Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Rezy nerostou, zloutnou - Klikni zde pro originální téma
Zadir
Setup: Bubler 10l, roztok 1/5 koncentrace AHcek, phytak+horka sul lehce, PH 5,5-6,5, vlhkost 60%min, den/noc 18/13 C

Rizky jsou tak 10dni pod sodikem a rust zadny, zlouznou az hnednou listky odspodu.

Vypadaj jak prelity, koreny sou ok...

Ma nekdo pro me pls radu?
NorN2
no jestli v tech kyblech nemash moc vody(jakoze je ponorena i rcw kostka) , tak mne nic moc nenapada ,myslim ze teplota by se ti nemela dostavat moc pod patnact stupnu v tu chvily kytka prestava rust ...
jinak klidne ti muzu narezat neco jineho (a11xMTF nebo C.O.B) ale musel by sis je nechat prokorenit ve svych podminkach protoze ja jsem jiz vetsinu svitidel zrusil cau NN2
Warl0ck
ja je mel taky zluty, ale po par dnech to bylo ok.. (moc jsem je zalival)
Mr. Figaro
No jestli to je žlutý....Může to bejt buď přelití, nezalejvaný, nebo to může bejt nedostatek dusíku........Ale to hnědnutí je divný:eek: To vypadá že to spíš rudne. Možná že bude chyba v roztoku.
Mr. Figaro
Jak řiká NorN2 - ta teplota je fakt málo chce to minimálně těch patnáct spíš víc. Hlavně kytičky rostou spíš v noci, takže když máj v noci 13°C..........:rolleyes:
Zadir
prelity-v bublaku bych nerek-hladina neni nedosahuje ani tech kvetnicku natoz rw kostek...dusiku maj tez dosti z hnojky...ta teplota je spatna-je to sklep,ale jine kytky uz to prezili a rostly jak z vody.jinac dikec za rady
Jahudka!
Presne tohle mi delaly rizky ktery jsem nechaval korenit v pisku.Nevim proc,nejak jsem se s tim dal nezabyval,ale vypadalo to stejne.Ze by PH:eek:?Prekontroluj si PH metr jestli mas dobrou kalibraci.

Bude to nejspis totalni nedostatek zivin zpusobenej bud malou koncentraci hnojiv a nebo spatnym PH.Na fotce vlevo kytka s totalnim nedostatkem zivin a vpravo stejna kytka co byla hnojena.Vsimni si jak to zloutne od koncu listu stejne jako tobe a stred je stejne zelenej.Pohnoj to na rust normalni davkou Ahacek a neboj se.Ja s ni hnojim zakoreneny rizky rizky v Rw kdyz je potrebuju dyl uchovat a zloutnou.Ja to mam vyzkouseny v hline,ale projevy v hydru ba mely bejt asi stejny.Ja bych nadavkoval normalni koncentraci roztoku a zkontroloval si PH metr.
Zadir
tak sem kvetiny(ze zoufalstvi) vytahl z bublaku a presadil je do hliny (floria premiun,perlit,guano) a posadil za okno misto sodiku...a ouha zloutnuti dale nepokracuje,barva je mnohem zdravejsi zelena a vykazuji jiz maly rust...po cca 4dnech
Bylo to nejspise nedostatkem zivin,spatnou adaptaci modelu na bublak a mozna i tou teplotou.Sage je pry narocnejsi na podminky.

to Jahudka:ph merim kalorimetricky a krmit tak male rezy do bublaku plnou davkou AH je zabijarna.jinak ocividne stejny stav na fotce.
dejaVuCV
Zdravim vsechny. Otazka zacinajiciho bublatora:
Takze nezakorenene rezy vubec nehnojit? Ani malinko (1/10 koncentraci)?
RW kostky nebo kokos preci nemaj zadny ziviny. Je mi jasny, ze kdyz to nema koreny, stejne to nema jak prijimat, ale jak je vytahne, muze hned sosat.
Diky za info.
Peace
Jahudka!
dejaVuCV - Hnojit,to vis ze jo.Jinak zezloutnou a chcipnou.Nevim presne co v bubleru,ale je to to samy jako cerstve zakoreneny rizky v RW.Po asi tydnu co maji prvni korinky obvykle zacinaji zloutnout pokavad jim ten RW nenamocis zivinama (davam jim plnou davku,ale pro hlinu,coz je polovina ty pro bubler).Jakmile ten Rw namocis zivinama tak do 3 dnu obvykle zase krasne zelenenaj.Tohle mam vyzkouseny.Rizkum se nestane nic.Jinak na cerstvy rizky (v hline) klidne aplikuju hned plnou davku (pro hlinu coz je polovicni oproti hydru takze na to pozor) a krasne rostou.

Zadir - V tom buleru bylo nejspis malo zivin.Nevim co by udelala plna davka pro hydro,ja mel na mysli plnou davku jako do hliny (neuvedomil jsem si,ze mas hydro a tak jsem mluvil o plny davce,ale myslel jsem vlastne polovicni davku pro hydro).Kazdopadne verim tomu,ze kdyz das cerstvy rizky do polovicni koncentrace (jako pro hydro),ze to v pohode ustojej.Ja takhle zalejvam uplne malinky rizecky a nevadi jim to.Ta 1/5 co jsi jim daval nebyla 1/2 to je prece o dost min.Proto ti to s nejvetsi prvdepodobnosti taky zloutlo,ale faktoru tam byla asi trosku vic..Presazeni to je vzdycky jistota a udelals dobre.
Zadir
Dovolil bych si mit jeste pripominku k tem koncentracim AH. Pro bublak se doporucuje 1/3koncentrace nez je uvedeno na obalu AH, duvodem by melo byt to,ze korenovy system je namocen v roztoku 24h. (Proto jsem pouzil 1/5koncentraci na rezy-viz 1.prispevek. To by tedy mela byt o neco malo vyssi nez polovicni koncentrace doporucovana pro bubler.) Bohuzel nevlastnim ECmetr, tudiz to nemohu nejak podlozit. Toto je pouze pro bublak, s jinymi hydrosystemy nemam zkusenost.

Dejavu: 1/10 koncentrace davky AH uvedene na obalu je vice nez rozumna. Ja jsem zacal ted s 1/5 a fota jsou hore.he. s hnojenim zacit jak se ukazou koreny z RW.
hary
kytka by se z toho po 14 dnech dostala sama někdy to trvá déle mě to dělají pokaždé nevím čím to je snad nějaká adaptace na prostředí nikdy se mi nepovedlo kytku v bubleru rozjet uplně v pořádku a přitom to tu spousta lidí zvládá krásně a to už jsem zkusil asi 10způsobů jinak jestli je to sage jako sage tak ten jedinej mi to zvládá nejlépe tak jezdím jen jeho a ostatní v hlíně podle mně když je ph a ec v normě bubler je čistý rw kostka neleží ve vodě tak se kytka musí vždy chtit ale proč ty problémy na začátku to vážně netuším ale když se objeví tak kytka se začně rozjíždět třeba až po měsíci což je moc dlouho ale většinou se vyplatí počkat ve finále zjistím že z jednoho bubleru mám více než z 5 kytek v hlíně a co z toho plyne prostě TRPĚLIVOST
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od Zadir
Dovolil bych si mit jeste pripominku k tem koncentracim AH. Pro bublak se doporucuje 1/3koncentrace nez je uvedeno na obalu AH, duvodem by melo byt to,ze korenovy system je namocen v roztoku 24h. (Proto jsem pouzil 1/5koncentraci na rezy-viz 1.prispevek. To by tedy mela byt o neco malo vyssi nez polovicni koncentrace doporucovana pro bubler.) Bohuzel nevlastnim ECmetr, tudiz to nemohu nejak podlozit. Toto je pouze pro bublak, s jinymi hydrosystemy nemam zkusenost.

Dejavu: 1/10 koncentrace davky AH uvedene na obalu je vice nez rozumna. Ja jsem zacal ted s 1/5 a fota jsou hore.he. s hnojenim zacit jak se ukazou koreny z RW.

Ja EC metr mam a s AH mam taky dost zkusenosti a rovnou Ti musim rict, ze Jahudka ma pravdu s tim hnojenim. Neboj se toho rizkum se opravdu nic nestane. Ja jim daval po zakoreneni taky normalni davku (podle vyrobce) a po namichani vsech 3 slozek (pro fazi RUSTU) je EC 1,2-1,3 !!!!!!!!
Kdyz jsem postupne prichazel na to jak AH michat, dospel jsem k tomu, ze pro EC 2,2-2,4 musim dat tak 3-4x tolik nez pise vyrobce!!!!!
23


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma