Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Upevnovanie vedier na stromy - Klikni zde pro originální téma
omik
ja to upevnim dratem a dneska jdu asi na toale jeste newim kam to dam je lepsi listnac nebo jehlicnan?
gona
samozrejme drátom alebo pevným špagátom normálne spravíš do vedra na zadnej strane 2 dierky aj hore aj dole prvlečeš cez tie dierky drát a omotáš okolo stromu najlepšie viazať nad vetvu aby si to zaistil proti zosúvaniu dolu, potom ešte obtoč vedro špagátom okolo kmeňa takto som to mal ja a v pohode vydržalo aj tie največšie vetry,búrky... ozaj najlepšie je keď máš pod tým vedrom konár ktorý ti ho vlastne čiastočne tiež drží a tie špagáty ti to istia aby sa nehýbalo do strán, a prosím keď budeš rezať vetve tak si na ten strom 3 x vylez ráno, na obed a večer až vieš kade ide slnko a tie vetve rež z rozumom a čo najmenej strom sa ti za to odvďačí;)
edit kreslil som to opitý:frog:
Tucnak
Myslim že by si do toho kyblu alespoň nějakou díru udělat mněl. Aby vodtýkala voda která ti tam třeba naprší. Aby kiti neuhnily nebo něco pdodobnýho.
Lahvan_FlaskiCZ
jj, udelat diru v zavislosti na velikosti kyble a jeho prumeru z boku, kudy bude odtekat prebytecna voda, kterou tam nechces. :pimp:

k tomu pripevnovani: co jsem videl u kamose, pripevnoval to ocelovou paskou, cca 2cm sirokou, co je s tim stahovadlem, jak se pouziva na stahovani zahradnich hadic kolem kohoutku, staci zajit do zelezarstvi a rict: Dobry den, prosimvas, dejte mi X metru asi 2cm dlouhe zelezne pasky. :D
Lahvan_FlaskiCZ
asi takhle:



peace :jumper:
ges
Nebo to muzete upevnit jako ja uplne bez niceho. Staci si vybrat na strome mistecko kde vetve tvori takovou vydlicku, na ni kybl polozite a jeho uchem provlecete vetev nad nim, kterou zlomite, tim se vytvori neco jako hacek a kybl drzi.
gona
to si mal len tAKto bez špagátu alebo drátu??? ty vole tak to by som sa asi dosť bál...
Lahvan_FlaskiCZ
ono staci jen ta pasovina, nemusis mit ani na vetvi, nehne se to do stran, ani smerem dolu. :girl:
ges
To gona: no jo jen tak bez niceho a ted jestly ten kybl pres zimu nespadl, tak tam drzi uz dva roky. Na fotce je cervene vyznacena zlomena vetev a vetve tvorici vydlicku.
skiler2
TYPKOVI ZOZRALI VOSKY VSETKO A ZHANA...SEEDS...PONUKNI PROSIM TA ICE QUEEN...NEX TI DA VEDIET KAM POTOM S NIMI TREBA DOFRCAT AK BUDE XCIET...

toto napisal tipek tak ak ces niake seminka uzvi sa na tento nick D cus

ete mi dal niaky mail KINETIQUE@AZET.SK


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma