Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zežloutnutí,zhnědnutí a uschnutí listů - Klikni zde pro originální téma
Toxikoman_169
Zdravím.. Již je to skoro týden co mi tohle začali dělat spodní listy u všech kítí.. Svítím 150w sodíkem,jsou už 24dní staré,teplota 24 až 26 stupňů, ph kolem 6,5,zalívám obdem cca 300ml na jeden truhlík,hnojil jsem asi 3třikrát a to krytalonem, ale těď již dlouho nehnojil.. Tak bych byl rád kdyby jste mi nějak pomohli..
1.foto-celkový pohled na skříň-příští týden tam bude již jen 6 kytiček, ty jak jsou v těch truhlíkách
2.foto-žluté listí
3.foto-zhnědlé a uschlé listí
Jurgen
Hej taky by me zajhmalo co to je,taky se mi to stalo,a pomalu to de az nahoru,a docela me to dost sere...
zld
Hele abych řek pravdu ve skříni sem nikdy nepěstoval, ale když mi to začalo venku žloutnout, tak mi pomohlo nasypat ke kytce rozdrcený skořápky...
hehelum
Nebudou to smutnice? nelitaj ti kolem toho takovy musky?
Toxikoman_169
O žádném hmyzu neví že bych tam měl.. Koukal jsem se ale nic jsem neviděl..
indicky-konopi
Tak mě děla něco podobnyho asi pulka odrud ze skříně, druha pulka je krasne (nektera i tmavě) zelená a celkově na oko zdravá rostlina....tý druhy pulce pomaličku od spoda začinají žloutnou/hnědnout a opadavat listy, podle toho co jsem se dočet by to mohlo bejt u sativ studenou zálivkou, ta moje voda má určo mín jak 10°C, nebo možná nedostatkem magnesia, ale nemůžu vyloučit ani nedostatek dusiku či draslíku..., ikdyž dostali už PK13-14, kde drasliku je habaděj, takže draslík taky asi můžu vyloučit, no a aby to nebylo taky nedostatkem světla ve spodní časti rostlin, ale to se mi zas nezdá, páč 600w to snad prosvití...takže jsem z toho jelen a moch bych do kytek nasypat cokoliv...nakonec by bylo asi nejlepší zjistit si to PH hlíny, srovnat ho na optimum a pak zjištovat dál....:)
machnosaurus
nazdarek
u kamose ten samy problem, uspesne vyresen, bylo to nedostatkem zivin a prvku, pouzito dvouslozkove hnojivko bcuzz na rust, postupne zvysovani davky, zalevano kazdy den, bo kyti rychle piji, do kazde zalivky dva ml A(fosforu a mikroprvku) na jeden ml B(dusik) prvni den a postupne zvysovano - kyti ted jedou a vetvi se, jako dive:-) a tmave jako nevim co:-)
navic resen problem se svetlejsi barvou, vyreseno rezavymi hrebiky do kyble se zalivkou
machnosaurus
viz foto nemocnych kyti
machnosaurus
zacalo to takhle a pak to jelo jako u tebe, pekne od spodu a prostredu smerem vzhuru, nastesti je to uz passee:-)
Toxikoman_169
No teďka jsem začal zalívat méňe a také jsem začal hnojit, plíseň snad není.. Vlhkost mám kolem 60procent,vyskouším teda na těch 40.. No již jednou jsem ustříhl spodní listy.. No snad tohle vše pomůže..
Jinak děkuju všem za odpovědi
indicky-konopi
Toxikoman: hele to u tebe vypada v poho a měl by si bejt bez starosti, vubec bych se toho nebal, oštípej ty listy, vlhkost nech těch 60 a zalejvej až když je hlína suchá...hnoj zlehka a postupně zvyšuj, jinak se vsadim, že se tenhle problem s listy už nebude opakovat....ještě příště vyfot tu kyti z boku....:)
Toxikoman_169
Tak tady jsou ty fotos z boku.. Již jsou po ostříhání..
1.fotos-můj favorit :)
2.fotos- tři kitičky
vincent21
toxikoman - cus nikde jsem si nevšiml rozměrů skříně,možná jsem to přehlédl.dik
Toxikoman_169
vincent21 - Rozměry ve skříňce vyhrazeny pro kítí jsou 50x50x90 š.h.v.
vincent21
dikec at se daří
Toxikoman_169
Zdravím.. Tak již mám zas problém.. Takhle vypadají kitíz dnes .. Včera jsem přepul na květ.. A už mi ty listy opravdou štvou :( Prostě hnědé tečky uprostřed listu a osichání konců listu a následně pak uschnutím celého listu.. Teď hnojeno jednou B'cuzz na stimulaci květu..Omlouvám se za qvalitu fotek.. Děkuji moc za rady
Toxikoman_169
Dnes jsem koupil PK 13/14 tak jim hned vecer pridam do zalivky a pak na chvilu vysadim hnojivo, mno a uvidim jak to dopadne..
ZajdaXXW
mne to pripada jak prehnojeni...
Toxikoman_169
Složení substrátu: substrát pro pokoj kítí,perlit,keramzit(na dně květináče),kokosový substrát.. Jen už nevím v jakém poměru to je..
Teplota zálivky by měla být ok, pře vždy nechám odstát vodu aspoň půl dne ve škříni..
Toxikoman_169
Bod 1: jsem tědka měril pH půdy a mělo by to být ok.. No a k té 3 a 4 já již teďka asi týden do zálivky přidávám to PK 13/14 (fosfor a draslík) Tak tedy vyskouším pouze čistou vodu..

Podařilo se mi oskenovat list ktery sám upadl..
psilos
těžko říct, vypadá to jako plíseň, což se dost divím, tahle kytka je poměrně odolná... Nemám s půdou vetší zkušenosti, ale podle spálení listů by to mohlo bejt klidně i přehnojený. Tu teplotu, co uvádíš, máš u vrcholků kytek, že jo ?? Jinak bych tu doporučil zhruba to, co Indický konopí, ale s tím, že vlhkost bych doporučil pod 50% . Nepřipadá mi , že je to nedostatkem živin, kor , když je kytka poměrně malá- určitě by nedokázala spotřebovat takhle brutálně všechny živiny z hlíny za tak krátkej čas. Doporučuju propláchnutí a pak zalévání vždy až téměř suchého substrátu. Proti plísni to můžeš stříknout Cuprikolem, je to chemka, ale působí dobře. I kdyby to plíseň nebyla, nic tím nezkazíš. Neměl jsem s tímto modelem sebemenší problémy, jen se, jako více sativka než indika, moc nevětví a nesedí mu až tak dobře sestřih. Asi se projevili nějaký dávní předci, z kterých to bylo vykříženo.Doba růstu stačí 5-10 dní (z řízků,semena nevim, dělám si matky..) Doba qětů je u 1.phenotypu cca 55 dní, u druhýho asi o 10 víc. Dělá kompaktní salámy téměř bez listů.
weider
to machnosaurus:
s tou prilis tmavou zelenou farbou listov pozor!je tam privela dusiku.Odporucam znizit dusik a hlavne v obdoby kvetu,lebo sa znizi tvorba sisiek
weider
to NonLama>
ake velke su asi tie smutnice?ja som nasiel 2podobne musky v mojej pestirne.Niekde som cital,ze maju ich larvy 5mm-ak sa mylim,tak ma opravte,ale tie musky maju okolo 2mm.A na take velke larvy?hm
koca
citace:
Původní příspěvek od hehelum
Nebudou to smutnice? nelitaj ti kolem toho takovy musky?
prosim tě....mě ty musky lítak v kětináči a začali mi žloutnout spodní listy a nevim proč?!!
Toxikoman_169
2 koca: Tu máš něco o smutnicích http://grower.cz/forum/showthread.p...8562#post378562
Nehulto
Obavam se ze na vsech kytkach me chytla plisen, nemylim se ze? Jsou uz 25 den kvet a zloutne jak pr... stonky tez a fleky na nich.. pomooc
Martin666
zkus RockEffect, možná pomůže, a pokud ne, tak už nic
Chikoo
deficit krmení se projevuje jako první právě odspodu kytky to je první známka toho že se něco děje , ted záleží na tom co to způsobuje - PH , EC , Parazit , atd.

jaké hodnoty máš na výtoku ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma