ddt |
hlavne ten D'N'B,techno,trance aj psychedelicka odroda, chill out, house, je toho vela,ale to somn uz piiisal |
|
|
PiosOne |
no já byl před týdnem na koncertu B.Smetana - Má vlast a na několik dní to pro mě byla ta nejlepší hudba, prostě když orchestr rozbalí v plné síle, tak je to nádhera |
|
|
Oldman |
No a co byste řekli na pořádný nefalšovaný JAZZ???Neříká Vám to nic??
Jestli ne tak ste hodební břídilové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
PiosOne |
oldman: jazzík je taky dobrej, ale nejlepší je live, občas chodím do Ostravského Parníku, tam jim to hraje celkem dobře |
|
|
Pan_Ho |
house,techno a D'N'B. |
|
|
tobex |
S tou vaznou hudbou mne uchvatila Carmina Burana od Orffa. Hlavne jeji prvni cast. vzhledem k tomu v kolika se posledni dobou objevila filmech tak muzete rikat ze je provarena ale myslim si ze to dokazuje jeji genialitu. Na to ze je z 20. stoleti pripominacasy davno zapomenuty, je hodne mysticka. |
|
|
ZMonica |
House?nepochopitelna muzika, proc uz ne rovnou techno?House, to mi prijde pro diskofili, co nejdriv opzslouichaj disko a pak slysej house kde jsou vlastne prvky disca a preradi na to, nemam rada housovy lidi, sorry.. |
|
|
jaydee |
TO ALL:
Nehnevajte sa, ale myslel som, ze ako hulici, by ste mohli mat trochu liberalnejsi pohlad na svet..
Naco je dobre vadit sa o tom, ktora hudba je naj ?
Niekomu sa paci techno, niekomu Mozart ... noa ? preco neviete prekusnut (zmonica) to, ze niekto pocuva hudbu, ktora sa vam nepaci..
Ved ju teda nepocuvajte....
inak s takymto threadom to ani inak, ako kopou FlameWarov nemohlo skoncit.
imho .. tento thread nemal byt zalozeny... zbytocne sa tu iba hadate a riesite zabo-mysie hadky o blbostiach..
Pocuvajte co xete, trebars aj busenie kladiva o kolajnicu ... mf.. |
|
|
carlos*spc |
na pohodicku je hip-hop,ale ked maju prist tie prave stavy tak urcite dnb,ale aj tak je to vlastne len odnoz hiphopu :) |
|
|
Aryan |
jaydee: to buseni kladiva do koleji nejni spatnej napad :) kdyby se do toho pridal nakej podarne blijici hlas tak by to mohlo bejt supr. Pak par zvuku z hribitova naky hlasy umirajicich a je tu novy Death metalovy obev roku. No do tech koleji by mohlo busit vic lidi z ruznejma kladivkama aby to delalo ruzny zvuky ..... |
|
|
Dude |
uáááá - nový Airy (Walkie Talkie) sou zase uplně nejvíc, ty chlapi sou geniové:bounce: |
|
|
intruder.stk |
2carlos*spc-hip hop odnož DnB? kde sto sebral! |
|
|
leevanec |
Future sound of London, páánečku to je hudba, jinak Mňága, Nohavica, DnB, Ethno, ale Future to je psychedelická jednička.
to Dude: Nový Air jsou asi nejlepší ze všech Air. |
|
|
Dude |
leevanec> sem se tedka vrátil i k Premiere symptoms - ty taky nejsou špatný, ale pomyslně vedou 10.000 Khz (ještě naposlouchávam ty nový)... |
|
|
SperGeor |
český hip hop a cypress hill |
|
|
čeřen |
zdravím lidi, nemáte někdo náhodou Coal Chamber - Chamber music? marně se to pokouším sehnat. díkec |
|
|
How_High |
Já bych se spíš zamyslel nad tím,jak na mě muzika působí ve vyhuleným stavu.Připadá mi,že když se člověk příjemně odhulí a pustí si jakoukoli muziku musí se mu to aspoň trochu líbit.Já totiž přestávám vnímat to co slyším konkrétně.Muzika se mi v hlavě rozkládá na svoje elementární části a pak je můj pomatanej mozek znovu seskupí,akorát trochu něco změní,vyhladí různý výrazný linky,takže to zní mnohem líp a harmoničtejc.Nevím jestli ste to pochopili,ale je to dost složitý a jednodušej to říct neumím.Jinak neznám nic lepšího neš si dát sluchátka do uší,a vyrazit někam ven.Mezi moje nejoblíbenější syly patří Drum'n'Bass, Funky a i jiná pohodová muzika. |
|
|
tobex |
Kdyz to buseni bude aspon na 500 bpm tak do toho taky jdu. |
|
|
Jack Herrer |
No úplně nejvíc ze všeho je nejlepší DNB a JUNGLE a to bez komentáře :-)) |
|
|
lister |
Posledni dobou dost experimentuju a dostal sem se k Marianu Vargovi. Je to slovenskej machr na klavesy a fakt to umi :] |
|
|
system_failure |
jo, sepultura je dobrá |
|
|
dj dury |
cha chá ELEKTRICK MANN FOREVER |
|
|
marceloid |
i love PSYCHEDELIC trance.....ked tancujes na psy-trance party, zážitok sa dá prirovnať k sexu......full love, peace and ENERGY... |
|
|
SperGeor |
Český a polský hip hop |
|
|
lister |
2Tetrin: poslouchame :) Zrovna ted se sem si poustel tu jejich predelavka od Black Sabath - Symptom of the Universe a perfektni |
|
|
solphus |
elektrick mann je dobrej to jo ,maji dobryho basistu ale best of -123minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
dj dury |
jo minuty jsou tez v pohode, ale spis se mi libi vic ty jejich starsi alba (hlavne Try) |
|
|
solphus |
jo to jo ale janacek vajgl a bina sou uzasni muzikanti:o)) tesim se na to novy koncertni cedo a to dvd :o)) |
|
|
Dan.Bass |
Moje slova, pnáové. Byl jsem asi na 4 jejich koncertech, každej byl úplně jinej, ale všechny byly dokonalý, plný energie. |
|
|
KytkA |
no nevim jak vy ale u me vede jasne the A.D.E - Posmrtne zkusenosti . Nevim popravde co to je za styl,ale maj uzasny hlasy a fakt vychytany nastroje a refren. Fakt hustotka . Fandi tady tomu jeste nekdo ? hmm ? |
|
|
carlos*spc |
2:intruder.stk
je tam napisane ze dnb je odnoz hip-hopu nie naopak :D
a k tomu kde som to zobral-dnb vznikol zrychlenim hiphopovych sluciek
z priblizne 90bpm na asi 180 bpm,to presne neviem ,ale je to tak :) |
|
|
intruder.stk |
to je blbost-to by mohlo byt odnož hip hop skoro všechno a co je potom odnož třeba dance hallu -odnož neodnož je mi to jedno |
|
|
HIND |
ja patrim medzi tych co maju siiiroky obzor na hudbu,.pocuvam strasne vela stylov,....metal, rock,jazz,electro veskereho druhu,blues,.soul, funk a mnoho mnoho dalsieho,.
ale poslednej dobe najviac drumbass od Photeka,Adama F,Radium nfo,electro,.- experimental.,.,.,.
,.Funksteorung,Fizarum,Jazanonova,Funa Flash,mrte,mrte dalsich asi na 100stran by som zapisal.,
Strasne my lahodi BOB MARLEY jeho songy su neuveritelne,.kazdy spravny hulic by si mal vypocut aspon zopar jeho songov a zapocuvat sa do jeho hudby a slov,.//./
RASTAMAN LIV UP!:afro: |
|
|
HIND |
moj obzor hodobny je straasne siroky,.,
priklanam sa k nazoru kolko lu tolko chuti, kazdy pocu to svoje aje pritom ujuplne odpaleny,.
ja pocuvam od metalu,elektro dnb,experimental jazz, blues,rock,funk,soul,mrte mrte dalsieho asi tak rozpiusane na 100vky stran,.
ale poslednej dobe pocuvam electro, dnb ako napr. Photek,Adam F, Fauna Flash,Radium nfo,Fizarum,Funksteorung,DJ Kicks Kruder a Dorfmaister,Orbital,Beanfield, Jazzanova a pod...
Jasne Mylujem aj Pink Floyd to je uuuplna parada v Rockovej muzike,.
Strasne my lahodi aj BOB MARLEY, je muzika a slova su velmy zaujmave,.hulici by mali vediet o jaku muziku ide ak sa spomenie meno
Bob Marley,. |
|
|
Mazz |
Samozrejme, legenda reggae a legenda vubec, uzasnej to clovek, a samozrejme to byl rastafari, jednou o nem byl dokonce dokument na ct2, hodne zajimavej, mam ho na kazete... zrovna mi hraje :) |
|
|
Mazz |
Projel jsem si stary mp3 a vzpomnel jsem si na Nightwish, kazdymu metalistovy kterej to nejakym zahadnym nedopatrenim nezna musim rict at si to co nejdrive sezene, a i ostatnim,kterym se libi zvuk kytar, to doporucuju, uplne mi beha mraz po zadech kdyz to posloucham. Jen dodam ze to je Finskej Heavy/Speed metal s gotickymi texty, zpiva tam krasna Tarja, ktera ma hlas jako z pohadky(neni divu, ma vystudovanou operni skolu a mnoho zkusenosti). |
|
|
|
Reggae is one and the best ( BOB live forever !!!!!!!!!!!!!) |
|
|
sadnbow |
driv sem poslouchal hiphop ale jakmile sem objevil drumandbass a brakebeat hip hop sel hodne do pozadi |
|
|
lister |
to Mazz: jojo Nighwish jsou dobri, hlavne kdyz jsem cetl treba nejakou drsnou fantasy (napr. Maga od Feista) a pustil jsem si Nightwishe tak to do sebe perfektne zapadlo :) |
|
|
Registredanonym |
Metal, jedine metal, pravej metal, Iron maiden, jedine, nic lepsiho proste neni, z niceho jineho nemam takove stavy |
|
|
virgill |
jsem takovej ten nezarazenej stylar poslucham snad vsechno krome dechovky a hiphopu. (ale nestavim je ani omylem do stejny pozice) na druhem zminovanem mi drive jen neprislo nic zajimaveho a nicim me to neoslovilo ale nevyhybal sem se mu. ted co hraje hip hop vsude kam dojdu, kazdej se bavi o tom kterej hip hop je lepsi tak me (omluvte me) vylozene sere. uz to neni hudba ale spis kult. jako kdo neposloucha hip hop neni in nebo neco v tom smyslu. takze kdyz se objevi dobra vec kterou bych driv klidne poslouchal tak uz mam vuci ni predsudky kterych se nedokazu zbavit. ale je docela mozny ze az zmizi hipsterie a hiphop budo poslochat jen ti kterem se libi (a ne ti kteri ho poslouchaji jen z pozy) treba se do hiphopu zamiluju. obratim list: i kdyz mam nekolik typu co je absolutne nejlelpsi zvuk ve vesmiru nedovolil bych si nikdy frazi Nejlepsi je..... protoze je mi jasny ze sem asi jedinej s tihmle unikatnim nazorem a mel bych strach ho nekomu jinymu vnucovat tudiz je tenhle prispevek mozna trochu offtop pokud to tak citite tak sorry 2All
zdravi ::virgill:: |
|
|
Registredanonym |
"Nejlepsi je" muzes pouzit s dodatkem "pro me" to ti pak nikdo nemuze rict ani pip :)
a jinak souhlas s tim ze kdo neposloucha hipec neni in nebo co... |
|
|
ZMonica |
registred :metal?A hulis?OT mi k sobe moc nepasuje.huleni je uklidnujici o pohode a ty metal??:)) |
|
|
Yarreck |
No,podle myho je nejlepsi psychadellic trance nebo progressivek.. :) Ale ve zhulenym stavu si casto ulitavam na Rock'n'Rollu,zvucich pralesa s ptakama nebo na meditaci.. Vylozene nemam rad sladky slovensky odrhovacky, Petra Hapku nebo Rammstein a podobny diwnosti. Ani hipec mi moc nerika.. Ale proti gustu.. :D |
|
|
Registredanonym |
No hulim a z metalu mam fakticky brutalni prozitky, myslim kvalitni metal, kde text ma smysl, hudba barvu a tvar a pribeh... |
|
|
ZEta |
Dellinquent Habits, provařený Cypress Hill (ale mam je rada), Tab Two, US3, Transglobal Undeground, Adam F, Kruder a Dorfmeister, Stakka Bo, Combastible Edison, Busta Rhymes, Adam Ant - gdo si ještě vzpomene:), Herbaliser+většina od Ninja Tunes, Fun Loving Criminal, Fresh Meat, Tricky, Massive Attack, Portishead, Bowie, Howie B..... a spoustu spoustu dalších - jen ty názvy udržet v palici:D - na různý nálady, různý vjeci. |
|
|
SperGeor |
Když jsi zhulený, tak je všwchno OKi |
|
|
Dan.Bass |
to sperGeor : no neřek bych, třeba metal, dechovku nebo techno bych nesnesl v žádnym stavu. I když tu dechovku možná jo :o)) |
|
|
zfiře |
Jöö¨¨ starý alba........starý beaty. R.I.P. Biggie:jumper: :jumper: |
|
|
bubik |
proti Joplince sou to všechno sračky!!! ale u mě je to asi tim věkem....... |
|
|
system_failure |
nejlepší je(mě se nejvíc líbí) RAMMSTEIN, SYSTEM OF A DOWN, STATIC-X. když sem zkouřenej tak můžu i věci jako je ENYA. naprosto mě dostává HALLUCINOGEN. Rád poslochám NIRVANU....
BTW. dneska by měl Kurt narozeniny
:punk: :punk: :punk: |
|
|
replikant |
Tywoe je ten soundtrack k Amores Perros fuckt tak dobrej nebo se mi to zdá jak sem zhulenej? |
|
|
Karmínový Král |
V poslední době si nejradši dávám Mahavishnu Orchestra. je to uplně výbornej, energickej jazzrock. Výborný kytarový plochy Johna McLaughlina a vůbec celá kapela skvělá. housle, Billy Cobham za bubnama. (Mimochodem bude příští středu v Praze jeho koncert)
Ale taky si docela rád dávám Mariána Vargu, Modrý Efekt a pak hlavně normální bigbít. Třeba Mňága a ždorp |
|
|
robos |
Guano Apes sa mi zda naj. z naj. ale taky sk hiphopik si tiez dam, ale iba tak 2-3 skupiny, ostatne su sracky |
|
|
WirusH |
4EVER PUNK
Sanov I.,E!E,Hrdinové Nové Fronty (HNF),Novodur-> Telex a takoví ty starsí nekomerecní ... SPS,Certuf punk...proste klasika Malomocnost prázdnoty->Spínací Špendlík, ZEMĚŽLUČ....
a z HardCoru Krucipusk
A samosebou Dead Kennedys s Jellou Biafrem! |
|
|
Atominator |
Taková kupa muziky. A zdá se mi, že tu ještě nezazněli třeba Asian Dub Foundation nebo Apollo 440. Určitě znáte, ne? |
|
|
Dude |
Wirush> jj, Biafra je böh - něgde sme tu měli i punkovej thread, už ho asi zavál čas:p:
Krimson Kaizer:)> hele, ty jo, já ty Mahavišnáky vůbec nedokážu poslouchat - na mě je to nějak moc, ale kámo si na nich docela ujižděl... btw> nehrál s nima taky mladej Honza Hammerů?
Atominator: hele, japa ty nový A440? nevíš? ty minulý dvě se mi dost líbili (Krupa syncopated style:smoker) a Dude descending bla bla je prej nějakej slabej:confused:? |
|
|
Atominator |
To Dude: Nevím. Já osobně když jsem si poslechl nový @440, byl jsem trochu v šoku. Ale postupně se mi to začalo líbit, je to teda něco úplně jinýho než GHOYOS, spíš takový pohodovější, intelektuálnější, takže pokud čekáš skladby ve stylu Stop The Rock nebo Stadium Parking Lot , asi tě tohle album zklame. Ale nemyslím si, že je vyloženě špatný. Jde o to ho trochu pochopit. Prostě jsou to @440. Nikdo neví, co od nich má čekat. Já osobně si nemyslím, že je horší než minulý alba, spíš je dost odlišný a je tam zase kupa hostů jako na EGIB. Spíš mě trochu zklamalo poslední album Asian Dub Foundation - Enemy of the enemy. Apropo, slyšel jste už někdo nový Air - Talkie Walkie? Zatím jsem četl vesměs příznivý recenze. Dude, tobě se 10.000 kHz líbilo, nevíš jak je na tom nový album? |
|
|
Dude |
atom> re Air - sem to už psal, jsem z toho docela odvařenej - je to parádní:smoker:, krásný, nádherný:)
ad A440 - no, jestli je zklidněnější tak mi to vůbec nevadí - je pravda že na začátku poslechu jsem měl nejradši Stop the rock a Ain t talk about dub - ale časem jsem se přesunul spíš k těm klidnějšim a pomalejšim songum:) - i když takovej Krupa nebo třeba i GHOYON - mlask:)
jo, ADF - ty bych si dal nejradši naživo - musí to bejt neuvěřitelná energie - mě mrzí, že jsem nebyl v Táboře nebo třeba Transglobal Undergroun:frog: |
|
|
Atominator |
Mě se teď víc líběj pomalejší věci s dobrou atmosférou. Když jsem si minulej rok půjčil Massive Attack - 100th Window, tak se mě skoro vůbec nelíbilo. Musel jsem ho naposlouchat alespoň 30x (to je víckrát než Kid A od Radiohead), ale teď jsem na něm dost závislej. |
|
|
janiiis |
Když už jsme u Apollo 440...já jsem měl vždycky o něco radši jejich vyklidněný tracky (Millenium fever, liquid cool...atd. - nádhera)...takže se mám asi na to nový album těšit, nebo?? ....:)
2 Dude: Tábor? Čéče, to jsi o hodně přišel. Ale letos to bude určitě taky paráda... |
|
|
koles |
asi už budu někoho opakovat,
ale ZNC (Znouzectnost) je pro mě kultovní skupina. leč přišel sem na ně "teprve" přet pár lety... na jednom cedesu mam jejich kompletní diskografii (v mp3) - nejradši mám jejich starý věci. když poslouchám ty nejstarší alba, zachvátí mě vždycky pěkná nostalgie a říkám si, že je strašná škoda, že jsem je neznal třeba v roce 1992 nebo tak nějak... (samozřejmě je to kravina, jelikož jsem byl moc velkej mlaďas, ale rád bych se tam vrátil v čase). prostě v tý době byla jejich muzika už na obrovský úrovni (aspoň pro mě)...
docela hustý album (z roku 1988) je Happy X-mas (záznam koncertu)
z 89týho mají další klenot - dvojalbum - Obludný neználek
(1993) Moje království - dost zajmavý album (spousta lidí ho odmítá jako "málo punkový", boží hovádka...)
(1994) Folcore
(1996) Kapitán mlíko,.... to jsou tedy moje nejoblíbenější.
a jestli už znáte znouzi, možná vám neuniklo (a možná ano) album Radio BlaBla+, to je takovej bonus - na týhle desce jsou písně i od míň známejch (ale originálních a poslouchatelných) skupin
tak abych svůj chvalozpěv zakončil, ještě řeknu, že tuhle skupinu není dost možný zaškatulkovat; dle mého skromného názoru hrají "inteligentní punk"
peace
PS: našel by se někdo, kdo by mi na cd vypálil empé3ky: jungle/tekno - nejlépe systémový záležitosti. a za mrzkou kačku zaslal na dobírku či jiným nekalým způsobem? prosím... PM to jistí =) |
|
|
hightimes |
syndrom snoop, divokej západ a indy s psh. pohoda :) |
|
|
tygr |
Jeste vcera jsem si myslel, ze vim, co je nejlepsi hubda. Oooo, jak jsem se mylil - neni to ani pobrrrukovani Tygrrrice, ani vrrrrneni Tygrrrice, ani mrrrruceni Tygrrrrice, je to Dajdou!!! :bravo:
http://czert.sh.cvut.cz/shstar/
Varovani ministerstva pro psychicke zdravi
Pred kliknutim na odkaz se presvedcte, jestli sedite na zidli a jste strizlivy. Jinak to totiz nerozdejchate. :crazy:
K+ 2 SH crew.
Sorry Tygrrrice, Ty me pochopis, vid? :) |
|
|
Dude |
hele kolesák, ajko Plzeňák:punk: jsem byl na ZNC alespoň 50x a myslim si, že po textovej (hudební also zupa) je to jedna z nejlepšich českych kapel... |
|
|
sewo |
jedoznacne REGGAE je najlepsia hudba ,,, a co sa tyka ceskych kapel tak respect 4 Švihadlo :) |
|
|
Atominator |
Co si o Dude myslí fanoušci @440 si můžete přečísttady.
Samozřejmě o Dude descending a staircase, ne o tobě, Dude :D |
|
|
Placka (Laky) |
Ska Ska Ska. |
|
|
STUFFY.N.STUPID |
mno nevim. Ceskej hip hop stoji za hovno, ze slovenskyho me bavi Kontrafakt, u nas spise oldskool ako stara NV (no zas tak stary to nejni:-)), Coltcha, www. Co se newskoolu tyce - rikam ty kluci melou hovna. Kdyz vidim priteplenyho Oriona jak se naparuje v Bbaraku chce se mi vyhodit zbytecnej 65.- do hajzlu. Techno nechapu, o tom zadna. Miluju ale chill out coz je pro me da best na hulenicko. Taky este dobrej soundtrack k Trainspottingu. Jen se mi ponekud zda ze vsechno speje do prdele. Komerce me - u jakehokoli stylu - boli. Nekdo tu vykladal jak je extra pustit Neminema a poslouchat jeho zavšivenej text. Hm, to je asi rajc. Pís. |
|
|
PiosOne |
já teď poslouchal nějakoe cikánskej hip-hop a byl to docela nářez :) |
|
|
Killer_Queen |
hip-hop je pohoda.Kamoska byla ve Francii,tak privezla nejakej jejich.Narez!!! :jumper: |
|
|
Jardak |
Já mám nejradši slovenský Horkýže Slíže, docela jdou Tři Sestry a Polemik, Soundtrack Kill Bill taky není k zahození, Vysací Zámek, Už jsme doma a Znouzecnost taky tak 2x do měsíce zhlédnu, ale fakt elita je The Plastic People Of The Univers a jestli chcete ulítnout na Španělské muzice tak si sežeňte Manu Chao-Radio Bemba Saund System-úlet |
|
|
Dude |
hele jestli se ti líbil Radio Bemba - tak doporučuju zkusit ještě Mano Negra (ještě starší než Chao, ale taky nářez:)) -spousta těhle starejch songů je právě předělaná na tom živáku, kterj je mimochodem naprosto šlapací:frog: |
|
|
Siam |
když netrhá uši tak se o ni nestaram |
|
|
SperGeor |
Joooo dechovky jsou nejvíc v klidu. Tak třeba Jožka Černý, ten je super. |
|
|
ZMonica |
T E C H N O !!!!!!T E C H N O!!! C A R L C OX!! Jö a k tem dechovkam..bize!!jojo chapu, neodsuzuju lidi, vim, ze techno zase nechapou nektery lidi, ale tady je to vo zkourenosti ne?Ale zase chapu ze dechovky ti daj do toho stavu asi dobry psycho!! |
|
|
vrrn |
Souhlas s Rea.
Absolutně nejlepší je samozřejmě vážná hudba a pak taky
největší klasikové The Beatles, Pink Floyd,..Těm se co do kvantity
kvalitních songů si troufám říct nikdo nevyrovná. Cus! |
|
|
Skrec |
Jednoznačně NAŠE VĚC! |
|
|
|
Reggae,Ragga,Dancehall,SKA,Roots........... ! Vsetko sa da , ale Techno,Disco,Metal to vazne nemusi byt ! Bubon je fakt haluzka a to este 5 bubnov niekde pekne v lese pri obrovskom ohni ..... uuuuhhhhhhh........... !!!(lepsie nez Reggae party ) !
Dont drink 2 much if you cannot take it
Do better smoke marihuana =)(MackaB................!!) |
|
|
ZMonica |
no,jak to tak tady ctu tak kazde poslouchame neco jinyho a kazdej se divi tomu, kdo posloucha neco jinyho, a nechape ho..to ja jsem jen na downtempo, techno a chillout, teda pomalejsi technicko...a nic jinyho..treba regae a SKA ci punk nechapu..nebo chapu, nevadilo by mi to, kdybych nemela v planus e velkolepe bavit, ale pokud se chci bavit a parit, tak jen techno, miluju ten rytmus, ty zvuky, ten naboj, tu energii co z toho ziskavam..:) |
|
|
Anteles |
PUNKS NOT DEAD rozhodne! Sex pistols, Exploited, Visaci zamek, Clash, Nirvana, (Pink Floyd , Deep Purple) ATD! |
|
|
drinker hulič |
dost depresivni a zajimava muzika sou islandsti Sigur ros... mam jejich () ted si ho poustim a krasa... |
|
|
Reewer |
Já preferuji zejména hiphop (zejména Naše Věc, Jižní Pionýři, Mr Life,...)
vobčas dobrej Joungle |
|
|
|
Vaše názory jsou většinou k hovnu, ale najdou se tu i v pohode.....názory. Můj názor je, že všechno je relativní. Žijem v tomhle velkém divadle jen proto, aby jsme doplňovali ty chybějící články, možná to zní, že jedinec nic neznamená, a většinou to tak i je. Ale pokud ten jedinec hulí, tak si více uvědomuje toto velké divadlo, a tím pádem začíná vybočovat z řady těch monotóních pracujících mravenečků, stává se více než obyčejným člověkem. Když nás bude hulit moc, tak už nebudem mít z čeho vybočovat..... Všechno je to jen malý rytuál a velký protest (myslím tím hulení)
P.S. : Nemyslete si o mě, že jsem nějaký mišuge.....jen mě chytla můza..... zdarec |
|
|
|
Satane úplně s tebou souhlasím, Trosky sou prostě bezkonkurenční, ale českej hipec taky ujde bez hipcu hulení nikdy není vono to k němu prostě patří |
|
|
intruder.stk |
hipec není všechno, si jako myslite že když neposlouchame hip hop a tudiž se ani neobjevuje v příspěvcích tak je většina k hovnu , 100 lidí 100 chutí a vyložte si to jak chcete, klidně si poslechnu hipec klidně i važnou hudbu-pokud stojí za to ale ubírat se k jednomu stylu je alespon pro mě totalní pí..vina........... zase melu z cesty |
|
|
|
DJ Shadow-Blood On The Motorway-absolutní hudební orgasmus:-),zkuste to někdy poslouchat vypálený jako onehdá já a fakt se dostanete do uplně jinejch dimenzí:-)....ale jinak mam rád dnb
Harry |
|
|
Nebulaquest |
SKA SKA music.jo hiphop jo ale jen ten nejlepší a nekomerční.Ale stejně SKA SKA-já tim prostě žiju-Reggae a SKA to je moje.Zrarry |
|
|
ZMonica |
HIP HOP JE FŠECHNO!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
ZMonica |
ALE TECHNO, T E C H N O, JE VÍC!!!!!!!!:)ghighi |
|
|
Wowek |
Ja holduju regéčku
takže Bob Marley §! |
|
|
intruder.stk |
dance halllllllllll! |
|
|
Wimpy[vp] |
No jasně Regéčko je fakt dobrý,prostě je to jasným odrazem toho jak se Bob cítil...i když někdy trochu moc politický!Ale stejně ta hodba,to je klídek a pohoda,když tohle člověk poslouchá tak nemuže být nasranej!A proto Hip Hop-em vyjadřuju to co sere mě! XYZ-peace |
|
|
Mr.Ja |
Takze Paul Van Dyk, Nase Vec, Orionek,PsH,Chaozz,divokej zapad,
Spatnej Wliv,KL Emsis,Dizzastar a vzasade vsechen ceskej HiP HoP,
A proste nic jinyho nes HiP HoP a jenom hip hop. |
|
|
Wimpy[vp] |
Orionek a PSH,JE to rozdíl? |
|
|
vrrn |
2all: Hip hop je super, kdyz je kvalitni. Wutang klasika..a dobry jsou
taky Tribe called quest..z tuzemský scény nevim, ale zdá se mi, ze nasi
slovensti braťa maji lepsi hip-hop, nez tady u nas..jakej je rozdíl
mezi Orionem a PSH nevim, kazdopadně jsem Oriona slyšela jednou
a stačilo mi to. stupidní texty a klipy s polonahejma buchtama-MTV,
o to se asi snazi vizuelně, navic mluvi jako by ani nedodělal základku...
Naše věc taky super..:bravo: |
|
|
intruder.stk |
music + ganja=totalní bordel |
|
|
Mr.Ja |
Wimpy: kdys vezmu Psh napr.From Amsterdam too Prag
a Orionka Teritorium.On tam je sam.To je jeho deska. |
|
|