Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Reklama - Klikni zde pro originální téma
Daniel
Taky se vám na trávě zdají reklamy totálně vymaštěný? I normálně to bývá dost hrůza, moc si jich ale nevšímám. Zhulenej nato ale zírám a nechápu.
Třeba ta na prací prášek, jak tam ten kluk naříká, že ho furt vyvolávaj ve škole a jak že je to možný, a jeho matka se z oho ještě raduje a sama to způsobuje, tím, jakým šmejdem mu pere prádlo.
Ten kluk má dětství totálně v hajzlu a furt se musí šrotit, jenom proto, že si jeho matka musí kompenzovat, že je jenom vesnická kráva...

Á jéééé, trošku jsem se přehulil :) ale postnu to stjně, pro pobavení...
netopeyr
Ty si ale kůň :p: To mě fuck dostalo Karma tobě.
satan
to je fakt pravda,jeho matka mu znici detstvi a on tomu jen necine prihlizi misto aby si zahulil:):):) a tu košili si ušpinil
PS:taky jsem se na tu reklamu dival:)
mephisto
... a není ta košile konopná ??? :eek::eek::eek:
sage
no teda né že bych koukal na televizi, kor na reklamy nebo jim snad rozuměl, ale ... todle mi příde uplně blbý...
Dude
To je ještě de, horší mi přijdou takový ty reklamy, třeba na chlast, kde se mi snaží namluvit, že jestli nechci skončit jako opuštěnej, nešťastnej chudák, tak musim chlastat to jejich. Pak budu šťastnej, krásnej, ženský po mě pudou a hlavně budu IN. Co to je kurva za zasraný keci, vypij flašku, poblej se, a připadej si jako úplnej debil. Brainwash jak sviň.

Kdyby takováhle reklama byla něgde na ganju, tak si lidi řeknou Dyť to z těch lidí udělá úplný FEŤÁky, ale chlast je přeci v pohodě. Rád se na reklamy dívam ve stavu zhulení a snažim se vysledovat, jak to na lidi působí, co to má vyvolat za reakci.

Ondrash
reklamy jsou ve stavu zhuleném naprosto super... člověk se nestačí divit..

jak je ta reklama na fidorku jak ta holčička práskne do toho auta panenkou nebo čímto...
vždycky se mi zdálo, že jsem tu reklamu viděl i nezhulený a byla bez hudby, ale trochu se mi to plete protože teď tam pořád slyším hudbu... to je divné...

no radši toho nechám...

lidičky, já jsem už uvažoval že bych jako teda přestal hulit...
no ne úplně... jenom třeba 1 za měsíc bych si trošičku dal... to by byla pohoda, že ?
i_oNe
Asi se všichni shodnem na tom, že reklamy utvářej životní styl (teď už asi život úplně), řikaj nám =>co si oblíknem, čim budem telefonovat, čim jezdit, kdo se nám bude líbít, co budem chlastat, atd. atd. ...
PROTO ŘÍKÁM:
Už by to konečně chtělo, reklamu na hulení a na pořádně vyduněnej životní styl, aby zme konečně byli v kurzu ... :-))))))))

Už se těšim, až to příjde! To budu pak mít nej!respekt a budu se válet u svý vilky u bazénu a budu chlastat Džin&Džus a budou kolem mě skákat ženský v malinkatejch bikinkách !! Týý vole to bude!
Kyng
Hele je nás tu dva tisíce, kolik může stát taková malá reklamní kampaň, třeba v Mladý Frontě? Co kdybysme jednou místo na pytel dali prachy na něco pořádnýho? Každej dá 250 a máme půl milionu, s tim už se něco dá dělat.
i_oNe
Jo jasně! Pošlete mi všichni ty prachy a já to zařídím !

:-)))))))))

P.S.: Konečně se mi vyplní ten sen !!

(Hlavo! Máš to?)

satan
Podle me neni reklam atak dobry zpusob ten nas pohled na svet je skvely i bez reklam a my svuj vysneny sen dokazeme uskutecnit v nasem skvelem svete a kdo se chce k nam priradit tak na to prijde i bez reklam.
Kyng
No, já neměl na mysli reklamu ve stylu dejte se k nám, spíš něco jako ten informační leták, co už se tady taky probíralo, kde by bylo jen pár informací.
\/\/ickpick
teda pánové
největší píčovina je taková reklama na nějakej sajrajt na mytí voken. dvě ženský tam mejou windows a ta s tim lepšim prostředkem nakonec vítězoslavně zvolá: "a můžu umýt až 300 nebokolik oken." a kamera odzoomuje na celj panelák.
ty vole, když jsem to viděl, samožřejmě na mlíku :), tak sem fakt nechrápal, co je to za krávu. proč by to dělala??? myli ste někdy vokna? no fuj.
GreenMary
Kukuč plováčči..
Moc zajímavý thread:)

Všichni si musíme uvědomit, že v médiích, a potažmo v reklamě, je síla a obrovskej potenciál. Ale když se ten potenciál využívá pro tak odpornou komercionalizaci, jakou je například ta reklama na čokoládu Milku. No vemte si to, kdo je vetší idiot, jestli spotřebitel, a nebo tvůrce této stupidní reklamy. To, že nějaký odporný ušatý fakan žere na horách čokoládu a tváří se při tom, jako by žral obrovský kraví lejno s nápisem Milka (který mu moc chutná) bych ještě zkousnul, ale že svýho chudáčka dědečka tyranizuje tak, že mu do skříňky dává pastičku na myši, aby zjistil, který z jeho nechutných vrstevníků má kleptomanské sklony, mě fakticky VELICE NASRALO.. teda s prominutim.. A takovejch reklam jsou desítky, možná stovky. Asi napíšu Železnýmu, ať si jde zkusit šáhnou na myší pastičku. Třeba po tom nebude dávat reklamy takového kalibru...

Aloha.. GM


P.S: Tímto příspěfkem jsem chtěl jen upozornit na degeneraci komerce...

[Edited by GreenMary on 13-01-2002 at 11:13 PM]
satan
tak to jo ja jsem byl vypukany a pochopil jsem to trochu blbe takze sorry :smoker::)
Kyng
Tak mě napadlo, ze by byla docela ůleva sledovat na ulicích místo těch výblitků reklamu na grower. Kdyby se z billboardů smál takovej Macháček s brčkem, hned by se mi zlepšila nálada. A koho by ste si představovali Vy?
Dude
Severa s vodnicí :)
sunset
Dude, tak tohle me dostalo do kolen:D A protoze se rad smeju, mas K+
sage
hm, tak to mi příde už fakt hodně divný... asi si na ní mam jinej názor no, ale todle by asi nebylo dobrý. mimochodem je to tu v takovym stavu, že žádnou reklamu nepotřebuje - víc lidí hulí než nehulí /samozřejmě v uřčitejch věkovejch skupinách ;-))) ale to mi taky nepříde moc dobrý, když jí maj jako upgrade piva místo panáků......
De la Vastierre
Zkráceně- všude je samá reklama, ve všech mediích. Je docela příjemné čučet na ČT, kde reklama je omezená ze zákona na minimum. Tenhle svět je přereklamovaný a bude to stále horší a horší, tak snad ČT odolá...:D
Creed
Myslim že má zákonem presně danný kolik muže mít reklamy.
Takže podle mě určitě odolá
cannabio
No na tech reklamách je nejlíp vidět, jak je dnešní společnost správně vypatlaná. Reklamy, který sou tvořeny pro většinu společnosti mi připadaj naprosto ubohý. Třeba jak může bejt kurva bílá eště bělejší?? Nepanimáju. Ahustěj to do nás horem dolem kurvy. Muj favorit všech vypatlanců je bezpochyby Horst Fuchs nabízející všemožný zázraky. Proč bych si kurva jako měl smažit na kapotě vajíčka a nebo v mixéru mlejt beton nevíte někdo??

Udělal bych nějakou laboratoř, která kontroluje pravdivost reklamy a všechno co řikaj v reklamě bych tam přezkoumal. Za každej kec kterej je nepravdivej bych je pěkně vopral šmejdy. Třeba to jak ten dyliňák zvedá tech šest bowlingovejch kulí sánim vysavače magor. Šel by sedět za šíření poplašný zprávy.

No ale to že tady melu o reklamách a o tom co v nich je asi znamená že na ně čumim a že splnily svuj účel a to tim, že sem si je zapamatoval a vim že zrovna tenhle výrobek je na trhu. A vo tom kurva ta reklama je. Kurva kurva dostali měěéééé:eek:
Hyena
A tim, že mu tady děláš reklamu :)
Horst je frajer... dostal i mohji sousedku... koupila si ten vysavač... ale z koberce nevysaje ani hov** :D
To je jako těma nožema... krájí jiné nože jako máslo...
Na týhle reklamě mě nejvíc dostalo, proč brousí bruskou tu čepel, když ji pak přejede laserem? Ten laser udělá novou, takže by klidně mohli broušení vynechat...
ale o tom je asi ta reklama :frog:
wolverin
mna zaujala v poslednej dobe taka reklama- plagat kde je zobrazeny sherlock holmes s dymiacou fajkou a pod nim je napisane... viete ako zomrel Doktor Watson? Pasívne fajcenie zabija! to je podla mna velmi dobry napad. 80percent reklam su braky ale najdu sa reklami ktore su zabavne a da sa na ne pozerat:).. prave som si spomenul na reklamu na pepsi kde shaq o neal hral zapas a vsetci hraci boli on sam. to bol iny napek :) :flamer:
cannabio
Wolverin: Jenomže reklama proti kouření nejni reklama, ale spíš cílená kampaň, která je spíš antireklamní pro tabákový výrobce. Reklama je spíš o tom kup si a ne nekupuj si.

Jenom mě zaráží fakt, že vo chlastu se tak nějak zapomělo mluvit v negativech. To je samí chlastej uisky, chlastej piva, chlastej vodky. Kua kdo to má všechno mixovat:mutant:
de la vastierre: panáčku, netřeba zakládat zbytečný téma, když se tady o reklamě už mockrát mluvilo :( jasně chápu, chtěls napsat něco přímo o čt, ale jde to napsat i do těch co tady už jsou!
http://grower.cz/forum/showthre...ghlight=reklama
http://grower.cz/forum/showthre...ghlight=reklama

s takovymhle tempem zakladani duplicitnich threadu se tady z toho za chvilu stane neprehledna jungle.
aspect
Jo Horst mě taky pěkně sejří, stejně jako KOSMOPYSK :)
Bo SMOKE FREE!Čuchat k nějaký tyčce,aby ti nechutnalo cígo a ještě za to prdět nehorází boule.To bych radši prodával špinky se psýma chlupama a to by si každej kurva rozmyslel estli si na zastávce zapáli :D

Ale na druhou stranu jsou i v klídku např:Budvárek, 2 "USA" chlapící na lehátkách, pijou beer a haluzujou na naší krásné zemi s těma nejlepšíma hokejstima, drsnejma kundičkama...just a paradise :)
virgill
no kazdopadne bych radsi uvital reklamy na ruzny modely nez furt sledovat chalp-park-(inson) nebo chapi v sobe. mozna je to zpusobeny mirnou averzi (spis reverzi) k alkoholu ale reklamy na pivo me prijdou jako picarna nejvyssi.
Juga
Ta reklama je pěkná kokotina! (hlavně když jsem nahulený):rocket:
Juga
A ješte mi ta učitelka připadá PEDOFILNÍ:eek:
Do snad pár let má zmizet ze zákona všechna reklama z ČT. Už se těšim...
DAWEX
reklama je k ničemu ale stejně na ni lidi budou čučet pořád a každý z nás se s ní bude furt setkávat na každém kroku (nášivky na oblečení, značka auta tv atd atd) ale to neznamená že mě to nesere
Dude
co mě docela fascinuje teďka, že na ČTčku už maj i sponzora reklamní znělky :eek: - reklama před reklamou...
reklama, která se mi líbila teďka je "bhobika" - to m¨ě rozesměje dycky:D
Kristl
tosem si nák nefšimla naky předreklamky
jinag reklama a média vůbec to je hrozny, asi fakt nejhorší sou reklamy na jakýkoliv drogistický zboží. ale vemte si jak se dnešní pohled na svět prolíná i do tý zkurvený reklamy, (když nemáš tenhle mobil, tag si sračka, ten kdo nemá barbie, je nula a nemá si skym hrát, MUSÍTE vypadat mladě, kupte si krém za 1000,-- nebo ty řasenky, kdyt ty holkdy vypadaj jag mrkací pany :D apod.)
ted se na tebe valí reklama uplně odevšad, nejhorší je to nehorázný množství letáků, co máš každodenně ve schránce
rek
Dude
hele já na reklamy docela koukam - jako, že z studijního hlediska:D - nejvíc mě dostává, když sem vypálenej, tak mi polovina reklam přijde jak na nějaký drogy - bude ti dobře, přivoň si, dej si tohle a budeš jak na kouli, nejlepší model... peklo:frog:

hele vole pravej Sámer:D:D:D - to je moc...
Kristl
to s tim že jeto reklama jag na drogy - to si vystih :D :D :D
Dude
ty woe, teĎ koukam, že sem to samý psal skoro před 3 rokama :eek: - time goes by, reklama porád sux...:D
De la Vastierre
2 futeW: Nemám v úmyslu tady řešit reklamu jako takovou. Měl sem na mysli ČT jako jedno z mála medií bez reklam. Jde o princip, nejde o tu reklamu, ta ať se řeší v jakémkoliv jiném threadu.
2 all: Takže jinak: Tento thread neměl za účel řešit reklamu a zabývat se jí. Šlo mi spíše o Českou televizi jako o entitu bez všudepřítomné reklamy. Na reklamu jako takovou jsou tu thready jiné.
kusher
Neřekl bych že čt něják zvlášť odolává...vždyť ten zatracený teleshoping je tam v jednou kuse. Jediné co oceňuju je, že ty reklamy neserou do filmů, atd..., jako jiné, rádoby konkurenční televize... Podle mě je nejsledovatelnější kanál bezpochyby čt2. Čt1 někdy a všechno ostatní jsou SRAČKY SRAČKY SRAČKY...
cannabio
Tetrin: Myslíš, že nemá peachy?? Já si zase myslim opak. Vždyť za každou televizi, respektive domácnost dostávaj kilo měsíčně nebo kolik. To je kurva vejvar ne nějakejch 300 melounů měsíčně baj voko. ČT rulezz!!!
Nedávno sem slyšel, že ČT získala práva na všechny mistrovství světa až do roku 2011. Fuck off komentátoři na novje.
Tetrin: Reklamy do filmů nepatří. Není nic horšího, než když uprostřed scény s vetřelcem na tebe vykoukne kreslenej pošťák s nabídkou výhodnýho úvěru u poštovní spořitelny. Sorry, ale tak při filmu tolik nechlastej, abys pak nemusel courat. Já si radši film vychutnám v celku, než každých deset minut čtvrthodinový reklamy.
nabsterman: odkud že taháš? Ode dneška mám DataExpress, takže pohodička klídek, net rychlej jaxvině.
DAWEX
ČT má reklamy tak akorát, pokud furt brečí že je málo peněz tak ať trochu zvýší koncesionářský poplatky (už se stalo) a přidají třeba o 1% reklamy více než mají teďka, ČT totiž nevyužívá svůj reklamní příděl, který má ze zákona daný, a navíc kdyby byla ČT plně funkční jednotka, kde nejsou takový ztráty a výrobní zmetky, jako jsou teď, možná by nepotřebovala reklamu vůbec nebo jen minimálně:confused:
Sinuhet
jenomze nebude plne funkcni kdyz nema motivaci. Poplatky dostane at tak a nebo tak. Prave komercionalizace by vyvinula tlak na zlepseni.
Kristl
čt1 a fillmečky bez reklam, to mi vyhovuje, přesně jag psal Ramon_Dexter
jinag co se týče telešopingů-tim si právě kompenzujou příjmy, který nemaj z normální reklamky
a je mi horst, na kterýho nemusim čučet, než právě zminovaná reklamka na super nový prášek uprostřed dobrýho filmu
Dude
newim, to je jako kdybys šukal s kočkou a vona si pětkrát během toho odběhla na hajzl - taky se na ní nemusim koukat, ale zážitek to takovej nebude...
jo, Dude má pravdu. Reklama prostě do filmu nepatří a jenom ruší prožitek filmu
lordWilliam
Zase na druhou stranu si můžeš i v půlce filmu díky reklamě někam odběhnout aniž bys ztratil nit. Ale všeho moc škodí. A pokud se na ten film soustředíš tak to fakt kazí dojem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma