Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250 W scrog, co zbylo z PwP, PoG, vodníček, g13 a tak - Klikni zde pro originální téma
czechglock
zdarec všichni, prvně děkuju zdatnému matkaři co od něj mám tyhle PoGy(ať se přihlásí please) protože sou to fakt hustoři- no mrkněte tutaj jak jedou pod mojí novou dvěstěpadinou kterou sem vyměnil za starou sice výkonnější, ale komu se to chce furt krotitlampu a okopčil V-ScroG. Doufal jsem že bude míň práce ale opak byl opět pravdou....(pokr.př. :D
czechglock
Takže slíbený PwP a SSXBB( děkuju Fároušovi za prcky) vypadaly takhle. Krátce po přepnutí na květa jsem teda měnil vrchní díl za upravenou 200plastovýho suda kvúli PwP-čku který letělo nahoru. Jinak rostlo stejně jako vždycky.Skaňour byl na růstu vitálnější než PwP, ale po přepnutí zpomalil, takže spokojenost. Nějaká chuťová změna a i výnos byl skoro dvojnásobný oproti PwP.

Na fotos je vidět jak jsou krásně připečený od čtyrkule, kterou sem tam testnul. Jinak kveteno pod GIB DeLuxe dvěstěpadinou.

Celkovej dojem z vertikálu: super matroš, vpoho výnos a super vopruzpráce:D. Stašně se to zalisťuje a kvalita materiálu kolísá(takže toho nejlepšího není moc).- Najít optimální stav není lehký, takže v tomhle je to krok zpátky, celkově naštěstí pokrok.

Cg
prenda
Nazdárek Glocku!

No konečně ;).


Já myslím,že kvalita(poměr extra dobrého vs. dobrého)a výnos záleží především na vložené práci.Platí přímá úměra,čím více se v-scrogu věnujeme,tím více nám dá.Sice je pravda,že tohle pravidlo platí obecně,ale na v-scrogu platí tuplem!

Chtěl jsem se zeptat,asi mě mate fotografovaná perspektiva,ale ty máš lampu dole?To jsem ještě nezkoušel a docela by mě zajímalo,jak si dospěl k tomuto řešení.Jestli to přináší nějaké výhody,oproti umístění lampy u vrchu,či jde čistě o funkční zapojení?

Díky.

prenda
czechglock
Zdar,
samo že záleží na nás, kolik do toho dáme a strop si každej určí sám, ale já myslel poměr ve vztahu k maximu danýho systému. Lampa dole je lepší pouze v tom, že když nechceš, nemusíš jí z víkem vytahovat- pouze odjistíš a zvládne to každej:D, tak zatím
prenda:každopádně mě to celkově pěkně vyškolilo:D
czechglock
250WV:
Suprově to valí za světlem, tak hustíme a rovnáme:D
Strom AK-47 a chcíplá G-13- vydrží kulový- téměř nepěstovatelný model.
Mějte se a zatím,
Cg


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma