Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Lestena nerez skrin - Klikni zde pro originální téma
Charnel
Ahoj Groweri,

mam moznost si nechat udelat na miru skrin z lesteneho nerezu. Ale mam strach aby v tom nebyl nejaky problem. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti nebo nejake rady. dik
Jahudka!
Charnel - Nerez ma spatnej odraz svetla i kdyz to tak na prvni pohled nevypada.Z tohoto duvodu se nedelaj stinitka z nerezu,ale z hliniku a nebo se hlinikem pokovujou.Nejlepsi odraz svetla ma hlinik a stribro.Nerez dosahuje asi 50 procent odrazivosti hliniku.
Neson
Charnel - a bude to jen jádro, který bude ještě něčim obalený, nebo jen samotnej nerez????
Pokud by byl jen plech, tak by to nemělo zrovna nejlepší akustický parametry!!!!!!
Jaamal
Charnel - uplne souhlasim s Jahudkou. To je uplne na prd... a navic kdybys do to chtel delat nake otvory treba na vetrani tak by si asi pekne uzil:D

Neson - jakto myslis s tema akustikou??? Leda ze bys tam chtel poslouchat hudbu ci co....:D
mirico
Jamal : myslel o ze taka plechova skrina musi pekne rezonovat ked tam das vetranie ....tak asi pri tom by si nezaspal ..: )
Jaamal
mirico - jj to me napadlo. Ale do toho bych fakt nesel mit takovy kram z nerezu doma:)
Charnel
byl by to samotnej nerez vyrezanej leserem,, ale vyprdnu se na to. A jakej je teda nejlepsi naterial na stavbu skrine
Jaamal
no ja bych teda urcite dal prednost normalnimu drevu.Da se do toho vyrezavat otvory, diry a tak. Ale muzes to delat kde treba v lednicce nebo ve spajzce.Ale dulezity je potom abys to zevnitr oblepil folii growshopu nebo alobal se taky da a nebo to natrit na bilo...
Neson
Charnel - Musíš se trochu rozepsat: jaké budou rozměry skříně, případně jakou plánuješ watáž a z toho se pak odvodí rozměry, kde bude skříň umístěná (ve sklepě, v bytě ...), jak a čím bude větraná a v neposlední řadě taky kolik na to máš :) ...... prostě napiš svoje požadavky a možnosti a pak už se s tim dá něco dělat.
Dev1l
Já doporučuji dřevotřísku.2 desky 280x207cm koupíš tak za 1400,-.Ještě ti to rozvrhnou,na milimetri přesně nařežou a za 250,- i dovezou domu(V ňákym velkym dřevoobchodě to seženeš v klidu)
S tou akustikou s Nesonem naprosto souhlasim---jednou sem ze srandy postavil plechovou reprobednu a když sem to pustil i ultrapotichu,aby reprák moc nevibroval,tak to bylo jak když za sebou po chodníku vláčiš prázdný plechovky.....).Navíc je dřevotříska perfektně opracovávatelná.

P.S. Doporučuji 16mm šířku materiálu...
5elhal
zdar lidi moc ste me nepotesili s tim lestenym nerezem myslel sem ze to bude jako zrcadlo a ze to bude nej ale jek tady ctu neni to moc vhodne myslite ze by to stacilo nastrikat obycenjny plech nejakou stribrenkou nebo necim podobnym??
Neson
5elhal - a co třeba odrazivá fólie??????? Nemusíš nic stříkat - jenom zmačkáš a připevníš.
frcila
Zdravim. Trosku nechapu, proc tady lidi porad rozebiraji uz tisickrat rozebrane temata. Na odraz bila barva, nebo folie (mylar, a-grow folie - pry jeste lepsi nez mylar) a na skrin klasicka drevotriska, nebo pokud mas vice penizku tak laminatovane MDF desky. Jo a temer v kazdem stolarstvi ti udelasji peknou skrin a mnohdy i levneji, nez za kolik by jste to zvladli postavit sami (pokud nemate kontakty na nejake velkoobchody se drevem). Skrin 50x 80 x 180 i s vyrezanim der me vysla na 1050 Kc.
Neson
frcila - dřevotříska je dobrá, ale jen do určitých rozměrů. Pak docela nepříjemně rezonuje, pokud neprovedeš celoplošné spoje. Osobně si myslim, že na vetší rozměry je nejlepší buď zděná pěstírna, nebo vícevrstvé konstrukce.
5elhal
Neson: uvazoval sem spise nad alobalem ze bych ho tam prilepil a vyhladil
vincent21
Bílá barva matná.Pod igelity a alobaly ti polezou neaké mrchy ci plísně.A bílá je prostě fajn
Neson
5elhal - alobal je na prd!!!!!! Lepší jsou ty fólie - cenově to neni zas tak hrozný a fyzikální veličiny mluví jasně (ve prospěch fólií) - ale to už se tu probíralo a srovnávalo tisíckrát, takže zkus raději pohledat .....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma