Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Western Union vs. Gypsy Nirvana - Klikni zde pro originální téma
Haman
PLEASE HELP!!
Potrebuju objednat u Gypsy nirvana a platit pres Western Union, ale pobočce WU mi nechtěj přijmout platbu pro firmu. Berou pouze převody peněz na konkretní osoby. Můžete mi někdo poradit co s tím?? Posílali jste takhle už prachy??
HoumBoj
Caudy Hamane.Hele ja sem tam byl ve stredu , taky sem posilal skwaru pres Western Union Gypsy nirvanoj do SeedsDirect.to a tam de jenom vo to ze to Gypsy Nirvana je meno vis.Nebo ja si to teda myslim , ja sem jim to tam tak rek , teda vona se ani na nic neptala proste tam dala Gypsy Nirvana do mena a bylo to.Mejla ze Seeds me poslaly zatim jen o tom ze o necem vedi ale esli je to fporadku ne ale zejtra nebo pozejtri by to melo prijit taxe ti ozvu jaxem dopa.Cauky Houmik
Haman
Dikec za radu. Ianick mi taky radí, abych uvedl jako jmeno Gypsy Nirvana tak jdu poslat prachy.
HoumBoj
Cusec Hamane , hele dneska em volala naka zena z WU z Prahy a ze me penize lezou spatky z Anglie sem do CR.Ze prej nevi z jakyho duvodu ale asi to bude tim menem , tagze Gypsy Nirvana bude fakt ta firma protoze se tam ty kese nigdo nevyzved.Mno poslu mejla do gypsy nirvana a zeptam se tam jaky mam dat meno a tak at je to na jistotou.Taxe mej a vozvi se jax dopad.cauky Houmik
ianick
Hamane, napiš jak to dopadne.
HoumBoj
Hele to číslo sem tam napsal určitě dobrý a méno sem tam dal Gypsy Nirvana, tak nevim co se stalo ale zejtra se to dozvim du na WU pro kese co me vratej.
Haman
No to mam teda radost. Doufám, že to bude OK. Objednávku jsem posílal asi ve tři odpoledne a zatim se neozvaly. Až se tak stane necham tu zprávu.
2Houmboj
Zajimalo by me jestli ti vrátej i ten poplatek za poslání. A jak psal ianick mě taky řikaly, že když si to tam nikdo nevyzvedne tak že to tam leží 40dní a teprve pak ti to vrátí. Tak nevim. Dej vedet. Jo a o problemech s tim jménem jsem psal do Gypsy už předevčírem a ještě se neozvaly.

[Edited by Haman on 08-01-2002 at 08:45 PM]
Haman
Tak z Gypsy mi zatím odpověděli jen na ten dotaz ohleďně jména. Napsali mi abych uvedl Gypsy Nirvana jako jméno a příjmení a že to bude OK, ale tu včerejší objednávku mi zatím nepotvrdily.
Haman
Tak je to v prdeli. Prave mi prisel mail z Gypsy, ze objednávku dostali, ale ze maj problémy s Western Union a ze si mam zazadat o vraceni penez. Jsem pekne nasranej, protoze jsem na ty seminka dost spechal. A to mi jeste ráno psali ze je to s WU ok.
Haman
Tak mi právě vrátily prachy, bohužel bez těch 13USD za poslání. A nevrátily mi dolary co jsem posílal, ale koruny v horším kurzu. Takže výsledek celý akce je 650Kč provar. Za to bych měl další pytlík semen. No prostě hrůza. Takže se nikdo nepokoušejte posílat prachy do Gypsy přes Western Union.

[Edited by Haman on 10-01-2002 at 02:10 PM]
HoumBoj
Cusky Hamane a fsichni co chcete podnikat s Gypsy pres WU.Hele tak je to teda prafda , maj problemy s Western Union a proste ho tedka neberou.Mno tak nezbejva nic nez vobalecka do xichtu a nebo nejaky IMO a to newim co je:(.Mno byl sem si pro prachy , to 5ti¨kilo si samo nechali tagze sem taky prodelal.Jinak prikladam original co me poslali :( . Taxe mejte a at to dobre dopadne.
TO HAMAN - chlape tag nevobjedname to spolu at dame min za poshtu ??
Cusec Houmik


Hi,
I'm afraid we are unable to pick any western union orders up. They should have contacted you, and you should be able to get a refund.
You can send your order or a IMO to the address on the website.
We have your choices in stock.
Very sorry for the inconvenience.
Thanks.....Lady Bud:)

Aloo
zdar HoumBoj

už je mně to sakra jasný........)))

já sem hned vlítl na čet a nepřečetl nové příspěevky.


klídek, já do toho du furt dáál,...do toho pjéťa za 140,-...OK?

ozvi se...f9
krouzek
Kdyz odeslete doporucene v nepruhlene obalce objednavku a hotovost na Gypsy Nirvana, tak mate do 2 tydnu doma semena - jeto vyzkousene.
Haman
Zdar a silu HoumBoj! Klidně bych to s tebou objednal, ale už jsem to tam poslal poštou hned jak mi prachy vrátily. Poštovný doporučeně do anglie stojí 50Kč takže je to v klidu.
DaStoner
Platba do zahranici je u nas holt problem, tohle je moje anabaze quliva objednavce GN:

1) Jdu do KB, posilaji me rovnou do riti, prej kdybych tam mel ucet.

2) Jdu do svy banky (GECB), holka za prepazkou ochotne vydava formular, vypisuju ho; ovsem je potreba PRESNA adresa banky (tem kokotum nestaci mezinarodni SORT CODE). A prej poplatky cca 220 Kc. Slecna radi WU.

3) V Jindrissky me brejlatej typ informuje o tom, ze dorucujou jen fyzickejm osobam (anebo proverenejm firmam, coz prey GN neni), stacilo by prej meno nekoho ve firme. Napad se jmenem GN zavrhuju, a to sem se ani neptal na ty poplatky - za ty prachy uz bych si snad radsi dojel do NL.

4) V GECB kupuju $20 (je levnejsi je koupit za cash nez si to vybrat z uctu - proc???) a dnes je poslu v obalce.... vitejte v Evrope v 21. stoleti.
thcman
Já dneska volal do KB že jako mám u nich účet a že potřebuju poslal 50 dolců Voni na to že ok, že zaplatim 200 nebo kolik k tomu jo a že jim nechám 600 jako zálohu. Já pořád nedove pochopit proč to člověk nemůže zaplatit přes net jako v jinech webech. prostě přes kreditku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma