Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Happy_Mirec out - Klikni zde pro originální téma
Happy_Mirec
Zdravim a opět zdravim všechny growery a příznivce outdoorového pěstování. Počasí se docela umoudřuje a to znamená že během příštího a možná i tajtoho tejdne zasadim. Předevčírem sem bal koupit substát agra universal a perlit. Tak snad z toho něco bude.

Tak a něco o pěstování:
Semínka mám většinu, teda skoro všechny no name plus 6x Afghan.
Hlínu míchám se substrátem, perlitem a dospod dávám písek.
Hnojit budu asi nejspíš voda+ptačí trus+kopřivy. Jestli máte s timhle hnojivem nějaký zkušenosti, tak písněte.

Jinak mám 3 políčka
1-políčko u vody.....je tam místo pro cca 30 kytis.
2-políčko na kopci....asi na 10kytis, který pudou do přepravky
3-bude na 3 stromech po 2 kytkách, na který chci dát ty Afghanky.
Jinak díky za seeds členu ORIKOVI(Y)
Ještě sem nezasadil, tak počet kytek je orientační......nějaký nevyklíčí, nějaký mi někdo sežere a bůh ví co všechno. Znáte to sami. Tak pište rady i kritiku.
lipi
"Orientální počet kytek":frog: tak to je síla hned na začátek threadu taková hláška:D "Ňáký mi někdo sežere" to je taky mazec:D Nevim čim to je ale při čtení těch pár řádků jsem se bavil jako už dlouho ne? :)Dej Bacha, teda bacha, aby ti jě nesežral třeba myslivec:frog: K tomu hnojivu můžu žíct jenom to, že pro růst kopřivy a pro květ slepičák jsou dvě skvělý 100% přírodní hnojky, který maj svůj velkej vliv na výnosu, ale taky je snadný s tim kytky spálit tak si dej bacha:) No uvidíš sám jak to půjde, ale určitě bych to nekombinoval (z toho jak jsi to napsal jsem pochopil že chceš naložit hovna i kopřivi najednou). Pěkně jedno po druhym... Růst-jícha a pak květ-naložený hovna (možná se tomu taky řiká jícha, ale nejsem si jistej a jinej oficiální názew pro tuto velice aromatickou směs neznam:D )
Přeju hodně zdaru a hafo ti fandim v tom stromolezectví, bo už jsem se třetí rok neodhodlal tam do korun vyšplhat, ale já se nevzdávám a třeba mi to jednou vyjde (i letos je ještě času dost:) )
Měj se
Happy_Mirec
Do pr... Se mi to pos.... když sem sem odepisoval a musim znova. To naštve. Tak v úvodu sem se trochu překlepnul(to dělaj ty špeky). Zejtra je 1. máje a půda úrodná je, a my už teď víme co si zasadíme.......:-). Dneska sem dal naklíčit semínka do papírovejch ubrousků. Potíž je, že mám připravený jenom 1. políčko a zbylý 2 musim jít během tajtoho tejdne připravit. Ta lenost je strašná. Foťák zrovna nemám a tak fota dodám až bude něco k vidění. Koho stejně zajímá foto semínek na ubrousku:-)
Happy_Mirec
Tak sem dlouho něco nenapsal a mám zrovinka volnou chvilku. Nadšenej už tolik nejsem, neboť mi pochcípaly všechny afghanci z 2. pole a snimi i ostatní no name. Newim čim to je. Měl sem je v substrátu s perlitem zalívaný jednou za 3 dny a to ještě občas pršelo a kytky mi uschly. Zůstal mi ještě jeden afghan na stromě a 1. políčko s 25. kytkama no namu. Mám ještě nějaký semínka no namu a tak je hodlám dát do tý přepravky se substrátem, ale smíchám to s hlínou z pole na kukuřici. Jinak teď nemám foťák, tak o wejkendu sem snad hodim nějaký fota.
Oralius
jaka smola brasko..jak si ich mal velke??
Happy_Mirec
No, sázel sem je někdy kolem 6.5. takže byly ještě nic moc. Rostlo jim teprv 3.patro. Sem alespoň rád že mi zůstal na stromě ten afghan, ale aby to nebyl samec. Jinak uvidíte podle fotek, který snad budou o wejkend.
Happy_Mirec
Sem stihl dneska sehnat foťák a teď sem přišel z políček. Takže fota:
Happy_Mirec
1.políčko s nounejmy. Jedný kytičce rostou místo dvou lístku na patře tři lístky, tak sem zvědavej co z toho bude. Jo a poslední foto je celý pole, ale nejde to poznat, protože to za krátkou dobu nějak brutálně prorostlo rákosím a kopřivama.
Happy_Mirec
Na stromě mi zůstal poslední afghanek a je tam málo sluníčka, tak proto je nějakej zakrslej. Snad bude mít alespoň ten metr.
Happy_Mirec
A 2.políčko mě zklamalo nejvíc. Ta přepravka byla plná sazeniček a vní byly i ty afghani. Bohužel mi skoro všechno uschlo krom 3.kytek no namu. Tak sem tam přinesl nějaký květináčky a zasadil další semena no nau. Příští tejden tam přinesu ještě jednu přepravku s naklíčenejma Masseyma.
Happy_Mirec
Prawidelná dávka updatu. Bohužel mi 2 tejdny nefachal net a tak sou fota docela starý Za ty dva tejdny to muselo docela vyrůst, ale u nás byl vychr jak hrom a kroupy velký jak třešně. Takže sem vyděl kámošovo kytky a sou to jenom holý stonky kvůly tý vychřici. Od tý doby co sem fotil naposled, tak se bojim jít na políčko, aby tam vůbec něco bylo. Tak tady sou ty starší fota
Happy_Mirec
1. políčko u vody, docela to tam zarostlo kopřivama, tak sem ty kopřivy hned využil a udělal hnojku.
Happy_Mirec
Tak, afghánek na stromě. Je vidět že má málo světla a táhne se za světlem. No nedá se nic dělat a lámat větve stromu nebudu.
Happy_Mirec
Tak a poslední políčko. Ty kytis už musim rozsadit. Na jedný kytičce sem zkusil FIM, tak uvidíme.
JAHmaican
Ahoj.
Co budeš dělat s těma kytkama v přepravce?
Happy_Mirec
Hello JAHmaican.
Nějaký kytičky každopádně rozsadim, ale tak dvě tam určo nechám. Bohužel teď mám anginu a na přesazení tudíž není time.
Happy_Mirec
4 fox_tonnzo: Děkuju za chválu. Spíš se bojim, co udělaly ty kroupy s mejma miláčkama. Ale snad to přežilo. S těma kopřivama budu letos hnojit poprvé, tak to chci ředit 1:10.
JAHmaican
Ty jo já jsme letos taky poprvé zalejval kopřivama a naředil 1:1 !!! od tý doby jsem kyti neviděl, tak doufám, že nechcíply:(
Happy_Mirec
Ty brďo. Někde sem tady četl, že je to fakt silný a mělo by se na začátek hnojit v poměru 1:10. No uvidíš sám, a snad to přežijou.
Happy_Mirec
Nazdááár lidi. sem byl konečně na všech políčkás a sem docela zklamanej. Na 1.políčku mi zůstalo pouhých 12 kytiček no namu, to by ještě šlo, rovnou sem to pohnojil tou jíchou a můžu vám říct, že hovno je proti tomu voňavoučký. Afghánek na stromě se jenom trochu ohnul ale zase se narovnal a trochu povirostl. Ale nejhorší je to na 3. políčku, kde mi nezůstala žádná kytička, na který sem měl moje nejlepší no namy. Tak prosím vás napište mi když tak někdo do PM, jestli nemáte někdo nějaký řízečky. Fota hodim ař tak za 14.dní, nemám zrovinka foťák. Pěstu zdar.
Happy_Mirec
Ahoj grooweři. Konečně sem se odhodlal a popadnul foťák. Takže:Na políčku sem vytrhnul prvního samce....ještěže to byla ta nejmenší kytka. Jinak mi kytky vůbec nedělaj radost, protože sou veliký jenom kolem 1.metru. Je to tim že sou strašně moc blízko sebe a já sem byl línej je rozsadit. Takže letos sem to pěkně pokakal. Jo a 2.kytky mi tam začínaj kvést.
Happy_Mirec
Ups, nějak se sem nedostavily ty fota, tak ještě jednou:
Happy_Mirec
Tak a ještě afghan. Ten mi začal dělat radost. Před tejdnem měl okolo 30cm a teď ma okolo 1m.
Happy_Mirec
Ještě nějaký fota kamarádovo políčka.
Happy_Mirec
Sem zapomel......ahoj grooweři. Konecne po mesici sem se sel podivat a vyfotit policko a stromovku, klasicka vymluva....nemel sem dlouho fotak a porad prsi,kze kytis me moc nepotrebujou. Palicky se zacinaj pomalinku cukrovat a nemilosrdne sem vytrhnul jednoho hermafrodita....sem docela koukal ze nestihnul "otevrit zvonecky" za tu dobu co sem tam nebyl.
Happy_Mirec
Tohle mi roste kousek od policka,heh..........durmánek
Happy_Mirec
A afghanek na stromě....strsne mu vadnou listy a moc nekvete, vůbec newim co s tim. Sem ho nehnojil mesic a vody ma taky dost. Se mi z nej chce brecet.
Happy_Mirec
Please, newite nekdo co se da delat s tim afghanem? Zustal mi posledni a nerad bych o nej prisel.
Happy_Mirec
Tajto by se spis mělo napsat na houba, ale jenom tak pro doplneni galerie....je sezona, chodite uz nekdo? My sme byly vcera s mladou od 9 do 13 hodin a nasli sme okolo 200 hub, ale z toho bylo jenom 95 lysohlávek:-( Tak alespon neco
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od Happy_Mirec
Please, newite nekdo co se da delat s tim afghanem? Zustal mi posledni a nerad bych o nej prisel.

Zkus pohledat tady...:)
Happy_Mirec
JJ, dikes, sem ji ukázal kámošovi a říkal že je to jenom tim ze kytka dostala šok ze zimy, ale jinak je to OK, jeste ji navstivila pliseń, ale ta uz uschla.
ges
ahoj mas pekny kytky.... taky mam kytky na strome a vypada to ze mas stejny problem jako ja. Myslim ze na te fotce ti hnednou a zloutnou listy stejne jako me...prvni sem si myslel ze jsem to prehnojil, ale bude to asi tim destem, proste je to prelite. Na jednom strome kde mam rozrostlou ww , je kytka docela v pohode, protoze dest steka po listech dolu a ne do kyblu... na druhem strome kde neni tak rozrostla kytka prsi primo do kyblu a ma stejny problem jako ta tvoje, takze to je preliti!!!!
Happy_Mirec
Ahoj ges(y), dik za pochvalu. ja si myslim ze to je tim ze je celkem zima a kytis to po tom teplu spatne snasi a dostavaj sok. Kdyz bylo sucho, tak sem mel uplne suchej substrat a vypadala stejne. Ale myslim si ze kdyz ted bude chvilku hezky, tak kytis se z toho dostane.
Happy_Mirec
Ahoj, tak je to pekne na prd. Dve kytis byly hermaci. Fota dodam pozdeji az bude na neco koukat. Pic
Happy_Mirec
Ahojky. Upgrade z dneska....pár fotos, jinak dve kytky sou uz sklizeny, ta jedna se susi a ta druha uz je zhulena.
Happy_Mirec
next...
Happy_Mirec
Kamaradovo...
Happy_Mirec
Afghanek na stromu, porad umira a asi to uz nerozchodi, je mi ho fakt mooc lito, ale newim co mu je, kdyby umely kytky mluvit.
Happy_Mirec
...
Happy_Mirec
Nevedel by ste nekdo co s tim afghanem je? Sic uz ho nezachranim ale na priste budu poucenej.
toos
čau díky za karmu! :)
jinak nám v jednom kýblu taky poumřeli kyti a pak sme zjistili, že tam máme hafo mravenců...
vzali sme nějakej přípravek prostříkali sme jim to tam a ještě předtím zalili...
a jak teď vypadaj kyti viděls sám :D :wink:
přeju hodně štěstí :beer:
Happy_Mirec
Ahoj toosi, alespon nakej prispevek do tohodle threadu, newim s tema mravencema, ale je mozny ze mi neco zere koreny a kytka umira. Newim, ale asi to nerozchodi. Smula. Jinak preju hafo stesti.
Happy_Mirec
Tak je zkoseno vsechno krome 3 minikyticek. Zbyva mi uz jen zhruba 10g suchyho. Je to celkem listnaty a podle toho to taky chutna. Je to spis high nez stoned, sem to skosil o neco driv. Jeste bude posledni fotoupdate z tech zbylejch 3 kytis, az budou sklizeny.
Happy_Mirec
Jo, zapomnel sem, afghanek na strome uschnul i pres to, ze sem ho zaleval a snazil se o nej pecovat. Smůla
Happy_Mirec
Ahoj, tak sli pod kudlu i posledni 3 kytky(kyticky). Jedna este chtela par dni nechat, ale porad jenom prsi a tak sem ji radsi vytrhnul taky. Dodam pak uz jen fota suchych palicek.
Happy_Mirec
Ahoj, prave sem odstrihal suche palicky od stonku, fakt to voni paradne, jako nejaky ovoce. Sou to posledni 3 kyticky. Tak se tesim az ochutnam :-)
Happy_Mirec
Jen tak pro oziveni threadu prikladam este fota kamosovo kyticky, kterou sme sli pred chvilkou skosit. Jediny co o ty kytce vim ze je sazena z rizku, ale genetiku neznam ani ja ani kamos.
Happy_Mirec
Protože do outdoorovy galerie moc lidí už nepřispívá, páč není s čím, tak přihodím suchou palicku kyticky z prispevku c.50. Je to sice uz celkem dlouho, ale alespon je na co juknout.
Happy_Mirec
Jo a zvětšte si to....vypada to lip.
Joint-SR
2Happy_Mirec ta fotka vyzera fakt poprdeli zvacsene ;) a k+ za setko co si posadil pokosil proste za grow ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma