Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
TLD trubice/řízky - Klikni zde pro originální téma
Sohum
Zdravím..Mám prostor na řízky asi 60x60x80cm.Utáhnou to 4 Philips TLD??? (každá má 18W).
Musí být to světlo fakt 2-5cm nad těmi řízky?Mám je v takovým pařeníčku a jen to víko je nad řízky víc jak 5cm..Jak potom mohu dodržet tu vzdálenost?To bych musel to víko sundat a spustit světla až nad ně..ale to víko je na tom pařeníčku nejdůležitější.Mel jsem vedle nich ještě matku ale to bylo to světlo ješte vejš..asi 30cm..je možný že ty řízci vadly a špatně zakořeňovaly kvůli tomu světlu?Že bylo tak vysoko?
COBBA
Ty zarivky ti na to staci ,ale mas to zbytecne vysoky (80cm),zkus to trochu snizit , nebo nejak zaves zarivky niz. A ty rizky v tom parnickunech i s tim poklopem a dej je klidne i tak ,aby to vicko bylo par cm od zarivky. Trochu sem s tim experimentoval a i kdyz byly zarivky 10 cm od vrcholku ,tak zakorenily stejne rychle a vypadali stejne jako rizky nalepeny na trubicich.
OSHO
no zkoušel jsem to dát světlo těsně nad ten poklop od pařníku ale jakmile ten panel spustim niž tak zmenším celý ten prostor a teplota tam vylejzá až na 30 stupnů..nevím jestli to vydejchaj..potřeboval bych aby v těch podminkach/teplotnich/vydržely alespoň 3 dny než to nějak upravim ale nejsem si jist..abych je nevodpalil:-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma