Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Vetrani ve skrini-hluk-help! - Klikni zde pro originální téma
Marigator
Tak zas skemram o radu vas zkusenejsich.....
Splacal sem svou prvni skrin...hezky od piky..zadna kupovana
proste sem koupil drevotrisku a sesrouboval k sobe;-)
No a ted sem to testoval zapnul to do zasuvky a zjistil sem ze ty vetraky do pocitace(mam tam dva)silene hucej coz je neprijatelny protoze s tou skrini chrapu v pokoji a to je vonervy...to bych musel bejt kazdej vecer totalne na plech abych to nevnimal:-)
takze se chci zeptat jestli nekdo nahodou nevi jak to utist aby to nebylo slyset...jo zatim tam nemam sodik takze co kdybych je nezapojoval vubec?stejne do toho furt polezu tak to tak zaroven i vyvetram.....
Jo a este zkousel sem je pustit misto na 12 na 5 Voltu ale hucej stejne i kdyz min......tak co ted?
HoumBoj
Cuzz Marigu , no tudel votazku sem reshil a da se rict reshim do ted. Ty PC vetraky delaj fakt kraval , s tim s tebou souhlasim.Ty ses f pohode ze tobje de jen vo to abys moch u toho spat ale u me de vo to aby to nebylo slyset vubec.Mno vyborny resheni a asi nejlepsi je sehnat si trafo na vlacky s riditelnym rozsahem proudu.Snad se to da negde sehnat,nebo muzes skusit takovej ten transformatorek univerzalni co funguje jako zdorj napeti pro treba walkmeny a nabijecky a tak , ten co ma nastavitelnou voltaz,tim by to taky slo.No este sem ti chtel rict neco k tomu uchyceni ke stene.Dys das mezi vetrak a stenu neco na utlumeni tak to nema skoro zadnej vyznam , spis to bude brucet vic protoze nedovedes utahnout fsechny 4 srouby stejne a timpadem je i jinej tlak.Nejvetsi vibryce dou prave f tech podelanejch sroubech.Hele nedavno sem dostal napad koupit oboustrane lepici molitanek a tim padem bys to vubec nemusel sroubovat ke stene a tim padem zadny vibrace a zadnej kraval.Hned jak to sezenu taxe ti ozvu jaxem dopad.Ale myslim ze je to celkem jasny.Taxe mej ,doufam ze sem ti pomoch aspon trochu.Cauky Houmik
Marigator
Cus Houmi
No hele to byla rachlovka..to je ok..to sem ani necekal ze mi nekdo vodpovi tak rychle.....hele kdyz sem si cet co si napsal tak sem ti dostal napad.....vono je fakt ze to de v tech sroubech takze tam nebudu nic mezi to cpat to by bylo naprd....este zes to napsal me by to nenapadlo ze je to i v tech sroubech a tudis bych se stim rejpal zbytekne
ale co mne napadlo je ze by se to dalo prichytit tak ze ty srouby by byly zavrtany do naky gumy nebo tak takze by to tlumilo i ty srouby..no nevim to je zas ptakovina navic....vobjevil sem ale doma voboustrane lepici takovou tu tlustsi bilou izolepu tak to zkusim smrknout na ni....no nevim jestli si myslel zrovna tohle
Kdyz tak teda napis jaxi dopad a ja zas dam vedet co sem s tim proved ja a jaky to ma vysledky
Kazdopadne nekde sem cet...uz nevim kde....ze nakej typek udelal absolutne neslysitelnou skrin tak to musi nak jit.....zdur
Nazdar vsichni.
Ticho ve skrini je dost dulezity a tak se rozhodne vyplati investovat do kvalitnejsiho vetracku na kulickovych loziskach a s mnohem masivnejsi konstrukci. Ty hrozny shity co jsem kolikrat videl (stredova civka byla zavesena na dvou tenkych umelych hmotach - co to asi bude delat pri vsech tech otackach ? kurevsky vibrovat). Dost dobry je dat mezi vetrak a skrin opravdu nejaky molitan, nebo gumu a normalne pridelat.
Vetsina kvalitnich vetraku je temer neslysitelna a pak je ta druha sorta. Zkuste nejaky ten Titanek, ale rozhodne se ptejte na jejich hlucnost, nebo to hledejte na netu (udava se v dB).
Dulezity je, aby ten vetrak byl novy, protoze ty stary jsou uz vybehany a opotrebeny s nejakou tou vuli a to mi prece nechcem. Preju uspesne hledani (neni to nic slozityho).
Xixao
Nazdar, zrovna za par tydnu chystam svoji prvni opravdovou skrin a PC vetraky do ni na 100% pudou.
Nastesti mam s timhle dost zkusenosti, sem totiz PC maniak (hlavne overclocking). Takze tobe bych doporucil jak uz si tady psal nejakou gumu pod srouby, nebo jeste lip dat to na draty. Titan dela uzasny vetraky, maj jich tam tuny a kazdej ma jiny parametry, takze je fakt z ceho vybirat.
Mrkni se sem : http://www.tntrade.cz/shop/index.ph...ice&SUBGROUP=23
Nejlepsi je zajit si pro to osobne.

[Edited by Xixao on 15-01-2002 at 01:14 PM]
JFKALFA
zavesil sem PC vetrak na gumove lanko a zvuk nigde :)
Marigator
To Xixao:
No jo mas pravdu tam je vetraku ze se mi az zatocila hlava z toho:-)Obzvlast se mi zalibil ten titanek s kulickovym loziskem a snizenou hlucnosti:-)
To JFkalfa toz to je taky ok napad ale ja to musim vzhledem ke konstrukci skrine pekne pridelat do steny....
Jinac tisicere diky fsem za napady jiz sem to vyresil tak ze sem vetracek prilepil oboustrane lepici folii...snizeni hlucnosti tak o padesat procent...no vlastne to byl napad houmiho pac ten me na tuto myslenku prived thanx jemu:-)
No jeste to trosku bzuci ale to se vyresi vymenou vetracku za lepsi s kulickovym loziskem
Takze to chce neskrblit vyplati se priplatit a clovek ma pohodu:-)....skoda ze sem na to prisel az ted....
Mari
tomy
ake mate skusenosti s digestorovym vetrakom ma prietok 50 l za sekundu aspon je to tam napisane?
Balci
Taky je dulezite vybirat vetrak podle velikosti. Nekdy je lepsi vetsi prumer vetraku protoze ma mensi otacky a tudiz vzduch tolik nesumi. Take zalezi na tvaru lopatek, neverili byste kolik hluku jsou schopne udelat...loziska jsou jasna :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma