Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Infoz o HAWAIIAN SNOW ? - Klikni zde pro originální téma
wad
Zdravím kolego :) tak něco málo se o tomhle modelu dá najít, ale nevím proč se k ním "skleníkáři" nehlásí .. :(

Hawaiian Snow
citace:

Indoor / Outdoor
1st prize HTCC 2003. A cross between Hawaiian x Laos. This strain has a powerful creative high and is delightfully smooth stoned feeling. Hawaiian Snow has a thc level of 23.7%. Also voted at the Cannabis Cup as the best quality cannabis made in 2003 in Holland. A true must for all growers.

Indoor flowering 12 to 13 weeks.
Outdoor harvest Nov.
----------------------------------------------------------
Effect: Well known among heavy smokers looking for strong buds. A sativa high that creeps on you, followed by a blasting stoned feeling.

Flowering Time: Indoor 11 weeks/Outdoor Late October (Northern Hemisphere), Late April (Southern Hemisphere)
Approx Yield: Indoor 700 gr/sqm / Outdoor 1200 gr/plant
THC = 23.7%
CBD = 1.1%
CBN = 0.8%
----------------------------------------------------
This strain is super-sticky, with a great Hazy smell and taste. It took 1st prize in the 2003 High Times Cannabis cup, and boasts a monster THC content and yield.

Pedigree:
Hawaiian x Laos.

Strength:
Powerful creative high and a delightfully smooth stoned feeling.

THC:
23.7%

CBD:
1.1%

CBN:
0.8%

Flowering Time:
Indoor: 12 to 13 weeks. Outdoor: it will be finished by the beginning of November in the Northern hemisphere. In the Southern hemisphere finishes by late July.

Yield (Indoors):
550 to 600 gr/sqm.

No tak snad se s toho něco dozvíš, moc se toho na netu nevyskytuje :sun:


btw: jo a to ocenění bylo:

1. místo -2003 Cannabis cup - (Best strain of marijuana/coffeeshop)
3. místo - 2006 Highlife
Tento model jsem kouřil v Amstrdamu a musím ho velmi pochválit super pokouření vůně jemná ovocna+mango stav velmi výsoký (sativa) .Při zapálení špeka je cítit vůně hašiše + krásná zhulenost / jeden velky favorit ( lepší než Arjans Strawberry Haze) !!!!!!!!!!
model sice neznam ale vypada to na good joice ja ted planuju nejspis 1.hydro a jacka flashe :frog:
jinak k tematu esli se ti ty sativy tahnou zkus je stipnout mne se to vyplatilo na vynosu jak svin sice uz to nejni ta krasna jednopalice ale je toho vic a krapet je to zpomali a da to cas tomu chroniku udrzet tempo :pimp:
j.d.
Tieto dve fotky su asi po troch 2-3 tyzdnoch od zasadenia. n-lite 250 red. rastliny som dal do "kamarada" u ktoreho zdochli.lampu predal. nakoniec my dal za nu 250 semien skera.
čau
ta rostlina je nápadně žlutá...bud permanentní přelití (nech vyschnout hlínu) nebo síra a taky světlo když dáš blízko co to jde tak bude fajn ;)
j.d.
ta rastlina je davno mrtva...
inac to bolo sposovbene sokom, nemala asi dva dni svetlo,lebo sme ju nemali kam dat : (
Sklenikar
Zdravím, letos se mi dostaly do ruky řízky hawaiianu od kamaráda. Něco jsem dal kamarádce 2ks, 4 jsem si nechal a vrazil je do skleníku. Sázel jsem již vcelku vzrostlé kytky - cca 80 cm. Chytly se všechny a rostly. Jenže rostly až moc. Byť se nedoporučuje zastříhávat - kvůli výnosu, díky parametrům skleníku mi nic jiného nezbylo. Výšku se mi podařilo udržet malinko pod 2m. Zato kamarádce vyjela nad 3m ! Pěkné, silné kytky. Bohužel kvést začaly až v září. V říjnu byly paličky teprve bíle ochmýřené. Výsledek byl, že u kamarádky se sklízelo brzy - nestačily dozrát. Plísně to již mělo tolik, že jí nic jiného nezbylo. Já jsem zkoušel zatemňovat skleník černou fólií, ale byla to pakárna a jestli mi začala kvést o týden dřív, nevím jestli byla výhra :-) 1 kytka chytla plíseň, šla ven, další 2 kytky jsem ponechal ještě 14 dní, ale z obavy z plísní jsem je nakonec také zklidil. Jednu jsem nechal do začátku prosince, kupodivu to ustála ve zdraví... Ale už bych hawaii nepěstoval. Sem se zkrátka nehodí. A nemám koule nechávat kytky venku do prosince :-D
Sir_Major
Taky jsem je měl ve skleníku. Sklízel jsem 10 prosince. Minimálně 30 procent úrody zničila plíseň. A to byl krásný slunečný podzim i prosinec. V našem podnebí jen horko těžko dopěstovatelné...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma