Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
co je podle vas lepsi - Klikni zde pro originální téma
DJSantusVorisek
Odjizdim na tejden pryc a nevim co s kytickama tak se chci zeptat co pro ne bude lepsi jestli tejden tmy nebo tejden svetla. zadnou jinou moznost nemam :(
FlickerBird
nonstop světlo jim neuškodí pokud už nekvetou ;)
a co koupit časovací hodiny? za stovku v každém elektru a jsi za vodou
Jahudka!
Neuskodi ani tejden tmy.Pokavad uz kvetou je to jasny reseni.A nebo spinacky.Dokonce ve tme nepotrebujou ani tolik zalejvat takze taky vyhoda.
rastafan
spínačky sou jasná volba,trochu je přelij-ne zas moc a budou v poho
No analogovy spinaci hodiny jsem koupil za 96 kc primo od dodavatele co jezdi ke kamosovi do obchodu. Jinak je sezenes tak za 120 kc. A to se snad da unyst. A kytky budou nejspokojenejsi.
tgm.amster
Spinacky sou sice jasna volba ale nepise jakou ma wataz, a moje zkusenost je ze i 3 zarivky dokazou kontakty na spinackach pekne pripect k sobe, takze ke spinackam za 100 jeste stykac, nejlevnejsi co prodavame v praci stoji cca 350, ale pak je to bez starosti.

A kytky bych dal za okno ;)
No kamos ma na spinackach za kilo sestikilo a jede uz tak asi 4 sklizen a kontakty porad v poho. Alespon si tedy nestezoval. a to on by si postezoval. Ale ten stykac me zaujal. Jak to funuguje? Zatim
tgm.amster
Stykac funguje tak ze odedre tu praci za spinacky, spinacky jenom rikaj kdy se ma zapnout/vypnout, samotny spinacky totiz pak ovladaj civku na stykaci(minimalni proud), a stykac spina ty velky proudy ktery tam pak tecou(hlavne pri startu).

Na schematku to snad bude jasny :)
A1,A2 sou kontakty stykace na ovladani civky,
1,2 sou silovy kontakty stykace.

Je tam pekne videt ze spinacky jen spinaj cas a ten velkej proud pres ne netece.
Jahudka!
K2master - Bejva tam sice uvedeny okolo 2000 nebo 3500w,ale to je myslena ohmicka zatez.Tlumivka s vybojkou nebo motory (pracka,vysavac atd) maji zatez indukcni a to je neco jinyho.Bejva to na spinackach uvedeny taky a je to to mensi cislo v zavorce.Takze pozor na to.Tech bezne psanejch 2000w pro nas nic neznamena.Je potreba se koukat na to druhy (nizsi cislo).Treba na klasickejch spinackach za kilo je napsany 16A (2) max.Prvni je ohmicka zatez 16A=3520w 2A=440w Takze pozor na to,uz 400w zatezuje obvykle kontakt spinacek na samotnou hranici moznosti.Tyhle spinycky ano,ale tak do 250w max.Nezapomente,ze na ne mate obvykle pichnuty jeste ventilatory atd.
hmm borci to je dobry vedet. A takovvej bezva stykac se da sehnat kde? Zatim
DJSantusVorisek
ach jo rikam ze jinou moznost nemam a stejne sem 5 lidi napise at si koupim hodiny ....
tgm.amster
Tak teda sorry vlastne za OT, ale nenapsal si jestli jedes rust nebo kvet. Na rustu bych nechal svitit a na kvet zhasnul. A nebo to dej za okno, ted je venku cca 14 hodin svetla tak by to snad tejden vydrzelo.

2 Dizaster : Sezenes v jakymkoli obchode s elektroinstalacnim materialem ;), tj tam kde prodavaj kabely do zdi, vypinace jistice...
DJSantusVorisek
ok budu svitit :)
bubik
tgm.master:...1000W a v pohode...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma