Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
pomoc - malé bílé tečky ze spodu listu - žloutne - Klikni zde pro originální téma
pyroman.cz
a cim to hnojíš ? , jinak podle mě je možný si takhle přivíst čerýho pasažéra :-/
Dude
v bau-shop-shitech-substratech jsou paraziti celkem bezna zalezitost - doporucuje se sterilizovat - v troube treba...
btw - anubis - K- páč jestli jsem na něco alergickej v poslední době - tak názvy threadu typu "pomoc" a "problém" (nothing personal)
Sinuhet
Pokud myslis takove ty neprave, delozni listky uplne dole, tak ty zezloutnou a upadnou vzdy.
Rory
hele popravdě jestli to je nějakej dobrej model MJ a bylo by jí škoda tak kup nějakej šetrnej "zabiječ potvurek" nemam ponětí co použít na takle malý kyti
ALE jestli máš ještě dost semínek tak ty kyti nejsou nějak moc starý na to aby to nedohnala druhá várka, zlikviduj ty kyti a květníky fest vymej (třeba i vyvař) a tu hlínu co máš alespon dej fest do mikrovlnky bo do trouby....je to kolikrát lenvější než kupovat nějaký drahý prostředky...

PS: je to o tom jak vážně to s tima kytkama vypadá.....
HAKEJAMEN
No tak ja bych to rozhodne nestrikal zadnyma prostredkama!! Trava neni zadna ruze:-)Mnel jsem taky takovy problem ale vyresil jsem to tak ze resila se nova hlina to je to nejlepsi co ted muzes udelat nebo to rizni a nejaky ten rizek bys s toho mozna poresil ale s takovyma otazkama to bezzzzz to jsem este tady neslysel!!!!!:-)
Suri
Ja kupuju hilnu jen z malych obchodíku kde chodí balená asi po 10l a stoljí neco kolem 170Sk.Delam to tak uz 4 roky a nic se nestalo.Samozrejmne zalezí aj od predajcu original kupovana hlina by mala byt dobra vzdycky.Mozná si jen fakt vychytil blbou nahodu.
Hodne zdaru .....................
Rory
hele čoveče, tu zbylou zeminu prolej vodou naper do mikrovlnky a pust to na plný koule, svinusky svilušky to nepřežijou... co se týče toho květníku tak skus třeba přirozený predátory, pač ještě je čas....jinač kiti je mladá tak tak mužeš šoupnou i nějakou tu chemku, je čas stejně to v nejbližším měsíci (dvou) hulit nebudeš...
Moltres
Když ses chtěl o ty kytky tak moc starat, napral tam ta nejlepší semena a nejsi z "chudé rodiny" tak proč sis ku..a kupoval ten shit z výprodeje?:rejp: Jo, a už jednou jsem Ti psal, že by sis měl pročíst thread pro začátečníky, ať víš, jak např. vkládat foto atd. Jo, a ještě by ses měl naučit používat edit/delete.. Sbíráš příspěvky nebo co?:eek:
xtraa
Hlavně ty kytky nafoť ať máš u soudu taky ňákej důkazní materiál...
Mesias
No já si myslím, že o ty děložní lístky zas tak moc nejde. Kytka je má jen k tomu aby vyfotosyntetizovala energii pro první listy a pak se jich rychle zbaví, proto bych být tebou, pokud nežloutnou i druhotné lístky nijak nezmatkoval.
hasun
Co blázníš? Máš je pěkný, Je to v pohodě.
ges
Hej hochu resis tady strasne sracky, normalni clovek by to vyresil dvema prispevkama, nebo spis by to neresil vubec, protoze ty kytky vypadaji uplne v pohode.
ges
proc bys to likvidoval neni to skoda? Pro jistotu si zasad jeste par novych, ale tyto si urcite nechej, uvidis ze ti stoho vyrostou pekne slecny, dej jim jen trochu casu.
kurdt
co blaznis?Ja bych si to nechal.Uvidis,ze se chytnou....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma