Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Co delat kdyz kvete rizek ? Jak ho nejuspesneji prepnout znovu na rust ? - Klikni zde pro originální téma
smokiee
Nejjednodušší je provést revegging. To znamená, že přepneš na 24/7 (24 hodin denně po dobu 7 dní). Po 7 dnech přepneš klasicky na 18/6 a řízek roste normálně.
Jinak zkus víc hledat.
WiB
Souhlasím s příspěvkem nade mnou,ale podle mně by mohlo stačit jen 48h v kuse svítit a pak přepnout na 18/6,no,však to poznáš sám,ale mým kytičkám stačilo 48h. Ještě je můžeš vytrhnout a ubalit:)
smoukers
Per tam ještě furt 24.Uvidíš....
JFKALFA
mno podle me, ani tak nejde o silu toho svetla po celou dobu reveg, takze treba svitit 18/6 sodikem a tech 6 hodin tmy jen dosvecovat usporkou, pac pod pojezdem taky na tu kyti nepari svetlo furt. spis bych na reveg pouzil zarivky daylight (+ 6000K ) a ne coolwhite 4000K ale tusim ze ty usporky maj 3000K neboli warm white, ale asi to bude jedno :)
Roman Dirda
Tím že kytkám budeš pořád měnit periodu už si nepomůžeš,leda ti z nich místo konopí vyrostou jeleni:).Některým kytkám se květy objevují už brzy,to ale neznamená že hned zítra začnou masivně kvést.Nenech se vyvést z míry a uvidíš že pod 18/6 ti ještě nějakej ten pátek nepokvetou.
Roman Dirda
Proč bys to prosimtě chtěl vytrhávat?Že se sem tam objeví bliznička?A svítit 8 dní nonstop-to mi taky nepřijde jako nějakej výbornej nápad.Já přepínám na květ kyti co má asi 10-20 cm,hned jak listím pokryje pěstební plochu.Nepěstuješ přece na výšku,ale na palice.A palice budou tím větší,čím víc energie nabere kytka z listí.A ta energie bude tím vetší,čím větší osvětlenou plochu ty listy zaberou.Takže výška má pro výsledek nulovou hodnotu a jestli ti to neroste vůbec a je to úplně malý,nesnaž se mermomocí měnit periodu a zamysli se nad něčím jiným-zasolení,překyselení půdy...stačí hledat!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma