Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Bleskova skrin 2 - Klikni zde pro originální téma
Mistr XY
Cus lidi tak zkusime to na druhy pokus snad se vam to bude zamlouvat. Tato skrin je sestavana v stisnenem prostoru jedne pudy. Jeji rozmery jsou V+Š+H 130+154+100. Je sestrojena z DTD t-20 mm. Z venku je zateplena polistirenem. Vnitrek je vybaven zrcadli po celem obvodu , Vybojka 150 W sodik, 2x UV. 2x ventilatory Jeden na odvod horkeho vzduchu od vybojky a druhy na vhaneni vyduchu od rybycek do skrine zaroven akvarium slouzí jako zvlhcovadlo.
Vsak toto akvarium musime teprve dodelat. Stinitko ktere jsme zvolili se zdalo jako nejlepsi volba pro nasi skrin je tvoreno z 2 nerez plechu ktere jsme ohly baj oko k tomu jsme dali vybojku a stinitko je hotove. Udelali jsme dvojitou podlahu zateplenou polistirenem. Zatim mame rozjety jen kytky ve skrini. Zasadili jsme 42 seminek. A po 14 dnech jsou na tom docela dobre poskytneme foto ke shlednuti. Elektrina je zapojena odborne nic neni resene pres prodluzovak vse je zapojeno v pojistne skrince. Cela tato operace trvala cca 3 mesice.
Mistr XY
Jo ta mala skrinka slouzi k predkliceni a k 10 dnum rustu v teto skrini je sestava 75 W sodik a jeden vetrak. Zdarec lidi. CO VY NA TO.
Cactuss
Ahoj
Vypada to pekne dobre rozmery na vetsi wataz :D jedine co se mi nezda jsou ty zrcadla odrazeji malo svetla bila folie by byla urcite lepsi nebo vymalovat na bilo(na kvet bych tam hodil aspon 250ku a nebo neco vetsiho skrinku na to mas :) ).Jinak K+ a Pestu zdar.
Mistr XY
Mi teprve zaciname s tou vetsi watazi jsme chteli pockat ale koukam ze tvuj nazor je jinčí. Zrcadla jsou v pohode nam se zamlouvaj. Jo a co znamena to K+.
Loopuch
CUSec
cactus ma prawdu bila barva odráží víc světla.jo skuste poresit tu vetsi wataz byla by to skoda tam necht jen 150tku,vetsi watazi namate co skazit.Vypada to moc dobre,at se wam to powede good lucke...Jo Kplus znamená karma za 1OO obdržených Kcek se ti pod prezdivkou objewy dalsi zelená kosticka
Mistr XY
Foto ještě nedodělaný skříně
Mistr XY
tedka uz to vypada trosku jinak po 5 dnech neverim vlastnim ocim jak rychle rose, ja rodily venkovni pestitel
Mistr XY
jo a jeste nevim ja udelat doma regulator na ventilator, ale na stridavej proud jest-li mi poradite budu velice rad.:)
Mistr XY
Nyní jsme pokročili nasadili jsme podle rad 250W a uv zarivky nezapíname až přejdem ke kroku plod a kvet tak zejme dame 400W. Zatim obstojne pokrocili cca 20 cm.Nasazino mame 22 dní. Zdarec úlovkům.
Mistr XY
Nyní jsme pokročili nasadili jsme podle rad 250W a uv zarivky nezapíname až přejdem ke kroku plod a kvet tak zejme dame 400W. Zatim obstojne pokrocili cca 20 cm.Nasazino mame 22 dní. Zdarec.
Mistr XY
28dní
kozzy
na tu dobu růstu je tam dost málo hmoty, ale to bude asi malou watáží na tu plochu. Máte ve vnitř větrák na míchání vzduchu? Připadají mi strašně slabí stonky
Mistr XY
nektery jsou dřív a nektery o týden pozdejs a docela jsem zastipaval
Mistr XY
tedka po 34 dnech a jeste jsem pridal akvarium na zvlhceni
pyroman.cz
s tim kaváriem je to dobrej nápad , K+
a co ze to tam máš za modely ? asi čtu blbě , ale nevšiml jsem si ze je nekde napsano co tam mas :)
drtikol
servus,

dobrej napad, mohlo by to bejt docela slusny podkrovi ;)

ale:
ty zrcadla dej pryc, vic ti odrazi i fakt jenom normalni bila barva...
tyhle uvcka nejsou dobry ani na stresovani v kytek v kvetovy fazi, tusim ze sou 3druhy uv, ale tohle je to napicu :)
priklanim se k jahudkovi - dal bych tam jiny trubice...
vetrak na ofuk uvnitr skrine je dost dulezitej, udela ti poradny stonky a nemas pak takovy kostata, takze uz si ho sel koupit?
tipuju ze to sou vsechno nonamy, jestli jo tak to jeste stihas vysadit ven, na pudu dej rezy;)

k+
jestedman
to UV, jestli to je UV-B tak by to melo byt v klidu, ale az tak na posl. 14 dni kvetu. kdyz to zapnes, tak kytka rychleji dozrava a palice se vic nafoukavaj. zapinej ji tak na 4 hodiny v pulce period. dne


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma