Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Moje matkárna - Klikni zde pro originální téma
DovedaDovedovič
Tak jsem se do toho pustil taky. Rozjel jsem svůj starej nápad mojí skříně. Horní patro matkárna 85x70x55 š/v/h. Světlo 100W Philips SON-T. Spodní patro pěstírna 90x150x55 š/v/h, světlo 400W Philips SON-T. Pro první generaci řízků jsem objednal od Mandaly Kalichakru a s kamarádem jsem vyměnil ještě 3 semínka White Satin + 1 semínko Sadhu. Vše od Mandaly. Dal jsem naklíčit 3 Kalichakry + zbytek semínek z výměny. tj. 3+3+1. Všechna vyklíčila a chytla se. Jenže musely chudinky zustat pár dní za oknem, jelikož nebylo zapojený světlo a tak se začaly vytahovat. Po vložení do matkárny se malinko vzpamatovaly, ale ted mám další problém. Něco je s listy. Přihodím pár fotek. Nezdá se mi že by byly přelitý, možná blízko světlo. včera jsem nalepil alobal a pověsil mokré hadry. světlo je 20 cm nad nima.
dejaVuCV
A mam te :D
Dovedo, osobne si myslim, ze to muze byt tou vlhkosti. Panelaky jsou na tom spatne (cca 30-40%) relativni. Uvidis, jestli rucniky pomuzou, kdyztak zkus zpomalit vetrak (prepoj z 12V na 5). Jinak ja uz mam objednanou tu zvlhcovacku, tak az odzkousim ja, pujcim ti ji, at se muzes rozhodnout. Kazdopadne za 800,- i s postovnym je to nebe a dudy. A jste na to dva, tim to mate lepsi. Krom toho v tyhle fazi je vlhkost dulezita. Pri kveteni je ten panelak naopak dobrej ;-)
Tady je odkaz na zvlhcovacku:
http://2324.elektrocoleti.cz/ultraz...ps-808+dp35428/
..a tady na thread, kterej me presvedcil, ze neni treba nechat kytky jen tak prezivat, kdyz muzou "rust" ;-)
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15930

Tak at to roste
Mr Proč
Zkujeste jeste treba nejak cesteji rosit.
Koumles
muzu se optat jde sehnals tu 100w zarovku???
DovedaDovedovič
4Koumles:Dostal jsem jí od kamaráda. Ale myslím si, že jí seženeš v nějakým obchodě s venkovním osvětlením. Je totiž z venkovního světla, nějaký budovy.
DovedaDovedovič
Takže jsem dnes pořídil rozprašovač. Vypnul jsem světlo a dostali děvčata jemnou spršku. Hoďka klidu, celkem bez světla 2 hodiny. Jednu White Satin jsem přesadil do původní směsi, která byla ještě říznuta 30 % kokosovým substrátem. Je z nich asi v nejhorším stavu a nejmenší. Uvidíme co to udělá. Jinak budu rád za každou radu a připomínku.
DovedaDovedovič
Zdar groweři. Takže tu mám zas další upload fotek a par otázek. Naposledy jsem řešil otázku osichání krajů listů. Koupil jsem zvlhčovačku a bylo. Ještě jsem kytky přesadil do nové směsi 60% kokosu (Lignocel) a 40 kaktusářské směsi. Musel očistit většinu kořenů od substrátu a přesadit je víš do květináče, aby kořeny měli víc místa. Je pravda že kytky přestaly schnout v dalších patrech, ale spodní až na vyjímky odumřely. Ale pořád to nebylo ono. Pak jsem na radu mého kámoše ( thx dejaVu ), změřil pH a ouhle. Hodnota mi připadala něco mezi 7,4 - 7,6 pH. Koupil jsem v akvaristice Acidon pH - a upravuji vodu na pH 6. 1,25 ml/2L. A od té doby je to super. Dokonce si i myslím že se mi povedly na 4 kytkách FIMi. Chtěl jsem si to včera vyfotit a když jsem vytáhl asi třetí kytku, tak jsem na kytce našel nějakou lítací mrchu (hmyz). Mám fotku, ale není dobrá. A proto se ptám. Nevýte co to může být ? Mám podezření na Třásněnku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma