Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
1.st indoor a problémy - Klikni zde pro originální téma
Mr.white
Chtěl by ch se tu s vámi poradit,protože jelikož s indoorem nemám zkušenosti a tady na fóru sem nic podobného nenašel nevím si tak trochu rady... Prvním problémem je jak silné zvolit osvětlení na skříň 95x160x50 + přidruženej prostor s policema 45x160x50 (SxVxH)(ten je oddělen asi 0,8mm cm překližkou,chci to jako inkubační prostory .o) - je to jediný bezpečný místo kam se dá všechni schovat a uklidit menší volit nemůžu. K té skříni je přidružen ještě jeden problém a to je plíseň v místnosti na zdech (je po celém obvodu asi tak 20cm do výšky) je to stará nepožívaná místnost,ale skříň je od ní asi 1,5m. Existuje nějaký protiplísňový filtr? Byl bych nerad kdyby hned po vysazení rostlinky něco chytli...
tgm.amster
tech 160 je vyska zejo? dal bych 250w a na inkubacni prostor bohate postaci usporky nebo zainvestuj do 70W metal. A proti plisni hodne vetrat(snizit v mistnosti vlhkost) a hlavne savo proti plisnim ;). A treba previcur nebo polyversum jako prevenci. A ukaz nejaky fotky ;)
Mr.white
Tady jsou ty fotky ještě surové skříně bez jakýchkoli úprav. Teď už je nabarvena na bílo a je tam přivedena elektrika,akorát se foťák se odporoučel takže další fotky budou až v pátek... První fotka je plíseň která mě tu tak trápí a další dvě je skříň v plné své kráse. (mimochodem už na ni nezabírá ani savo ani další prostředky,tenhle barák se stejně bude do dvou let bourat,takže nemá cenu s tim dělat nějaký velký úpravy).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma