleni, smrdi to nehorazne, tak korenene, tak nejak si predstavuju ze smrdi tiberium :Dstav je hodne silne high a pak hodne silny stone:)

skunk1- ten mam asi nejradsi, skoda ze je toho tak malo, nejakych 20g. chut je o neco horsi, nez toho skunku co sem minule pestil ze semen, je to takove moc ostre :) ale ve speku s trochou tabaku je to delicious! stav je takovy vyrovnany - prej po tom ani nemam moc cervene oci (za to po papayi jsem DEMON:))

santa maria- zustala mi kyticka s 1g :) hulil sem to jen jednou 1 sklo nas zhulilo 4 a zazitek z jidy autem potom byl fakt silny :D zbytek si asi necham na zvlastni okamzik (to rozhodne nebude osobni spek na pude:))

pure powerplant- taky mam jen gecko a jeste sem to ani nezkousel, jen sem to mel od nekoho jineho a je to moc dobre, to bych hulil porad:)

jeste bych mel asi zvyraznit ty nazvy modelu ale fakt se mi nesce, timhle prispevkem tu koncim postovat jestli sem teda na necio nezapomnel (jeje jat to nesmim hulit hned po ranu) a jestli enmate nejake otazky... diky za pozornost a za karmy,BUY!
Kutas
momentalne sou rizky zamluvene, maminy sou nasekane na desitky kousicku :) takze mi nepiste o rezy, kdyz nejake zbudou tak se ozvu
Kutas
par palic.. papaya... a jtera fotka hashbery je podle vas nejlepsi?
Kutas
konecne se mi dostala do ruk vaha, thx to Inkognito...
zjistil sem, ze ty nejvetsi sisky nevazi zase tak moc, jak sem si myslel... takze toho defakto uz moc nemam, rapidne ubyva hlavne papayi a skunku... proc asi:)

1. fotka zbongovana kocka no comment

a zacinam nakladat papayu.na 1. fotce jsou 2 phena, stejne tezke sisky...

... ta 10g je HSB jak jinak, pak zas papaya, skunk1... a durban;) durban sem si zvazil vsechen mam ho 17g a sklizel sem tak 30, no nicmoc, ale staci:)
Kutas
fotecky kalichakry a mandaly

2. den v hline

7. den.. nedala to jen jedna kalichakra co vubec nevyklicila, takze spokojenost ;) kolega to ma na plny pocet takze skvela klicivost.. uvidime kolik bude samYC. u hashberry jich bylo tusim 5...

tyhle rezy Pure Sk1 asi nejsou v poradku:) vidim to na previcur....

problem s listy -- bud to je tim, ze sem je celkem brutalne ostrihal a nebo je to necim jinym :) mozna je to kravina ale myslim si ze je to tou starou bio narva zarivkou. oddelal sem ji....

matka rarly budu, pujde za okno, koncim s touhle genetikou:) taky tomu rostou 3- cipe listy..,. dela to u hodne kytek

dalsi pridam casem..
Kutas
moje 1. sklizen 2007 :p: byvale matky santy marie a ppwp, byla to divna genetika, koncim s ni, ale fakt ze to zkuruje hodne, ikdyz to bylo dost ridke... nestihlo to ani doschnout:)
jinak uz se mi za oknem smazi dalsi kytka SM:)

btw 5. fotka je early bud - rovnez konec, ten nez zacne kvest....
Kutas
takze neco sem zasadil, proc ne, bud to sklidim nebo nesklidim. budu pocitat s tim horsim a treba budu prijemne prekvapeny :)

ty velke keriky sou matky sativa spirita, zbytek ruzne rezy - GWS, WW, carnival, hashberry, gren spirit, dokonce NYCD a nejaka G13 (snad aspon trochu dozrajou)

a tady jak to povyrostlo za tyden...

GWS nejak mutuje :/ to se zpravi
Kutas
tak trochu to vyrostlo, jen tak dal :) ale na mezi to cele zarostlo skumpama a podobnym plevelem takze zadne svetlo.. presadil sem male prcky k ostatnim. ty velke sativa spirity maji asi 120cm, kdyby to dorostlo do 2m tak sem spokojeny :) posledni spirit je na mezi takze tam ma celkem tmu mno co uz...
Pan Teeny
jinak se chci zeptat jestli jsi udelal nejake opatreni proti tem sra.um-->mas uz psa:) jinak mas to moc pekne
Kutas
roste to jaks taks ale jeste by se to mohlo rozjet ;)
corky neresim, proste bud a nebo... nebudu si porizovat psa jen kvuli kytkam. corkari me ujistili, ze uz necorkuji a kdyz to zmizi tak uz jim fakt utrhnu koule...
Kutas
no comment
Kutas
tak prvni corky si prisly ma sve, stipli si jeden vrcholek z 1 kytky asi abych si toho nevsiml... kazdopadne na ne seru, predcasne to sklizet nebudu, stejne na tom skoro nic neni a s tim pocasim to jde pekne do hajzlu... bohuzel to asi nejsou ti co pred 2 rokama...
Kutas
tak nastal mensi posun, male kyti se stehovaly pod lampu a moc jim to svedci, jine sem stejne vyhrabl a dal na bezpecne misto, protoze mi to porad nekdo skube.
fota: vsechno sou to sativa spirity, krom 3. fotky to je NYCD a uz taky zacina trochu bopnat. jinak ty sativy dostavaji naprdel od mrazu ale vypada to docela zajimave :)
sevoss
Zdary kuťu,hodne přeji aby fotky nebyli posledni 2 kilička baleny ti přeju jak malo komu zde a growru.Kez by si je na tom fleku chytl jak ja a nakopal jim prdel.
GL k+
Kutas
kyti pekne sviti podzimnimi barvami, ale porad jeste maji cas... ta prvni jde za tyden pod kosu, druhou vidim tak do konce rijna, protoze vubec nedokveta, ale objem sisek dobry, no a posledni je nejaka moc ridka, nevim proc, pod lampou to bylo nejtvrdsi pheno... ale vsechno je to pekne obsypane bude co hulit :)

sevoss: diky moc, uz asi zas tusim, kdo to je.... dalsi takovy curak, ale uz to neni 15lety fagan, kazdopadne ted uz to neresim nema tam co ukradnout, vsechno je to prestahovane

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma