PirátTEK |
u me to jednoznacne vyhrává systém protoze si ho obcas zahrajem s kamosema ale dramn beiz taky hrajem a je v poho hipec sem poslouchal driv ale moc me to nechytlo. ale proti gustu žádný ....kazdopadne du do systému |
|
|
PirátTEK |
ja jednoznacne fandim systému a dramnbeiz protoze ho taky s kamosema hrajeme ne?:afro: hipec sem taky chvili poslouchal ale .... nicmene jestli je to hlasovani nebo co tak ma jednoznacne hlas system!!!!!!!:satan: |
|
|
Fiky-Thc |
Ja zas osobne Hip Hop nemusim radsi si poslechnu nejakej libovej punk, ale my nejoblibenejsi kapely Jsou Nirvana, System of a down,Korn,Slipknot a ceskej punk jako napr. E!E,Jaksi taksi,Plexis,Elektrikmen atd. atd. atd. ale hip hop taky nekdy dam. |
|
|
LuB |
Ja mám najradšej Radiohead a Pink Floyd a občas nejaký dobrý punk a vlastne všetko zaujímavé. Hip-Hop nepočúvam |
|
|
Soundsystem |
jj systemy rulez !!! NSK okktek zuqwa metro komatsu. To je proste narez. Ale rad si poslechnu vsechny styly co se tykaji electro-hudby (teda az na komercni techno, to je nejvetsi shit) takze jungle, D&B muzu i house. Oj malem bych zapomel na muj hodne oblibenej RAVE. KDyz se to umi tak je to fakt vyborna muzika. Ale i ten hip-hop si rad poslechnu, ale jedine ceskej. Kdyz tomu nerozumim tak mi to skoro nic nerika (az na vyjimky). Zkratka docela mi zalezi na tom o cem rapuji |
|
|
Kapka1 |
Ja mam rad to naky reaggae, dub, danzhall, i nakej ten hiphop. |
|
|
jestedman |
nemáte n?kdo mackaba: viz Cannabiscup. je to dobrá hudba |
|
|
Aryan |
Mno takze ja poslocham hlavne Metal. death, doom, black, gothic grind core :death: nevadi mi ani nu metal. Z metalu muzu opravdu vsechno.
No a taky nakej ten Punk a Rock no :) |
|
|
Muth |
Podle me je nejlepsi METALLICA |
|
|
Aryan |
Jo Metallica je klasa. To jejich novy album me celkem prijemne prekvapilo (oproti tem srackam predtim). |
|
|
hashie |
to:TheCed: Amon Tobin je můj miláček- výborný!!! pak miluju Courtey Pine nebo starýho dobrýho Boba Marleye a co Doors zapoměli jste na Doors???!!
A nebo Zuzana Navarová teď vydala úžasný album ve spolupráci s nějakym španělem(nejsem si jistá ale zní to španělsky).A pak Jiří Schmicr má taky výborný písničky na špatnou náladu, nebo z jinýho soudku Skapone atd.
Hudba je moje druhý já tak už končim s výčtem pa technaři a hiphopeři:D |
|
|
Dude |
hashie> myslim, že je to Bolívijec, ale skříň bych za to do vohně nedal:wink:
teď si ulítávam na Spiritualized - asi nejhustčí, nejšílenější, nejkrásnější kytarová psychedelie vod dob starejch Floydů (a když myslim psychedelie, tak myslim PSYCHEDELIE:D) |
|
|
drinker hulič |
hashie: neboj, nezapomněli... na Esenciálních raritách v poslední době ulítávám zas já (takový vály jako Someday soon, 17ti minutovej the end, Woman is a devil a tak jinde nejsou...)
dude: ááá, pán je taky psychedelik :) pokusím se sehnat, páč v poslední době beru vše co je jen trošku psychedelický (no jo, podzim...) |
|
|
Huk |
nejlepčí hudba je stejně drumbác:)) |
|
|
ZMonica |
Já si stejně myslim, že každej poslouchá to, na čem něco zažil, prostě něco, co ho k tý muzice váže..Dřív, když jsem ještě nehulila a vlastně byla uplně čísta, tak jsem poslcouhala hiphop, rap, funky, beat, jak zblaznena,..chodila jsem tacovat na hiphop a break dance-street funk, fakt jsem do toho byla zazrana a muj kluk, kterej poslocuhal v ty dobe techno, co uz teda hulil, atd..Mi rikal, ze za chvilku taky budu poslouchat techno a ja mu rikam, ze to ne, ze to nikdy..A ted?Hiphop, dobra, nevadi mi to, ale parit na to?A sama si to doma pustit?Ne-e..Proste zacala jsem hulit a hiphop se zacal trosku michat s technem..Prvni moje technicko, teda s prvkama hiphopu-beatu. bylo CD Ibiza, super..tim sjem zacala, tak trosku do techna, i dkyz ne moc..No a prazdniny byli tu-letni a ja chodila na akce..techno part-kde si das kouli a proste edes, a tahle zalezitost se mi tak moc libila/libi, ze techno mi vzdycky rpipomene jak moc se na tom mam ehzky..proste, techno chapu..rekla bych, ze ho slysim i jinak nez ty, co poslouchaj dejme tomu rock, atd..Proste je to muj live..Aspon ted..
Ale zase muj kluk, kdyz fetoval tak taky poslouchal jen etchno a nic vic, a ted uz jen huli, a i to se snazi omezovat, ma tvrdej dozro, takze zacina poslcouaht hiphop..takovy po¨pohodovy veci..
Tak the EDn pohádky...:) |
|
|
Dude |
zmonica> jo na takovimdle principu fungujou všechny ty impulsácký sračky - lidi vzpomínaj jak byli mladý, tancovali na Dalibora Kládu ploužáky, nostalgie jako svině... potom člověk trochu zestárne, už se mu nechce zkoušet něco novýho, zůstane zakyslej ve svym stylu... |
|
|
PiosOne |
dude: to můžu potvrdit. ale začal jsem s tím bojovat a teď jedu dramec :) |
|
|
Dude |
jasně, vymanit se z toho - znam spoustu lidí, který pálí, sou v poho, ale třeba odmítaj všecko kromě rocku (nebo techna, <dosaď styl>) - já už se nevyhejbam v podstatě ničemu... hledam prostě kvalitní HUDBU a ne jenom styly;) |
|
|
ZMonica |
dramec, ten muzu taky, stejne jako jungle..kdyz sem vypalena, a mam kolem sebe super lidi, nevadi mi ani regae nebo SKA, funky, tyhle pohodovy veci, ale jinak, nazor uz sjem napisala.. |
|
|
PiosOne |
ale zase nežeru všechno, třeba se mi z CD líbí jenom jedna věc, zbytek si poslechnu jenom jednou a pak to máznu a nechám si jenom ten jeden song. hlavní fakt je nezakrnět, protože to je to nejhorší co se může člověku milujícímu muziku stát. prostě je potrřeba pořád objevovat nové světy (teď jsem objevil dramec, před lety to byl jazz). |
|
|
Huk |
ska nebo funky taky hodně v pohodě, ale rozhodně bych vyzdvihnul ještě Elektrik Meny...nevím jestli je tu už někdo nejmenoval, ale co sem to tak projížděl, řekl bych že ne...vostrý texty na zpečenej stávek...když chceš hamburger,tak si dej kurva párek:)
jinak junglík (spíš liqidfunk,pohodičky) a chill outový klidovky třeba od Kompostu...a pak jsem nedávno konečně objevil Screamedelicu od Primal Scream a to je taky moc dobý album:) |
|
|
Huk |
...jo a jazzik samozřejmě taky:) U nás se každej rok dělaj jazzový dny a jezděj tam docela solidní hvězdy (Laco s Cellulou, Průchová...) A my s kámošema tam děláme pořadatele a každoročně si kladem za cíl zpéct nějakou star:) Letos přijel týpek, bubeník od Davise, starej černoch, jel jsem pro něj a pro saxofonistu (pro změnu mladej černoch s copánkama až na zem:)) s kámošem na letiště a hnedka bylo jasný, že budou hodně v pohodě:) No a taky že jo:) Večer po tom co odehráli, jsme je strašlivě zpejkali (měli ještě německýho basistu a ruskýho klávesistu, kterej vypadal jak když je pořád úplně na hadry, ale hrál božsky) v šatně a oni pak kvůli nám vyrazili na jam session a rozjeli geniální jamik s českejma jazzmanama asi do půl čtvrtý do noci...nezapomenutelnej zážitek |
|
|
PiosOne |
huk: tak věřím, že to byl parádní zážitek. prostě když někdo umí hrát a ještě je v poho, tak to je maximální pohodička a atmosféra tě odpálí úplně někam jinam. na ty jazzový dny tady můžeš dát nějakou pozvánku (teda až zase budou), možná bych si přijel něco poslechnout. |
|
|
hYp3r |
mno tak nemuzu rict ktera hudba je nejlepsi, ale poslechnu si v podstate vsechno...
nejsem zastancem jen jednoho stylu muziky...musi me to co posloucham neco rict...at uz je to techno, d´n´b, jungle, hip hop, rock...
i kdyz je fakt, ze v posledni dobe davam elektronicky muzice prednost a momentalne elektru |
|
|
ddt |
Tak ja som este pred 2 rokmi pocuval hlavne techno, no potom ako som zacal relativne viac hulit som pomaly ale isto zacal prechadzat na dramec a dnes to mam usporiadane do viac vln- jedna z nich je techno prevazne industrial, dalsia trance, psytrance, a v poslednej dobe dve najsilnejsie vetvy-dramec, a vetva typu chill out, trance a take viac na psychiku veci, som si pomenoval tento styl ako zrkadlova hudba, bo mi pripomina svojou plasticnostou pohlad cez zrkadlo v ktorom pozorujeme ako sa svet za nim pod roznymi uhlami plasticky pretvara, tak tot moj momentalny vkus, je to pomerne sirike, ale to je podla mna len dobre, samo sebou, ze sa mi paci v podstate kazdy styl ked je v nom spravena nejaka kvalitna vec ale tieto su moje prijoritne |
|
|
Wimpy[vp] |
Nejlepši je Hipec repec nachystej recept,dej pukec,utvoř rým...už uhas ten dým,do rytmu skočím..do BPM se trefím,na prah brány vkročím,co co to tu dáváte,postup rymu neznate,kdo jsem já vy ho neznate kdo jste vy když světem poznate...po ulici chodite nalepky lepite,pak večer pivka davate sqwělej je to tohle život po ulicich zevlit ..JO!!!....je to psycho............:pimp: |
|
|
kusher |
podle me je nejlepsi vysmazenej poslouchat tekno (doufam ze tim nikoho neurazim,je to ciste SUBJEKTIVNI nazor!) treba takova Mozaika,23,Metro,Shamanic,magion.......ale vzdyt to urcite znate...:) |
|
|
Drsna_smazka |
hip hop neni hudba |
|
|
vondRASH |
ke kterym, zjebum patris??skinheads, diskousi, nebo nejaky odpurci MJ?? boze nedelej ze sebe jeste vetsiho kripla, kterym bezesporu a zapomen na grower! |
|
|
vondRASH |
kterym bezesporu JSI a zapomen na grower! |
|
|
Slim |
Uz toho czur*áka nekdo vymazte ze svjeta,nebo aspon z grooweru,jestli to de...:( |
|
|
PiosOne |
slim: stalo se :) |
|
|
Slim |
PiosOne: Dik...A ted zase zpatky ktématu Nejlepshi hudba je:
Hip Hop :satan: |
|
|
R. N. Marley |
No nevim, ja teda po speku nejradsi pres reggae na Jamajku... ;) |
|
|
Alver |
R.N.Marley: souhlas. A nebo přes D'n'B na párty... :D |
|
|
ZMonica |
no, a je to tu, ty rozdíly a to já si ráda pouštim rozbíjecího Carla Coxe..Reggae neposloucham, urcite to neco do sebe mit bude, ale ja jsem verna(zatim) technu..Jinak jungle and d´n´b jasný.. |
|
|
Alver |
Znám jen málo lidí poslouchající techno, kteří nemají rádí jungle a d'n'b.
Carl Cox je docela husťák.
A co ChillOutek? |
|
|
ZMonica |
Carl Cox, CD Global, je fakt narez..Muj kluk-bejvalej fetacek, ted uz jen huli to nemuze poslouchat prej ho to moc rozbiji a ze je to prej jen muzika pro fetaky..:( Chill Out, no jasne, kdyz akcicka konci, nebo jen hulis, je to hodne o pohode, jen lezet a poslouchat tu super muzicku, uklidnujici..super, jasny! |
|
|
ZMonica |
a k mýmu špeku zase patří klubový techno nebo jungle.. |
|
|
Slim |
Špek + Hip Hop Kemp -rovná se- velká šílená láska :satan: |
|
|
ZMonica |
vasile: nic nez souhlas..:))
Slim: Hip hop Kemp?nemam rada hiphop.a tyhle kempy..Duvod??Vsichni se koukaj na to, kdo ma lepsi znacku obleceni, kdo to ma drazsi a kdo hustejs mluvi..vo tom je hiphop |
|
|
Slim |
ZMonica:
Ja ti tvuj nazor neberu...Kdo tam jezdi jen kvuli tomu viz. tvuj prispjekvek,tak ti nemaj o hip hopu ani páru.FUCK THIS PEOPLE :flick:
PS:Vsechno ma svoje klady a zapory,plati to bohuzel i o Hip Hop Kempu
PPS:Ale na druhou stranu bych rekl,ze takovych lidi je mín nez tech,co si to tam prisly doopravdy uzit,viz foto: |
|
|
Slim |
tak teda ted to foto: |
|
|
ZMonica |
no jasne, do toho nebudu zase ak kecat,taky jsem poslouchala hiphop milovala tenr ztmus, tu pohodu..ale to jsem byla jeste cista..technos e mi zda je taky o jednom...:) |
|
|
Slim |
S*IT,tak to foto asi nebude pác ho nemam v Galerii:(Jeste to nejak zkusím,sorry:( |
|
|
T.C. |
Já poslouchám dost věcí, ale v poslední době mám nejradši jednoznačně Hip Hop, Reggae (Ragga) a Ska |
|
|
ZMonica |
SKA A reggae, to nemusim vubec..Sean Paul je prej taky Reggae ze?Tak to se mi lib, jako nevadi mi to,a le tohle..kazde sme jinej aje to na tom to pekny.. |
|
|
Dude |
Sean Paul je takový jakoby ragga zabalený do MTV:rolleyes:, ale jak řikaš každej sme jinej;) |
|
|
ZMonica |
a vo tom to je..:)ghighi, boze proc se kazdej chytil tyhle hlasky z Country Estrady..Ja to tedapouzivala i preditm ale kazdej si to s tim spojuje.. |
|
|
cotin |
Hudbu bych delil na kvalitni a nekvalitni.To za prve.Je jasny ze te prvni je malo a te druhe je vsude jak nasrano(viz.radia).Moje soukromy deleni dal je jestli je huba od srdce a jestli neco vyjadruje ma nejaky poslani,sdeleni a nebo jestli je to hudba chtena.Urcite se najde i nejaka ta elektronicka hudba,ktera jde poslouchat(dnesni Radiohed,kterymam hodne rad),ale vseobecne bezte s tim svym teknem a dancem a s ostatni bezduchou smesici jednotvarnej zvuku do prdele.Je mi vas lito.
Opravdova hudba je GRUNGE.
R.I.P Layne Staley-Alice In Chains,Kurte Cobaine-Nirvana.
At ziji Mudhoney,Melvins. |
|
|
ZMonica |
cotin, pro tebe je opravdova hudba Nirvana atd..jenze nesmis koukat jen na sebe..pro me je orpavdova hudba a neco mi dava techno..a vo tom to je..treba Nirvana jak ty rikas, dobre, je to kvalitni,klasika, ale mne to nic nedava, nerika.. |
|
|
intruder.stk |
posloucham všechno-tekno,jungle,dance hall,punk,hip hop |
|
|
yTUmama |
JÁ POSLOUCHÁM MÁMU |
|
|
luckyBOB |
h..i..p....h..o..p........porad bude......a porad se zlepsuje.....DAS EFX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..bez chyby hopik.doporucuju. |
|
|
cantrell |
hip-hop hej ale ja pocuvam hlavne slovensky!!to je ten spravny narez:Dillema-to je sila! |
|
|
Wind |
Po dlouhe dobe jsem se pripojil na internet a precetl jsem par stranek(13) v tomhle foru.Kdyz naposledy jsem to tady cetl tak ten thread mel asi 5 stranek, ted ma pres 30.To co se mi nelibilo bylo naproste zavrzeni el. hudby typu je to jenom duc duc duc akorat pro fetovani.Muzu o sobe tvrdit ze jsem par freefestivalu zazil a kdybych byl na kazdem uplne zfetovanej tak uz bych pravdepodobne tohle nepsal.Ano je to duc duc duc ale o to prave jde o ten nekonecny rytmus ktery nas obklopuje, o ty lidi co tanci okolo tebe(a zdaleka to neni jenom zfetovana mladez).Na jednom festivalu jsem tancil pres 5 hodin aniz bych byl opojeny necim jinym nez hudbou.Videl jsem jak zhava koule na obloze se dvakrat prevalila a byl to uzasny pocit,byl to jeden z mala zazitku.Dalsi omyl ktery bych chtel vyvratit je ze na freefestivalech je jenom techno,je tam spousta hudebnich stylu aby si kazdy mohl vybrat to, co se mu libi a to nejen z elektronicke hudby.Libi se mi jak Strahov posledni dobou zve na sve podium ska i punkove kapely i kdyz tu hudbu vubec neposloucham.Jde mi o setkani s ruznymi lidmi.
Nekdo tady psal ze se tam lide oblekaji stejne.Nevim kde jsi to videl ale na freefest. urcite ne.
Tresnickou na dortu je ze to je vsechno zadarmo.
Ano jsou tam lidi co si mysli ze jsou in, ano fetuje se tam, ale ne vsichni!!!Ja tam jezdim kvuli necemu jinemu,a spousta dalsich lidi, o ktere me prave jde.
Omlouvam se kdyz uz to tady nekdo napsal. |
|
|
Dan.Bass |
Moniko, přesně tak, moje slova, moje slova... |
|
|
alaska |
Podle mne, je nejlepší trance. Jeho rychlost, svižnost, množství a uspořádání zvuků...
Ale každému podle chuti.. |
|
|
alaska |
Zkuste si stáhnout třeba TV a poslechněte si trance, pak uvidíte ...
( sonicdistortion.psytrance.cz) |
|
|
ZMonica |
Dan.Bass, dkujiza uznání..:)
Wind:tak stebou chlape uplne souhlasim, uplne proste moje rec, jezne ja bych to takhle asi nedokazala napsat..proste je to tak, 5hodin tancovat bez niceho?jojo taky se mi to stalo, proste jsem byla statsna tam dke jsem, sice jsem enco vypila, ale proste jsem se bavila bez koulí, peří, a jinejch sraček...Jenže někdy ty srančky hold tam jsou.. |
|
|
ZMonica |
Prostě TECHNOOOOOOOOOOO!!Systemy i klubovy..:) |
|
|
Soundsystem |
Hardcore techno RULEZ !!!!!!!!!!!!!
THUNDERDOME RULEZ |
|
|
drtikol |
clovek si musi od vseho neco poslechnout aby si moh udelat objektivni nazor... kazdopadne hip-hop neni jenom muzika, ale hlavne kultura. absolutni namrd je hip-hop kemp, kterej byl (ted uz vloni) v pardubicich. predstavte si akci kde je 5000hulicu a 2000hulicek a do toho poslouchate to nejlepsi z evropskyho hopu -looptroop, kontrafakt atd.
vsem vsak doporucuju stahnout si killa kella nebo rahzeluv beatbox a tezce nebudute chapat jak to ti typkove tou hubou vsechno zvladnou :-D |
|
|
ZMonica |
Rahzel a ten jeho beatbox, jo to mam stahli, to je fakt hustotka, super!!A mně to tou hubou stejne pořád nejde, at se snazim jakkoliv.. |
|
|
Wind |
Monca: ono to je asi povahou,speedy mi nikdy nesedly.Proste miluju halucinogeny a kdyz nejsou tak nejsou(vetsinou samozrejme jsou :frog: ).Tancit 5 hodin neni zadnej problem,proste se na tom zasekni a az se unavis jdi se vyspat, a zase bez tancit, nebo delej jiny veci je tam spousta zabavy.Ja tu hudbu proste miluju.Svetla,projekce a stroboskopy jsou sice pekny ale ja stejne nejvic miluju rano po poziti ctverce s rannim brckem v hube:bandit:No a pak treba vylezt na kopecek a jen tak cucet dolu na lidi co tam vyvadeji:mutant: |
|
|
tobex |
wind: popsal jsi to fuckt dobre ja nez jsem byl na prvnim open-airu tak jsem si myslel za ta hudba je vo hovnu, ale zazil jsem skvelou kalbu ted zjara na OSN a musim rict ze se mi libila hlavne atmosfera. Od ty doby jsem na kalbe kazdej tejden. s tema sfetovanejma lidma se mi zda ze pribyvaj, ale jsou to spis ty mladsi kolem 16-17 a ty jeste z toho nemaj rozum a myslim si ze experimentujou a mozna s toho vyrostou i kdyz se mi zda ze ted se vic czoruje od leta mi na prepnu czorli tri bundy. jinak s tou ruznorodosti byly vychytany carodky. jo a neco pro fetky: jsem rad ze berete pernik protoze prospiva zdravi:
1. prevence proti obezite
2. podporuje mozkovou cinnost, zvlast pri dlouhodobym uzivani
3. zkrasnuje a pomaha pri problemech s pleti a zkrasnuje
4. pomaha pri problemech s ledvinama a urcite i pri problemech s jatrama
5. pri injekcni aplikaci prospiva zilam, a pri snupani nosni prepazce
6. a hlavne zlepsuje charakter |
|
|
drtikol |
jasny, vsichni bezte do perniku :) OMFG! |
|
|
luckyBOB |
jojo rahzel a jeho beat...mooc pekna zalezitost..ale jinak looptroop moc nemusim.radsi das efx..ten muzu jojo
Ale taky dnb ....lahudkove... :) |
|
|
luckyBOB |
FUCK CHEMIE....kurva zijme jenom prirodou ne?
.......lysoprdky ......:) |
|
|
drtikol |
2 peklo songy, ktery jsem nedavno stahnul z imeshe jsou kazdopadne od jedi mind tricks "blood in blood out" a "bloods runs cold" ty se vam proste budou libit i kdybyste byli skalni priznivci jozky cernyho a jeho cimbalovky :D |
|
|
Wind |
tobex: letosni CZechtekk byl spis CZooortek,kamaradovi ukradli hodinky a penezenku,me kdyz jsem spal tak vyndali penezenku.Ucitil jsem jak nekdo na me hrabe tak jsem si myslel, ze jsou to kamaradi ale kdyz jsem otevrel oci tak jsem uvidel bandu omaskacovanejch jak mizi v lese.Byl jsem rozespalej tak mi trvalo nez mi to doslo ale dobeh jsem k nim a penezenku jsem jim sebral, nic jsem v ni uz nemel ale mam ji rad(stara Quicksilver).Nevim asi je vystrasil muj :mutant: .Jinak me fakt odpuzujou lidi co maji na sobe maskace presto kratasy maskace bombra cepici a padesat samolepek(a to treba i v lete kdyz ja umiram vedrem).Pro me jsou uplne stejny jako ty co oznacujou za diskanty.Nechapu ze nemuzou pochopit ze nagelovany vlasy a nebo dredy je stejna snaha se odlisit akorat jinymi prostredky(nic proti obema skupinam).A pak kdyz tady ta omaskacovana havet(nejsou samozrejme vsichni spatny)vyleze ven a zacne prudit vsechny lidi okolo s pocitem ze jsou neco vyjimecnyho,tak me to dokaze absolutne vytocit.Ale somraci kteri nic nedelaj a somrujou kazdou korunu me vytaceji jeste vic.Jasne ze kdyz mam tak dam ale kdyz ti vlezou na hlavu misto toho aby sli nazbirat odpadky, nebo jeste jednodussi lahve v kotli,za coz by dostali vsechno potrebne k preziti na baru.Ja jsem to tak delal a vim ze to funguje.A kdyz jeste existuje spousta baru ktere ti nalijou pivo za maly drobny tak jsem se naucil rikat NE!Chce to vyvinout maly usili a na festivalu si proste uzijes i kdybys nechtel.Uffff tak jsem si zase jednou postezoval.STEJNE TAM BUDU JEZDIT I KDYZ TREBA SLUNCE ZMODRA, PROTOZE JE TO STEJNE NEJ NEJ NEJ.
GOOD LUCK TO ALL FREETEKNO PEOPLE. |
|
|
SJ | Ivanhoe |
co třeba TIDI TADE (bicí komando)??? :D :D :D |
|
|
ZMonica |
Tobex, jen nutno poznemanat ze ten prvni bod u perníkářu platí, obezita na perníku určitě nehrozí.:)A jak se daří nosní přepážce?Hlavně že můžem dejchat ne?A když to nosem nepujde, máme pusu ne? |
|
|
drinker hulič |
já teď třeba zrovna poslouchám Devátou symfonii od Ludwiga vana, a je to krutý a Óda na radost je masakr. Udělejte si někdy takhlenc sezení nad klasikou klasik (Mozart je komerce!!! :D) s brčkem nebo bez, v té monstróznosti obřích orchestrů a dokonalých tónů se utopíte
jinak v poslední době Megadeth a už se těším na nový maidny, dance of death...
jo a včera sem si poslouchal floydovskou Dark side of the moon a ukazte desku která má lepší vyvrcholení než Brain damage/Eclipse a lepší song než Money...
ZMonina: nechceš si zkrátit ten podpis trochu? ;) |
|
|
tobex |
jo nektery socky jsou odporny a votravny a hlavne na kalbach somrujou porad ty samy xichty,
zmonica: ten posledni bod plati taky a mozna vic nez ten prvni. U nas zavreli varice a ten mel sto kilo, takze kazdej nehubne. Ale kazdej kdo si dava pernik castejs ma na hovno charakter znam par lidi co uplne znicil. Proste na lidi co neco berou na cem je zavislost neni spoleh.
Jo a k ty hudbe co treba: Desert Storm Break Core Squad, a nebo neco z mascharecords, Mam rad drsny tekno |
|
|
ddt |
asi pred 4 dnami sa mi dostalo do ruk po pi.. vela DNB takze teraz len pocuva a pocuvam a .... |
|
|
ZMonica |
Drinker Hulič: nebud si nic zkracovat, vadi ti o nejak v žití?:)Coo??
Tobex: tak tlustyho pernikare teda neznam..ja znam je ty vychrtlinky chodici mrtvoli s propadlejma licema a rudym nosankem.. |
|
|
LuB |
No tak ja som minule pozerala Pink Floyd koncert v Pompejach niekedy z konca 60 rokov a bolo to strašne tučné, fakt doporučujem |
|
|
intruder.stk |
ZMonica-piko děla z přatel nepřatele |
|
|
drinker hulič |
zmonica: no jasně že mi to nějak nevadí, ale myslím si že hlavní místo by měl zaujímat text příspěvku, ne stále stejný něco jako podpis. ale peace, nechtěl sem nějak napadat. :) jen takovej popich :D
jo a perník je sock. teda ne ten pardubickej... tam sou sakra dobry varici. |
|
|
ZMonica |
intruder: jo, ale zase, kdyz jsou lidi co spolu hulej, tak spolu drzej, hledaj si spolecne dalsi peří, jsou spolu, ale taky je to teda pravda, ze stary pernikari, tak rok, uz zacinaj bejt nespolehlivy a vsechno co sezenou si strelej a nerozedelej e s ,,kamaradem"..no jo..
DrinkerHulic: uposlechnu tedy tva přání ju?A jinak perník je sock a to same muze pernikar rict o huleni ze je sock..chapes?Nerikej ze je to sock..:) |
|
|
intruder.stk |
ZMonica:všichni kamoši co začali brat už nejsou myma kamošema - bud sou zavření někde v base a tam fetujou z radostí dal a nebo sou z nich totalní magoři s kteryma se neda ani bavit |
|
|
ness |
hiphop je fajn, ale na pořádnou rychtu to nemá...je to ale jenom muj osobní názor, takže .... nenutím, chápu :o) |
|
|
Slim |
Jag uz sem psal HIP HOP Forewer,ale takovy SKAcko je taky brutalni narez.Kamosh to pustil na Sylvestra nekdy zrana,az uz nas tam bylo jenom par vytrvalcu a mneli ste vydet kolik se vnas jeste vzalo energie a jak sme to tam rozjeli...:satan:
PS:Mam par kamosu,kteri sou punkaci a SKA sem slysel poprve od nich,no a od sylvestra to beru jako fakt dobrou hudbu na poradny kalby. |
|
|
drinker hulič |
zmonica: hnedka je to hezci :)
s tim pernikem - jasne ze to muze rict - byl by to jeho osobni nazor, na kterej ma kazdej pravo. ja znam par lidi, kteri si timhle prosli, nastesti ted uz jsou relativne v pohode, ale ty vzpominky nejsou nejhezci... jde o to jak moc si to pripustis k telu, protoze vseho moc skodi - a to plati i o huleni. kazdopadne by to nebyla droga pro me, uz jenom proto, ze ja mam radsi pohodicku a bejt spis pomalej nez nejak rychlej ;)
slim: sto zvířat!!!! |
|
|
Slim |
2 prispjevek nad mojim:
co myslis tim "sto zvirat"??? |
|
|
drinker hulič |
slim: sto zvířat, dobrý český skáčko :) |
|
|
ZMonica |
intruder:Je to věc názoru, v takovejhlech sytuacích většinou poznáš opravdový kámoše..
Drinkerhulič: jo díky za uznání, taky se mi to víc líbí.:)
Slim: Punk a SKA poslouchá moje kamarádka taky ještě i reggae, já tuhle hudbu moc nemusim, je to takový divný, Punk má ale dobrý texty..Punk neni o tom zpívání ale otich textech danejch do tvrdý muziky.. |
|
|
Kadafi |
HIP HOP
HIP HOP
Ceskej + Slovenskej !!! Pak Evropa a US !!! |
|
|
tobex |
Jo na punku jsem vyrost je to dobra hudba a mam ji rad ale uz nejezdim na konziky protoze davat tolik penez za vstup se mi nechce a pak mne stvalo ze jsem nekam prijel a ve dvanact byl konec a v zime mrznout venku... Proste mne ted bavi vic prepno. Stratekk maj vyvedeny akcicky v tom ze zvou ska kapelky, treba carodky se jim moc povedly. |
|
|
Hicks |
citace: |
Původní příspěvek od drinker hulič
já teď třeba zrovna poslouchám Devátou symfonii od Ludwiga vana, a je to krutý a Óda na radost je masakr. Udělejte si někdy takhlenc sezení nad klasikou klasik (Mozart je komerce!!! :D) s brčkem nebo bez, v té monstróznosti obřích orchestrů a dokonalých tónů se utopíte
jinak v poslední době Megadeth a už se těším na nový maidny, dance of death...
jo a včera sem si poslouchal floydovskou Dark side of the moon a ukazte desku která má lepší vyvrcholení než Brain damage/Eclipse a lepší song než Money...
ZMonina: nechceš si zkrátit ten podpis trochu? ;) |
Sem rád, že nejsem sám :D , taky si jednou za čas něco málo pustím z klasiky, Dvořák je taky mňamka :smoker: , nechápu jak takovou hudbu dokázali skládat bez mixáků, střihání atd.
Třeba Mozart (a nejen on) skládali, aniž by to testli. |
|
|
Hicks |
citace: |
Původní příspěvek od LuB
No tak ja som minule pozerala Pink Floyd koncert v Pompejach niekedy z konca 60 rokov a bolo to strašne tučné, fakt doporučujem |
Pink Floydy valí můj otec a musím přiznat, že v mládí sem na nich taky ulít. Třeba jestlis někdy viděl koncert "The WALL" (teda myslím, že se to tak menuje), jak tam stavěj tu obrovskou zeď přes celý podium, to bylo psycho :D .
A když řeknu svýmu "jen elkohol" otcovi, že Pink Floydi byli feťáci co žrali, pili a šňupali všecko co se dalo, tak nevěří a nechápe :pimp: . |
|
|
Pukachu |
Ja vam něco řeknu .............................. a to že tekkno je všechno.................................................. SOUND SYSTEM´S. MUSTEK,ZERO,VOSA,MAGION,SHAMANIC......... atd.
nic se nemuže srovnavat z open-air´s
free-tekkno.sound system |
|
|
intruder.stk |
Shamanic není špatny system ale na jungle jsou u nas jiní lidi. |
|
|
Shadoow |
Na jungle sem vyrost a na Jungle taky budu dále rúst
Ale občas poslechnu i nějakej drumec a traky nějaky reggae. |
|