Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Divné věci po přesazení - Klikni zde pro originální téma
frci
Poraďte prosím pěstuju úplně poprvé tak nevím co se děje před 14 dny jsem konečně přesadil a dal ven moje první kytí které jsem nějakou dobu týral doma pod úsporkou asi dva dny před přesazením jsem svoje kytí celkem 20 ks zastříhal snad FIM můj první střih v životě a teď koukám ze země lezou okolo kytí další tři je to normální stává se to ? Připojuju fotku ne moc kvalitní foťák totiž nemám tak fotím kamerou.
Sinuhet
to asi leze nejaky plevel, jehoz seminka do kvetinace zabloudily.
Suri
Muze to bejt plevel co si tam zapomnel alebo to muzov bejt i kytky se seminek co si mnel moc hluboko v zemy.Ak víš rozeznat co to je tak potom napiš
Fantasie
me se zda ze je to opravdu ganja
takze tady mame dve mozna reseni ...
1) nedaval jsi do toho kbelu vice semen? vypada to ze se tam vysemenily dalsi kvetinky
2) dost ojedinela situace kdy z korenoveho systemu vyrostou nove klony

dle meho nazoru 1) moznost spravna :)

a nebo to tam mohli prinest skritci :D
frci
Zbloudilé semínko ganji můžu 100% vyloučit sázel jsem semínka do sadbovače jeden kelímek 1 semínko a pak rovnou ze sadbovače jeden kelímek jeden 12L květináč plevel to určitě není z fotek to možná není tak poznat ale je to neomylně ganja samo že nějakej plevel se v květináčích oběví mám míchanou hlínu z části ze záhrádky ale ten průběžně vytrhávám prostě to má krásný děložní lístky a listy co začínaj ty se nedaj zaměnit přidám ještě jedno foto snad to na něm bude poznat líp skusil jsem i trochu odhrabat hlínu a fakt to roste z toho stonku to jsem z toho blázen !!!
frci
A to to podle tebe přesadim jak když to roste z hlavního stonku pod zemí jedině zakořenit ale to je musím nechat ještě trochu povyrůst a pak teprve ušmiknout a nechat zakořenit co vy na to zkušení Groweři.
DEVIATIO
Tak to neni nic...taky mam neco podobnyho:-)) kazdej rok(po druhe:-)) predpestovavam v predsini u oken.Jak to vycouhne ze sazebniku tak hazim ven nebo pod usporky...No a lesto mi vyjeli dve kytky u palmy co nam roste v predsini?!?WTF je to mozne?!? Prece ty sazenicky nemohli hodit seminka!!!Je sice pravda ze sem tam loni pichnul kyticku ale ta neprezila ani do kvetu natoz tak aby hodila seminka!??Proste hlavolam(myslim ze reseni bude jednoduche-treba kamos kterej tu byl na navsteve zahodil par seminek,nebo neco podobneho) ale proste haluz jak svina....
DEVIATIO
Jo a k tou tvemu...nestaral bych se o to proc mi tam rostou dalsi kytky ale o to proc mi to schne a zloutne,sakra chlape,delej s tim neco.treba cti grower,nechci rejpat ale najdi si priznaky jake maj ty tve listy a honem nez bude pozde...nic ve zlem a grow on
belladonna
:D:DCo to tady zkousis?:D:DSi znas delas prdel bo co?:frog:
Prej rostou ze stonku!:DTo snad vidis,ze ty malý kytí vyrostli ze
seminka.:D
frci
citace:
Původní příspěvek od belladonna
:D:DCo to tady zkousis?:D:DSi znas delas prdel bo co?:frog:
Prej rostou ze stonku!:DTo snad vidis,ze ty malý kytí vyrostli ze
seminka.:D


Nezkouším nic a taky proto se tady ptám když mi neveříš schválně zejtra zkusím odhrabat a nafotit kudy to roste v zemi
nemám potřebu tady někomu věšet bulíky na nos pouze sem se tu ptal jestli je to normální jak píšu pěstuju poprví, zastřihávám poprví, přesazuju poprví a všechno ostatní taky poprví a taky už snad umím počítat když zasadím 20 semínek a po 45 dnech přesadím do 20 květináčů nečekám že mi vyrostou v každom květináči 4 kytky i když neříkám že by to bylo špatný.Jinak nic ve zlím rád přijmu i jakoukoliv kritiku
belladonna
Ber to z prd..e:D,proto taky ty smails.:smoker:
No tak to sem teda zvedavej na ty fotos.:bandit:
Tak ja ti to taky trochu rozumne oduvodnim,abys nerek!:D,ale fakt sem myslel,ze nas jenom zkousis.:frog:
Takze,kdyby to byli vyhonky,tak na nich nejsou ty "kulaty"listky,to je jasnej dukaz,ze je to ze seminka.;)
A jeste jedno oduvodneni by se naslo.Myslis,ze by ty vyhonky vylezli,tak daleko od hlavniho stonku?Ja bych rek,ze ne!:D
Nooo proste tohle je bez debat.:wink:
Mej se fajnove a at ti to na poprvy vyjde co nejlip.
Jooo a jak rika DEVIATIO,poradne to tu procti at vis a vyresis.:wink:
Zdarec
frci
DEVIATIO
Starám se jak umim pochroumaný jsou kytičky ještě z podůsporky žloutli mi už od začátku tak sem tu na growu naštudoval že asi přelejvám i když jsem zalejval jednou za 3 dny, no tak jsem jim ubral trochu vody a ejhle oni začali pomalu vadnout , tak jsem naštudoval opět na growu že jim bude asi chybět nějaký to hnojivo tak jsem přidal malinko kristalonu start opravdu málo říkám si už jim bude měsíc hnojit už můžu začít taky se jim to nelíbý asi protože žádná změna no tak jsem zastříhl přesadil a šup ven asi 22.4.2006 a od té doby rostou
tak jak je vydíš. Jinak od začátku byli předpěstovávaný v hlíně pro kaktusy a sukulenty podle informací že nepoznáš odkud z G...u a teď mi jako začátečníkovi poraď co jim potvůrkám chybý ždyť já už si snima i povídám !!!
frci
belladonna
Právě že tady čtu ale asi až moc za letošek tak 200 hodin štůdia
teorii mám v malíčku ale hold ta praxe ta praxe to je mrcha.
No právě ty děložní lístky ty mi na tom neseděj a ta vzdálenost taky ne hlavně za ca 10 dní to se mi taky nezdá ale tak mi sakra řekni kde by se u mě zatraceně vzali ty semena navíc jak říkám 20 semen 20 kytek. Říkal jsem sice že rostou z toho stonku ale to budu muset ještě opravdu zejtra znova skouknout sice sem hrabal a směřovali ke stonku ale celkem hluboko a tak hluboko jsem ke stonku nehrabal bál jsem se abych jim neublížil. Ale teď mě napadá ještě jedna možnost ale možná je to blbost když jsem zastříhával jenom ty vršíčky zkoušel jsem FIM to co odpadlo padlo na hlínu někde u kytky a dál jsem se o to nestaral jen když jsem odsříh nějakej špatnej list tak ten jsem vyhodil. Ale jak říkám zastříhával jsem ještě před přesazením ale tu hlínu ze sadbovačky jsem přimíchal k hlíně do těch velkejch květináčů.
Že by miniřízky řízek jsem sice neměl nikdy v ruce ale to je blbost protože řízky nemaj děložní lístky? tak teď zkušení mluvte.
frci
Jinak jsem pro ty co říkali že mi roste plevel zkusil dnes večer udělat ještě několik fotek tak sem zatím 2 dám. Podle mě žádoucí plevel. Sorry kvalitnější fotky už moje kamera z roku 2001 nezvládne.
Lahvan_FlaskiCZ
jednoznacne Cannabis, presad ty prcky stranou a neres to, odnoze to nejsou ani v krizi, na to je ta kytka moc mlada a melko zakopana, navic by nevyjely takhle daleko od centralniho stonku a nemely by delozni listky, je to ze seminek.

rikej si co chces, ale je to fakt, staci jen prijit na to jak se tam ty seminka dostaly. :bandit:
frci
Teda hoši vy mi teda dáváte já to snad nevydržim a pudu to odhrabat ještě teď v noci z baterkou nebo se nevyspim než na to přídu všechny příznaky že jsou ze semínek 20 semen 24 kytek já snad začnu věřit na nadpřirozeno pěstuju na vesnici nikdo okolo mě nepěstuje jedině tak chmel ale v tekuté formě žádného growera osobně neznám kamaráda huliče taky nemám sám hulič taky nejsem (zatím) (snad) (možná) a zatím pěstuju jen ze zvědavosti protože jsem dokonce nikdy nebyl zhulenej. Zatim jsem si totiž bafnul jen 5x a nic.
Lahvan_FlaskiCZ
:D jako fakt? :rejp:
frci
Bohužel !!!
ddt
No tak tieto rastlinky su ako uz niekto vyssie napisal zo semienok. Maju prvy par deloznych listkov a tie listky sluzia ako prvotna zasoba zivin pre rastlinu. Keby teda rastli nejako z korenoveho systemu ako to zaznelo struktura rastlinky by bola ina.
Proste sa s tym musis zmierit,ze je to zo seeds. Nic ine to nie je. Ak si ich tam nedal ty mozno tvoji kamarati a ak ani ti, tak ti ich tam dal samotny SHIVA.
Proste, jasne a definitivne - Tieto rastlinky su zo semienok, ziadne vyhonky z korenov a podobne nezmysli (aspon v tomto pripade). BODKA
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od ddt
BODKA


tečka. hotovo. konec. :punk:
frci
Tak se jsem před chvilkou hraba a hrabal a hrabal a budu se vám všem muset omluvit z hlavního stonku to opavdu asi neroste ale nepodařilo se mi dohrabat až ke kořenům těch prcků a to sem byl skoro u dna květináče podařilo se mi dostat do hloubky tak 18 cm a furt to byl jeden dlouhej stonek a ke kořinkum jsem se nedohrabal ale je pravda če i v tý hloubce je to dost daleko od stonku tý hlavní kytky bůh ví tak se všem kajícně omlouvám jen ty počty semen neseděj a zázrak jak se za ca 10 dní prodrali všechny 3 kvítka 20cm vrstvou hlíny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma