Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
HPS 150w - krucifxx - Klikni zde pro originální téma
krucifixx
Cuzz lidi,po vzoru ostatnich groweru sem se taky rozhodl zalozit vlastni report o svym indooru.Mam HPS 150w na rust i kvet.Upozornuji,ze vsechny ceny zde uvedene nemusi byt naprosto presne.
Osazenstvo -puvodne 2krat Powerplant 2krat Nebula,ted uz jeno, 2krat pwp.Timto bych chtel podekovat clenovi groweru,ktery mi tyto rizky prodal.1ks/100kc
Substrat -Substrat pro pelargonie+perlit-mix od oka.Substarat pro pelargonie stal v obi 10l/29kc a perlit v tom samem obchode 3l/25kc.
Hnojky - Puda je prshnojena na cca 4-6 tydnu dopredu. Hnojiva mam AH Hydroponics z growshopu za 650kc.Myslim,ze to sou velmi kvalitni hnojiva po,kterejch kyti pojedou do vsech smeru..:D
Skrin - Je zakoupena v bazaru skrini na palmovce za 450kc, v/s/h 105/80/59.Vevnitr sem ji polepil folii zakoupenou v growshopu cena cca 1m2/90kc.
Vetrani - Vetracky do PC s rozmery cca 10cm(pritah) a cca 6cm(odtah-zatim nefunkcni). Vevnitr jeste vzduch rozhani stolni vetrak s dvema rychlostnimi stupni).PC vetracky zakoupeny v jednom shopu s vybavenim do compu,stolni vetrak zakoupen v bazaru nabidku na Palmovce.PC vetracky vetsi 80kc mensi 50kc(neznackove a nejlevnejsi) stolni vetrak 150kc.
Teplota,vlhkost,ph a podobny "drobnosti" -Teplota pres den(tzn. pres dobu svitu vybojky) cca 25-31 stupnu,pres noc cca 15-17stupnu,vlhkost udrzuju mokrejma hadrama,ph zalivky neupravuju substrat ma vhodny ph(5-6.5),EC taktez nemerim.

Ted pripojim naky fota a doufam,ze se mi nekdo ozve co na to rika.
krucifixx
Hnojky,teplomer a dalsi vybava..
krucifixx
Fota pracich na skrini
Omlouvam se,ale tuhle cast nemam prilis dobre zdokumentovanou..Takze kdyz bude chtit vedet nejaky podrobnosti ohledne stavby skrine tak se ptejte.
Dev1l
Zatim to vypadá,že z toho něco bude,tak držim palce a sleduju....
krucifixx
A tady mame to nejhlavnejsi
Tohle sou rizecky prvni den co sem si je prived domu a zasadil.Prvnich cca 15hodin sem na ne nesvitil a nechal je trochu aklimatizovat. Dal sem je do parnicku z PET-lahvi do kterych sem udelal pajkou mensi dirky,aby mohli kyti dejchat.Vepredu je nebula a vzadu pwp.
krucifixx
Problem s Nebulami
Nebuli meli podstatne vetsi problemi s aklimatizaci nez pwp.Pritom obe(obe ctvry..:D)kytky meli naprosto stejne podminky.Asi po trech dnech jsem nucen Nebuli vyndat,protoze vysichaj a nejspiu schopny pod HPS prezivat.Problem sem rozebral zde:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22836
krucifixx
Powerplant
Powerplat je velice odolna,kerovita,dobre vynosna a zkurujici kyti..:D sem s ni zatim spokojen(i kdyz ji mam velmi kratce).Zde jsou fota.Prvni je asi po tydnu ve skrini druha cca po 18dnech.
krucifixx
K pwp sem pridal parnicek
Asi po tydnu mimo skrin jedna Nebula nenavratne opustila zive a jena na tom byla dost zle. Mel sem doma zrovna naklicenou nejakou ganju a tak sem se rozhodl,ze do presadim zbyvajici Nebulu a ganju a hodim to do parnicku a pod HPS. Zatim to vypada docela dobre. NEbula to pomalu rozdejchava a gana vesele roste.
krucifixx
A fota toho co roste v parnicku
krucifixx
Jina pwp rostou uz asi tech 18dni a vypada to,ze jeste chvili porostou.Za jak dlouho mam tak prepnout na kvet?Nezda se vam,ze by rostli nejak pomalu?Dneska sem je poprve decentne prihnojil.
hulitko258
No ten PWP roste teda uboze jestli to máš už 18dnu pod tou 150W tak by to mnelo byt ohodne vetši ja mnel pod 70W za 20dnu a kytka mnela kolem 35cm na vysku...Ale kytky se nemaji nejlepe neco jim chybi nebo škodi vypadaji uboze s přepnutim zdaleka počkej kytky musi byt mnohem větši zalejvej jen čistou vodou protže vypadaji ty listky spleny jsou to řizky odkoho je máš protože vypadaji přehnojene nebo jim proste neco chybi nejso uve sve kuži!!! Anebo vyschle jak máš daleko vybojku od vrcholku rostlin a jakou máš teplotu u vrcholku rostlin nevim ješte ti tady nekdo poradi čim to je že ti to skoro vubec neroste!!
krucifixx
Vybojku mam asi 10cm od vrcholku..Takze je tam preci jen probelem..:( Mozna to bude vlhkosti,protoze ji skoro vubec neudrzuju! Teplota je,jak uz sem psal,pres den 25-31 pres noc 15-18..
hulitko258
31C je přece jenom velka teplota dej vybojku tak 30cm od kvetin a pak to pomalu přibližuj oni nejsou zvykle přimo na tak prudke svetlo museji si pomalu zvykat a tu vlchkost bysi mnel určite zvetšit alespon nejake mističky s vodou a s perlitem nebo mokre hadry!! At se daři :)HULDA:)
::mIOk::
cu amigo chcem sa spytat co to mas za sodik?to mas special na rast aj kvet???nebolo by lepsie na rast mrdnut tam nake trubice cool white(60cm)??
hulitko ma pravdu urcite to daj dalej myslim ze 150w smazit na to im moc nprospieva....drz sa
Dev1l
Souhlasím s pány,ona i 150ka dokáže pěkně topit.......jinak good luck
kotg
Hmmm ja spis myslim, ze je tam docela dobrej rozdil teplot a kytickam by to nemuselo delat dobre s neudrzovanou vlhkosti.....urcite porostou pomaleji..A koukej prihodit fota ;)
expiry_date1
No,po vyše dvoch mesiacoch od posledného príspevku už budú pomaly aj zhúlené:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma