Johny Bravo |
PINK FLOYD , JETHRO TULL , DIRE STRAITS ======
NOTHING BEATS THE CLASSIC ROCK ! ! !
ALE POZOR....POZOR NA MÁGA SVĚTOVÝ HUDBY, KTEREJ JE IMRVERE DESET LET NAPŘED ==== MR. DAVID BOWIE |
|
|
Hudy |
Animatrix soundtrack
Conan the barbarian soundtrack
Enemy at the gates soundtrack
Fifth element soundtrack
Judgment night soundtrack
Pulp fiction soundtrack
Silent hill (1-4) soundtracks
Snatch soundtrack
a potom Prodigy a Landa |
|
|
igee |
zcekujte site "www.mcsaman.wz.cz" - first czech rap... pripadne napiste jak se vam to libi - muzete si stahnout mp3 a klip... |
|
|
KROTWA |
Houbeles nejlepčí je hardcore!!!!!!!!!Ale nemislím tím nějaký sračky typu linkin párek a tak, Ale například AUTORITAR ,LAHAR ,MASSKONTROL ,CODE 13....................................................... no je toho víc než dost!
nepodnu ani dobrým grindem AHUMADO GRANUJO ,CELEBRAL TURBULENCY , GRONIBARD ....................................atd.
Jinak si poslechnu fakt všecnono krom diska a podobných srač*k.
I takovej starej CZ |
|
|
KROTWA |
Houbeles nejlepčí je hardcore!!!!!!!!!Ale nemislím tím nějaký sračky typu linkin párek a tak, Ale například AUTORITAR ,LAHAR ,MASSKONTROL ,CODE 13....................................................... no je toho víc než dost!
nepodnu ani dobrým grindem AHUMADO GRANUJO ,CELEBRAL TURBULENCY , GRONIBARD ....................................atd.
Jinak si poslechnu fakt všecnono krom diska a podobných srač*k.
I takovej starej CZ underground STARÁ DOBRÁ RUČNÍ PRACE, IDIOT CRUSOE ......................atd |
|
|
Im-2Pac |
DnB rulezzzzz ;)) |
|
|
lulugang |
Cypress hill-THE BEST OF THE BEST!!!..a taky wu-tang clan,public enemy...proste klasika!..nic proti ceskymu hopci ale proste mi zas tak nesedi...a jeste je huste cas od casu zafarat na rammsteinech a pred spanim si nekdy dat chemical brothers nebo nirvanu |
|
|
Kaya |
cypress hill-..chill..
jinac trochu vic u.s. underground hipek-ted trochu ulitavam:)
classic-bb marley,jimi hendrix..u know:)
oou and old school fudgees.. |
|
|
KROTWA |
to im-2pac:Jo Jo drumík je taky dobrej, A co dub? Třeba AsiandubfoundatioN.Taky dobrej mazec!!!! |
|
|
Venerable |
Muj typ: huleni+caj + Dead Can Dance.... zkuste, nebudete litovat. |
|
|
nidecker |
nejradsi mam SKA (Scrapy, Pantheon Rococo, Persiana Jones, Skarface... dobrejch kapel je hrozne moc :). Mimo SKA rad posloucham DUB. Pokud jde o hudbu k tanci :) tak SKA, Jungle, rychta... Ja totiz na nic jinyho tancovat neumim :) |
|
|
Marthas |
Nejlepší je TEKÍNKO, nejvíc propracovaný až si Vás to úplně rozloží. Respect to TEKNO |
|
|
MASZEK |
Najlepší je ROCK a METAL to je najlepšia a Hip-Hop na to nemá.
SYSTEM OF A DOWN ist BEST |
|
|
Ivo |
JA pocuvam hlavne CYPRESS HILL a niekedy drum´n´base. |
|
|
lulugang |
CYPRESS HILL 4EVER !!!..fakt skvely mam vsetky alba
ale System of a down je taky supr..celkem rozdilne styly ale co:) |
|
|
Shimmy |
Mejlepší jsou WU-TANG a taky dobrej je snoop dogg, Tupac Amaru Shakur,Busta rhymes ,atd...... |
|
|
|
hiphop, raggae,d´n´b, ale jestli se můžu přiznat, tak taková Dvořákova 9.,novosvětská je taky výborná. Kromě dechovky si poslechnu ráda všechno, co je dobrý |
|
|
snejky |
Punk,hipec a samozřejmě BOB MARLEY |
|
|
|
Hassan-hehe, sem dost líná, abych si něco takovýho obstarala, myslí, že to stojí za to :D ? |
|
|
Aidampower |
Já mám rád spoustu muziky a kdybych to tady měl vybírat tak se mi to nevejde na stránku-ale co fakt můžu tak např Aliance Ethnic,Jeru the Damaja,Macka B,Natasha Atlas, Jurasic 5,Skaparapid, Scareface, Bob Marley:pimp: , Maceo Parker,James Brown a spoustu spoustu dalších:afro: |
|
|
drinker hulič |
vood: kazdopadne to za to stoji! balkanska dechovka ma mozna pejorativni nadech diky slovu "dechovka" ktery tady u nas neni moc kosher, ale ta balkanska, to je zbesilost, zivelnost, nezamenitelnej rytmus (treba taky goran bregovic v jednom rozhovoru rikal, ze zkousel hrat aj s lidma ze str. evropy a odjinud, ale ti nebyli s to ten rytmus pochopit a stalo to za ...).
zacni treba s pristupnejsi No smoking orchestra (v ni hraje znamy reziser Emir Kusturica) a Goran Bregovic´s Wedding and Funeral band. |
|
|
|
drinker hulič-zkusim zaúkolovat starýho :D :D :D |
|
|
Pokémon |
Nerek bych ze tu svym hudebnim vkusem zapadnu ale BLACK METAL RULEZZZ!!! Black ale vetsinou neposloucham zhuleny. Kdyz su zhuleny tak se mi nejvic zamlouva vazna hudba, symfonicky metal a tak. Sbory, housle, tympany, klavir a dalsi tri prdele ruznych nastroju - vsecko to buraci a unasi nekam do pryc. Nadhera - nekdy je ale problem vratit se:-))) |
|
|
zumbi |
souhlasim s pokémonem. Nechci tu vyvolávat hádky mezi hopíkama a vyznavače punkrocku a metalu. Já sem punkovýho vyznání ale občas si i pustim Indyho a Witche (sem takovej neutrální, ale punk VLÁDNE!)
Neodsuzuju Hiphop, techno, ale co fakt nemusim sou DISKANTI! Nemam je rád a nikdy sem neslišel nic horšího, než je ta předělávka OZone od (vy)Patlasový. No a taky občas poslouchám českej rozhlas 3.
Doporučuju v neděli v 23:15 si to pustit, neni tam žádnej koncert bacha, ale takový ty styly, jako je alikvotní zpěv, hra na bonga (bubínky) atd. |
|
|
|
O-zone, to je fakt síla, sem to jednou slyšela v televizi, pak z rádia (no, dělníci naproti ho měli zaplnutý furt) a celej den mi to pak bzučelo v hlavě a sralo a pronásledovalo, ovšem fakt průser na druhou je na patrasverze. Diskouše taky nemusim(slabý slovo), ale jsou nejvíc vidět a slyšet. |
|
|
Špičnik |
tak ja si poslechnu temer vsechnu kvalitni hudbu...krom decharny..
ale v posledni dobe me absolutne uchvatil psychedelic trance...
mohu jen vrele doporucit... |
|
|
Mortuus |
Pure Norwegian Black Metal |
|
|
newton |
tak toto je husteeeeeeeeeee...som precital prvych par stran a nevladal som...inak Scar tissue od red hot chili peppers..moze byt nieco lepsie? |
|
|
Pokémon |
Posloucha nekdo z vas ambient, dark ambient, popr. darkwave? Moc zajimava hudba, clovek se do toho musi ponorit a vzit a to se s hulenim dari az moc dobre. Jestli to nekdo posloucha tak me zajima vas nazor - par lidi mi totiz tvrdilo ze je to hudba pro sebevrahy:-))) |
|
|
drinker hulič |
pokémon: jo, to pro sebevrahy docela je... ;) joy divison a tak... ja mam nejradeji z tohohle obdobi depešáky.. |
|
|
Pokémon |
Drinker hulič: depešáky sem v životě neslyšel, kromě předělávky kterou spáchal Manson. O Joy Division sem už párkrát slyšel. Naprosto úžasné věci sou Mortiis, Vond, Kraina bez wiatru nebo Tyranny.
BTW: objevil sem super věc co poslouchat zhulený - soundtrack k Poslednímu Mohykánovi a Pánovi Prstenů. |
|
|
drinker hulič |
pokemon: tak to naprav s tema depesakama, treba deska Violator je naprosto bozi... i kdyz to pravda zrovna ambient neni... ale posloucha se to skvele..
gothic? |
|
|
MFT |
to drinker_hulič: jasnýý!!!VIOLATOR je ohromná deska!klasika!!a když už jsme u těch pešáků, i ta poslední exciter není špatná!nebo ze starších music for the masses!!no prostě klasika DEPECHE MODE!.-)) |
|
|
MFT |
Orientuje se tady nekdo spis en na labely z oblasti elektronicky hudby??Treba WARP, F-COMM, TRESOR. DOWNWARDS, RODZ-KONEZ, COUNTERBALANCE, AXIS, PURPOSEMAKER.....co?? |
|
|
Mr.Ja |
Paul van Dyk na něm trošku ulítávám-. |
|
|
Hugowentyl |
Já poslouchá vše, ale nejvíc asi ten dramec ( 2-3 ) a Ed Rush. Jo doma kyž je pohoda tak poslouchám Pink Floydy a Mikeho Oldfielda to všem do poručuji na krásné usnutí. Koukam že dobrá půlka je přes Hip - Hop a nikdo není přes Rege co vám říká takov starej Bob z Jamajky???? |
|
|
imperatordoyle |
Já teda nevim jak vy, ale když se vypálim, můžu poslouchat skoro všechno. Mam namysli: hip-hop,techno, systémy, punk, hardcore, ska, reeagee, i starý věci, musí to bejt hlavně kvalitní muzika, ne žádný, "veď mě dál cestou tvou nebo jak to je" prostě to musí mít myšlenky, nebo to k něčemu směřovat. Žijeme ve sračkách a když ti nedávají nárok je prosadit veřejně, tak aspoň lidi poslouchejte věci který vyjadřujou vaše sympatie a myšlenky....atd.... |
|
|
420kotliik |
imperatordoyle : PŘESNĚ TAK! :) |
|
|
master |
Techno: UMEK, Valentino Kanziany, Lucca (nesnasim Ladidu)
Schranz: Mario Ranieri, Frank Kvitta, Boxer, Rush, Amokk
Dnb: Dj Dara, Dj Db, Aphrodite, Roni Size
Hip hop: neposloucham, nebavi me kvuli lidem, kteri ho poslouchaji - prilis ho prosazuji - vic nez kdokoliv jiny. Ale jinak muzu Syndrom Snopp - zbytek ceskeho hopce nema uroven(zadny flame pleez). Ze sveta Xzibit, ikdyz vim, co je to zac.
House: Basement Jaxx kdyz uz me z beatu boli hlava, nebo si chci zpestrit set.
Jinak vlastni tvorba(techno) |
|
|
lister |
citace: |
Původní příspěvek od Pokémon
Naprosto úžasné věci sou Mortiis, Vond, Kraina bez wiatru nebo Tyranny.
|
souhlas.. doporucuju jeste Fata Morgana nebo Cintecele Diavolui.. taky takovi Mortiisovi bokovky. Vubec ambient je perfektni. |
|
|
tgm.amster |
Nejlepsi sou systemy a hardtekk :]] |
|
|
kusher |
dobrý JAZZík, DnB, Tekníčko někdy a taky SKA!!! ;)
- no a samozdřejmě PSY-TRANCE, žejo...:devil: |
|
|
mino |
mne osobne sa páči ROCK,Punk atď naopak hip-hop sa mi nepáči ani rap!!!! |
|
|
Landrover |
Jo naj je hip-hop a basta! |
|
|
cerwiq |
bomb marley forevr!
Mam rad na kalbe nejlepsi je proste!!! TEKKNO !!!> czechtek, harfa...
Pro uklidneni amm rad regge, ska, obcas peknej punk. Nejlcasteji Boba...
Muj nazor na hipec : FUCK THE HIP HOP ....TEKKNO RULEZ.... heh, ale je to jen muj nazor, proste sou to hrozny mrdky!! Picoviny, ty lidi co to poslouchaj si hrajou na naky debilky s ksiltovkou naastranu, fak demntici, lol.... Takze regge to ma alespon nakou muziku, obsah a pribeh.!!! Sakva, ale znam lidi i ok co poslouchaj hipec... Ale kazdej ma jinej nazor hold, ja sem jim jenom smeju jak sou trapny, ja si na nic nehraju. :D |
|
|
Pokémon |
Lister: Fata Morgana je i Mortiisova bokovka????? Pokud vim tak se jmenovala (dnes uz mozna reaktivovana) ceska heavy/blackova kapela - mimochodem kurevsky dobra!!!!
Drinker hulic: gothic moc nemusim. abych rekl pravdu tak sem toho moc neslysel a to co sem slysel tak me nezaujalo.
Jo a prave sem objevil dalsi super pisnicku do zhuleni - Ohne Dich z poslednich Rammsteinu:-)))))) |
|
|
Los_Meskalinos |
VIVA RADIOHEAD album OK Computer, Pablo Honey, Kid A nebo Amnesiac není co řešit nenahraditelný hlas a skvělá hudba prostě nášlap |
|
|
drinker hulič |
los_meskalinos: ty si muj clovek! :) ale nezapominat na the bends. taky dobry radioheadacky album.
jj, s radiohead jsem uz prozil hodne... a jeste zaziju.. |
|
|
MooN |
!NSK! systémy je to hardcore ale nesem babovka neuvěřitelně propracovaný a pritom jednoduše šlape TOTALNI hudba nejlepší co sem kdy slyšel a to posloucham snad vse od "vážný" hudby (taky náťery malý) po pank posloucham jedno album uz par let a pořád to nechapu |
|
|
Bulb |
Já poslouchám jakoukoli živou hudbu Punk, Rock, Ska, Oldies atd... nemám rád techno a takový ty podobný ... |
|
|
MooN |
Živá hudba může mít větší naboj, proste větší energii, ale je omezená jak použitejma nástrojema, tak tim co se dá zahrát v reálnym čase. A vystoupení na gramce mi pride živí dost. |
|
|
Pokémon |
Prave sem se asi na pul hodky docela besne zasekl este s dvouma kamosema na Ulver - 1st decade in the machines. Mooc dobryyy. Znate to nekdo? |
|
|
da_virus |
HiP-HoP je proste najlepsi. Hlavne amerika, v europe este tak france a SR.
No a este Bob Marley - je proste legenta!!! |
|
|
MooN |
Jára je taky klid zadnej toy |
|
|
intruder.stk |
Heretik!!!!!!!!! |
|
|
fnuk |
:girl: ambient music :angel: ivan csudai :love: , techno tie smazky sa ku trafke trocha nehodia |
|
|
ytsim |
Muziky poslouchám hrozný hafo, ale když se vypálim tak si dávám tenhle mixík :)
Polemic - Gangsta Ska (celý)
Radiohead - Amnesiac (celý)
Sublime - 40 oz from freedom (celý)
Rob D - Clubbed to death (tim většinou začínám, prostě moje zhulenecká hymna :D |
|
|
Jock Horror |
Já osobně, když jsem zhulený jen tak zlehka, tak si neradši poslechnu nejaké Reggae, Raggajungle (Gardenzitty, Bob Marley...)
Když jsem zhulený pořádně, tak si nejradši poslechnu nejaký DnB(neco od fatalleru-Romana,Elvis,Gabana), Ganja kru, alif ss.......
Když jsem totalně zhulený a totálně ožralý, tak si nejlépe zafarámna nějakém teknu(Mustek ss, Lego ss, NSK, Strahov ss...), nebo nějaké HC (speedcore atd..) je to ho hafo |
|
|
Ralf |
každýmu se líbí něco jinýho já můžu punk, ska, a wobčas snesu i trochu hardcore, techno, jungle, a tak různě.
A řikat tady že je nejlepší jen hop je fuck(t) poděl...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEJLEPŠÍ JE PUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Martas.M. |
Původní příspěvek od Dude
2 KIF: Zkus Wooden Toys, různý domorodý perkuse, dýčka, trošku kytarky, hodně solidní, když hrajem na dýčka tak si to vobčas pustíme a jamujeme do to ho
Jináč dneska mi proběhlo walkmanem - Outkast, Jablkoň, Mano Negro, Ta Jana z velký ohrady, Supergrass, docela stylovej rozmach :), vono je to vlastně jedno co to je, hlavně že je to dobrý.... |
Jo, tak jsem na tom nějak obdobně, všechno z toho, co sem píšeš mám taky namíchaný asi na x cdách a prostě poslouchám každou kvalitní hudbu. |
|
|
Martas.M. |
Původní příspěvek od Jock Horror
Já osobně, když jsem zhulený jen tak zlehka, tak si neradši poslechnu nejaké Reggae, Raggajungle (Gardenzitty, Bob Marley...)
Když jsem zhulený pořádně, tak si nejradši poslechnu nejaký DnB(neco od fatalleru-Romana,Elvis,Gabana), Ganja kru, alif ss.......
Když jsem totalně zhulený a totálně ožralý, tak si nejlépe zafarámna nějakém teknu(Mustek ss, Lego ss, NSK, Strahov ss...), nebo nějaké HC (speedcore atd..) je to ho hafo |
Teď poslední dobou jsem si ve zhuleném stavu ulítla na Psytrancu...lahoda....jiná dimenze! |
|
|
Martas.M. |
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Teď jsem obejvil genialitu Jethro Tull. Včera jsem si přines od kámoše vypálený cedko, ležim, čtu si, vypejkam, a na jednou si říkám sakra, to je geniální.
Dřív jsem poslouchal systémy, na rychty jsem nejezdil. Nedávnou jsem byl na jedný a stačilo mi to. Zkouřenej jsem to tak nějak nechápal. Všichni tam byli úplně vyjetý. Systémy už mi nemají co říct a pokud někdo říká, že to není komerční, tak kecá. Je to komerční jako všechno ostatní.
Momentálně poslouchám reggae (Švihadlo, Bob Marley), ska (Manu Chao, My Nevíme, Wickeda/Yukegá - mimochodem kvalitní HCska kapela odněkud z bulharska), šedesátý (Led Zeppelin, Velvet Underground, The Who, Jethro Tull a další), Hipec (Cypress Hill, Jedi Mind Tricks - kvalitní neznámej HipHop, řekl bych že lepší než Cypress Hill, mnohem temnější, Manželé - prastarej ani ne Hipec z ČSSR z roku 1984, rozhodně něco novýho). Jinak si ještě rád poslechnu inteligentní elektroniku, jako třeba Orbital (!!!neplést s DJ Orbith apod.!!!), Chemical brothers a taky se zajímam o Psytrance |
všechna čest, ale jen samý lepčí věci! |
|
|
Dude |
Původní příspěvek od Martas.M.
Teď poslední dobou jsem si ve zhuleném stavu ulítla na Psytrancu...lahoda....jiná dimenze! |
martas - psytrance :sun: |
|
|
Skank Funeral |
Já uznávám za nejlepší hudební dílo tohoto světa klasický šwédský black metal se svojí válečnou morbidní a nekřestanskou tématikou, prostě mě tahle muzika přišla fakt krutě ulítlá tak ji poslouchám doporučuju starý Marduk,Immortal,Hypocrisy,Vomitory,Dark Funeral
ale velice rád zajedu na pořádnou rychtomelenici jako sou terrory např. DARRAK,HERETIC,DOA |
|
|
Martas.M. |
Osobně zastávám názor, že nemá cenu někoho urážet kvůli tomu, co poslouchá za muziku, prostě vkus máme každý jiný.
Osobně nemám moc ráda hip-hop, neustále zpívá o ušlechtilých cílech a strašný pohodě, ale ty lidi....nevim, mám dojem, že to nevychází přímo od srdce, že už jen to jak zpívaj jak žijou jen hip-hopem svědčí o tom, že ve skutečnosti si jen na něco hrajou. taky nemám ráda techno, takový to primitvní...jednoduchý, bez nápadu.
Naopak poslouchám skupinky a věci, co jsou něčim výjimečný a dokážou upoutat i člověka, co si myslí, že tenhle styl neposlouchá.
Mám ráda psytrance, psychadelic dub-Mad profesor.house (DJ-Colin Dale, Loutka, Junior Jack), DnB-Roni Size, Aphrodite, Gardenzcity, Shadow, Funky-J.A.R, Monkey Business, Reggae-Gentlemen, Bushamn, Švihadlo, Bob, SKA-Polemic, Sto zvířat, the toasters. Skupinky jako jsou Morcheeba, Moloko, Loonaloop, Traband, Tornádo Lue, Ta Jana z Velké ohrady, Massive attack, Portishead, Wohnout
Z klasiky nesmím zapomenout na depešáky, Cranberries, Nirvana
Teď mám nový cdo, na kterym si ulítávám úplně nejvíc, je to novozélandská kapelka-Minuits-je to takový mix různých stylů-od junglu,funky,dub,house.ta holčina,co to zpívá má nejvíc charismatickej hlas jakej jsem kdy slyšela, fakt mě staršně dostala.něco tak úžasně citovýho jsem asi nikdy neslyšela.No nic, budu teda asi končit. |
|
|
X_eXc_X |
Mno, hehe, ja si rad poslechnu cokoliv hezkyho, jen, nevim proc, nesnasim dechovku,,,
.
Ale kdybych mel vybrat, tak vetsina veci od QUEEN, samo ze The Wall od Floyd a dost pekny jsou nektery pisnicky ze zacatku 80' let od ELO ... |
|
|
Fermer |
SYSTEM OF A DOWN,NIRVANA,dr.dre,loop troop-is a best a pochopitelne bob.. |
|
|
Crusty-vyhul |
Drumac,breakbeat,jungle tak to fakt mužu
když su doma zhulenej tak proč si nezapařit |
|
|
Geniusvitecek |
Jedine dnb to je frcka a pak je vsechno mazec :punk: |
|
|
stene |
pocuvat sa da uplne vsetko.......no nie tak celkom,.britney som si este nepustal cha cha.
to dude slovenský je najlepší jo jo nepoznas nahodou rapresia??zilina
jo a v poslednom case zaciim pocuvat čistý chov úplne ze najviac)))) |
|
|
Dude |
stene - cece newim, nejak nemam moc prehled na vecma tedka:rolleyes:
btw- jeden tipek pro "fajnsmekry":D - je pro mne v zaplave psychedelicko-krutohustackejch-narezu:p:, kery nejak porad posloucham, naprostou oazou CD Já na to dělám od tří Ebenů - úžasně vyhraný muzikanti, který je radost poslouchat + nádherný vtipný texty (Trampská - Nedvědové jako svině:D) + přesně umístění hosté (ne jen kvůli jménum:)) - Bartoška se třemi slovy v Senecte, nejéteričtější českej vokál I. Bittový, etc... prostě český CD roku (minulýho?) (pro mě):) |
|
|
Avery |
děte doprdele s hiphopem aj s technem aj s drumem
Punx and regge |
|
|
Zewl |
punkaci to sou takovy ty typci v upnutejch trikach s napisem punks not dead ze jo,, jo sem je videl na mtv :D
kazdej ma jinej vkus a dulezity je respektovat i ostatni styly...ja preferuju hip hop, Tekkno, Jungle, Dnb, Regge
btw: slysel nekdo novyho VECe?? |
|
|
herr tribulik |
nejlepší je zafarat rammsteiny zkuřený v buse...taký fičák |
|
|
lordWilliam |
Dřív jsem hodně poslouchal techno, jungle, ale poslední dobou jsem na to zanevřel neb jsem objevil kouzlo Psytrancu ;-°)
Fakt hustá až dokonalá muzika. Ale když jsem zkouřenej tak si rád poslechnu i něco z Tuvy, třeba Yat-Kha ;-°) |
|
|
andré |
french hip hop,jednou sem tak sedel na zemi na festaku,hulim divam se na zapadajici slunko a nejednou uslisim jak se vali z druhy stagei nehoraznej drumec.Pritahnulo me to jako magnet:o))) |
|
|
Katchaba |
DRUM AND BASS!!!! Nejvíc jsem si ulítla když jsem si kytičky pojmenovala (já vím že je uchylný jim davat jména) Lucca, Im cyber Ladida a Roni Size :) |
|
|
HALUZAK |
Rad si vypocujem nejake pohodové regge.:afro: |
|
|
Mendy |
u mě je to otázka nálady,pokaždý mám náladu na něco jinýho.... |
|
|
M0lot0w |
jednoznačně hip hop Hlavně CZ PL SK ......evropa |
|
|
trawasaki |
Původní příspěvek od Zewl
btw: slysel nekdo novyho VECe?? |
jo;) klip je fakt husty:) STAHUJTE: http://hip-hop.sk/clanok.php?hip=1794
...teraz ser na chleba, zbal len to co nam treba - dosku, cash a skunk
nejaku hudbu - raggae, rap a funk :bounce: :bounce: :bounce: |
|
|
Finwee |
hej borci, a co takhle nejakej punk s lidskou tváří?:) třeba Vypsaná fixa, Volant, Totální nasazení nebo N.V.Ú. a uplně nejlíp se zaplavim na anglickejch Levellers -> totální krása...:), jak se nahoře psalo že travka je spojena s Hip*-hopem, tak si myslim že je dost spojena i punkem!:punk: |
|
|
wOOkie |
Katchaba >> V poho, moje se jmenovala general malice :D |
|
|
nickkaa |
nejlepší hudba je ta co má člověk nejradši at si kazdej poslouchá co chce.Pro něj to bude báječná hudba pořád..:-) |
|
|
CrKK_23 |
tekkno je vsechnom nejlepsi CORE-TEX KOMATSU AKA.IO LETTEK OBADA proste the best.... |
|
|
Toxeus |
HIP-HOP neni nuda je to vec ve ktery muzes rict svuj nazor kde ho muzes vztvorit a pak prosadi.Jasne ze drumec a Veskera el. hudba je dobra ,ale HIP-HOP je nej.Ja osobne si myslim ze Polaci to kulej moc huste a jsou daleko pred nama ve vyvoji.Mame co dohanet sice tady jsou kapelky jako SYNDRoM SNOP(gipsy,smog atd.) ale fert to neni ono. |
|
|
Garion |
ja teda osobne posloucham co se mi libi a uz nechci patrit do naky takovy skupiny co si nejak rikaj....sem proste ja a uz nejedu HIP HOP jedine si poslechnu Syndromy jak tady typek pise ....... |
|
|
kusher |
Nic proti hoperům, ale HIP-HOP mi přijde úplně naivní. Furt jenom repujete o tom, jaký je konzum sračka a podobně a přitom dojednoho nosíte adidasky, ty dvacetikilové řetězy a gatě, jakokdyby ste si do nich nasrali. Proti HHopu jako hudbě vůbec nic nemám, ale ta kultura a všechno kolem toho mi příjde takové příliš jednoduché a naivní.... |
|
|
iboy |
Poslední dobou se mi docela zalíbilo Banco de Gaia album You are here - zajímavá world muzik chilloutem prolínaná, sem tam dubovětechnogení:)
Taky se mi dostala do ruk diskografie zion train takže poslouchat je co...
No a sem tam aj nakou tu latinku ...Ibrahim Ferrer, Carlos Numez, Santanu...
Jo a samozřejmě nějaké to reggae - docela dost bobise marleje , FFK, EeK a mouse... i to ska...:)
HIHI co řikáte na nový album vypsaný fiXy????:) :) :) :) :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :death: |
|
|
swen |
Původní příspěvek od Mendy
u mě je to otázka nálady,pokaždý mám náladu na něco jinýho.... |
tak je to i u mě,teda občas.ale pokud se cítím špatně nebo mám blbou náladu,tak si pustím Rhymes Street Squod |
|
|
PsYcHo84 |
Ja jsem za poslednich 6 let vystridal hodne stylu, ale to jedine, co mi vydrzelo, co budu asi poslouchat do smrti je zpevacka Sheryl Crow... Respekt :) |
|
|
Death |
PUNX NOT DEAD!!! NO FUTURE!!! Stejně všichni jednou umřeme!!!:punk: |
|
|
wOOkie |
má někdo ATR ? myslím tím Atari Teenage Riot |
|
|
raddy |
Queen, Pink Floyd, John Lennon a Beatles celkovo, The Doors, Richard Muller, stary Elan atd, vseobecne ale starsia muzika. A jazz a swing... |
|
|
Curdt |
No jako mě nevaadí soro nic,ale preferuju Hip hop,nějaký to blues a něco takovýho jako je System of a down.Peace |
|
|
Veni Vidi Smoke |
:death: HEAVY METAL FOREVER :death: |
|
|
|