Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2006 by hehelum - Klikni zde pro originální téma
hehelum
Sezona se priblizila, a nas s kamosem zmatlo pekny pocasi tak sme dali naklicit seminka, no a ted je tam hnusne. Kvuli rodicum nebylo mozny predpestovavani a proto jsme museli uplne malinky kyticky dat hned ven, tak snad to prezijou.

Seminka jsou od jednoho byvaleho clena groweru. THX
Model Seminek Dali jsme klicit Naklicilo Vylezlo z hliny
----------------------------------------------------------------------------------
Blueberry- 5 - 5 - 3 - 3
Early Girl- 2 - 2 - 1 - 1 divne
Orange Bud- 3 - 2 - 2 - 1 divne
Northern Light- 2 - 2 - 0 coz me pekne sere
Durban Poison- 5 - 5 - 3 - 3
Moravsky Guco- 9 - 4 - 4 - 4
Skvělej Noname- hafo - 5 - 5 -3 ale 2 se derou


Mozna se k tomu jeste prida Northern Light, z jinyho zdroje, a Black Widow.
hehelum
Tak tohle je maly Guco. Je to jedina povedenjsi detailni fotka, a to druhy je cely pole.
Jo a ty petky, nejsou na vsech kytkach, protoze jsem jich meli malo. Dodame pozdeji.

















Fantasie
pekne policko :) nemas strach ze bude jeste zima ? ...
cimpak budete hnojit ?
jinak preju hodne stesti, a rok bez corek .)
hehelum
Mam strach ze bude jeste zima, strach jak krava, ale snad to prezijou. Corek se moc nebojim, kdyz se tam chce clovek dostat tak se musi prodirat asi deset minut trnityma kerema:D. Hnojit budem asi na rust Wuxalem, a na kvet OBM
impozant
si myslim ze si to dal vonku dost skoro, to pocasie sa este poriadne skurvy tak bacha, inac pekne policko

edited by Jedule - sešoupu sem všechny místní příspěvky o tom, jestli je či není to zasazeno brzy, trochu se to tu moc roztahuje

Původní příspěvek od G@nja M@n
ja bych rekl ze je to moc brzo ja sem mel taky dve venku a zmrzli radim z vlastni skusenosti

Foxan
podle mě, je toto zásadní chyba!!!! teď bych ven kytky nedal ani za nic!!! to ti zmrzne skoro s 99% jistotou!!! Teda podle toho v jaké si poloze... tady, kde bydlím já mám jistotu, že ještě bude poletovat sníh.. Např. dneska tady celej den v kuse prší... :(

hehelum
99%??? Tak strasny to snad nebude.

Foxan
jaká si oblast ČR??

hehelum
Praha-takze jeste celkem dobry, zrovna ted mi na kyticky sajni primy svetlo jak se tak koukam ven.:D

cazin00
to je celkem na pi*u kdyz si to nemuzes predpestovat doma je to fakt blbe no ale co nadelas preju hodne zdaru at ti nezmrznou!!peace and grow
hehelum
Dnes jsme byli obhlidnout policko, a kytickam se dari krasne, rostou jako z vody a co je lepsi, ty u kterych jsme meli obavy ze se nechytou, se chytly(Orange Bud a Early Girl). Rozhodli jsme se, ze nechame naklicit jeste posledni seminko Orange Budu trosku ho predpestujem, a dame ven k ostatnim holkam. Dale dnes probehlo mensi zamaskovani policka, nahazli jsme na hnedy mista travu, aby to tak nebodalo do oci kdyby kolem letela nejaka skur... helikoptera. Fotky dodam tak za hodinku, az prijde kamos s kabelem od fotaku:D.
hehelum
Takze prvni fotecka Blueberry











Guco











No Name











Pred zamaskovanim











Po zamaskovani











Sel kolem pavouk
Gratuluji k 100-ému příspěvku.:bravo:
Zdá se mi, že kytky máš u sebe příliš blízko, ne ? :confused:
Můžu se zeptat v jaké oblasti ČR bydlíš (kraj) ? Neboť ten pavouk vypadá fakt šíleně...:crazy:
hehelum
2pharrel: ja myslim ze ty kytky prezijou, verim jim
2ten druhej: toho ze by bylo blizko u sebe se nebojim, nechceme je nejak extra moc strihat, takze snad to bude dobry. Jinak diky za gratulaci.
hehelum
Ja myslim ze u ty BB to bude spis tou odrudou, ale u Durbanu (foto) je to zimou.
G@nja M@n
jj to mas asi pravdu ja sem dal predevcirem znovu male sazenicky NN a taky ma fialove listky....
Celller
Cau, muze to byt zimou i normalne i u obycejnejch kytek, jinak to zamaskovani je fakt dobry, hlavne, aby si helikoptera nevsimla az budou velky:-) hodne stesti:flamer:
hehelum
Tak konecne sem tu s novyma foteckama, kytickam se dari dobre, a hlavne uz zacina odchazet (aspon podle me) hrozba zmrznuti. Potesil me Orange Bud, ktery se konecne chytil, naopak me sklamala Early Girl, se kterou to moc dobre nevypada, ma jenom delozaky, a prvni patro maly, skoro nevyvinuty a zluty:(. Brzo uz asi sundame petky a nahradime je nejakym jemnym pletivem, protoze kyticky maji trosku slaby stonky, jak na ne nefouka vitr. A ted k tem fotkam.

1) Nejlepsi, nejvyvinutejsi Guco.
2) Jedna z Blueberrek
3) Nejhezci a nejvyvinutejsi Durban
4) Orange Bud
5) Dalsi Durban, jeho petka nebyla dostatecne propichana takze se zaparila a voda se vysrazela na listech.
hehelum
tady byla takova mensi bourticka:D:D a kyticky pod petkama to, jak vidite, zvladly v pohode.
:kroupobití uz bych se mozna bál
hehelum
Poradite mi jak stary kyticky bysme mel zacit hnojit? Planujeme Wuxal.
hehelum
Takze tu mame dalsi update. Kyticky rostou v pohode, az na Early Girl, ktera zustala od minule uplne stejna, a uz je celkem odepsana. Abysme trosku zlepsili stonky kytiii, tak sme urezali vrsky petek, a nasadili sme na to takovy valecky, ktery sou po stranach zvraceny, aby se tam blbe lezlo snekum, docela me zajima co si o tom myslite, je to na fotkach. Vsimli jsme si jednoho sneka, tak jsme ho tam postavili k jedny z tech kytii, chvilku byl zalezlej, pak vylezl, no aa, hned se vrhl na petku, ze ji preleze, vylezl hlavou pres ty otoceny okraje, a pak to vzdal:D:D, tak snad to ty sneky udrzi. Brzo hodlame petky sundat a chceme tam dat nejaky jemny pletivo, aby se kytiim jeste vic posilily stonky. Tak a ted k tem fotkam:
1) a 2)Tak to sou nase Guca, rostou pekne, ale uz se projevuje, ze to asi neni tak dobra genetika jako Durban bo Blueberry, rostou pomaleji, ale mozna je to taky tim, ze maj o trosku min svetla.
3)Durban Posion - vsichni tri Durbani sou nejvetsi kytky co mame, maj nejvetsi rozpeti listu... na tyhle fotce to bohuzel neni videt. btw. snad to nebudou samci:D
4) Detail na rasici ctvrty a treti patro Blueberry.
5) Blueberry, vsimnete si antisneci ochrany, myslite ze to snek preleze???
Tak jak se vam libej?? :), me zatim moc:D, uz aby bylo sklizeno a :jumper: :jumper: :jumper: :D:D:D
Young Buck
mate to moc pěkný... škoda že se ta EG nechyta :(
ale jinak to mate fakt moc pěkny.. ta ochrana proti šnekum celkem drsna... zajimalo by mě jak si poradíte s tim pletivem... letos jedu outoor poprve (už čekam jen na řezy - K2 + Skunk#1... ja vim sice žádný outdoorový odrudy, ale snad to vyjde:)
Zajímalo by mě jestli ste to políčko něják vykopali a naplnili nějákou hlinou ze shopu... zkoušeli jste ph?? ať tam nemáte hodně (žádného!!) hermáče a co nejvic samiček...:)
hehelum
Hlinu sme tam nenosili, PH jsme nemerili ale mozna to udelame, a pripadne upravime:)
Trávníkář
Ou konecne sem tu :) sem ten druhej :D...tyjop trvala mi registracka ale ja nemel kredit.... no sem rad ze sem pisete :) a stim pH uz se na to chystam jen musim nekde sebrat idikatory pac nemam na digitala...tak udelam klasickej pudni roztok :) ted nemam zrovna moc casu tak se konecne rozepisu zitra :) peace and grow !! :)
Trávníkář
Tak uz sem zas tu.... jen sem chtel dodat k tem PETkam ze jako sou fajn a ta obrana proti snekum by asi fungovala jen to ma jeden hacek coz sem trosku podelal...ty ohnuty vycnelky ven by meli bejt o trochu delsi.. chtelo yb to aby meli aspon tak 5-10cm protoze snek tohle preleze vpohode zato kdyz to bude trcet dal a snek na to vleze ta se to snim prevazi a zase spadne na zem a porat dokolecka takze se ke kyti vazne nedostane.je mi lito ze mi to doslo az kdyz sem ty petky urezal:( njn ale i to se stane...dneska se tam s hehelum pokusime vytvorit jakesi kosicky z pletiv ktery budou uzavreny na vsech stranach a tudis snekum SNAD nepristupno :D doufam ze anm to za tech par dni zadnej zmetek nesezral jinak at se tesej sneci ..oplatim jim to sneci zranicii :D :) no tak uvidime :) a diky pletivu by to melo hezky profukovat=zesileni stonku :) doufam ze tenhle prispevek nikoho neumori k smrti..jen sem chjtel dat plany do budoucna a tak :) a pripadne radu k tem petkam :) jinak sme rad ze se nekomu ty petky libi :) ale vazne to ce ty vycnelky delsi :) pak by to melo mit 99% ucinost:D:D:D takze hodne zdaru vsem growerum :) slunce v dusi a THC v krvi :)
hehelum
LIDI SOU NESKUTECNY KURVY JA SE Z TOHO ASI POSERU :(:(:(:(:(
Nejakej naramnej pamrd si dovolil ukrast vydloubat a odnyst vsechny nase kyticky, takze sme uplne v pici. Kdyby se nasel nejakej litostivej grower s dobryma seminkama, tak at se ozve na PM.
ges
to jsou svine, vzdyt z tech rostlinek nemuzou mit radost.
hehelum
von si je vydloubl a odnesl, takze si je bude dal pestovat ZMRD
BASE
čorky zasraný takový hezký kyti ste měly
hehelum
Hele asi nahodou nemas naky seminecka nazbyt vid? :( sme docela zoufali... vsechno nam to vydloubnul...hajzl jeden ..:( ale jako jetsli enmas tak se neda nic delat toe jasny .....diky za soucit...
Young Buck
tak tohle dostalo dovaru i mě... potkat toho zmrda tak mu spřelamu všechny končetiny!!
nevzdavejte to..! hlavně musite naji lepšíhi fleka!!
hehelum
ted momentalne sme uplne bez motivace cokoli delat, no snad mi zejtra MMM zvedne naladu:), kdyz nesezenem zadny lepsi seminka tak budem sadit No name.
Trávníkář
No ja mam motivaci :) musime dal bojovat :) byl to nakej zmetek a ukrad nak ty nadherny modely :( ale vsak my se nedame okamzite dame klicit najdem sup fleka a natrem to :) musime jinak vazne uz nevim :( ale to zmaknem :D proste kyti nam musej jit :) ale teda ten hajzl jak nam je vydloubal :( videt ho tak vazne nevim asi bych mel dobry sportovni vykony:D:D:D :) njn tak dystak se nekdo ozvete s tema seminkama a jinak nam aspon prejte at najdem naky misto :D :) dik moc za vase prizpevky :) osobne vam moc preju aby vase kyti nepotkalo to co ty nase ...a nebo cokoli jinyho..at je potkavate jen vy a vy je nakonec sklidite...:)PEACE AND GROW!!!!!!!!!!!!!!!!!
Young Buck
hlavně jestli jste někde o tom nemluvili nebo tak... pak vas mohl někdo sledovat kam že to jedete a problem je tu. já to moc dobře znám ten začátek kdy pěstujete zakázané ovoce a chcete ne přimo zamachrovat ale něco v tom duchu... o mém prvním projektu vědelo celkem hooodně lidí. nespočítal bych je ani na svých prstech. teď o tom stávajícím ví jen 3 - Já, kámoš který mi bude pomáhat se o ně starat a ještě jeden co bydlí poblíž a bude mi je chodit zalívat (psssssssst.... on to ale ještě ale nevi:)
Trávníkář
No jako takhle nekdo o tom urcite vedel jo...ale sem si jistej ze to znich nikdo nebyl ...to proste vim..vazne....jen proste tohle je praha zejo no tady hold jako najit mistecko kam ti nikdo pul rok nevleze je docela tezky...ale ted musime najit naky vazne fajn mistecko :) jinak uz vazne nevim...jen me vazne stve ze je zacatek kvetna a tyjo musime dat klicit a vsechno znova a ten mesic rustu jim bude chybet no..ale snad to nak zvladnou,..hold budou mensi a tak ale nak se to snad to....:) doufam :D jen vazne vubec nevim jak anjit naky supr misto...:( musime to asi zmaknout nekde za prahou jinak to asi dopadne stejne nebo huř...a stejne me sere ze se stim clovek tak musi skrejvat :( uz aby byla ta legalizace :D:D:D bo aspon to tolerovaní :D :) no nic no :afro: !!!PEACE AND GROW!!!:afro:
ges
tak nedelejte jedno velky mega pole, ale zasadte vzdy jen jednu kytku a kazdou dalsi tak o 10m dal, nebo si dejte neco na strom.
To u nas bych mohl sadit z vrtulniku a nikdo by si toho nevsiml, ale zase mame hodne spatnou hlinu a vsude je plno zkurvenych srnek, takze taky nemuzu sadit , kde se mi zachce.
Trávníkář
No tak tady srny vazne moc nejsou..ale sneku je tu atky jak sracek..a jako s tema kytkama jednotlivee je to pravda :) tak sme to meliloni ale to sme to zas posrali tema snekama no..:( td sme to riskli a dopadlo to spatne ...chybama se clovek uci no..ale tohle byla velka chyba :( ale je to pravda no ze kyti na ruznejch mistech maj vetsi samci a to o dost :)njn musime to spesne zvladnout.....:)jinak uz vazne budu vypadat asi takhle :mutant: nebo hur...ale proste lidi sou svine :( a stim asi nikdo nic nenadela.....
Trávníkář
Takze je to tu znova a bohuzel dos opozdene ale co muzem delat zejo...:( dal sem klicit
5X Guco
1XOrange Bud-doufam ze vyklici kdyz ej to jedno jediny co nam zbylo..teda ja doufam ze vyklici vsechno..
6X No Name-muj dobrej overenej :)
14X No name- nakej od kamose co ma hehelum...nevim co to bude a jakou to ma klicivost nechame se prekvapit :)
Doufam ze to pojede vsecho rychle a dobre abysme nahnali tu ztratu...ikdyz to bude hodne znat :( tak uvidime :D
Trávníkář
Tak sem este vystrachal nekde 5 nebo 6 seminek neceho takze dalsi No Name je tady..myslim ze to nedko vysypal z nakyho dobryho huleni ...takze vtom prazdnym mistecku v ty petryho misce je ted dalsi No Name tak uvidime co z toho vzejde :D :) Peace and Grow :)
hehelum
HURAA, jen at klicej, snad se nic nestane, jo a jeste je tu jeden problem, a to, ze nemame jeste mistecko, ale to se nejak vyresi...
Trávníkář
No tak mam tu jen malinkej uplode.. Guco vysrcilo klicky vsech 5 co tam bylo :) i minule klicilo nejrychleji...potom jeden z tech no namu co jich je 15 a OB jen prasknul ale nic znej neleze :( tak doufam ze to este nak udela :) je to teprv den zejo :) ...snad pojedou vsechnyy :) peace
Young Buck
při jak velkém klíčku to dáváte do hlíny?? dávate to tak jak to vyklíčilo (vodorovně) nebo kliček dospod popř. hore..? daval sem nakličit jeden noname v h202 a vono to vyklíčilo:)
Trávníkář
No tak hele ja davam klicek tak 1-2 cm dlouhej:) urcite to dej tim klickem dolu a ted jestli tam mas este nahore skorapku od seminka nebo ne ...to mi rychle pisni :) reknu ti dal..:ú jinak bud to udelej tak ze kdyz to ma este seminko dej to tak aby licek byl dolu a i tak aby lo seminko tak necelej centak pod povrchem..pac pak tou cestou nahoru se to seminko samio sedre a nebo kdyz ses sikovnej tak vem uzouckou pinzetku...ale musi to bejt nakliceny uz dost!!!!!!!!!vem pinzetku a opatrnounce cundej ten vrsek.... nesmis nic poskodit..a pak je tam este takova blanka..a tu kdyz tam nechas tak ona vetsinou zaschne a dela akorat roblemy ..ja ji vzdycy sundam tak ze pak tu hlavicku stou blanou chytnu mezi palec a ukazovacek a lehounkym stiskem a posunutim dolu ji sloupnes a pak se ti kyti krasne oevre a jede rychle v rustu :) ..ale toe vazne na tobe :) no a pak uz je to stejny jako kdyz tam seminko uz nemas :) ...kdyz tam neni dej to do pudy tak aby to couhalo ty listky kousinecek nad povrch..a klicek pochopitelne smeroval dolu.... korinek ma na ty spicce takovej aparatek a tim si klida ze smeruje dolu ....ke stredu zeme.... :) Good luck :) peace
Young Buck
mno tu "skořapku" tam ještě mam... a kliček cca 4mm dlouhy takže ještě počkám... klíčí to druhým dnem
Lahvan_FlaskiCZ
už to v klidu naper do zeminy, klíčkem dolů, to jest zárodek kořínku, ''skořápka'' ukrývá děložní lístky.
Trávníkář
No tak asi zalezi na lidech...ja to vzdycky nechavam dyl a pak to vidim a proste to.... jako asi by to slo loupnout do hliny a cekat a za úpar dni by to vylezlo...ale ja vzdycky rad pozoruju kazdej krucek :D takze proste to nechaam naklicit vic a pak to proste dam uz tak ze rostlinka je venku a jede strasne rychle :) ale je to na tobe :) uz si nekdy tu "skorapku" sundavaL...nebo nebudem rikat skokrapka porat ale obal seminka? pac jako jestlis to nikdy nedelal a zalezi ti na ty kyticce tak bych se do toho hnedka nepoustel obcas se tim kyti pekne pochrouma kdyz vtom nemas praxi :D ono jako je to jednoduchy jen to e vedej jak na to...ale jako ty 4mm slo yb to uz ale klido to este treba den nech :) a zejtra to svihni klickem dolu stim ze to bude tak hluboho aby ikdyz bude klicek kolmo dlu to seminecko bylo tak centak, pul centaku pod povrchem..aby se prirozene sedrelo..kdyz ti to nad povrch vyleze stim...budes mu asi muset pomoct pac by to branilo otevreni delozaku tim padem fotosynteze a tim padem vyzivovani kyti..takze uvidis :) ale hodne stesti :) a myslim ze to zmaknes :)peace:)
Trávníkář
Tak a dale :) z tech 14 No Namu jich vylezlo 13 :) slusny :) z No Namu co jich bylo 6 vylezli vsechny z No Namu co jich bylo 5 ty pozdeji dany vylezlo jedno z Guca vylezli vsichni ale OB ten nevylez :( a uz asi urcite nevyleze ...je takovej nakej vevnitr divnej...puknul ale vevnitr je naka sragora..asi spatny seminko :(
Young Buck
tak od ty doby jak sem psal že to ma 4mm tak rano to povylezlo jak cip a ten obal semínka:) praskl... přihazuju photo:) btw už je v hlíně - na dením světle + usporka... jak trochu povyroste... pude ven:)
Trávníkář
Ano spravne delas :) rek bych ze za naky dva dny ho mas venku :) aspon malinecko :) uvidis :) peace and Grow :) hodne stesti :) ale myslim ze by to nemel bejt problem :) Good Luck!!
Young Buck
jako řekl bych žes to odhladl celkem přesně:) druhý den večer už byl venku ohnutý stonek... a do rána se vytahl a ted už roste:) se seedy moc skušeností nemám.. já dycky jel řezy, ale je to moc pěkné dívat se na to hezky od začátku:)
a jak to de u vas??
hehelum
ja sem se taky malem posral:(, ale uz je zasazena druha varka, samy nonamy, a od jednoho outdoorare k nam putuji seminka blueberry a top 44:)
Trávníkář
Jasny no bylo toho hodne skoda a navic ted ty No namy byly nektery naky divny takze toho vzejde docela malo ale na tu BB a na ten Top44 a este nakej no name skunk ten budu strezit a davat si bacha aby to vyslo vsechno perfekt :) a hlavne musime najit naky dobry pole no..ale to uz sme tu psali asi milionkrat...jo a YOUNG BUCKu jasny vidte to od zacatku je slast :) je nadhera ta klicka pak to vylousknuti ven a vsechno :) kyti zezacatku desne rychle svisti :) takze prijemnou podivanou :) a zatim zdar dodam naky fotos z ty novy sadby az vyselektuju ty spatny :( zdarec vsem :) Peace and Grow :)!!!
Young Buck
táááák neska 6 den rustu a včil nevim co stim0:) jestli to ještě nechat nebo to dat pod PETku ven...
Trávníkář
Hele to uz je na tobe reknu ti to takhle pokud to mas na dobre prosvetlenem miste a nevytahuje se ti to muzes si to klido este nechat doma..ale jestli uz se ti to ce dat ven tak nevahej a muzes to tam hodit stou petkou dej bacha na to at je dost odvetravana a jako ted uz je dost teplo takze pokud ti nijak nehrozi treba sneci nebo tak neco...... tak tam tu petku ani cpat nemusis...budes mit pevnejsi stonecek kdyz na to bude foukat a vsechno..ale je pravda ze ted sou hodne ty bourky a to dost prudky a velky kapky takze jako nakou mensi ochranu by to pro malou kyti chtelo...nak to vymysli :) jinak se klido este zeptej radi poradime :) zatim se mej cushh a at ti to rosteee :)Peace
hehelum
Nas thread se propadl do hlubin outdoor galerie, ale my jsme se celou dobu snazili rozjet druhy kolo, no takze jak to vypada: asi 5 kyticek nejaky ganji mi roste na balkone, a za chvili nam snad zacnou uz klicit citraly, blueberry, topy 44, a noname skunky. Sice je to pozde, ale neumime si predstavit ze bysme se na to vysrali, takze pokracujem v nasi (pomalu zacinam verit ze marny) snaze.
Young Buck
hehelum: já taky na tom zrovna nejsem dobře... pořad stále ještě čekám na své řezy:'(((( když dam řizky ven koncem června stihnout dostatečně vyrůst aby se to vůbec vyplatilo??
jinak přidavam foto toho nonameu který už je venku
Trávníkář
no podle troho ceho to budou rezy a taky jak budou velky a tak...jako stihnou ti asi dozrat ale vynos moc velkej nebude ...to vis no..nestihnou se poradne rozrust...ale neco z toho bude tak uvidis drzim palce peace!!
Young Buck
btw nevíte kdy kytky přechází na květ??
Trávníkář
Presne tak...mas este cas este bude vegetacni obdobi docela dlouho..generativni organy (bud samci nebo samici, podle toho jaky budes mit stesti :D ) se zacnou vytvaret nekdy v tom srpnu spis koncem...jak psal Locus...pak to nech poradne zrat :) (teda v pripade samice v pripade samce ...kdyz budes mit stesti budes mit aspon silny listy....nekdy i samci maji skryte vlastnosti :D..hodne stesti :) !!Peace and Grow !!
Artush
Letosni rocnik bude velice zajimavy...:))))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma