Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak zjistit nazor lidi na marihuanu;-D - Klikni zde pro originální téma
DEVIATIO
Lidi,mam problemek a potrebuji poradit...
Ostatne jako vsichni tady (krom lidi co maj karmy jak kytek:-)

Muj strejda ma 4 uplne megalni zemedelske skleniky na vesnici a ja nevim jak se ho mam zeptat jestli si tam muzu dat par "kytiček"...



Asi je to blbej dotaz ale jestli mi nekdo poradi(dobre:-),
odmena ho nemine:-p

Jedine co me napadlo je dat 2 kytky za skleniky a az si toho vsimne vypozoruju jeho chovani a bud budu delat ze nic nevim nebo reknu ze sem to byl ja na zkousku jeho nazoru a ze mu dam bezva seminka atp...

Jenze to bych ztratil rok,kdy uz sem mohl pestovat...:-)

Takze bych prosil o jine napady:-)
DEVIATIO
:-DDDDDD Tjn ale ja sem chudej student :-DDDDDDDDDDD
deviato: no, jestli má tvůj strejda kladnej vztah k alkoholu, tak si s ním dej několik panáků slivovice, nebo mu jeď s něčím pomoct (u práce se taky pije), no a až se zvedne nálada, tak opatrně začni stáčet řeč.
Deviatio, si děláš prdel??? To je dle Tebe info o outdoor pěstování - že bys chtěl pěstovat ve strejdovo skleníku a nevíš, jak ho požádat a jak to přijme????
přesouvám :rolleyes:
Mesias
Nejhorší je, že stejně nikdy neuhodnete, jak ten člověk zareaguje. Můj otec byl vždycky moc proti marihuaně. Nepomáhali ani příklady jako Holandsko a statistiky. A to ještě nevěděl, že hulim. Mamka to skousla hned, ale u otce jsem nevěděl jak to mám udělat. Chtěl jsem vždycky jednat narovinu a strašně mě žralo, že otec furt mluví o kuřácích marijánky jako o feťácích a tak. A tak jsem to jednou alkoholově přehnal, zahulil a všechno jsem to taťkoj řekl. Týden nic, pak asi hodinovej rozhovor o tom jak dlouho hulim atd tad, kde to beru a tak. Řekl jsem mu i že si to chci sám pěstit, abych to nikde nekupoval a nepodporoval nějaký dílery, to ho celkem vzalo. Dnes a není to ani půl roku co jsem mu to řekl už klíčím doma semínka na balkon a do skleníku. Proč, ale tak dlouhý keci, prostě ZKUS to! Opatrně samozřejmě.. Jak tady někdo psal, řekni že máš semínka. Bude následovat dotaz, kde jsi je vzal.... Vymysli si dobrou odpověď tipu: (V dnešní době to je takřka všude, i nějaký moji kamarádi už to kouří... Z psychologického hlediska se tomu myslím říká projekce / přenesení viny na jiného A tak řekni že ti nějaká semínka dali. A že jsi slyšel, že když je to ve skleníku, že tam nejsou mšice atad atd a že je to dobrý na mastičky a tak a že to je jen pokus, to že kouříš jim můžeš říct až nato) Já osobně jsem ale zvolil cestu jistoty, nechci jednou přijít domů a najít vytrženou nedokvetenou, chtěl jsem to pěstit s tím, že to je pro mě a že to budu kouřit!!! Asi né tak rada jako můj životní příběh, třeba si z něj něco vezmeš, Přeji ti aby ti strýček aspoň jeden skleník daroval! ;)
DEVIATIO
Jedubabka,promink hele...ja to jen potreboval rychle to klido presun bo to muz u udelat ja...NO a aby si nerekl ze tady nejni nic o pestovani out tak to napisu:

1- sezente co nejvice seminek....
2-vypestujte co nejvic kytek...
3-nechte tam vsechny i samce...
4-poradne vysuste aby se lip vyloupavali seminka...nasledne vyloupejte seminka...
5-pristi rok sazejte vsude...a)na zahrade b)na policejni stanici c) ve skole a pred skolou... d) ve meste na zahoncich a v parcich...

nejake kytky si dejte do skleniku a nechte jen samice...

6- prejdete na indoor...

SAMOZREJME chci jen postouchnout jedubabku(nic ve zlem čéče...)

jak se to presouva?!? nebo to pls udelej pokud uz to nejni...
samozřejmě už to je, když píšu, že přesouvám, tak přesouvám, chjo :rolleyes:
Susko
cau tak ja by som ti poradil nieco pdobne ako tu uz odznelo a uviedol priklad,neviem ako je tvoj stryko stary ale ja mam fotra stareho odomna hodne,pred par dnami mal 70 a ja mam 22 :),isile by som cez tie semienka,ked ti ich najde urcite nieje sprosty a bude vediet co to je,mne ich otec nasiel bolo to ked som zacinal a boli to siti semena,ale zacal s otazkou naco mi to je :) tak som mu povedal ze chcem vediet ako to vyzera a tak,na moje prekvapenie mi zacal rozpravat ako vysoko to vyraste a proste vsetko taky strucny popis :) nakonec vravel ze sa z toho vyrabali nohavice :) tak som zareagoval a vravim ci ich este ma no a on zapotil ze ci ich chcem vyfajcit :) nikdy som mu nepovedal ze fajcim ale viacere okolnosti naznacuju ze otom vie len sa otom nerozpravame, nakoniec povedal jednu vetu Ked som bol ja mlady travi bolo dost :) ide oto aky je tvoj stryko typ cloveka,ale nic nepokazis tymi semenami prinajhorsom ti spravy prednasku ze hulenie je "zle" aby si nezacinal :) no a budes vediet nacom si ,drzim palce kamos cau navyse si z ciech a tam ste natom lepsie ako mi na slovensku ;)
DEVIATIO
Jedubabka:-) sem nevedel ze se sem jeste mrknes:-D
DEVIATIO
Jedubabka : nevim jak ze zrusi toto tema a celej tenhle mnou zalozeny stupidny thread ,udelas to pls?!?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma