Ganga |
Čau chcu se zeptat jestli jste zkoušeli experimentovat z výslednou chutí, jestli jste přidávali nějaký přísady do zálivky nebo něco jinýho... zkuste prozradit své tajemství díky |
|
|
PUNKie |
takze ja mam skvely recept. osobne som to neskusal ale kamarat. v lese natrhal z borovic ihlicie. v mlynceku ho pomlel a potom tu ihlicnatu kasu vysypal asi tak v 3 cm vrstve pod rastlinku. hovorili sme mu ze to je picovina, to nic neovplyvni, ale vyslo mu to. ta gandza chutila uplne zdravo, krasne prirodou a ihlicim. vobec nedrhla ale aj vona aj chut bola na jednicku PEACE |
|
|
Ganga |
Woow! tak to by me osobne nenapadlo, pisu si to do denicku, vyzkusam to na jednej..dik
další nápady? |
|
|
Mr. Figaro |
Někde tady na groweru sem čet, ale už nevim kdo a kdy to psal, že když se bude kytce v ktětu přidávat do zálivky 1 lžička červeného vína na 2 litry vody, že by pak chuť výslednýho produktu měla bejt mnohem lepší..........Skus hledat;) |
|
|
wad |
No nedejbože když pod hlínu nasypeš 3 sáčky s TANGem, nejlépe vaší oblíbené chuti :) no.. vono spíš než zlepšovat chuť je lepší si sehnat genetiku která tu chuť už má vyladěnou z výroby :D (sladkost.. mlask, mlask) :D
btw: to s vínem a citronama a podobně se tu už fakt řešilo, a myslím že se k nějakýmu rozumnýmu výsledku ani nedošlo :) spíš jen, že to co tam nasypeš/naliješ/zakopeš/nadrtíš za chvíli začne třeba i hnít, popřípadě smrdět :D (no, jehličí asi ne ;) ale třeba tady kdesi zmiňovaný mlíko určitě :sun: ) |
|
|
PsYcHo84 |
nebo pod kytiz nasypat vrstvu palic z lonska a zhuli te uz jen ta samotna vune.. :D
si myslim ze chut nejvic ovlivnis modelem, substratem a hnojkama.. |
|
|
|