Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pestirna 400W+ 400W+ 400W+ 150W - Klikni zde pro originální téma
Risan
toto je moje nova pestirna, matkarna + růst 400W Philips metalhalogenid a pestirna květ 400W agro +150W son-t a pristi tyden jeste jedna 400W son-t, v pestirne jsou kiticky asi mesic v květu a v matkárně (skříni) matka + řízky na růst a hnojiva používám Advanced Hydroponic of Holand + doplnky.
Risan
tu jsou další foto
very_hard
Fpohodeeeeee kvetinky cim hnojis ???
Risan
v te skřini je polarní záře kterou jsem si dovezl z holanska a v květu je jack herer od Hulitka258, ty řísky jsou s té polarní záře.
Risan
Tady jsou nejake nove fotečky at se mužete pokochat.
streak light
RISAN A JAK SI SPOKOJENY Z JACKEM HEREREM NEBO SPISE CO OD NEHO CEKAS,,,??? JA TED MAM DOMA 5RIZKU TETO ODRUDY A SEM CELKEM ZVEDAV,
no v poho,ale dle nazvu trydu a meho zdlouhaveho scitani watu jsem cekal vetsi narez nez 3 kvetniky a 2 kališky od jogurtu :-)
Risan
sice to neni videt ale kromě těch větinaču keré maj 20cm tak tam je jedno hydro s keramzitrm co kvete a 3 kyble 12l shydrem které jeste nekvetou a ta matka pod tou 400W se rozroste to chce čas.
Risan
čau te lidi tento tyden jsem koupil tu lampu ktera mi tam chyběla (+400W) ale jeste jsem dokoupil čerpadlo a bublatko protože mi to predchozi trošičku žhořelo jak došla voda a bublatko na to at se maj lepe korinky a nekvasí voda v tom teple. Rostlinky rostou jak z vody a ty palice jsou větši a větší prostě krása to pozorovat.
hary
hezké píšeš 400+400+400+150 vidím 2x400w v pěstírnš a ty dvě ostatní máš v matkárně rozumím tomu správně není to zbytečně moc
Risan
tak čim vic vatu tak tim lip ale časem pujde ta matkarna z 400W na 250W, ne v te mistnustce na fotce je 400W a 150W a včera tam břibyla 400W
sqott
kdyz tak sleduju co tady mas w te skrini narwany /swetla/..tak se diwim ze to mas w tak malim prostoru....neni to zbytecny ???
Risan
vatu neni nikdy dost!!!!
pepik23
Ty musíš byt hodně sebevědomný blazen.Podivej se na fotky jiných pěstíren ,nebo Jsi SLEPÝ.DĚLÁŠ TO ŠPATNĚ!!!
Rhino
Nějak se v tom neorientuju :mutant: Ale kytky vypadaj pěkně :)
Skus napsat rozměry skříně kde to roste a kvete :D

Napadá mě, jestli by se nedalo na tom něco vylepšit? Když už máš tolik peněz na provoz 1350-watovýho světla, tak bych koupil nový stínidla (tyhle sou takový.. no), dále odrazovou fólii (může být i mylar; 99,8% odrazivosti) a taky zvlhčovačku která by neměla chybět :)

Zdar a ať to roste, R

EDIT: Co to vidim??? http://grower.cz/home/potw.php?...w&photoid=97095 :vampire: Za to by ti elektrikář zpřerážel ruce a já taky :eek: :sun: Koukej koupit objímky nebo dojde k úrazu!!
Om@r
nojasne,zato bych ti zprerazel ruce i ja,a snad i kazdej,radíme ti dobře dej si tma objímky a zaizoluj si to pořádně,ona to není hračka,vyhořet můžeš jak nic,ještě když vidím tvoje zapojování atd...polepši se;)
Moje
OMG!!!!

Risane to si snad děláš srandu,né:(?twe to sem jěště neviděl takovou to zhovadilost,to si vymejšlel ty?:D a to nemluvím o těch předřadníkach a tlumivkách pohozených někde pod kytkama kam pada všechna voda :confused:

btw:nereaguješ,nepřispívaš,nevyhořel si už:confused::D:D:D:D
Rhino
Nevim nevim, ale už tu půl roku nebyla žádná aktualizace, snad nam přeci jenom ten high-wattage pěstitel nevyhořel :eek:
AHM4D
vatu neni nikdy dost!:D
smáznu
Scott
AHM : jo no , chytré řeči ale box má jak u indiánu :D smaznu
Svahadji
:D:D:D
Tayem de Tox
R.I.P. Rišane :rip: Druhá skutečná oběť marihuany na světě! :D
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox
R.I.P. Rišane :rip: Druhá skutečná oběť marihuany na světě! :D


Hovno woe:D Dyť teď poptává v bazáči 200 řízků :frog:

Tomuhle řikám známka punku:punk::guitarist

sry za OT, ale fakt moc:D:frog::david:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma