Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 
Nejlepší hudba je ... (PRO MĚ!!!) - Klikni zde pro originální téma
vrrn
absolutní souhlas-takovy upřímný věci jsou pravej hip-hop...:afro:
Mr.Ja
Jasny neresim to je to hIp HoP a da se to poslouchat.A jinak je to pravda Nase wec Diwokej Zapad a Spatnej Wliw a KL Emsi.
Smaba
Hip-Hop je fakt napohodu ale Wobčas i nějaký francoucký systémi ale to už musím mí
la resistance
hop je nej,(nase vec,jizni pionyri,dizzastarr...........)ale regecko a ska,ty sou po hopu hned my nejoblibenejsi.a jungle,ten je taky moc fajn
koupala
Mozna jsem trochu staromodni,ale nejradeji mam Skunk Anansie (ten skunk v nazvu je ciste nahodny), tahle hudba me chytla uz davno a kdyz potrebuju nabrat energii,pustim si prave tohle.Skoda ze uz se rozpadli.
THC/majk
Hip-Hop je hodně fpoho(DIWOKEJ ZAPAD,PSH,INDY A WICH) ale takowej jungle se taky dá poslouchat.:bravo:
BABYLON KILLER
REGGAE RAGGA RULES !!!!!!! poslouchejte samo co chcete, ale roots reggae, dub a ragga je nejlepší - pak ještě ňáký ragga jungly a DnB a někdy taky EMO.... tak zdar hulení a poslouchání 8-))))))
Dr.Green
techínko, DNB, deep up, reggejungle

některej hipec je thaky good, ale po cca 1,5 hodině zkouřenýho poslechu mám pocit, že mně ta hudba zabíjí /sedim a kejvu hlavou/.

to na party se bavim cselou noc.
treba 10 hodin vkuse a rano mam perfektni pocit, jako bych prave dobehl marathoon a sem o dve kila lehci.

cso se khomu libi at si posloucha, ale nevnucuje mi to.
wwidow
ty tu muziku musej dělat taky zhulený..
Vidim ze ste tu dost přs ten hop hop, Ale kdyby něco tak "poslední " album Pearl Jam (lost dogs) je více než příjemné. Zvláště CD1. Myslím tím samosebou ve skouřeným stavu. A jistě i bez něj. Ale ve zhuleným je trochu víc jiný než třeba jiná hudba.Myslím tím ten rozdíl mezi nezhuleným a zhuleným stavem.
ahoj
bounty_killer
Já mám rád Ecstasy Of Saint Theresa - česká jungle-electronica a potom Unkle, USA electronica, takowej relax, doporučuju... pak ještě francouzskej a arabskej hipec :) A sedmdesátky (The Who a ony i ty starý ACDC ujdou :)) :bong:
zem
mno tak to ja silne muzu JUNGLE-treba Aphrodite a z hopce muzu nejvic mobb deep...ale ceskej taky neni k zahozeni
bounty_killer
jj junglik taky, dramiky mam moc rad :) Aphrodite a Capital J :)
intruder.stk
hard drum-disorder,death silence a jiný takový masaže
Jezisenevojebes
Podle mě je hip-hop špatnej a to jak ceskej, tak slovenskej i francouzkej a proste vsechen. Muj bratr tu zpatlaninu do mě leje horem dolem......
bounty_killer
To je individuální názor, no. Pokud ti to vnucuje, tak ho vyfakuj, ale není důvod proč tu špinit celkem dobrej hip hop... například onen Lord Kossiti je dobrej, není extra komerční... něco jinýho je Eminem... komeričák, samý MacDonalds a Coca cola a Nike, ale to je spíš takovej kaz hip hopu, ani nerapuje, spíš si to vyřvává, jde taky o to, co do tebe bratr „leje”. BTW, tvuj nick není zrovna hezký.
bounty_killer
Pokud do tebe bratr leje Chaozz, Eminema a podobný, máš možná právo tohle říct... pokud ti ale dává poslechnout NTM, Orishas nebo třeba něco ve stylu Trovadores Tales a tak... myslím, že nemáš důvod, napiš kdyžtak co do tebe bratr hustí :)
Nebulaquest
2Jezisenevojebes:Vidíš kolem sebe spousta lidí co posloucha ten hiphop a nemyslí si že je špatnej.
Já teda osobně taky hip hop nemusim ale neříkam že je špatnej.Už si byl na nějaký hiphopový akci?Taky by tě to asi rozprodulilo víc než nějaký Country.

Já mam hrozně rád Ska a Reggae ale poslechnu si i jinou muziku.Nic mě ale neroztančí tak jak Skáčko.
bounty_killer
JJ Reggae... Bounty Killer :)
Mr.Ja
Rady a porady:
7.5 v Matrixu
Křest nevé desky
DeFuckTo
sacul
no hip hop je podle mě docela v pohodě ,ne že bych ho nějak poslouchal kromě 2 hodin deně co jezdím se spolužákem do školy v jeho autě .Líbí se mi hodně muziky fakt snad od každého stylu ,ale nejlepší jsou stejně Credance z BigLebowski :smile:
sacul
:)
e]osama
njn každý má jinej názor.co takhle třeba D'n'B nebo teKKno
carlos*spc
novy indy°wich...masaker ...

prvych 15krat...
:)
iMOZO
nejlepši je TEKKNO alespon pro mě ale ujde i DNB :D
iboy
hmm to ja rad waltari, guano apes a neopomenu mňága a žďorp, nový tatabojs taky good, vypsaná fiXa...no comment ale hlavně reggae třba polský paprika korps, bob marley to je jasný. No a takhle bych toho napsal...
friendly alien
..... no jasne, a Black Uhuru, a Mad Professor, a Hi-Fi Rockers, a ....

... a co se tyce toho cs hh, dle me palice jest lepcejsi a qalitnejsi ten slovenskej, tak se mi tak zda, ze cestina je na tento styl mucho moc tvrda. Pokud si s tim tedy nekdo nevyhraje tak, jak treba Electrick Mann....

...... nebo-li libo frantickej ..... nebo snad spanelskej?............
clothinguntero
aaaaa SMC hradba
grizly
Ja posloucham strahov fakt libovka!!!!!!nejakej rock taky neni spatnej.
arbi
tohle je chlapi bez prdele... já když jsem začínal hulit (před jedenácti lety.. kua toto letí :-))))) tak jsem poslouchal a dodneška hodně poslouchám folk :frog: nekecám... nedvědy, kamelot a tak... dodneška poslouchám hoptrop a taky nohavicu ale i třeba kubišovou a tak... fakt to mám rád...

ale abyste mě nekamenovali, tak to víte že to neni jediný... stejně tak poslouchám guano apes, skunk anansies, chemický bratry, morcheebu aj. tekno, hiphop, jungel už daleko míň to mám radši ten folk... když nad tim tak přemejšlim tak poslouchám fakt hodně druhů nejsem nijak vyhraněnej

:smoker:

jo, málem bych zapomněl na božskýho boba M. :afro:
Im-2Pac
No ani jsem nečetl všechyn příspěvky protože stejně každej píše to samý :o)) No já jsem ujížděl na hip hopu asi 4 roky, ale pro mý stávky je hip hop už moc nudnej a klidnej, nebo spíše jednoduchej, když už tak nějakej oldschoolek do pohody, ale poslední rok jsem se ponořil do D'n'B a naprosto mi to vyhovuje :o))
Red Angel
citace:
Původní příspěvek od i_oNe

Co si budem nalhavat, nejlepci je Hip-Hop. A hlavne ceskej hopec je to nejlepsi co si muzes poustet do ucha. Hendrix byl dobrej, Santana asi taky vedel co dela, ale HIP-HOP je nejlepči, že ?!?!

Nemohu s tebou sohlasit! Hiphop je velice jednoduchý a
huliči trávy se na něj chytají, jelikož jejich mozek prostě žádnou jinou hudbu nestíhá!

Já skládam básně, takže v souvislosti s Hiphopem by mi stačilo složit delší báseň a byl bych hvězda!!! Tak jednoduché to je! Promiň, ale uznávám ROCK -- black,death,hard,instrumental, metal...... a také poslouchám Jazz,Blues! Ahoj RED ANGEL
Manu Chao - dokonalý pustě si to
http://www.manuchao.net/
jožka
jojo... hip_hop je velká pohoda... na vypukanou hlavu není lepší hudba.... nejradši mám východní... ale je to jedno...
českej, slovenskej... polskej ... černošskej... -:D
rroman
BAD COMPANY, AMON TOBIN, ORBITAL, RADIOHEAD, VA- Metal Tribute to ABBA :) ,Future Sound Of London,CONSOLE a celkem DNB a elektronika, ale moze byt aj CURE a tak
Vi-ta-cit
Lidičky Lidičky .... žijeme ve "svobodném" světě a je snad úplně jedno na čem si kdo ulítává .. ne ??? Já osobně si hodně ujíždím Hip-Hopu .... dle mýho soudu je pro mě nejlepší Americkej Underground typu Madblind,Talib Kweli a tak. .... ovšem ani Českej hopík není od věci,ale co si budem nalhávat Emerika je Emerika.

Peace for @ll
Make love,Not war,Kill Nazi

:jumper: :punk: :beer:
HIND
nooo momentalne pracujem som na nocnej chlast,2,5 puk, a ..........
pocuuvam faith no more,,,,
jedna z veci ktoree mylujem ,...Easyyy
system_failure
poslední dobou docela ulítávám na kapele slipknot....
lister
znate nekdo Idiot Crusoe? hlavne ten homer a jeho basnicky jsou skveli :)
Whiskey_777
HC,punk,oi!,SKA co si budeme nalhavat ......... STREETKIDS!!!!
Majky
punk, ska, ale na vypek nami chemical alebo daft...alebo si zahrat an bongaach..jo..:)
Joža...
Podle mě HIP-HOP k hulení nepatří, je to hnusná hudba. Jinak nemám nic proti těm co ho poslouchají je to jen jejich věc do které by se neměl nikdo plést.
Muth
Tedka me dost chytlo Ska.
stene
chlapici nema nic nad pohodku. na MASSIVE ATACK-TEARDROP sa vzdy rozrevem))
Strampl
REAGGE & Ska this is the best. Hip-hop nechte černochum sami si ji vytvorili aby se odlisili a ted to posloucha kazdy ko*ot
lordWilliam
K marihuaně a jinejm jí blízkejm drogám by měla patřit psychedelická hudba jako např PsyTrance (fakt hustá music) nebo Goa, osobně poslouchám ale i Techno a když jsem zkouřenej tak i Jungle :-°)
D_2501
4>i_oNe_and_all_hip_h0p_puppet>Lyrik Derby a at je to I nebo II zrcadli celou tuhle zmrdanou CZ_hip_hop scenu, ostatne nebylo jeste ani poradne co zmrdat, moc kvality jsem v tyhle hoven plny dire jeste neslysel.Mrdat do huby vas vsechny co masturbuji nad ruzovymi sny radoby czech MCs!!thx
keep_it_real,kidz!!
D_2501
a jeste.....
4>red angel:Tak jednoduche to neni, zmrde!!
Nebudu uboze jebat tvuj BlackMetal, kazdemu co jeho jest.Tohle je reakce na tvoji naivitu...
peace
Pan_Ho
Na mých cestách mě doprovází hudební styl jménem CHILLOUT. A taky Chemici,Bob Marley a hodně i Manu Chao.
stene
no chlap nemozem s tebou suhlasit. hovori sa ze kolko ludi tolko chuti. pre teba je hip hop uplna pic...na ale pre mna je to bozka hudba takze sa nerob ze si neaky novodoby Eiznsteil a tahni a nechaj hip hopovu komunitu zit v pohoji :rejp:
rastawoman
já myslim,že všechna muzika má něco do sebe...třeba takovej Beethowen... :)
Ale nejraději si poslechnu asi jungle nebo reggae...
esc.dex
Jo hip-hop je skqelej,ale nase nejlepsi skupina je NAŠEVĚC ...:)
Slim
Jo,jo hip hop!Uz se tesim na HHK2005(cti HipHopKemp dvatisicepjet)!PEACE :satan:
septemberman
Přidávám link na článek o vztahu jazzu v Americe a trávy.
Začíná nějak takhle: V roce 1901 se narodil Louis Armstrong a proto se také první zaznamenané užití marihuany v Americe datuje rokem 1909.
http://www.cannabisculture.com/articles/3434.html
(nic na tom nemění to, že jsem právě doposlouchal slovenskou kapelku Lojzo a teď mi hraje Transglobal...vše in high...)
lister
ja sem nedavno objevil Mr.Bungle, docela silena hudba a to se me prave libi ;]
crazyx
no mne osobne sa najviac paci: Nirvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, System of A Down, atd...
For8
Já osobně jsem zastáncem lámaných bítů. Takže když je nějaká akce s kamarády, tak na gramofony pokládám junglové a drum´n´bassové placky. Doma nebo v autě si poslechnu podle nálady trip-hop, acidjazz, reggae atd.
nebo i pop (Coldplay, Radiohead, U2. atd ) Zkrátka v dnešní době (compjůtrů, jů trů trů) je takové množství hudebních stylů a interpetů že bych asi nemohl říct ......... tak posloucham jen to a to..
hobo
ja ked sa vyhulim tak začnem trebars u F. Zappy cez D.Kennedys,Ministry,Velvet Underground až po jungle.jednoduchšie pre mna je napisat co nemam rad: country,dychovku,heavy metal.
Harvest....
já když se vyhulim tak jen regee a hip hop jungle,,,,,,,,,a uplne se do toho zažeru a nádhera dokážu poslouchat hrozně dlouho
luckymeg
Yo, yo... Hipec je kwalitni, ale takowy wostry SKAczko taky neni zly... Nebo Mr. Marley??? Co??? To byl frajirek... Owshem take se neda pohrdnou pani Macy Gray, Uderworldu, Lou Reed, nejakej ten jungliiik... wazna hudba je taky umeni... chill out, ... ja bych mohla jenom pokraczowat a pokraczowat... Je toho spousty!
Kwjetoň
nabyl jsem zkušenosti, že ve stavu zkouřenosti dá se poslouchati TÉMĚŘ jakákoliv hudba. hip hop, reggae, jungle, drumec atd. sou mrdový, miluju ty bassy:punk: i punk, ska, metal, rock, jazz,... je jedno co - hlavně když to zní
PS: bacha na country:death:
smokie4
každej má něco, tahle hudba je fakt kvalitní a je škoda, že jí neposlouchá víc lidí!!!!
smokie4
country pouze v podání Michala Tučného!!!
De la Vastierre
Nejlepší hudba je ticho :punk:
DAWEX
slovenskej hopík je lepší než českej ale u mě jednoznačně v hiphopu vedou poláci a francouzi, franc. mám úplně nejraději - pohodová hudba žádnej gangsta hop apod. kromě hopíku poslouchám ještě spoustu věcí, nejsem oddanej hiphoper ale mám tu hudbu rád, co ale zbožnuju ze všech stylů nejvíc je JAZZ, v jakékoliv podobě a stylu SUPEr záležitost JAZZ RULEZ

:flamer:
Kwjetoň
to: De la Vastierre
jo jo takhle zapařit si na ticho - to je mrda
nejlepší je to třeba v buse nebo ve škole - to pak lidi koukaj jak vysmaženej týpek jede bomby a nestačej se divit:punk:
jinak jazz je super, funky sqělý, říkám je jedno co, hlavně když to má graaady:frog:
ceBBek
Cau..
Co si budem nalhavat, nejlepsi je punk, co rikate? :-)
Myslim, ze asi nebudete souhlasit... ale stejne mi reknete co si myslite o punku?
Seeder
Tak já zkusím sám za sebe, zkoušel jsem pročíst celej thread, je to nad moje síly :)

někde jsem tady zaslech Ravi Shankar - tojó, je opravdu virtuóz a drnkavý rytmy sitár.. zaposlouchat se a nechat se unášet.

jinak určitě stojí za zmínku:

pro ty co rádi new school bhangru - Masala systema (Polská skupina hrající bhangru..)

Hypnotix, Transglobal underground, Thievery corporation, Al-Yaman (pro ty z Brna 16.10. fléda, křest CD, spousta hostů)

ty AIRy, co už tady taky někdo psal se mně taky dost líbí, jeto jakoby tě ta jejich hudba hladila a laskala, taková jemná něžná :)

v poslední době mám hodně rád raggajungle, ska, reggae.. v této souvislosti nemůžu opomenout božskýho Boba..

Sizzla, Barrington Levy (třeba moc pěkná je Here I Come.. to je snad modla rastafariánů :) )

www.kryshpeen.net v sekci download doporučuju "bring it on home" krásně slunečnej song :)

nemůžu se nezmínit o milovaným Placebu (namátkou English summer rain, special needs), The Strokes, Dandy Warhols (boys better - skvěa kobinace elektronika-instrumental), jednu dobu jsem si strašně ujížděl na Radiohead(nejoblíbenější album - KID A) a Portishead(nejvíc se mně líbilo lajfko někde z Anglie)

jestli někdo znáte Aphex Twin? (skvělý downtempo, je to legenda - doma mam selected ambient works 85-92) jinak abysme zůstali u toho downtempa rozhodne stojí za poslech kompilace z Ibizy.
KID LOCO - Grand Love Theme
Massive Attack - Mezzanine (ta hudba je snad dráždívá nebo co :)
každopádně Sigur Rós a je toho tak strašně moc..

já vlastně většinu volnýho času trávím poslechem hudby..

ještě bych připoměl nějakej ten hip-hop
nominuju House of Pain - za jejich deep jazzovej přístup k věci
a Gang Starr - krásně melodickej hip-hop

teď mně tady dohrály Depeche mode - klasika :)

od Floydů máme 13 disků... občas si na nich taky pěkně ujedu..

z těch novějších jsou zajímaví 100C, kdo slyšel naživo jistě ví o čem mluvím .)

z jazzu

chris potter
miroslav vitous

nu-jazz:
jazzanova
koop
telepopmusik

ještě oběvy poslední doby, elektrokytarovky typu Khoiba a Nierika...

zatím seeder
Dj.Cesla
-=TRANCE=- to já můžu. Paul van dyk, Blank and Jones, Dj.Tiesto to jsou pro mě bohové
Teď jsem obejvil genialitu Jethro Tull. Včera jsem si přines od kámoše vypálený cedko, ležim, čtu si, vypejkam, a na jednou si říkám sakra, to je geniální.

Dřív jsem poslouchal systémy, na rychty jsem nejezdil. Nedávnou jsem byl na jedný a stačilo mi to. Zkouřenej jsem to tak nějak nechápal. Všichni tam byli úplně vyjetý. Systémy už mi nemají co říct a pokud někdo říká, že to není komerční, tak kecá. Je to komerční jako všechno ostatní.

Momentálně poslouchám reggae (Švihadlo, Bob Marley), ska (Manu Chao, My Nevíme, Wickeda/Yukegá - mimochodem kvalitní HCska kapela odněkud z bulharska), šedesátý (Led Zeppelin, Velvet Underground, The Who, Jethro Tull a další), Hipec (Cypress Hill, Jedi Mind Tricks - kvalitní neznámej HipHop, řekl bych že lepší než Cypress Hill, mnohem temnější, Manželé - prastarej ani ne Hipec z ČSSR z roku 1984, rozhodně něco novýho). Jinak si ještě rád poslechnu inteligentní elektroniku, jako třeba Orbital (!!!neplést s DJ Orbith apod.!!!), Chemical brothers a taky se zajímam o Psytrance
natrhprdel
Ja posloucham, punk, rock, SKAcko... Sou tu lidi se stejnym myslenim? :D
Kwjetoň
natrhprdel:
to my kluci z Rychnova jedem punk SKA & rock celoročně:punk:
ale jinak si rychnovský ghetto potrpí i na jiný špekouny
Pražský Výběr, Visací Zámek, 100 zvířat, atd.
swen
myslim,ze kazdej ma svuj vkus,at je (s prominutim,ze to tak napisu) zlutej,cernej,bilej.at kazdej posloucha co chce,ale at nedela bordel-takovy zhuleny gsychty si zaslouzi dostat kopacku do hlavy.ja osobne posloucham h-h,ten je o pohode a ne o tom jak byt "in".nekdy si pustim boba marleyho,dobrej dramik a pak prece mi zhuleny kamose,jinak by zadna pohoda nebyla na svete.zatal peace lidicky
Johny.borec
Nejlepší music,která se dá ve stavu unreality(zhulení) poslouchat je SKA a nebo taky JUNGLE.
Antymo
triphop - portishead
roxk, punk
Ramon_Dexter: Jojo, Jedi mind tricks je hodně temnej rap. daleko lepší než cypress hill. Nejtemnější je teda první album (The Psycho-Social, Chemical, Biological, And Electro-Magnetic Manipulation of the Human Consciousness, toť celý název). A to poslední, který vydali už je úplně jiný. Jo a že by byli jedi mind tricks neznámí bych neřekl. možná v česku jo, ale jinak jsou to takoví nejvýznamější představitelé undergroundu v usa.
esc.dex
Nejlepsi hudba kdyz ses zhulenej je: ...Takovej ten haluzovej style hudby neco jak house ...to kdyz poslouchas tak ses jak v 7.nebi ...jinak osobne posloucham: HIP-HOP ....hip-hop forever a rock ...Rocku sem vernej od malicka a to doslovne.:satan:
Pyromen
Bob Marley never die becouse he's in my heart!
Wýletník
techno, tekno, hardtrance, house, nebo se zasijeme s kamosema do cajky a tam jsou besny zwuki
Dude
teď jsem byl příjemně překvapenej novym fatboyem - sice netak excellent jako první ale stokrát lepší než druhej:)
Mr.Chris
skuste koncert tejto kapely: And All That Could Have Been... vyslo DVD v roku 2002.... no bombastikus..... Tocene na handcam, obraz lieta.... ale mnozstvo energy... high energy... to su strasne pecky.... ked mas v hlave ides veryyy high
lister
dobra haluz jsou taky Vceli medvidci ;]
Dude
Mr. Chris - je to ten jak je z toho vydeoklip k Hurt - v pozadí projekce mršiny jak jí žerou červy - černobílý - jestli jo, tak je to maso - Trent je génius - prej se chystá nějaký nový CDso...už se těšim:)
Mr.Chris
Dude... k Hurt je taky klip. Ja som mal ale na mysli koncert NIN... Ak mas rad tuto kapelu, urciteeee si to zozen. Je to palbaaa
vaava
...raegge a ska, to je moje laaska...
Rexi-x
Hip-Hop krom west-coastu kterej je jenom vo prachach o zlate o devkach apod..no a taky Tekkno ruluje 23 ryyycccchhhtaaaa:punk:
Dephp
Hipec rulezz Arsonists jsou fakt krutííí.. ale musí bejt páálko
Mr.Ja
Ja Jedině rychlý to'ny.Paul Van Dyk A DJ Tiesto masec
Dephp
2 Mr.Ja tak to s tebou moc nesdílím :)
dave-o-
Kdo se aspoň trochu vyzná v musice tak musí uznat že nejlepší je SOULFLY, SEPULTURA a SIX FEET UNDER.

MAX CAVALERA
steve
hih dnb mě naprosto naplňuje..:-)

http://www.banditos.org

:-)
haháá
Dephp
2 Dave -o- : Jak kdo se vyzná uzná, to takhle nemuzes rict omg! Kazdymu se líbí něco jinyho
Morris
Cz a Sk hip hop a občas drum and base
Creed
Poslední dobou mě zaujala solova dráha Johna Fruscianteho
Není pochyb že jeho musika má něco do sebe
Ps doporučuju hlavně pro melancholiky
DAWEX
Nejlepší hudba je ta co se dá poslouchat!!
Zewl
nejlepsi hudba je pro kazdeho jina pro me to je Hip Hop, Tekkno, Ragge apod..
DAWEX
Pokud bych se měl ale vyjádřit konkrétněji, nejvíc mě bere jazz (v jakékoliv i moderní formě) mám rád hopík (ale ne gangsta spíš inteligentní jako mají francouzi nebo poláci) třeba alliance ethnik. Mám rád ovšem i jinou hudbu - tvrdší hudbu h-c, numetal, dříve i metal(Korn, Rage Against The MAchine patří k nejoblíbenějším), ska + reagge, dum´n´bass, jungle downtempo, worldmusic atd atd je toho moc a moc. co nesnáším je tupej pop, disco, country (už od malička nevím proč ale jak vidím nějakýho chlapíka jak jezdí na koňovi někde u prahy a zpívá o velkém kaňonu atd tak se osypu) dechovka a lidovky (to co mi cpali do hlavy ve škole - český lidovky) monotonní techno-tekkno
Red-eye
Nic proti hopíku a ostatním stylům, ale neznám nic lepšího než si prohnat ušima sérii lámanejch beatů nebo systémků!!!!!!!
Mimo to poslouchám i JAR, Minutky, Tatabojs a jiný, ale elektronická hudba mi dává přece jenom víc....
Zewl
hehe na groweru je hodne rychtaru..cim to???:jumper:
wmwo
fky, heretik.... kvalitni masinky.....systemy aka.io,oktekk,luxor.....nekdy jungle.....to posloucham nejak se to vytribylo....j

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma