Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
dobry skutky... - Klikni zde pro originální téma
4C3
tak co, jak jste na tom? snazite se to tu na zemi aspon trochu zlepsit nakejma dobrejma skutkama?

zrovna vcera jsem v tramvaji zaslech mluvit jednu holku, co nekomu rikala ze je nasrana, ze nakej jeji kamos ji slibil naky huleni na vejlet na Moravu co ta holka jede a vyprdnul se na ni... tak jsem si rekl, ze pujdu a dam ji kus hashiku, co jsem pri sobe mel, hodnekrat jsem totiz za svyho pobytu ve Spanelich dostal od uplne cizich lidi taky, aniz bych si vubec rekl... tak jsem ten dobrej skutek chtel sirit dal, no, jenze nejak mi to bylo blby, fakt jsem ji to chtel dat, ale nevedel jsem jak zacit, nacez ona vystoupila z tram a bylo po... bejval bych ji to 0,5gecko marokance fakt daroval...
jinak, zebrakum davam penize jen kdyz delaj zase nakej dobrej skutek oni, napr. kdyz hrajou na pistalku nebo kytaaru ci harmoniku, kdyz rozdavaj radost, tak zase dam naky penize jim, aby meli oni radost... ale takovejm tem co vsazej na to, ze vystrcej na chodniku zkrvavenou nohu, nedam ani prd, to fakt nesnasim... :(
zaya.cz
vysvetluji lidem(hlavne starsim) jak se to s marihuanou ma a myslim ze je dobry skutek rikat lidem pravdu kdyz sou seznameni se lzi..no ale nemel by to byt dobry skutek ale samozrejmost!!no jinak skutku plno..dneska platim, pojdte si sednou ja mam mlade nohy, tady mas na speka, nechcete pomoct?......a mnoho dalsich kazdodenne.
chuck53
Jo když člověk někomů udělá radost nebo pomůže tak to potěší:afro:Občas mi kámoš říká ať seru na lidi které ani pořádně neznám,ale NE:-)
Ondřej
Moje největší nevýhoda je, že neumím být sobeckej, takže když si to člověk zaslouží, rád pro něj něco udělám a připadá mi to jako samozřejmost. Jenomže mám taky nevýhodu v tom, že úrodička nebyla vloni žádná a nemám moc kontaktů, takže o mě už začíná kolovat, že jsem socka. Co mě vadí je, že pro ty lidi jsem toho tolik udělal, ale oni to asi nevidí. Takže když jednou za čas po někom chci něco na prda, mám tak desetiprocentní šanci že mi něco daj. Nechci aby to vyznělo, jako že jsem nějakej chudáček, jen chci všem říct, že dělat dobrý skutky je přirozený, ale musí se dávat pozor na to, s kým se člověk stýká. Vidím to třeba na vlastní ségře. Za poslední rok jsem jí asi třikrát poprosil o něco na prda a pokaždý na mě vytáhla kecy typu: "furt abych ti něco cpala a ty nic", ale už nevidí, že posledních pět let jsem naopak něco já dával jí. Dobrý skutky ale nejsou "něco za něco". Když za mnou přijde a bude něco chtít, klidně ji zase něco dám, místo abych jí poslal do háje. Už jen proto, že tím sám pro sebe získám pocit, že jsem lepší člověk. A to je asi podstata dobrého skutku. Ale znáte to, všeho s mírou (popř. Marií, Pavlem nebo Zdeňkem :D)
OptieX
S těma bezdomovcema s tebou nesouhlasim, ale to že si těm holkám trochu nedal, je škoda! Já bych jim taky nabíd, kdybych nebyl stydlivej :-).
Ondřej
hipik: Jsem rád, že aspoň jeden člověk se mnou souhlasí :D
Lahvan_FlaskiCZ
jestli se mezi dobry skutky pocita, ze i kdyz videm nejakou svinarnu, napr bitku 3 na jednoho, ihned se zapojuji, aby to bylo aspon trosku vyrovnane, tak dobre skutky pacham. :)
touch_my_balls
jasne ze sa to pocita :)


...ja som na tom podobne , proste som "userfriendly" tvor :) a ochota alebo pomoc ludom znamym aj neznamym mi pride ako samozrejma ved na to je nas tolko na tom svete aby sme si mohli navzajom pomahat , ale tiez suhlasim aj s tym ze si treba davat pozor lebo niektory ludia to mozu zacat zneuzivat a vyuzivat :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma