Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Pěstování v KRABICÍCH. - Klikni zde pro originální téma
ThomasK
Zdárek groweři, před blížící se sezonou jsem vymýšlel různé vychytávky jak a v čem pěstovat trávu. Našel jsem jedno dobré místo na starym baráku, je to dva metry od země, a slunce tam je celej den. Ale kýblů moc nemam, ale napadlo mě to dát do KRABIC, protože ty se daj sehnat vždycky, a jsou velký.
Kdyby se do těch krabic dal zevnitř igelit, po stěnách, a na to hlína , tak by se ta krabice neměla rozpadnout ne? Co na to říkáte? Docela by jsem to chtěl letos zkusit, ale rád se poradím s ostatníma.
Mějte se, Čus.
A co dát to hned do pytle se zeminou ? :confused:
ThomasK
citace:
Původní příspěvek od Super Skunk
A co dát to hned do pytle se zeminou ? :confused:


To jsem nikde nenašel, tak to sorry, ale myslím si že o krabicích tu řeč ještě nebyla.
A hrachy na nějaké pořádné květináče nemáš ? V tomto threadu to Obel /:punk:/ taky dával do pytlů, sic do země, ale na střechu to můžeš taky dát.
ThomasK
citace:
Původní příspěvek od Super Skunk
A hrachy na nějaké pořádné květináče nemáš ? V tomto threadu to Obel /:punk:/ taky dával do pytlů, sic do země, ale na střechu to můžeš taky dát.


No rozhodně by jsem nějaký peníze na ty květináče sehnal,ale přeci jenom obyč 10 L kýbl stojí minimálně 40 kč, a to semi zdá docela dost. A ty krabice mají větší oběm jak 10L a jsou hranatý,takže by jsme jich na tu plochu dal víc, čily vyšší výnos.
No asi nějaký kýble koupym, ale s tima krabicema to taky zkusim.
Anonymer
Tak ti poradim, skus prehladavat obchody, ja som si u nas nasiel take 10-20L vedra, za cenu 5SK , su od farieb ... ;)
Mesias
Je pravda že se dají sehnat kýble i lacino. U nás prodávali v jídelně 15l za deset korun. Tak jsem si jich pár nakoupil...
7lupino
Do té krabice bych to nedal ani za nic-po pár deštích ti to začne hnít i s kořeny, i kdyby to bylo sebelíp utěsněný...Já to mám odzkoušený-věř mi. Lepší sou fakt ty kýble nebo vědra,ale kýble jsou stejně BEST,protože je můžeš mrsknout i na strom...
G@nja M@n
no ja bych to do krabice nedal stejne budes potrebovat igelit ktery taky budes muset zaplatit hafo izolepy to ja sem to poresil jinak mam 15 kvetinacu o obemu25l a uplne zadarmo ;)
Svahadji
jestli se ti nechce investovat do nějaký nádoby, tak ten pytel s hlínou stačí. Nebo ztloukni pár desek, nebo prken a udělej si truhlík.
Samotná kartonová krabice se rozmočí...
:Dr@m:
zd@reC ...ja bych to krabic taky nedával, jak bylo správně napsáno,po pár deštích to začne hnít a pak se celá kraBicA rozpadne...podle mě je nej dřevěnej truhel, textilní pytel či vychytanej kýbl...
Piďa
cauves mam stejnej nazor jako :Dr@m:
zachau bOy
lidi a co takhle dát do tý krabice igelit, třeba ho ohnout na půl at je tlustčí, a vystlat jím vnitřek? igelit má doma snad každej, je za hubičku a pro krabice si dojdete do nejbližšího obchodu;).. dají vám je rádi a za zadarmo,- :) .. jde o to to zkusit, nebudem se přece bránit novým metodám :)

a jděte se zkuřit :D ... hOj
hasun
Pokud chceš ušetřit sežeň si spíš lísky, myslim tim bedýnky ze slabejch prkýnek. Ty by snad mohli vydržet.
Jinak bych postupoval stejně, jako u kýblů, do igelitu bych udělal díry, aby mohla přebytečná voda odtékat a na dno pro udržení nějaký tý vody bych dal podmisku pod květináče, anebo by mohli dobře posloužit uříznutý dna od petlahví.

to je asi vše co mě napadá.

čůs
W. Allen
Hmm. Podle mě nebudeš s výsledkem spokojen. Raději vysaď pořádný outdoor, nebo si stloukej skříň. Když to budeš hnojit a zalévat Bůhví co se s tou krabicí stane. Já bych do toho nešel, připadá mi to jako zbytečný risk.
mialena
krabice jsou chujovina- yes že se rozpadnou.já bych doporučil kdo nemá koruny na pořádný květináče at si zajde do jídelny nebo kde je velká spotřeba surovin a určitě vás obdarujou kýblema od kečupu atd.-jen bych radil udělat pár malých direk kdybys přestřelil při zálévání,at to neschnije no a přinejhoršim přímo do země.a na předpěstování v každym zahradnictví maj i sadbovače-vyhazujou je tak bud se zeptat nebo čekovat až budou vyhazovat.:banned:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma