Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Skepse - Klikni zde pro originální téma
Dude
tak jsem fčera koukal na bednu a běžel zrovna nějakej dokument o hitlerovskym německu, kde jeden starej chlapík řekl něco v tom smyslu, že lidi vždycky radši vyměněj svoje svobody za trochu víc jistot.

A to u mě nastartovalo takovej pesimistickej proces (i když to stim zas až tak nesouvisí), přišlo mi, že pro ty "normální" lidi jsme tak na okraji zájmu (myslim zájmu o ty lidi, ne o drogy), že ta většina se nás nezastane. Lidi na menšiny vždycky docela srali (v zemi svobody USA ještě v padesátejch letech černoši nesměli jezdit stejnym autobusem jako bílí, nebo třeba volební právo žen, práva homosexuálů........) a to že se něco změnilo vždycky tvalo zběsile dlouho a do tý doby to spousta lidí vodsralo.

Bohužel aby se to začlo hejbat, se to celý vždycky muselo "zpolitizovat", politici museli pocítit nějakej nátlak vod voličů, aby zjistili že z toho můžou vytřískat nějaký body (sakra, automaticky jsem původně napsal místo body drogy...). bohužel si nejsem jistej jestli někdy lidi, který nehulí, půjdou demonstrovat za naše lidský práva. A když bude pár stovek zhulenců někde demonstrovat, tak t o média zdiskreditujou, i kdyby měli běhat v okolí a hledat někoho vožralýho, aby ho do tý reportáže vecpali.

No docela jsem se rozepsal, ale muselo to ven.

BTW: jinak jsem ale optimista :)
Tim
Tos konecne to nekomu doslo co sem do vas dul celou dobu.

Od toho momentu co jsem objevil tento grower se snazim vas rozhejbat k necemu podstatnymu a snazim se vam RICI ze jedina takova moznost; podle me, nekdo muze byt jineho nazoru; se naskyta prave ted pred volbama, kdy se poslanci na ne prpravuj a kdy si delaji volebni programy. Jakmile se zacne propaganda a budou je mit uz napsane...tak uz je docela pozde neco cinit.... Tim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma