Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Spravne nacasovanie vyroby klonov na SCroG - Klikni zde pro originální téma
THC-Instruktor
Caute

Potrebujem radu. Chystam sa spravit v mojej skrini SCroG. Samozrejme musim pouzit klony jedneho modelu. Pripada mi najmudrejsie si klony spravit sam. Mam 7 semiacok z 3och modelov, cize mam na vyber.

Moja predstava je, ze vo vyslednej fazi budem mat cca 12-20 zakorenenych dcereniek. Samozrejme, mali by byt bud rovnakeho veku alebo rastu.

Tu je ten problem:
Ako si mam tie kony spravit ? Musim to spravit vlastne zo semien. Takze najprv to necham rast (na to mozem pouzit HPS 150W co mam), narezem klony (navody tu su tak pohoda) - necham vykvitnut. Ukazu sa mi povedzme 4 matky ale ako z nich mam spravit aspon tych 12 rovnakych klonov ? neni to naraz vela ? alebo mam rozmnozit matky na niekolko generacii a potom naraz zobrat aj povedzme tych 20 klonov ?

Sorry za tak dlhy prispevok ale vopred dakujem za kazdu radu !
Sinuhet
Pokud jde o to, ze si myslis ze z jedne matky nenarezes najednou 12 klonu, tak resenim byva lednicka. Uriznes vetvicku, das do igelitoveho sacku, uzavres a das do lednicky. Vydrzi to tam asi mesic, bez zalevani a cehokoliv. Nizka teplota zpomali metabolismus na minimum a rostliny tam tak prezivaji. Az se ti nasbira dost vetvicek, vyndas z lednicky a udelas z nich rizky.
THC-Instruktor
Sinuhet: V zivote som klony nerobil, a ne este takto "specificky". Ale na tu chladnicku som zabudol, dik, dobry napad. 12 klonov som dal ako minimum. Musim urcite odrezat viac kvoli tomu, ze niektore dam hned nakvitnut. A musim mat aj nejaku rezervu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma