Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Přechod z květu o5 na růst - rysy - Klikni zde pro originální téma
Zdravím,:punk:
zajímaly by mě jak vypadají změny na rostlině při přechodu z květu z5 na růst, jednoduše řečeno jak to probíha, za jak dlouho to přejde z5 atd....:p:
Díky..:bravo:
p.s.Nic takové jsem tu ještě nenašel.:eek:
UdL
Čuz.

Moje zkušenost z indooru:

Z paliček začnou vylejzat mraky nových výhonků, nečekej však žádný statný větviska! ;) Bude jich hodně, výsledkem budou mnohem větší palice, ale kvalitou budeš zklamán... :( Budou hodně prorostlý malejma okvětníma lístečkama, takže spíš než nějaká podlampovka to bude na omak jako nějaká ganja! ;)

Doba, kdy začnou vyjíždět nový výhonky, je asi týden po změně světelné periody, pokud si to dobře pamatuju. ;) Pak už to má klasickej průběh...

Je ale možný, že když pak tu kytku necháš na růstu dýl (aspoň měsíc, spíš tak 6 týdnů), třeba udělá statný větve, na kterých budou statný palice. Stálo by za to to vyzkoušet! ;)

Podle mě u outdooru by to fungovalo stejně, koukám, že thread je v outdoor pěstování... ;)

Jinak foto je z druhýho květu, celkem ta kytka byla velká jako míč (takovej kulatej shluk paliček), ale fakt málo prorostlá... ;) Možná jsem něco podělal, třeba mě o tom tady někdo přesvědčí! ;)

Mějte se.

UdL
Time : Tu změnu listů už pozoruju a růst se tomu taky nechce takže to už přechází zpět.Dík K+ :bravo:
pharrel : Uvidíš, IMHO jestli chceš aby ti došly, tak je nedávej celý den na slunko, jinak ti přejdou z5 na růst.Musíš dodržet fotoperiodu pro květ.:p:
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od pharrel
Mno a co když sem dal semínka předklíčit tak cca před 50 dny a u dvou kytek se mi už ukázalo pohlaví?:eek: Jako z jedné je samec, to je OK, toho uvařím, to mě netrápí, ALE ukázala se jedna samice, nevim jesi to ňák ovlivní kvalitu, imho ne, páč dyž vyrostou podzimní palice taq ty snad budou OK a tyto asi otrhám dřív, mysíte že by to tak mohlo jít? dík za odpověď. P


Ty kytky zacnou svuj zivot stresem a bude jim nejakou dobu trvat nez se s tim vyporadaji. Tu dobu mohly normalne rust, misto bojovat se zmenou podminek. Spechal jsi a tim jsi vlastne dosahnul toho, ze budou mit zpozdeni. Dobre ti tak.
prenda
Jak říká UDL,více nekvalitního materiálu(víc listů ve hmotě,horší chuť).Ovšem ihned jak jsem zjistil,že se mi zbláznily kytky,tak sem periodu upravil z5.Pěst neměl být pokusem něco dokazovat.

Pokud by se kytí nechaly dostaečně dlouho,myslím,že by se kvalita zlepšila,ale v celku by to způsobilo neúměrné prodloužení doby květu,což je imo kontraproduktivní.
A jak zmizí ty paličky ? :slizoun:
prenda
No tobě se z paliček začnou do vejšky šplhat desítky větví a tímpádem se s paličky stane koruna s zadnou hmotou ale spoustou blizniček.Ta lapice se jakoby roztáhne do vešky a o co se protáhne,to ztratí na hmotě.Už to chápeš?
citace:
Původní příspěvek od prenda
Už to chápeš?

Proč už ? :o
Xes
Protoze sis nenasel ve slovniku cizich slov imo kontraproduktivní ...asi..
..nechci chytracit, jen prochazim a zanechavam log vyvolany pobavenim
..mohl jsem byt kymkoliv...

2 SS: Ptas se jak zmizi ty palicky? Tak vo tom bych neco vedel, vetsina zhori, nektery se nalozi s alkoholem, spousta jich jde do mrazaku, do masla a nasledovne do pecenych vyrobku. Ale chce to cas..cas...o?cas...
citace:
Původní příspěvek od Xes
Protoze sis nenasel ve slovniku cizich slov imo kontraproduktivní ...asi..
..nechci chytracit, jen prochazim a zanechavam log vyvolany pobavenim
..mohl jsem byt kymkoliv...

2 SS: Ptas se jak zmizi ty palicky? Tak vo tom bych neco vedel, vetsina zhori, nektery se nalozi s alkoholem, spousta jich jde do mrazaku, do masla a nasledovne do pecenych vyrobku. Ale chce to cas..cas...o?cas...

Vidím, že máš smysl pro humor, ale zdaleka nevíš o čem se tady mluví, výkříky do tmy si nech pro sebe.:flick:
[edit]Psal si to ve 3 a.m., to je asi ten důvod, že ? :beer: :bong:
Sinuhet
KDyz si najdes slovo reveging, tak se doctes ze to spociva v otrhani palicek a prepnuti svetla zpet na 18/6.
Sinuhet : Pěstuju outdoor, takže přepínat nemůžu.;)
Sinuhet
Ja porad moc nechapu co vlastne resis. Zasadil jsi kytky brzo a kvetou ti? No tak ostipej palicky a doufej. Nebo co cekas? Ze ti nekdo poradi nejakou zazracnou masticku, ktera to udela za tebe? Ja furt nevim mezi jakymi variantami vlastne volis.
Jahudka!
Je to prakticky tak jak pise Udl.Muzu sem dat taky par fotek ze znovu prepnuti na kvet,ale je to prakticky to samy jak od Udl.Ja dal vykvest pokazdy jen jednu palici.Jednou to bylo blueberry a podruhy ICE.Vysledek byl stejnej na obouch.Cela obrazila spoustou vetvicek a na tech se zacaly zase delat minipalicky.Ty palicky byly o dost mensi nez puvodni palice,ale kdyz bych vzal hmotu z vyslednejch minipalicek asi by toho bylo tak o 1/2 vic nez z puvodni palice.Nevim to presne,nevazil jsem to.Pocukrovany to je pekne,takze kvalita bych rekl ze zustava.

Locus - Nepochopil jsem co presne byla tvoje otazka.Zkus se vyjadrit trosku jinak.
pharrel : Vím, přepne to sama matka příroda.:wink:
Sinuhet : HODNĚ brzo.Zezačátku kvetly jako samice a pak vyrostly pylové váčky :slizoun:, oprcaly se a mám z nich hermouše :mutant: ! :eek: Včera jsem hodně z nich vyškubal, paličky jsou ještě nedozrálé, ale mají na sobě dost pryskyřice (mňam).Tak jsem je dal usušit, pak je zahulím, smokereport podám potom (jestli mě to zpukalo).;)
Xes
Foto 1: dva totozne klony, leva kytka (B nezastipnuta), je prepla z kvetu zase na 2 tydny na rust a prava kytka (A. zastipnuta v ranem stadiu) zustala v kvetu az do konce

Foto 2: kytka A. dozrala priblizne takto, palice ulepene, skvela chut, ale nijak vyjimecny vynos

Foto 3: kytka B. dozrava posledni tyden a vypada presne tak ulepene jak jeji rannejsi kolegyne, ale na objemu je to znat.

Jak sklidim becko, udelam jeste poradne srovnani chuti a high obou klonu.

2Super Skunk: povidas ze jedes out, ja taky jedu posledni roky jen pod slunickem, ale spanelskym :D

Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma