Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
moj 1. pokus - Klikni zde pro originální téma
BuBaakk
Zdrawim vsetkych growerov.
Nejake informacie o mojom 1. pokuse :) keby vas nieco zaujalo.

Pribeh: :)
Po par neuspesnych pokusoch a problemoch z vyklicenim semienok sa mi to podarilo. Skusal som vsetky mozne sposoby klicenia, mozno som na to isiel zle, neviem, ale nic nefungovalo.
Servitky, hajzlak, filmovka, zmeny teplot, tampony, rockwool!
Teploty som skusal od 23C az 30C a nic.
Po tolkych neuspechoch mi ale stale ostala chut na growing a tak som objednal sadu AHciek (micro, bloom, grow) a kokosovu kocku.

Pouzil som 1/4 kocky, vzniklo mi asi 3l substratu :) nechal som ho trochu obschnut. Asi 1 den, medzi tym som namiesal vodu s AHckami podla pomerov ktore som niekde nasiel na nete :) (myslim ze to bolo 0.75L na 100L) nechal som vodu odstat 2 dni.
Odobral som zo substratu do plastovej misky kde som hodil semienka asi (0.5cm pod povrch) polial som to tou zivinnou vodou a bum! :) za 2 dni som mal asi 1cm klicky. Teraz cakam co sa z toho dalej vyvinie. Prestadil som semienka kazde do jednoho kvetinaca zasa s kokosom a zalial zivinami.

Vsetky dalsie postupy a vyvoj situacie budem hlasit :) (momentalne som bez digitalu tak nemozem pridat fotky ale posnazim sa...)
THC-Instruktor
no ked budes trocha dalej tak tie fotky sa urcite zidu :) ale drzim palce !
Mr.Shiva
Drzim ti palce.Je to docela velky skok v pestovani po tech tvych neuspechach a asi vim jakou mas radost takovou sem taky mnel a dalo by se rict ze vzdycky mam kdyz se neco povede....A jak rikal THC-Instruktor az budes dal tak urcite dej foto sam sem na to zvedavi!:)
BuBaakk
okej, dam vediet! :) diik
no nevim, jestli hnojit něco tak maleho....
aby se to nespalilo!
BuBaakk
ooo, pred chvilkou som zistil jednu zauijmavu vec...

klicky boli zasadene v kvetinacoch na balkone a zacalo byt trochu chladnejsie. kedze teplota klesla iba o trochu nechal som na balkone 1 klicok asi 1 den. ked som ho pred chvilkou skontroloval ze ci je normalny tak som zistil ze rastie smerom dolu a tie 2 co boli v nutri rastu hore :D

myslite ze to mohla sposobit ta zmena teploty?

myslim ze ich nebudem otacat a smerovat a uvidim co sa stane, co myslite? stoji to za pokus?

BuBaakk
:D no prave..tim ostatnym 2 rastu :D
Mr.Shiva
:D Docela zajimavi.....Me se to zda jako pokus zbytecny protoze kdyz to nechas tak jak to nechas tak ti to but ten klicek seschne což by byla škoda a potom kdyz by si to nechal dal tak vlivem gravitace by ti ten klicek stejne rostl za nejaky cas dolu...Jedine ze mate na slovensku nejaky divny vzduch :D....Osobne ti nereknu jestli to je vlivem teploty mozna spis nahoda ale radsi by sem mnel ty sazenicky jeste doma ,prece jenom je venku jeste nekdy poradna kosa tak aby se ti s tim nic nestalo.....Jinak tu nekdo neco psal ze jestli neni riskantni hnojit kdyz je neco maliho..Ja si myslim ze je to zbytecny z duvodu toho ze to sou klicky a v hline pokavat je nova sou jeste nejaky živiny..Takze aby si to nakonec nemyslel dobre a potom to dopadlo spatne !
PS:Mozna zkus http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1882
Sam pouzivam a zatim to je vse ok .Teda se mi nic zatim nespalilo :bravo:
BuBaakk
uz su v pohodee :) 2 z 3 uz maju male listocky, vyzeraju velmi zdravo takze sa nebojim ze som to s tym hnojenim prehnal. :) v sobotu pridam fotky.
Mr.Shiva
Dlouho si nedal vedet tak se bochlub::D
Dissaster
Kde jsou ty slibovane fotky???
BuBaakk
hehe :) mno tak v sobotu :) sice o 2 tyzdne neskor ale v sobotu :D (mal som nejake technicke problemy s modernou technikou :D )...dufam ze vam nebude prekazat ze su fotene mobilom, pretoze digitala momentalne nemam doma :)
Mr.Shiva
V pohode...Taky fotim prez mobil nic moc ale lepsi nez nic:)
BuBaakk
vsetko ide okej :) uz su dost velke takze by som chcel vediet ako na zastrihavanie :) par clankov som tu uz precital ale chcel by som vidiet nejaky obrazok ? :) mohol by niekto? :P

-nadalej pouzivam sadu AHciek, zatial to vyzera velmi dobre :) listy su velke, zvisil som davku o 0,50ml/l a vyzeraju stale dobre

kvetinka palistky z hora z dola

a prosiim :) ten obrazok ako to treba zastrihnut , velmi by ma to potesilooo :bounce:

BuBaakk
praxer: mno urcite treba, ved kokos nema ziadne ziviny a voda nestaci ;) a neboj samozrejme v kazdom stadiu vyvoja sa dava ina davka, je to tam presne rozpisane :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma